-
Mobilarena
Xperia U - A Kisherceg
Új hozzászólás Aktív témák
-
skizzz
csendes tag
Sziasztok!
Éppen telefonvásárlás előtt vagyok már egy ideje. Régóta filózom, hogy válasszam-e ezt a telefont, nagyon tetszik meg minden, csak most így az itteni kommentek kicsit elbizonytalanítottak. (gondolok itt az ICS-re való frissítés után dobáló Wi-Fi-re, stb...). Nem kell nekem egy hiperszuper 200 ezres készülék, ez az 50 ezres kategória is sok nekem még kb, de úgy vagyok vele hogy most áldoznék rá ennyit max. Függetlenül venném meg, ilyen 48 ezerért lehet vásárolni - Karácsonykor még 44ért is volt sok helyen.
Sajnos ahogy hallottam, akksija hagy némi kívánnivalót maga után, ez igaz? :S Ennyire gázos lenne a működési ideje? Valamint nem tudom, hogy az a bővíthetetlen 8 GB (ami valójában 4 ugyebár) mennyire elegendő...Ti elfértek rajta? Esetleg még a Samsung Galaxy ACE2-re gondoltam, mint vetélytárs, az eléggé hasonló az Xperia U-hoz belsőre - de talán inkább mégiscsak az U szimpibb. Érdemes lenne most vásárolnom egy ilyen telefont?
Bocsi, ha hülyéket kérdeztem esetleg, köszi a segítségeteket!
Új hozzászólás Aktív témák
ma Az új Xperia család legkisebb tagja a 3,5 hüvelykes kijelzővel szerelt U, mely úgy néz ki, mint nagyobb testvérei. Kellemes.
- MIUI / HyperOS topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Bemutatta a Helio G200-at MediaTek
- E-roller topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Automata kávégépek
- Suzuki topik
- Memóriakártya topic
- További aktív témák...
- Vivo x200 Pro 16/512GB (Új)
- Apple iPhone 15 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra 512GB/12 Dual Sim Független Black 2026 februárig garanciális
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Akku: 84%, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 13 Pro 256GB, Akku: 85%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- HPE Apollo 4200 Gen9 2U rack szerver, 1x E5-2620v4, 64GB RAM, 24x3.5" 2U-ban! ÁFA-s számla, garancia
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 8/16/32GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest