- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Yettel topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- VoLTE/VoWiFi
- Megindult az Ulefone éjjellátó szörnyetegének értékesítése
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- MIUI / HyperOS topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
Xperia U - A Kisherceg
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bogyi007
veterán
válasz
Titi76 #15795 üzenetére
Ugyanerre megyek csak nem flottában hanem sima Go+ csomagban +300 ft dijjal, mivel én nem akarok utalgatni, hanem beslatyogok rgy Vodás boltba számlát rendezni.
+ A Go+ csomag mellé ha akarsz Voip használatot (Skype, WhatsApp, Viper, stb.) akkor kell egy 500 vagy 1000 megás kiegészítő netcsomag. Minden Voda korlátlanhoz írd oda, hogy hívás és sms korlátlan.
A teló most nekem kb 3000 ft lesz csak, de ha megvan a 8. évem is náluk akkor màr csak 2000 ft....
-
Fredo78
aktív tag
Lassan kérünk használati tapasztalatokat az SS-romról!
Air te adtál neki esélyt? -
Laci 87
csendes tag
fontos a 100-as romrol telepíteni ezt az SS romot??
-
air
nagyúr
válasz
online1986 #15781 üzenetére
Nincs olyan, hogy "független szoftver".
Ha a service menüben a "Bootloader unlock allowed: No" feliratot látod, akkor nem nyitható, és pássz. -
Titi76
aktív tag
Srácok megváltunk a feleségem U-jától... Xperia M vagy Lumia 625 lesz az utód, meg nincs eldöntve. További jó szórakozást a masinához.
-
air
nagyúr
válasz
online1986 #15778 üzenetére
Sehogy.
Ha szolgáltatófüggő a készülék, akkor nem nyitható a bootloader. -
online1986
tag
Sziasztok nekem is egy zárt bootloaderes telom van XPERIA U (T-Mobilos) de megkaptam az unlock key e-mailbe Sony oldalról .Valakinek már igy sikerült megcsinálni a telót?Ha igen hogy köszönöm előre is!
-
smrJoe
tag
válasz
cikasz #15775 üzenetére
Lépésről lépésre az SS-ROM telepítése --->[link] különböző választások kinézete is látszik..
A BOOT időt én sem értem miért fontos.. És össze visszaságot sem tapasztalok a felső sorban, külön tetszik hogy átlátszó.. Pár napja fent van és az akku időm is javúlt.. A CWM- gond meg megoldódik ha újra telepítük egyet.. -
cikasz
őstag
A telepítőben őszintén szólva nem tudom mit választottam,de nekem tetszik ahogy kinéz.
CWM. Nekem is megáll mondjuk nem is használom. De ha használnám akkor sem törne le a kezem, hogy kikapcsolom és úgy lépek be cwm-be.
Boot idő több? Percenként újrakell indítanod a telefonodat, hogy számítson a bootidő?
Hogy amatőr lenne a készítő? nem hinném!
Mint mondottam, hogy a hívás indítás/fogadás zökkenőmentes és azonnali nekem már megérte ! -
Bogyi007
veterán
Oké túloztam, de engem baromira zavar ez is többek között, de a hívásindításokkal is eléggé meg szoktam szenvedni. Kár hogy a Sony ennyira sz****n hagyott minket a támogatással. Pedig nagyon jó kis telefon lehetne még a mai napig is ezzel a hardverrel. A hibái ellenére is mai napig kedvelem, ez miatt nem repült még neki semminek, de néha tényleg közel van hozzá.
-
air
nagyúr
válasz
Bogyi007 #15767 üzenetére
Azért az a 10 másodperc erős költői túlzás. Néhány napja ismét találkoztam vele Mircinkó romja alatt is, de hozzá kell tennem, hogy éppen Opera Classic-kal böngésztem, miközben a háttérben a Play frissített néhány alkalmazást. Az elhúzás és a kapcsolat felépülése közt így sem telt el 2-3 másodpercnél több. Szerintem ennyi miatt még nem kell földhöz/falhoz vágni a telefont.
És majdnem 100%-ig biztos vagyok benne, hogy SS rom alatt is létező jelenség. -
air
nagyúr
válasz
angelside77 #15764 üzenetére
CWM - wipe data / factory reset - advanced - clear dalvik cache - install zip from sd card.
Tömören ennyi.(#15765) Bogyi007
Szerintem nem "csodarom". 2. telepítésre sem olyan lett, mint a fórumban.
A boot idő javult, de a kinézet és a státusz sor továbbra is tiszta össze-visszaság. Az akkuikon ICS, a hálózati pedig fehér.
Inkább kipróbálok egy MIUI-t. -
Bogyi007
veterán
Szolgáltatói (vodás) a telóm, lehet hogy erre a vadiúj SS romra még én is ráharapnék egy próba erejéig.
Ezt a telót még soha nem piszkáltam meg így annyi segítséget kérnék, hogy az első hozzászólásban írtakon felül és/vagy attól eltérően mit kell megtennem hogy használhassam én is ezt a "csodaromot"?
Valamint mit érdemes lementenem hogy a rom felrakása után ugyanazon progikat, híváslistákat és sms-eket is viszontlássam a telón? Gmail szinkronizációm nem működik kapcsolatok mentésénél ellenben a Vodafone hasonló alkalmazása a névjegyzékhez igen, használni a Go Exdialert szoktam és az Sms Backup + progit is használom mentésre.
-
angelside77
tag
Sziasztok!
Nálam Mircinkó 7.5 van. Erre hogy tudom felrakni ezt az SS romot (pár szóban)? Egy "kicsit" egyelőre magas nekem ez a dolog. Előre is köszi!
-
air
nagyúr
válasz
arti1121 #15756 üzenetére
Én is feltettem az SS ROM-ot.
Az Aroma telepítőben Holo frameworköt választottam, de a rendszer felállása után mégis a Z-s kinézett jött be.
Beállítások - Alkalmazások - Fut fül -> FC.
A boot folyamat 1,5-szer, de inkább 2-szer annyi idő, mint Mircinkó 7.5-tel.
Az indító menüben ha azt választom, hogy Restart into Recovery, akkor a Sony logónál megáll.
Nálam ennyi amatőrség elég is ahhoz, hogy azonnal leverjem. -
stb
csendes tag
válasz
Mircinko #15758 üzenetére
Mircinkó (vagy bárki)!
Áruld már el hogy hogyan lehetséges az (ha egyáltalán lehetséges) hogy ekkora kölünbségek legyenek ugyanazon rendszerre épülő romok között? Mert hogy mindeki kb ugyanabból a 3-4 kernelből válogat....
Ahogy én képzelem ezt a romolgatást: fogja az ember a kernelt és köré pakolgatja innen-onnan a programokat.Linuxból kiindulva: régen amikor igazán gyenge gépek voltak az ember rögtön kernelt forgatott. Meg a programokat is mindenféle kapcsolókkal optimalizálva. De az hogy ugyanarra a kernelre felrakni más distribekből programokat....a legritkább esetekben hozott mellbevágó gyorsulást.
Vagy itt is van program fordítgatás meg minden?
Hogy megy ez? -
theepth
csendes tag
Erre gondoltam elnézést ha kicsit érthetetlenül fogalmaztam. Sima ics-t használok c.1.0.
-
arti1121
senior tag
feltettem ezt az SS ROM-ot. eddig nagyon tetszetös
-
air
nagyúr
válasz
theepth #15753 üzenetére
"egyik alkalmazásnál sincs kipipálva a háttéradatok korlátozása opció"
Milyen rendszert használsz? Mircinkó romjában ugyanis nincs ilyen opció - gyanítom egyik ICS-ben sincs. Az adathasználat menüben globálisan lehet tiltani a háttéradat-forgalmat, alkalmazásonként nem.
A tabomon 4.1.2 van, abban lehet az értesítéseket alkalmazásonként ki-bekapcsolni. De itt nincs ilyen lehetőség. -
theepth
csendes tag
Nekem is volt ilyen problémám. Hard resettel oldottam meg, egy darabig jo volt aztán megint elkezdte és arra jutottam hogy összefüggésben van a háttéradatok korlátozásával. egyenként tiltogattam le az alkalmazásokat a visszaállítas után és megint csak elkezdett nem értesíteni. Pedig azokat az appokat nem tiltottam amelyeknek értesíteni kéne. Azóta egyik alkalmazásnál sincs kipipálva a háttéradatok korlátozása opció és nekem most jo.
Azt viszont nem nagyon értem hogy hogy függhet össze más alkalmazás háttéradat korlátozása a többi alkalmazás háttéradat forgalmával. -
air
nagyúr
Érdekes dolgot tapasztalok néhány napja.
Értesítéseket kizárólag akkor kapok, ha wifin vagyok csatlakozva. Mobilneten semmit. Úgy emlékszem nem állítottam el semmit, ami erre vonatkozna.
Valakinek ötlet? -
air
nagyúr
válasz
smrJoe #15748 üzenetére
Aha, persze. Meg akinek 2 anyukája volt.
Nem ismersz más fájlmegosztó oldalt?
A Google-t sem ismered?(#15746) smrJoe
Tedd már meg, légy kedves, hogy belinkeled ebből az xda-s fórumból azt a hsz-t, amiben leírják, hogy ezt a ROM-ot lehet kernelcsere nélkül rootolni!
Köszi. -
pit stop
addikt
válasz
freemanone #15704 üzenetére
Én szeretem
Bár az új android hibától besírok//kiakadok -
arpy17
tag
válasz
smrJoe #15722 üzenetére
Milyen beállításokkal telepítetted? (aroma opciókra gondolok)
Tényleg írd meg 1hét/2hét/1hónap stb után, hogy nem-e lassul stb.
Illetve azt is, ha lecseréled a romot egy másikra... (egyrészt hogy ne várjuk a részeredményeket, másrészt hogyha mégsem olyan jó, akkor miért...) -
air
nagyúr
válasz
ThePatriot #15723 üzenetére
Ha nincs szükséged a T saját brandes, meglehetősen silány, törölhetetlen alkalmazásaira, akkor inkább a simát tedd fel.
Flashtoollal mehet, semmi flikk-flakk nem kell. -
ThePatriot
csendes tag
Üdv!
Szeretném visszatenni a gyári GB romot, és a köv. kettőt nézegettem:
-6.0.B.3.164
-6.0.B.3.184__T-mobile HungaryMelyiket érdemesebb? Tudom hogy nincs nagy különbség köztük, de a T Mobile Hungarysat feltehetem, Szlovákiában vásárolt telefonra? Független (azthiszem...internetes oldalról rendeltem)
Köszönöm.
És még mielőtt elfelejteném...ezt ugyanúgy csak flashtoollal tudom visszatenni ugye, nem kell hozzá semmilyen más művelet? (root, stb.)
-
smrJoe
tag
Srácok! Xperia U-ra megtaláltam a szerintem eddig legtökéletesebb ROM-ot! [link]
Villám gyors, eddig minden megy rajta ..2 napja tesztelem.. BL-re is felmegy.. -
cikasz
őstag
Sziasztok.
Bár már kérdeztem , de most újraraktam a telefont és hol a bánatban lehet kikapcsolni , hogy pl a play keresésnél ne rezegjen a teló betűnyomáskor? (elfelejtettem)
köszi. -
mobilizmo
addikt
Ez nem csak birkaság kérdése. Nem tudom, mennyi idős a tiéd, de egy bizonyos kor környékén elég nehéz megmagyarázni dolgokat (aug.-ban lesz 18). Ha visszaemlékszem, nekem is nagyon fontos volt ennyi idős koromban, hogy Levi's farmerem, meg pólóm legyen. Gyűjtöttem is rá, mert szüleim nem értettek velem egyet (mondjuk a pólókból most is van még kettő, cirka 30 évesek). Szóval ha megtehetem megveszem, emiatt ne legyen boldogtalan. Persze ezért el is várunk dolgokat. tavaly már megvolt neki az angol közép, idén meglesz a kínai közép és lehet az angol felső is. Az a fontos, hogy tanuljon, nem az hogy egy kicsit sznob, azt majd levetkőzi ő is.
-
air
nagyúr
válasz
Bogyi007 #15713 üzenetére
Egy Samsung minden bizonnyal kihúzza 2 évig.
Egyébként Nexust leszámítva ez nem márkafüggő.
(#15714) mobilizmo
Az én lányom nagyon jól meglesz az "egyszer használatos" buta telefonnal is. Lesz@rom, hogy az osztálytársainak milyen telefonja van/lesz. Nem vagyok birka, hogy beálljak a sorba, és azon versenyezzek, hogy kinek a gyerekének van jobb telefonja az iskolában. -
mobilizmo
addikt
Most: Moto G. Tudom nem ugyanaz a kategória. Ez egyrészt igaz, ha a hardvert nézzük, de nem igaz ha az árat nézzük. Azonkívül én az átlag felhasználást nézem mindig, így bármilyen vas összehasonlítható. Szó sem volt arról soha a részemről, hogy ilyen-olyan játékok miért nem futnak teljes képernyőben, 60 fps-el.
"Androidot root nélkül használni kb. olyan, mintha az autóval soha nem kapcsolnál feljebb első fokozatból."
Én ezt is egy kicsit másképp fogalmaznám. iPhone, Blackberry felhasználó= jómódú jobbágy, Android (átlag) felhasználó=csóró szabad ember, Windows phone felhasználó=androidtól szabaduló, vagy újdonság kereső csórók, ők is. Egyébként ugyanakkor amikor magamnak a Moto G-t vettem, lányomnak egy HTC Windows Phone 8X-t. Androidot szeretett volna, de mindenáron HTC-t akart (ez valami sikk az osztályában, ahol van néhány jómódú család sarja is). Megmagyaráztam, hogy normális android HTC nagyon drága. Nem nagyon akarta, de amikor meglátta és elkezdte használni teljesen odalett, brutál jó telefon. Azóta rendszeresen az ő telefonjára csorgatják az osztálytársai a nyálukat. -
Bogyi007
veterán
Ez mind szép és jó, de ne csak akkor lehessen valamelyest használható egy készülék ha az általad is említett kritériumokat alkalmazom rajta. Eddig minden korábbi telómat piszkáltam valamilyen szinten de végül hagytam gyári állapotban mert úgyis jól működött. Itt is a kezdetek szépen indultak szerintem még az ICS kezdete is jól alakult, de utánna nagyon csúnyán cserbenhagyta a Sony a telót s egyben a felhasználói bázist is. És én ezt fájdalom igazán, nekünk és jelentősrészt az U sikerének is köszönhető a Sony felemelkedése és mégis figyelmen kívül hagyott minket.
Én ugyanezt a rizikót és bosszankodást nem kérem újra. S mivel telefont legalább 2 évre veszek, így a mostani piacot elnézve nem a Sony lesz az a márka ahonnan választani fogok...
-
air
nagyúr
válasz
mobilizmo #15711 üzenetére
Androidot root nélkül használni kb. olyan, mintha az autóval soha nem kapcsolnál feljebb első fokozatból. Root nélkül a készüléket csak arra és úgy használhatod, ahogy engedik. Roottal pedig úgy, ahogy akarod. Óriási különbség.
"Egységsugarú" felhasználóknak pedig még mindig ott a klasszikus, gombos, "buta" telefon, amit LG, Samsung és Nokia is gyárt még, vagy nagy képernyős, érintős telefonra igényt tartóknak a Windows Phone.
Androidhoz érteni is kell. Ez van. Aki ezt nem akarja tudomásul venni, annak soha nem lesz jó egy Androidos készülék sem.
Egyébként megkérdezhetem, hogy most milyen készüléket használsz? -
mobilizmo
addikt
Annak idején a rootolt stock ICS-t a Te iránymutatásod alapján teljesen kitakarítottam. Nem volt rajta FB, gyári sz@rok, semmi felesleges cucc. Gyakorlatilag butatelefonként próbáltam használni, de így is mindennapos volt a hívás bug, vagy a fél percig tartó tök sötét képernyő, amikor a telefon könyvet akartam előcsalogatni. Mircinkó 7.5 is volt rajta, ez aránylag normálisan működött, de 3 hónap után, elkezdte dobálni a com.android....szolgáltatás leállt, típusú üzeneteket, elhalálozott. Ha a hsz.-ből másképp jött volna le, akkor elnézést kérek. Természetesen nem a Te hozzáértésedet akartam kétségbe vonni, a készülék rendeltetés szerű használatával kapcsolatban. Biztos igazatok van, hogy ezek mind user error következtében vannak, de én nem tudom mit kellett volna másképp csinálni, a Sony nem adott a használati útmutatóban erre vonatkozóan tanácsot. Sőt, az gondolom, hogy egy normális telefonnak úgy kellene működnie, mint a mostani telefonomnak. Eszem ágában sincs rootolni, nem állítom, hogy tökéletesen hibátlanul működik, de a mindennapokban 100 %-an használható, rootolás, takarítás, főzött rom és egyéb szórakoztató nyalánkság nélkül. Lehet, hogy nektek fáj, de a magam fajta egységsugarú felhasználó az általános (több, mint 90%), aki megvesz egy terméket és egyszerűen használni szeretné mindenféle buhera nélkül, arra amire a gyártója szerint való. Emlékeim szerint, nem figyelmeztetett a Sony, hogy csak akkor vedd meg a készüléket, ha szereted a délutánjaidat a telefonod buzerálásalval tölteni. Miért fáj az, ha az egységsugarú potenciális felhasználó jelöltet, én hasonlóan egységsugarú felhasználó, figyelmeztetem a saját tapasztalataimra. Te és a másik 4 Felhasználó úgy is leírjátok majd, hogy megfelelően használva ez egy tökéletes telefon. Az érdeklődő meg ez alapján majd eldönti jó-e ez neki.
-
air
nagyúr
válasz
mobilizmo #15709 üzenetére
"nem hiszem, hogy ezzel a készülékkel kapcsolatban, igazatok van."
Ezt kifejtenéd bővebben? Miben nincs igazam, amikor azt mondom, hogy képes vagyok a készüléket rendeltetésszerűen használni?
Megfelelő ROM, normális alkalmazások, hozzáértő felhasználói magatartás. Ennyi kell, semmi más. Ha ebből valami hiányzik - a legtöbb embernél az utolsó, sok esetben az utolsó kettő, de van ahol mindhárom- akkor jön az, hogy mindenért a készülék és a gyártó a hibás. Sajnos ez magyar mentalitás. Mindenért a másikat hibáztatni, másban keresni a hibát, a sajátjainkat pedig nem észrevenni.
Megkérek mindenkit, aki hasznos infóval nem tud szolgálni, az inkább legyen kedves tartózkodjon a megnyilvánulástól.
Szerintem már hallottunk minden rosszat, amit a készülékről, a Sonyról, az ICS-ről el lehet mondani. Amennyiben ilyen marad a hozzászólások színvonala, akkor nem látom értelmét, hogy a jövőben bármi pozitívat hozzá tudnék tenni a témához. -
mobilizmo
addikt
Igazatok is van, meg nem is. Nekem is volt egy rövid időszak miután eladtam, hogy mérgelődtem egy kicsit. De már túl vagyok rajta. Viszont olvasgatni (főleg) még most is jövök. És igen, ha olvasok egy hsz-t, amiben egy tudatlan érdeklődő kérdez, segítek neki. Tudjátok, az okos ember más kárából tanul, na ehhez adnék nekik információt. Sokuk annyira tudatlan (én sem vagyok mobil szakértő), hogy még az sem tűnik fel nekik, hogy újonnan még most is 45 kHuf környékén kapható, de a használt piacon hemzsegnek a jó állapotú példányok 20 kHuf alatt (nekem karácsony előtt, óriási szerencsével sikerült 28 kHuf-ért megszabadulni tőle). És higgyétek el, örülök annak az 5 embernek is, aki tökéletesen meg van elégedve vele. Elismerem, hogy a Ti tudásotok ezen a területen magasan az enyém fölé nő, de nem hiszem, hogy ezzel a készülékkel kapcsolatban, igazatok van. És még valami. A Sony nagy múltú cég, sokat letett már az asztalra a szórakoztató elektronikai piacon, de az ilyen hozzáállásért, megérdemelnék, hogy elbukjanak. Van egy kedves ismerősöm aki akkoriban jött el tőlük amikor ledobták az Ericsson-t. Azt mondta nem vegyek Sony telefont, nem hittem neki, igaza lett.
-
Mircinko
senior tag
Nos, abban igazuk van, hogy lehetne jobb, gyorsabb, bugmentesebb..., DE nem így és ilyen formában kellenne kifejteni a véleményüket. Legalább OFF-ba tennék, hamár nem kapcsolódik a témához...
Az is szörnyű, hogy sokan kötelességüknek érzik visszatéríteni a kiváncsi usert ICS-ről GB-re. Sőt, néha meg sem adják nekik a kipróbálási kedvet és lehetőséget...Nem azt mondom, hogy tökéletes telefon (nincs olyan..), és nyílván, ha olyan jó lenne én sem kezdtem volna el a romolgatást (...Xperia V-t nem is kéne, de már megszokásból csinálom
), de ilyen ez a telefon na..! Alsó-közép kategóriában indult. Nem vártam tőle hiper-szuper sebességet. Nem is kaptam meg, de nem is csalódtam!..
(..és nem is járok ide flamelni, és szidni a telefont, pedig nekem is volt hívás bugba részem)
BÉKE!
-
air
nagyúr
válasz
Mircinko #15705 üzenetére
Köszi.
Sajnos lassan nem lesz kinek segíteni, és tanácsot adni, mert csak a készüléket fikázó, volt tulajok járnak vissza. Amit viszont nem értek, hiszen már rég túladtak ezen a használhatatlan sz@ron, de azért olvassák a fórumot, és haszontalan hsz-ekkel "rontják a levegőt". -
-
beefjeez
senior tag
válasz
freemanone #15702 üzenetére
Én nem mondtam, hogy hazudtok stb, csak azt sem értem, hogy tudta a sony leszarni az egész szériát, javítások nélkül.
Sőt, az ics-el még tovább rontottak a helyzeten -
freemanone
addikt
válasz
beefjeez #15699 üzenetére
Nem mintha egyedi hiba lenne.... P, U, SOLA, GO.... mindegyiken jelen van, sőt a samu novathorján az S advance-on is, de ebben a topikban ilyeneket nem lehet elmondani, mert ugye ez a telefon teljesen jól működik egyesek szerint... csak ugye azt nem szabad elfelejteni, hogy amiből sok van a használt piacon, az nem azért van, mert olyan hihetetlenül jó termék, hanem pont az ellenkezőjét jelenti. Ebből a telóból pedig iszonyatosan sok van eladó, ezért is van lent az ára a béka segge alatt.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Az új Xperia család legkisebb tagja a 3,5 hüvelykes kijelzővel szerelt U, mely úgy néz ki, mint nagyobb testvérei. Kellemes.
- Sorozatok
- Politika
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Megemeli a GPU-k árát az NVIDIA?
- Nintendo Switch
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Anime stílusú steampunk akció-szerepjáték lesz a Silver Palace
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Feltörték a PROHARDVER!-es regisztrációmat (vagy elvesztettem a belépési emailcímet, 2FA-t)
- További aktív témák...
- Vivo x200 Pro 16/512GB (Új)
- Apple iPhone 15 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra 512GB/12 Dual Sim Független Black 2026 februárig garanciális
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Akku: 84%, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 13 Pro 256GB, Akku: 85%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Fotó állvány eladó
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF+2SFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H730 RAID v ZFS
- Referencia Weboldallal Világítós bill+laptop bill magyarítás. Rania 3M -is! Touchpadok is.Posta ok
- LG 65" C1 OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad W540 - i7-4810MQ I 16GB I 256SSD I K2100 I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest