Hirdetés
- CES 2026: A Hohem kompakt SSD-je telefonos USB-elosztó is
- CES 2026: A tévékben is okosabb lesz a Gemini
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- EarFun Air Pro 4 - a cél a csúcs
- iPhone topik
- Visszakerül a Realme az Oppo alá
-
Mobilarena
Xperia U - A Kisherceg
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mircinko
senior tag
Legalább Ti élvezhetitek!

... Az Xperia U telefonom az előbb csúnyán bepárásodott, olyannyira, hogy most újra rizsben fekszik...
Mivel nemérte se víz,se hő, szimplán csak az asztalon volt, így nem értem az okot!, csak egy kis halvány sejtésem van, hogy mitől lehet...
-
Mircinko
senior tag
Elérhetővé vált a Rom. Használjátok egészséggel!
-
Mircinko
senior tag
Nos 3-ból kettő hiba megoldva

-Twitter hiba javítva.
-HD kikapcsolás elkészült!Már csak az első indításos power off van hátra...
-
Mircinko
senior tag
válasz
sesshou
üzenetére
Lassan igen, az biztos, hogy ma kifog jönni csak még van 3 db kisebb hiba amit megkell oldani:
-Első indításnál ne kérjen power Off-ot! Semmire sem jó, csak arra, hogy felidegesítsen...
(Mondjuk én tegnap vagy 20x raktam újra a telot
,)-Legelső indításnál ugyancsak a Twitter valamelyik bővítménye hibaüzenettel leáll, akkor mikor nem választom ki a facebookot telepítésnél
- És HD minőségben megszeretném csinálni a kikapcsolási animációt !

Az biztos, hogy a MAI nap délután (Ha jól haladok délelőtt) tölthető lesz!
-
sesshou
senior tag
Mikor mikor mikor? Ott vagyunk már, ott vagyunk már? :p :p
-
jófejsrác
senior tag
válasz
Csatsa
üzenetére
Szerintem ne gondolkozz rajta, tedd fel
. Először persze fura volt a kinézet "puritánsága", de kb fél nap alatt megszoktam újra. Ramot nagyon jól kezeli: 80-200mb között szokott lenni plusz programok telepítése után (facebook, facebook messenger, whats app, viber). A GPS működik, nem gondolkodik egyből navigál.@ pit stop: Inkább a hátlapot húzogatom havonta egyszer amikor frissítem a zene könyvtárat. Ha majd megadja a magát a hátlap akkor pótlom ebayről (2 fehér így is van talonban)
.ui.: az is lehet, hogy csak egyedi eset ez nálam, másnál jó lehet.
Én az xperia V-vel kezdtem el mostanában szemezgetni, de inkább csak retina pettingről van szó

-
-
Asycid
tag
-
Mircinko
senior tag
Itt is lenne [link] a JB 4.1.2 elvileg minden mükődik csak sajnos nyílt bootloader kell hozzá.
A Mircinko Rom V7 valószínűleg holnapi nap folyamán lesz letölthető.
-
Asycid
tag
Csak egy kis érdekesség képp írom, hátha érdekel valakit:
XDA-n nemsokára (pár óra) ki fog kerülni egy elméletileg teljesen működő JB rom (kamera is megy). A LED sáv sajnos ugyanúgy fog működni, mint CM9-es romokban. -
kazy76
aktív tag
Mircinko v7.0 finál mikorra várható?
-
jófejsrác
senior tag
Tudnátok nekem olyan programot ajánlani ami kiváltja a "sony companiont"? Vagy esetleg arra tanács miért van az, hogy a telefonomat nem ismeri fel a számítógép? (ki-be kapcs, kábal ki-be dug, másik usb ki-be dug - semmi nem oldotta meg). Tölteni tölt, de nem látja a windows.
Köszi
-
Deck
titán
Most raknám fel húgomnak az új .89-es romot, de rootolnám is. A módszer megvan de tud valaki hozzá .89-es gyári kernelt? Hogy root után vissza flashelhessem.
-
xeri
tag
válasz
Mircinko
üzenetére
Akkor hamarosan aktuális lesz korábbi kérdésem, amire még nem találtam választ:
A kérdés pedig, hogy ha kijön a végleges 7-es, akkor megoldható-e pl. titaniummal, hogy ne kelljen mindent újratelepitenem a play-ből. A gyerekek miatt elég sok játék van fent és nem szívesen pakolnam egyesével újra, nem beszélve az állások visszarakasarol.És esetleg még a #11967-re valaki valamit?
Köszi.
-
air
nagyúr
Köszi, mindkettőtöknek.
-
Mircinko
senior tag
Hamarosan itt van a végleges Mircinko V7!

Mivel Szabad memória tekintetében nem sokat tudtam előrelépni (150-160MB szabad), így ezért a laggmentes rendszer és használhatóság mellett döntöttem, nem beszélve az űzemidőről, ami szépen megnövekedett! A rendszer bug és mindenféle sallangtól mentes.
-
Mircinko
senior tag
Lehet meggondolod magad, mert a mainap kaptam kezembe egy galaxy GT-p1000-es tabot rootolásra, és szoft.frissítésre az egyik barátomtól.
Ezek elvégzése után a szabad ram 287MB volt!! Szent sz@r!!
Ilyet elérni az U-val csak álom marad... jah, és egyébként a tabnak is 512 memóriája van... -
duo
addikt
válasz
darvinya
üzenetére
dehogy veszek samut. nemá 
igen nyitott bootloader és CMslim (fxp 216 alapon vagy 218 nem tudom)
tegnap volt a kezemben egy huawei y300 duplamag 1Ghz 512 ram adreno 203(vagy 205 nem tudom)
JB 4.1.1tele az is minden extra fossal, alkalmazáskezelőben letiltottam a srácnak amit lehet (nincs root nincs cwm)
és 240Mb free ram úgy hogy fut az a trágya FB app is meg minden.(maga a készülék nem kéne de a rom simán)
-
Csatsa
tag
válasz
husziahazban
üzenetére
Ha jól olvasom akkor az a settings app sola-hoz van és ezért nem müködik nálunk.
-
Csatsa
tag
válasz
husziahazban
üzenetére
Megpróbáltam de azt írja a telepítés végén hogy nincs telepítve

Néztem hogy amit linkeltél settings app-ot az méretre kétszer akkora mint ami benne van. Esetleg az oldalt tudnád linkelni ahol ezt találtad mert én nem találom. -
husziahazban
csendes tag
válasz
Csatsa
üzenetére
valaki beírta ezt a hibát (egyik menüpont hibaüzenettel leáll) xda-ra...a srác fel is tett egy új settings.apk-t de én nem tudom telepíteni....esetleg mepróbálhatnád te is
http://forum.xda-developers.com/attachment.php?attachmentid=1962076&d=1368552667
én most regeltem csak xdara ugyhogy ilyen témához nem enged hozzászólni

-
Csatsa
tag
válasz
husziahazban
üzenetére
Nekem még egyenlőre nem volt ilyen csak az amit korábban is megbeszéltünk hogy az egyik menüpont hibaüzenettel leáll. Nekem is a gyorsasága tetszik a legjobban, a gps hihetetlen milyen gyorsan talál jelet, de ettől függetlenül ez még csak ismerkedés a Rom-mal. Én hagyom még egy darabig biztos hacsak nem kezd el nekem is hülyeségeket csinálni.
-
Csatsa
tag
válasz
arti1121
üzenetére
A CM9-ben van egy program, az a neve hogy Speech recorder. Ezt vagy titanimmal törlöd vagy jegeled vagy csak simán beállítod hogy ne vegyen fel beszélgetést. Ez csak egy extra programm benne semmi több, ilyeneket playről is tudsz letölteni.
Duonak meg nem ez a CM9 van fent ha jól tudom, neki nyitott bootloaderes a telefonja de majd megerősíti ezt. -
-
duo
addikt
-
air
nagyúr
No, kérném szépen, a mai napon eljutottunk addig, hogy a telefonomon nem lehet kapcsolni a wifit. Csak restart által. Valószínűleg FR lesz, de fogalmam sincs, hogy mi idézhette elő ezt az állapotot. Szerintem alkalmazás ilyet nem okozhatna, a rendszerhez pedig nem nyúltam. Számomra teljesen érthetetlen.
-
air
nagyúr
válasz
urbanjozsi
üzenetére
GB 2.3.7
-
urbanjozsi
senior tag
Sziasztok!
Most készülök T-től vásárolni egy ilyen telót.
Megtudnátok mondani, hogy milyen op rendszer van rajta? Gb, ICS vagy GB?
Köszi előre is!
Új hozzászólás Aktív témák
- CES 2026: A Hohem kompakt SSD-je telefonos USB-elosztó is
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Cyberpunk 2077
- Gitáros topic
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Hardcore café
- Gumi és felni topik
- alza vélemények - tapasztalatok
- CES 2026: A tévékben is okosabb lesz a Gemini
- Robotporszívók
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B460 i7 10700 32GB DDR4 512GB SSD ASUS TUF RTX 3070TI 8GB Lian Li LANCOOL 207 750W
- Dell Precision 7560 Workstation i7-11850H 32GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A3000 6GB 1 év garancia
- HP Dell, Fujitsu, üzleti kategóriás notebook kiárusítás - frissítve: 01.03
- Új FULL HD webkamera + Számla
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Ilyet elérni az U-val csak álom marad... jah, és egyébként a tabnak is 512 memóriája van...