- A karcsúság ára
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Fotók, videók mobillal
- Bemutatta a Helio G200-at MediaTek
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- A Sony technológiáinak krémje lett az Xperia 1 VII
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Xperia U - A Kisherceg
Új hozzászólás Aktív témák
-
arti1121
senior tag
válasz
Jon Mathias #8699 üzenetére
pont ezt akartam kérdezni!! hogy mi van a.89 és a. 75-el?
-
Jon Mathias
senior tag
6.1.1.B.1.89 Jan 25, 2013 már rég kijött de mégse elérhető
-
Arc27
csendes tag
Sziasztok
Tudnátok ajánlani egy jó Bluetooth-s fülest inkább zenére
Köszi -
kumpl
aktív tag
Ha frissitese a telefont ics-re, akkor a billentyűzet sebessége nem lesz lassabb ugye? Meg az automatikus javítás is ugyan olyan jó marad? Mert a JB-és tabletem a billentyűzés nagyon lassú és automatikus javítás szinte nincs is. Erre eddig még
nem találtam választ. -
air
nagyúr
A senki földjén.
Az általunk utoljára kiadott rom (6.1.1.C.1.0) hivatalosan nem is létezik. -
Mircinko
senior tag
Készítek,majd egy telepíthető apk csomagot, amik visszaállítják az eredeti alkalmazásokat...
-
Tatyla
őstag
T mobil hivatalosan hol jár most romban?
-
pit stop
addikt
Eredeti fólia le lett véve? Vagy új nem takarja fennt hangszórót?
Olyan hogy másik fél nem hallana jól még nem volt. Annak mikrofonja alsó kupakban van, esetleg próbáld meg hogy leveszed és visszateszed kupakot/ vagy másik kapott kupakkal - hátha az takar le valamit.
Ha leírtakból egyik sem akkor sajnos szervíz. -
lajozs
aktív tag
válasz
Mircinko #8675 üzenetére
A stock tárcsázó biztosan tudta a gyorshívást.
Ennyi kellemetlenségért valszeg nem töltök-cserélek új romot, de az eredeti .apk elkelne...
(Ilyenkor kár, hogy a nandroidos mentésből nem lehet kinyerni egy-egy felülírt appot - vagy csak nekem nincs fogalmam, hogyan kell?) -
F-ECT$
titán
Pár hete használom a telefont és a hívások hangmínősége eléggé gyenge. A térerő okés, de engem is sokszor hallanak rosszul és én is rosszul hallom a másikat. Tapasztalt más is ilyet?
-
husziahazban
csendes tag
sziasztok! szeretném feltenni a Mircinko romot....de a rootolásnál elakadtam......elvileg ennek kéne történnie ( 6. A telefon képernyőjén meg kell nyomni a visszaállítás gombot az ott megjelenő ablakban. Meg kell várni amíg a telefon újraindul és bejelentkezik.) de a script valami hibát ír ki....pedig usb hibakeresés be van nyomva..T-s 611c10 build van fent....valaki légyszi help
-
Lacusch69
tag
Sziasztok!
Párom U-ján lecserélném a billentyűzetet, de hiába telepítem az újat, az eredeti Xperia bill. marad a default.
Valakinek valami jó ötlete?
-
Mircinko
senior tag
Szerintem, tedd újra a rendszert, valamiért gebasz van. Persze Wipe nélkül, hogy az adatok megmaradjanak.
Sajnos, csak még a Walkman lejátszóval müködik hibátlanul, a közeljövőben bővíteni szeretném a zenelejátszók támogatottságának listáját.Mivel ez nem renden sony-s hangkiemelő ezért nemhinném, hogy mással müködne hibamentesen.
-
oryi
csendes tag
válasz
Jimmy66 #8664 üzenetére
Ha a Clear Audio+ nincs bekapcsolva és a Hangkiemelések-re nyomok akkor hibaüzenettel kilép, és ha bevan kapcsolva akkor azt írja ki , hogy: Hangkiemelések nem érhetők el a Clear Audio+ bekapcsolása esetén. Mit csináljak, hogy működjön?
Melyik .apk fájl felel ezért, esetleg ha kicserélném?
Ötlet? -
Jimmy66
senior tag
Tudom nem nekem címezted, de pár gondolat.
Amikor kijött az ICS frissítés (gyári) azonnal feltettem és soha nem tenném vissza. Igaz a telefonom nincs telerakva ezer launcserrrel, meg virágbolti gémmel meg mozgó háttérképpel meg kitudja még mivel. Mert hidd el, a legtöbb anyázás olyanoktól jön akik így "használják" csak ezt elfelejtik közölni. Majd visszarakják a GB-t és.. így az is laggol.
A Root egy alap dolog, kitörölheted a számodra abszolút felesleges applikációkat és egy sima rendszer újra rakással eltűnik.
A buhera cuccokkal kapcsolatban teljesen egyetértek Veled, nekem is ez volt a véleményem, míg a Mircinko v4.0-át fel nem raktam. Persze nem ezzel kell kezdeni, de lehet találni jó, nem gyári ROM-ot.
Tedd fel az ICS-t és ha esetleg nem tetszik, már tudod, kit kell anyázni...
-
pit stop
addikt
100 hsz-ből 10 arról szól lassan, hogyha GB-t visszateszitek veszik a garancia. Ezt honnan a bánatból szülitek?
Nem mókolt akármit teszed fel, hanem a gyártó által kiadott rendszert. Root nem kell hozzá tudtommal.
De aki ennyire bizalmatlan és nem válik be neki ICS beviszi Sonyhoz (vagy normális szolgáltatói ügyfélszolgálatra) és megkéri hogy állítsák vissza GB-re mert bugos szarnak érzi így telefonját. -
lajozs
aktív tag
Ja, hogy szerintem? - úgy könnyű! Szerintem ki kell próbálni azt, amiről TE azt szűrted le, hogy igényeidnek, felkészültségednek, kockázatvállaló képességednek megfelel. Én most éppen Mircikoval küzdök; az alap jó, a kialakítás működik, ami kevésbé kezemre eső, azon megpróbálok változtatni. Ilyenkor segítségért kiáltok (lásd feljebb; a Böngészőm továbbra is sztrájkol).
Azt viszont ne várd, hogy valaki felelősen meghozza helyetted a döntést, miszerint uram, ez a tuti, ez kell Önnek. Ha ilyen egyértelmű ajánlást kapsz, akkor leszel igazán bajban. A hosszan tartó párkapcsolatok nem így születnek. -
kumpl
aktív tag
De, utána olvastam mindenek. Tudom már hogy a mentéshez mi kell. Root, azt meg nem akarom. Többen dicsérik az ICS-et, mint amennyien szidják. De teljesen véletlen, hogy kinél lesz bugos, és kinél nem...
Meg a sok ezer hozzászólásból gyakran nem derül ki, hogy vajon melyik frissítéssel jó, és melyikkel rossz. Természetesen csak a gyáriakra gondoltam. Buhera cuccot egyenlőre nem akarok.. Nagyon szívesen feltenném az ICS-et, de félek, hogy ha baj lesz, akkor nem tudom majd visszatenni a GB-et, ha meg vissza is megy akkor nem tudom ugrik e a garancia.. Enni hozzászólásból nem kapok tiszta képet...
Szóval szerinted ICS, vagy GB?Én az ICS felé húzok...
-
lajozs
aktív tag
Ha már Mircinko!
Beugrott még két szomorúság: a tárcsázója nem támogatja a programozható gyorshívást, a Böngészőt meg nem tudom rávenni a Kedvencek szinkronizálására (utóbbi mindhárom másik Androidos készülékemen működik; a Chrome ezen is szinkronizál).
(Persze lehet, hogy én ügyetlenkedem) -
oryi
csendes tag
Mircinko!
A V4-es ROM-ban a walkman-ban nem működik a "Hangkiemelések" (EQ), hibával leál. Amugy maga a ROM nagyon jó csak így tovább.
Köszönjük! -
freemanone
addikt
válasz
Snowy_owl #8657 üzenetére
A HDMI-t támogatja az alaplap és a proci is. A nagytesó SXP is erre az alapra épül, de ott van hdmi port is.
Ez olyan, hogy az Xperia Play-emből az első developer modelleken volt hdmi csatlakozó, míg a forgalomba került darabokról már hiányzott. A HW támogatja, de nincs csatlakozó hozzá...
-
Snowy_owl
őstag
válasz
freemanone #8654 üzenetére
-
motoflug
őstag
válasz
freemanone #8654 üzenetére
Jogos,közben végigolvastam a 3 oldalt,és sanszos,hogy kamu.
-
nbukta77
addikt
fel raktam a world gen 54- et. evekkel jobb,mint a t-s c rom.
-
-
chevyfan
tag
Üdv!
A screen filter program használatakor jobban merül az aksi?
Köszi
-
motoflug
őstag
Olvastam, hogy a telefon működik MHL kábellel.Valaki meg tudja ezt erősíteni?
Ha így van,akkor gyárilag is,vagy kell hozzá valami? -
air
nagyúr
válasz
badrian250 #8644 üzenetére
Teljes név egy mezőbe. (Ha már ennyire lusta vagy visszakeresni.
)
-
Snowy_owl
őstag
válasz
Jon Mathias #8594 üzenetére
Mindenképp kell kamera? Ott a fraps például.
-
air
nagyúr
válasz
badrian250 #8640 üzenetére
1: Normális.
2: Egyébként is.
3: Lehet. -
badrian250
tag
Az, hogy a telókönyv a névjegyzéket keresztnév szerint rendezi, normális? Mert hiába állítom át, kikapcsolás után visszarakja úgy. Ez csak ICS-n van, vagy egyébként is? Lehet vele valamit csinálni?
-
Mircinko
senior tag
válasz
LantosBerry8 #8638 üzenetére
-
Rinita
tag
Köszönöm a válaszokat! Megoldódott.
-
nbukta77
addikt
a word genes 54- hez adna vki linket?
-
Persze mért ne lehetne, USB vagy Wi-Fi keresztül. Próbáld ki a MyPhoneExplorer alkalmazást, nagyon könnyen tudod másolgatni a dolgaidat, ill. további remek lehetőségek. MyPhoneExplorer Client ill. a PC-re MyPhoneExplorer
-
Rinita
tag
A sima windows intézővel hogy lehet fájlokat mozgatni a telefon és a pc közt? A total commanderből át tudom húzni a windows intézőbe a fájlokat?
-
Mircinko
senior tag
válasz
LantosBerry8 #8626 üzenetére
nem nagyon,de dolgozok rajtuk!
-
Mircinko
senior tag
válasz
LantosBerry8 #8624 üzenetére
Xperia Go-ról. Persze arra sincs még hivatalosan. A lényeg, a boot.
-
Mircinko
senior tag
AZTAQURVA!!!!! Már elnézést ,de óriási hírem van!
BEBOOTOLT XPEERIA U RA JB!!!
NEM vicc
Véletlen, valahogy sikerült!... Fúú
Képernyőképek mindjárt!
-
Bogyi007
veterán
válasz
badrian250 #8599 üzenetére
Playről szedd le az ExDialer-t. Azzal okés lesz.
-
lajozs
aktív tag
válasz
LantosBerry8 #8615 üzenetére
Értelme biztosan van (sebesség, stabilitás), de anélkül is rendben. Utóbbi előnye, hogy a régi sok szemetedet a helyén találod
...
-
Mircinko
senior tag
válasz
LantosBerry8 #8618 üzenetére
Wipe data/factory.
-
Mircinko
senior tag
válasz
LantosBerry8 #8615 üzenetére
A telefonon-rendszeren belül nincs.(Remélem érted) De ha a CWM-re gondolsz ott van!. Anélkül a beállítások nem törlödnek, meg az egyéb dolgok. Tehát ha valaki teljesen jól müködő rendszert akar, annak ezt a lépést megkell tenni.
Kicsit olvass feljebb, és megtudod
-
-
kumpl
aktív tag
Sziasztok!
Vettem egy Xperia U-t. Azt szeretném megkérdezni, hogy érdemes-e frissítenem? Azt hallottam hogy lassabb lesz, meg hogy az akksi is kevesebb ideig bírja majd.. Mi az igazság? Nekem számít a sebesség! GB vagy ICS? -
nbukta77
addikt
melyik jobb az 54- es ics vagy a tmobile- s c- s ics.
-
lajozs
aktív tag
Az, hogy "gyorsan merül", nem eléggé informatív.
Én az este installáltam a régi ROM nyakába, most tele van mindkettőnek a dolgaival. 12% töltöttségnél fejeződött be a telepítés; utána pár igazítás, mail-program telepítés és beüzemelés, hátterek cseréje, pár próba. Ma egy szál telefonálás, navi programok próbája, körkép a neten. Jelenleg 7%-on áll.Mircinko, zárképernyő csere kell, hogy infók jelenjenek meg (értesítés, név- és szülinapok)? Beállításokban sehol nem találtam.
-
air
nagyúr
válasz
badrian250 #8599 üzenetére
Keress vissza! Legalább 3-4x leírtuk.
-
badrian250
tag
válasz
Jon Mathias #8594 üzenetére
Hát ha videót nem is, de valaki leírhatná, hogy hogy tudom visszatenni garivesztés nélkül a GB-et egyszerűen
Új hozzászólás Aktív témák
ma Az új Xperia család legkisebb tagja a 3,5 hüvelykes kijelzővel szerelt U, mely úgy néz ki, mint nagyobb testvérei. Kellemes.
- Akciókamerák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- A karcsúság ára
- Okos Otthon / Smart Home
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Milyen alaplapot vegyek?
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- E-roller topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G7 - i5-10GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- IPhone 15 Pro 128GB Függelten! Akku: 89% Jótállás: 2027.01 hó ig
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest