- Nem maradhat AI nélkül a strapaszekció sem
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Bemutatta a Helio G200-at MediaTek
- A Sony technológiáinak krémje lett az Xperia 1 VII
- Garmin Forerunner 165 - alapozó edzés
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
-
Mobilarena
Xperia U - A Kisherceg
Új hozzászólás Aktív témák
-
skizzz
csendes tag
Sziasztok!
Lenne egy kérdésem. Sajnos történt egy kis baleset szegény U-mal
Voltunk sátrazni haverokkal, és én meg voltam olyan szerencsétlen balf*sz barom állat, hogy megfeledkeztem róla hogy a zsebemben van, és a belementem a vízbe vele... nos, hát nem élte túl... :\ Szárítottam, rizsben is volt meg minden + elvittem szervízbe ahol van ilyen ultrahangos mosójuk, de nem tudták megmenteni...
Állítólag a CPU-ja leégett...
Szóval az lenne a kérdésem, hogy hova lehetne szerintetek ezt elpasszolni, esetleg így alkatrésznek? Nyilván minimális összegért, csak hogy mégse a kukába dobjam... (kijelzője állítólag teljesen túlélte, meg is lepett...).
-
skizzz
csendes tag
Sziasztok!
Lenne egy problémám. A napokban lett 2 hónapos az Xperia U telóm, tökre megvoltam vele elégedve eddig, semmi bajom nem volt igazából. Viszont mostanság elkezdte csinálni azt a dolgot, hogy olyan, mintha ki lennék kapcsolva, és csak a hívásértesítő sms-t kapom meg... Ma meg példáult volt olyan, hogy telefonáltam,és 20 mp után "ezen az számon előfizető nem kapcsolható" ... érdekes... gyári minden rajta, még nem is frissítettem ICS-re. Vagy ez SIM kártya hiba lehet esetleg?
-> Ezzel kapcsolatos lenne a másik kérdésem is: független készülékre van-e már hivatalos ICS, és megéri-e összességében nézve a frissítés? Csak mert hallottam hideget/meleget, viszont hallottam hogy először vissza kell állítani gyári beállításokat, és utána érdemes frissíteni csak. -
skizzz
csendes tag
Lenne egy kérdésem, igazából elég általános. Leírásban bennevan tudom, hogy a fullos lemerülést kerüljük az akksi kímélés szempontjából. Viszont az mennyire számít az akksi életét tekintve, ha mindig rátöltögetek? Szóval mondjuk ilyen 60-70%-okra... vagy érdemesebb megvárni mindig, hogy kerüljön 10-20% körülire, és úgy töltsem? Jah, és még egy (feltételezem hülye) kérdés: az gondolom full irreleváns, hogy gépre dugva USB-n keresztül, vagy hálózati töltővel töltöm, igaz?
-
skizzz
csendes tag
válasz
LantosBerry8 #8241 üzenetére
Ahhoz kell root :\ Hmm, viszont próbáltam GPS Fix-et meg még 1-2 programot..de egyszerűen semmi jelet nem talál..
-
skizzz
csendes tag
válasz
Jon Mathias #8216 üzenetére
Hát, neked legalább talál valamit...
Én tegnap szenvedtem vele, nekem egyáltalán nem talál semmit a térképen se semelyik alkalmazásban, egyszerűen nem talál jelet vagy nem tudom, pedig be van kapcsolva... kicsit kiábrándító - nem mintha annyira használnám, de ki tudja, már párszor jóljött volna az életben ha lett volna GPS a telómon... :\ De ahogy olvasom, hivatalos fórumban is sokan sírnak a GPS miatt hogy nem talál jelet meg hasonlók... :\ Majd frissítem ICS-re, aztán elválik...
Független telóra van gyári ICS már egyébként?
-
skizzz
csendes tag
Azt kihagytam, hogy még gyári minden, szóval csak 1-2 dolog lett rá telepítve, és nem is frissítettem még ICS-re (2.3.7 van a telón). Elég csúnya lenne, ha gyárilag szar lenne benne a GPS :\
-
skizzz
csendes tag
Hmm, lenne egy kérdésem..
Még hét elején vettem egy Xperia U-t, tökre megvagyok vele elégedve meg minden, csak most belefuttotam egy érdekes dologba... a GPS valamiért nem akar működni, vagy nem tudom :\ Már újraindíttam meg minden, de igazából se a térkép, se semelyik alkalmazásnál nem méri be a koordinátákat, pedig bekapcsoltam és látszik is fent az ikonja.. Tipp? :\ Gondolom ennek nem így kéne lennie.. -
skizzz
csendes tag
Jaja, ezzel tisztában vagyok, de azért köszönöm
Meg is van az app, írtam is. Csak hogy mennyire akksi igénylő ez a sáv működése, az lett volna az igazi kérdésem valójában
@Jimmy66: köszi neked is a választ!
Egyelőre szerintem is jópofa az a sáv, csak sok helyen olvastam, hogy irritáló tud lenni, de én kb észre se vettem, szóval úgy annyira nem rikító, mint ahogy elképzeltem.
-
skizzz
csendes tag
válasz
Jimmy66 #8060 üzenetére
Köszönöm szépen!
És köszi a segítséget, rögtön kipróbálom csak töltöm épp mert le is merültem a csutka akksival. Szóval akkor ez a "túltöltés" értelmetlen, igaz?
Bár nem tudom miért mondják annyira... édesanyám Karácsonykor kapott egy Samsung Galaxy ACE-t, és ott azt mondták a vodások, hogy 24 óráig tölteni kell első merülés után...hát gondolom ez baromságMég annyi érdekelne, hogy az alsó fénycsík az gondolom eléggé akksizabáló egy dolog lehet, bár nekem tetszik [egyelőre].
Érdemes kikapcsolni, vagy elenyésző a teljesítmény igénye? (láttam van erre külön app)
-
skizzz
csendes tag
Sziasztok! Épp most hozta meg a futár az U-mat
Tökre tetszik meg minden, bár nagyon szoknom kell, főleg hogy új és első androidos telóm, és kicsit hülye vagyok még a dolgokhoz bevallom. Lenne egy nagyon alap [balf*sz] kérdésem, de egyszerűen nem találom sehol: ha az alsó 3 gombot nyomom (vissza, home..) meg, akkor mindig rezzen a teló egyet...iszonyatosan idegesítő számomra.
A pötyögésnél való rezgés és hangot kitudtam kapcsolni, de ezt nem. Egyáltalán ezt ki lehet kapcsolni valahol?
-
skizzz
csendes tag
Nah, holnaptól (vagy hétfőtől) lehet én is már Xperia U tulaj leszek.
Kb. már bő 3-4 órája olvasom a topicot, gondoltam átfutom még a dolgokat mielőtt megrendelném. Végülis most nem találtam konkrét választ rá, de sokan írtátok korábban, hogy érdemes kerülni az ICS-t, és hagyni az alap GB-t. Ez most is így van még?
Valamint független készülékekre kijött már hivatalosan is azóta (decemberi kommenteknél még nem volt ahogy néztem)? -
skizzz
csendes tag
válasz
pit stop #7610 üzenetére
Rendben, nagyon szépen köszönöm a válaszotokat! Várni nem szeretnék már, már vártam éveket, és mostmár tényleg kellene egy ár-érték arányban leginkább megfelelő telefon - és ez szerintem az Xperia U
Meg egyébként igen, ha jönne új széria pár hónap múlva, az tuti, hogy nagyon drága árral kezdene szerintem is. Jólvan, akkor eloszlattátok bennem ezeket a tévhiteket legalább.Szerintem rendelem is valamelyik nap.
-
skizzz
csendes tag
Sziasztok!
Éppen telefonvásárlás előtt vagyok már egy ideje. Régóta filózom, hogy válasszam-e ezt a telefont, nagyon tetszik meg minden, csak most így az itteni kommentek kicsit elbizonytalanítottak. (gondolok itt az ICS-re való frissítés után dobáló Wi-Fi-re, stb...). Nem kell nekem egy hiperszuper 200 ezres készülék, ez az 50 ezres kategória is sok nekem még kb, de úgy vagyok vele hogy most áldoznék rá ennyit max. Függetlenül venném meg, ilyen 48 ezerért lehet vásárolni - Karácsonykor még 44ért is volt sok helyen.
Sajnos ahogy hallottam, akksija hagy némi kívánnivalót maga után, ez igaz? :S Ennyire gázos lenne a működési ideje? Valamint nem tudom, hogy az a bővíthetetlen 8 GB (ami valójában 4 ugyebár) mennyire elegendő...Ti elfértek rajta? Esetleg még a Samsung Galaxy ACE2-re gondoltam, mint vetélytárs, az eléggé hasonló az Xperia U-hoz belsőre - de talán inkább mégiscsak az U szimpibb. Érdemes lenne most vásárolnom egy ilyen telefont?
Bocsi, ha hülyéket kérdeztem esetleg, köszi a segítségeteket!
Új hozzászólás Aktív témák
ma Az új Xperia család legkisebb tagja a 3,5 hüvelykes kijelzővel szerelt U, mely úgy néz ki, mint nagyobb testvérei. Kellemes.
- World of Tanks - MMO
- Autós topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Suzuki topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Nem maradhat AI nélkül a strapaszekció sem
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Diablo IV
- Politika
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Lenovo Thinkpad T14 üzleti i5-10310u 10th gen. 8-24Gb RAM 256GB-1TB SSD gar.
- Kimaxolt verzió! - 100 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IRP8) - Intel Core i9-13905H, RTX 4070, 1TB SSD, 64GB
- Beszámítás! Oculus Rift virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10850H 16GB RAM 1TB SSD Quadro T1000 W11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest