- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Fekete tokozást kapott az Apple Watch Ultra 2
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Google Pixel 9a - a lapos munka
-
Mobilarena
Xperia U - A Kisherceg
Új hozzászólás Aktív témák
-
Saliha
csendes tag
JB XDA-n még mindig csak nyitott bootloaderre van?
-
Saliha
csendes tag
Ajánlanátok egy jó gyári GB romot? Xda-n nem találtam, csak ICS-t.
-
Saliha
csendes tag
Mircinko! Feltenném a romodat. Kérdésem: előbb a v. 6 finalt tegyem fel, aztán a 6.1-et, vagy lehet mindjárt a 6.1-et. Most a .54-es romot használom.
-
Saliha
csendes tag
És csak úgy tudom, ha a GB-ét teszem fel és úgy frissítem Ics-re a SUS-al? A telefonnak a saját gyári romját szeretném vissza rakni.
-
Saliha
csendes tag
Ha SUS-al rámegyek a javitásra akkor a .10-es gyári Ics-et fogja visszatenni? Most a .54-es generic van fent flashtool-al.
-
Saliha
csendes tag
Cwm-ből hogy kell backup-ot csinálni az egész rendszerről és hogy tudom visszaállítani a telefont ha meg van a backup? Köszönöm előre is a segítséget. Privátban is lehet.
-
Saliha
csendes tag
Mitől kapcsol ki és indul újra magától a telefon? Eddig csak egyszer fordult elő, de meglepődtem.
-
Saliha
csendes tag
válasz
freemanone #4528 üzenetére
Köszi szépen!
-
Saliha
csendes tag
Linkelnétek független gyári GB romot? Az 1. hsz-ban nem tudom letölteni a ce-t,mert törölték. Vissza szeretném tenni a GB-ét. Nagyon megköszönnéma linket.
-
Saliha
csendes tag
Elől a kijelzőn is van gyári fólia? Ha újonnan veszem és azonnal frissítem ICS-re, akkor nincs szükség elötte factory resetre?
-
Saliha
csendes tag
Gondolkozok hogy vegyek-e ilyen telefont. Szeretném ha írnátok tapasztalatokat hogy milyen a telefon, előnyök, hátrányok. Fog kapni 4.1-es androidot?
Új hozzászólás Aktív témák
ma Az új Xperia család legkisebb tagja a 3,5 hüvelykes kijelzővel szerelt U, mely úgy néz ki, mint nagyobb testvérei. Kellemes.
- Apple Iphone 14 Pro Deep Purple Gyári független készülékem váltás miatt eladó
- új, bontatlan, iPhone 14 gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- új, bontatlan, iPhone 16 gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- iKing.Hu - Google Pixel 9 Pro Fold - Obsidian - Használt karcmentes
- iPhone 11 128GB - fekete, kártyafüggetlen
- AKCIÓ! Asus ZenBook Pro UX7602ZM OLED notebook - i9 12900H 32GB RAM 1TB SSD RTX 3060 6GB WIN
- Épített KomPhone R5 4500 16GB RAM 240GB SSD RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE Aorus Elite B550M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX3060 12GB Asus TUF GT301 600W
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest