- VoLTE/VoWiFi
- Jövőre ismét csak három Galaxy S csúcsmodell lesz?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Carl Pei megmondta nagyjából, hogy mennyi lesz a Phone (3)
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
-
Mobilarena
Xperia U - A Kisherceg
Új hozzászólás Aktív témák
-
air
nagyúr
válasz
Steve198310 #15899 üzenetére
MircinkoROM
Zárt BL-esre is van CM9. A gyárinál az is sokkal jobb. -
Steve198310
őstag
válasz
razorka777 #15897 üzenetére
CM nincs rá esetleg de lehet vissza ba...m rá a GB-t
(#15898) air fűggő a cucc
Mircinko hol találom?
-
air
nagyúr
válasz
Steve198310 #15896 üzenetére
Próbáld ki Mircinko romját, vagy ha nyitott BL-es a készüléked, akkor rengeteg lehetőséged van.
-
razorka777
veterán
válasz
Steve198310 #15896 üzenetére
Én a "visszafejlődést" javasolnám.
-
Steve198310
őstag
válasz
razorka777 #15895 üzenetére
4.0.4 van az asszonyé nekem egy L em van
-
razorka777
veterán
válasz
Steve198310 #15894 üzenetére
Valóban gyatra fos....a gyári rendszer.Hogy miért?Arról a Sony-t kellene megkérdezni.
Én meg vagyok elégedve a P-vel, de csak azért mert nem a hulladék Sony féle "valamit" kell használnom.
Munkatársam U-ja a GB-vel működik normálisan.Nem tudom nálad melyik rendszer van fent. -
Steve198310
őstag
Gyerekek
én egyre jobban el vagyok keseredve ezzel a készülékkel kapcsolatban. Akad,lassú, fagy és semmi nem segit ezen a szerencsétlenen. A P,S is ilyen gyatra fos. Vannak ismerősök és panaszkodnak rá.
Semmivel nem lehet megpiszkálni? Vagy valami normális rendszert tudtok esetleg? Lehet kérdeztem már de sokáig nem voltam gép közelben -
air
nagyúr
A mai nappal elköszönök én is a topiktól és a készüléktől.
Mindenkinek további jó használatot!
Köszönöm az eddigieket, és remélem, azért néhány embernek én is tudtam segíteni. -
ödönke
aktív tag
hülye kérdés, ICS frissítés után root és minden egyéb okosság nélkül, hogy lehet visszavarázsolni GB-t?
-
Bogyi007
veterán
válasz
rover45 #15874 üzenetére
Az igazi gáz az volt màr, hogy kimondottan telefonálni is jobban tudtam a végén a veterán 2.1 droidos Vodafone 845-ös telómmal mint az U-val.....
Szerda óta megvettem a Nokia 625-öt és azóta élmény a telefon használat számomra s nem mellesleg vele 34 órával a feltöltés után még 4%-nál azt írta hogy 2 óra 41 percet bírt volna.
Ja és persze nem csak a nevezett 3 alkalmazást használom vele szintén 512 megán....
-
rover45
őstag
válasz
arti1121 #15877 üzenetére
Kérlek ne értsetek félre, nem tüzet akarok szítani, egyszerűen okos emberek tanítására van szükségem, hogy miért van az, hogy -most rákerestem, mert korábban soha nem érdekelt, de - az E6ban 256 ram van, és egy 680Mhz-es 1 magos processzor
és ezek a dolgok simán mennek rajta. Akkor, ha itt a fejlesztők megtudtak valamit írni ekkora hardverre, akkor az Androidra fejlesztők hanyagok? Vagy...tényleg, nem értem ez, hogy működik
A Nokiámhoz csak annyit, hogy 1,5éve vettem használtan, imádom, egyszerűen ezt a telefont nekem találták ki3 napot bír az akksija, kapcsolatot csak whatsappal és viberrel tartok másokkal, emaileket 5percenként ellenőrzi, igaz minden éjszaka repülőben van
nem akad, nem fagy meg ... és látva a barátnőm 50-60ezerért vett telefonját nem értem, hogy miért?
-
rover45
őstag
Értelek és köszönöm!
Nagyon furcsa nekem az, hogy itt egy telefon, egy 2x1Ghz-es procival, 512 rammal és nem képes használható sebességgel futtani azokat a programokat, aminek a sokéves, papíron gyengébb E6os Nokiám igen :s egyszerűen nem akarom elhinni, hogy ez az irány jó irány
Ezt nem indulatosan, inkább szomorúan beletörődve írom -
-
rover45
őstag
Sziasztok, a barátnőm U-ja az elmúlt pár hónapban a használhatatlan szintre lassult. Mihez tudnék vele kezdeni? Gyakorlatilag amire használja, az Whatsapp, Viper, Facebook, ennyi.
De hogy mikor megvettük 2 éve, akkor ez flottul ment, most meg áll az egész, ezt én nem értem.
Be lehet direkt lassítani egy telefont az idő múlásával? :s -
_ak_
addikt
Üdv!
Nem tudtok esetleg ajánlani egy szervizest? Úszott egyet a teló..
-
Rror
csendes tag
Kedves Fórumtársak!
A segítségeteket szeretném kérni. Elejtettem az én (többnyire) szeretett U-mat és azóta nem érzékel a kijelző. Pedig esett már ennél nagyobbat is, ráadásul nem is pofával ért földet. Bevittem T-be, szoftverfrissítés, majd kiderült hogy rootokt + mókolt a Rom (GB Rocks) és így nem tudja szervizbe küldeni.
Kérdés: Hogyan tudnám gyári állapotba hozni a telót? (A kijelzőt offos.)
Köszönöm a segítséget! -
Steve198310
őstag
válasz
razorka777 #15863 üzenetére
ja le esett ok
-
peterkapas
újonc
Sziasztok!
Épp két napja járt le a garancia a telóról, mikor a belső mikrofon nem hajlandó működni.
Újraindítás - akksi ki-be, stb sem működik.
Teszt 1: sound meter letöltése a Play-ről, semmi reakció.
Teszt 2. Headset be, azon keresztül szépen megy a hívás.
Hogyan orvosolható ez a probléma?
Hol található a mikrofon rész a telefonban, esetleg a külföldi oldalakról beszerezhető
http://www.ebay.com/itm/New-Replacement-MIc-Microphone-Repair-Part-For-Sony-Xperia-U-ST25-ST25i-/281245977607?pt=UK_Replacement_Parts_Tools&hash=item417b910c07
rész cseréjével megoldódik a hiba?Segítségeteket köszönöm
KP -
razorka777
veterán
válasz
Steve198310 #15862 üzenetére
Úgy értettem, hogy csak a gyári független telefonok bootloaderét lehet nyitni.
Ha neked szolgáltatós, vagy utólag függetlenített, akkor sem tudod a BL-t kinyitni. -
Steve198310
őstag
válasz
razorka777 #15856 üzenetére
"(Ez azt feltételezi, hogy független a telefon)" Nem nem független de szerintem a nyitott BOOTLODER nem a függetlenitéssel van köze
-
Dency01
aktív tag
Hali.
PC companion kiírja h új frissítés található a telóhoz (6.1.1.B.1.54)
Ajánlott a frissítés? -
Steve198310
őstag
válasz
razorka777 #15859 üzenetére
A CM9 stabilan megyen.
Mos szedem a gyári ICS FLASHTOOL-z mert át ment téglába -
razorka777
veterán
válasz
Steve198310 #15858 üzenetére
Két munkatársamnak is U-ja van és a tapasztalat azt mutatja, hogy GB-vel az igazi a telefon.
Én a CM9-et ajánlom, ha valóban nyitva a bootloader
-
Steve198310
őstag
válasz
razorka777 #15856 üzenetére
Na ezt le is tudtam. De úgy látom szar volt a ROM nem Boot-olt be. Most javítom aztán megpróbálom a 2. romot a 3 ból
Vagy tudtok valami stabil gyors romot mert ez az ICS elég hányadék lasu fos.(#15857) air ja aj ige napok óta olvasgatok. 2,5 éve csináltam először is meg utoljára is X8 és minin. Persze volt ott is TÉGLÁT csináltam a telóból de ugye vissza lehet hozni. x10 Minit is küldtem halálba vissza hoztam már az Xperia L em is volt. De vissza hoztam.
-
air
nagyúr
válasz
Steve198310 #15855 üzenetére
Az összefoglalót olvastad már? Különösen a custom romokról szóló részt.
-
razorka777
veterán
válasz
Steve198310 #15855 üzenetére
Ha valóban nyitottál bootloadert,(Ez azt feltételezi, hogy független a telefon) akkor flashtool-lal fastboot módban felflasheled az általad beszúrt képen a boot.img-t, majd belépsz recoverybe, nyomogasd a lefele hangerőt miközben a telefon bebootol.
A recoverybe:
A mount&storage-ba lépve format system, cache, data
Advanced menübe lépve: wipe dalvik cache.
A főmenüben pedig wipe data factory reset és wipe cache partition.
Ha ezekkel megvagy jöhet a telepítés:
Install zip from SD card, majd choose zip from SD card.
Megkeresed a letöltött zipet és már mehet is a telepítés.
A végén reboot system.
Az első indítás több időt vesz igénybe. -
Steve198310
őstag
Sziasztok
Asszony U-ja marha mód akadozik olyan mintha gyenge lenne vagy ilyesmi. Állítólag egy J-t simán körbe röhög de így ahogy az övé van ez így egy kalap kaka.
ROOT-oltam
BOOTLODERT nyitottam
töltöttem le főzött ROM-ot (régen csináltam 2,5 éve még a X8 meg a Minivel ) de már fingom sincs hogy csináljam.
Azt hiszem vannak SUS-el feltehető főzött romok is?De fingom sincs hogyan tovább. Úgy emlékszem bekell másolni az (SDCARD-ra) jelen esetben a memóriába ami benne van SD.
Ha jól tudom akkor most az a lépés jön, hogy fel karira BOOT... indítom kariról -
Arc27
csendes tag
Sziasztok
Hol lehet letölteni egy rendes CWM-et? -
Mircinko
senior tag
Történelmi pillanat emberek!!!
Nemsokára jön a Mircinko V7.6-os frissítése!
Aki valami bugot talált a 7.5-ben az kérem jelezze itt vagy privát üzenetben!Köszönettel
Mircinko -
Snowy_owl
őstag
válasz
minek?:S #15670 üzenetére
Szia!
Azt hiszem nálam ugyan ez a probléma, de nekem GBRocks V1 alatt jelentkezett. Miután előjött wipeoltam cwm alol mindent majd feltettem egy korábbi mentést, hátha, de továbbra is szar volt, aztán egyszer csak megjavult magától, de azóta még egyszer más színt mutatott a középső led, de aztán újra elmúlt magától. Nem tudom mi lehet ez. Ha továbbra is szarkaszik kikapcsolom.
-
-
csiak
tag
Minden rendben, 7.5 Mircinko ROM működik hibátlanul, köszönet a segítségért a ROM készítőjének!
A sebesség növekedés az első másodperctől szemmel látható, egy használhatatlan rendszert sikerült feltámasztani, és egy jól optimalizált gyors felületet kaptam helyette!!! Köszi Mircinko!
-
csiak
tag
Srácok, ha egy U-n a "Bootloader unlock allowed: No", akkor arra nem tudok MircinkoROM-ot rakni, mert nem megy rá fel másik kernel???
Gyári 4.0.4 van most a telefonon, gyakorlatilag használhatatlan lassú és fagy!
gigathx!
-
Mi5i
aktív tag
SS rom, ICS verzsön: Nálam is már fent van 3-4 hete, eddigi legjobb szerintem.
-
dnl91
tag
válasz
danvrecs #15833 üzenetére
Szia!
Az összes gyári ROM egy hulladék, kukába való velük a telefon kb...
Szinte minden létező ROM-ot kipróbáltam ami fellelhető xda-n, és jelenleg a GB SS romot használom, ez a leggyorsabb, és szépen is néz ki, a híváslista is betölt pillanatok alatt, ami egy szégyen ICS alatt...
DE! ICS-re is elég jól sikerült az SS Rom, ha esetleg ragaszkodsz az ICS-hez, vagy kell valami app ami csak azon fut.
Összeségében véve mindig visszatérek a GB SS romhoz, mert ezzel a leghasználhatóbb a telefon, én erre voksolnék.
-
danvrecs
csendes tag
Sziasztok!
Bocsi, de nincs időm átnyálazni a topicot, csak egy gyors kérdés:
Melyik verziós gyári ROM-ot tartjátok a legstabilabbnak/bugmentesnek?
Húgomnak húznám újra a rendszert, mert már eléggé fagy neki a masina
-
Fredo78
aktív tag
válasz
cikasz #15830 üzenetére
Na akkor ha összeszedem a bátorságomat lehet hogy megpróbálkozok vele. Bár sose csináltam ilyet, remélem a leírások alapján sikerül. Ha nem megy majd jelzem itt mint mások is szokták: először kétségbeesve hogy ez nem sikerül az nem megy, aztán megkönnyebbülve hogy csak összejött.
-
Fredo78
aktív tag
No eltelt egy kis idő, úgyhogy kérnénk tapasztalatokat az SS-ROM működésével kapcsolatban!
-
Becksman
őstag
válasz
szili.tamas1 #15826 üzenetére
14 szám kell. ez 15 számjegy volt ...
-
razorka777
veterán
válasz
szili.tamas1 #15826 üzenetére
Enter your name, a valid email adress and the first 14 digits of your device’s IMEI or MEID or IDID number (remove the last digit if necessary)
-
szili.tamas1
senior tag
-
freemanone
addikt
válasz
Becksman #15822 üzenetére
Azon kívül amit Air írt, még annyit fűznék hozzá, hogy akkor valamit nagyon elnéztél, mert még nem létező, más gyártó készülékéhez lévő imei számra is küldenek ki kódot. Az egy "robot", ami generálja a választ az imei alapján. Számsorra számsorral válaszol.
Itt egy lépésről lépésre leírás: [link]
(igen tudom hogy P-hez készült, de egy az egyben megegyezik U-ra is) -
Becksman
őstag
haveromnak csinálnám meg a telóját (bootloader nyitás, rá 4.4.2 droid.)
Már ott elakadtam hogy kellene egy kód ami a nyitáshoz kell , de a sony nem küldi ki.. -
Rocky975
senior tag
Sziasztok!
Próbáltam telepíteni az SS romot meg a Mircinkót is de nekem ezek a tapizós telepítők nem akarnak működni.
Mi lehet az oka? -
Rocky975
senior tag
válasz
razorka777 #15816 üzenetére
Oké,köszi!
-
Rocky975
senior tag
Sziasztok!Ma reggel nekiállt recsegni a hangszóró alig érteni valamit.
Elvileg garanciális,ha felteszek egy vodás romot az eltüntet minden mókolást?Gondolom nincs semmi rejtett számláló itt.
-
Rocky975
senior tag
Sziasztok!
Felpróbáltam GB helyett egy 100-as ICS-t.Nekem a vodás B1.10 volt fent amikor vettem az nagyon xar volt.Ez a 100-as kigyomlálva nagyon tetszik,meglepően fürge és nem akad.Nekem hívásbug nem volt meg most sincs. -
air
nagyúr
Egy kis update.
Mivel nem tetszenek a kék ikonok a státuszsorban ezért újratelepítettem a romot, a készítőjének javaslatára wipe nélkül.
Ezúttal T'n'G-et választottam, viszont az akku ikon kék maradt, mint az AOSP beállítások esetén.
Utána újra elindítottam a telepítőt, mindenhol Z1-es opciókat választottam, amivel befagyott a telepítés. Az eredmény bootloop a Sony logónál.
Úgyhogy most megy fel a 10-es rom, root, CWM és az utolsó CWM mentés visszaállítása, ami Mircinkó alatt készült 2 napja.
Sajna most nincs több időm "játszani", de amíg ment az SS rom - egy fél napot - addig semmi komoly különbséget nem észleltem a Mircinkó rom 7.5-höz képest.
A következő, amit kipróbálok most már tényleg egy CM9 alapú MIUI lesz. -
Hege1234
addikt
Sziasztok!
ha a xperia logonál nemjutok tovább (befagy)
hogy tudom előcsalni a wipe-ot ?
néztem pár videót de előtte mindig valami számkódot irogattak be amitől bejött egy menü és ott böktek rá a factory reset-rehard reset-re van megoldás ?
köszi előre is!
Új hozzászólás Aktív témák
ma Az új Xperia család legkisebb tagja a 3,5 hüvelykes kijelzővel szerelt U, mely úgy néz ki, mint nagyobb testvérei. Kellemes.
- Samsung Galaxy S23 Ultra 512GB/12 Dual Sim Független Black 2026 februárig garanciális
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Akku: 84%, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 13 Pro 256GB, Akku: 85%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy A25 5G 6/128GB, Mgekímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone XR 128GB, Akku: 100%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W docking station (3TR87AA)
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Samsung Galaxy A35 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest