- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Realme GT 2 - aláírjuk
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Ujjal lehet mutogatni a Huawei csúcsórájára
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
-
Mobilarena
Xperia U - A Kisherceg
Új hozzászólás Aktív témák
-
mobilizmo
addikt
Ez nem csak birkaság kérdése. Nem tudom, mennyi idős a tiéd, de egy bizonyos kor környékén elég nehéz megmagyarázni dolgokat (aug.-ban lesz 18). Ha visszaemlékszem, nekem is nagyon fontos volt ennyi idős koromban, hogy Levi's farmerem, meg pólóm legyen. Gyűjtöttem is rá, mert szüleim nem értettek velem egyet (mondjuk a pólókból most is van még kettő, cirka 30 évesek). Szóval ha megtehetem megveszem, emiatt ne legyen boldogtalan. Persze ezért el is várunk dolgokat. tavaly már megvolt neki az angol közép, idén meglesz a kínai közép és lehet az angol felső is. Az a fontos, hogy tanuljon, nem az hogy egy kicsit sznob, azt majd levetkőzi ő is.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Az új Xperia család legkisebb tagja a 3,5 hüvelykes kijelzővel szerelt U, mely úgy néz ki, mint nagyobb testvérei. Kellemes.
- Samsung Galaxy S22 Ultra 256GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- iPhone 14 Pro 128GB Független Mint Az Új/1-3 hónap gar./Akku 91%/p4257
- Csere-Beszámítás! Iphone 14 Pro Max 256GB Független mobiltelefon. OLVASS!
- IPHONE SE3 2022 64GB TÖKÉLETES ÁLLAPOT , NAGYON JÓ AKKU,GARANCIA, ÜZLETBŐL
- Eladó Apple IPhone 14 Black gyári független
- Csere-Beszámítás! Lenovo Ideapad 3! R3 7320U / 16GB DDR5 / 512GB SSD
- Samsung Galaxy A8 2018 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 42C4 - 42" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest