- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Külföldi SIM-ek itthon
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- iPhone topik
- Xiaomi Redmi Note 4 - B20
- Mobil flották
- Magisk
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- iPhone 12 mini - kicsi a bors, de bitang erős
- Kis híján hajlítható telefon lett a Find X8 Ultrából
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tok ügyben nem néztem körül itt, egyből e-bayről rendeltem. De van pár GSM bolt a városban náluk biztos van többfajta, több méretben. Pl: Rókusi krt-i Tesco üzletsorán van egy ilyen, ugyan ez az Árkád-ban is megtalálható. Aztán Nagy áruház ahol a régi Photohall volt, meg a Centrummal szemben a Mikszáth Kálmán utcában is van egy. Így hirtelen ennyi, ezek közül valahol csak lesz.
-
Szia!
Én EZT vettem meg, igaz elsőre kicsit küldött, de mikor szóltam, hogy kicsi egyből küldött egy nagyobbat, amibe pont passzol a készülék. 4 nap alatt itt volt.
Szerk:
Hohó... Most nézem.. Valami történhetett vele, mert már nem szállít ide.. Írj neki, hátha.
Vagy biztos árul más is ilyen tokot, ha tudsz akkor Angliából vedd, kicsit drágább de nem 1 hónap alatt jön meg mint a honkongi cuccok...Azért ezt bírom... Kiírja hogy ship to worldwide, és a kivételek közé Anglián kívül szinte mindent felsorol....
Pedig tényleg tőle vettem.. Nem tudom mi lett vele.
-
Pösti
csendes tag
Sziasztok!
Légyszi segítsetek, nem boldogulok a net beállítással.
Wi-fi megy rendesen, de a mobilnet nem megy.
Tutti béna vagyok, lehet vmit be se kapcsoltam
T-mobilos, egyenlőre Dominóval van..plízzzz
-
OldAkita
aktív tag
Hello!
Végigolvastam az 1000 kommentet, de úgy a fele táján megrendeltem a T-t. Utána jött a 2 lekopós komment, és ha előbb olvasom tuti nem rendelem meg, de közben aludtam rá egyet és reménykedem hogy az enyém nem fog lekopniElőtte sokat olvasgattam az LG 4 magosáról de mindenki szidta a kameráját és egy video-n valóban látni lehetett hogy az optika szakadatlan küzd az autofókusszal. 4 magos processzorát ugyan dicséret illeti, viszont állítólag erősen melegíti a készüléket, de nem akarom bántani az LG-t. Galaxy III-on tanakodtam, de úgy tudom drágább a T-nél, szóval benneteket olvasgatva T lett, T.-töl
Hétfőn rendeltem és ma délután egy pikk-pakk ponton átvettem. Ez a készülék karácsonyi ajándék lesz a fiamnak akinek nincs mikro SIM kártyája. Megrendeléskor ezt megbeszéltem az ügyintézővel. Az lett kitalálva hogy veszek 990Ft-ért egy mikro SIM kártyát amit a fa alatt lehet aktiválni, lehet örömködve próbálgatni a telcsit,aztán a két ünnep között fiam beballag egy T-pont-hoz és saját telefonszámára mikro SIM-es cserét kér. Pikk-pakk ponton átvett csomagban volt is SIM kártya csak nem mikro SIM
Felhívtam a 1430-at ahol azt az infót adták (erről előtte egy szó nem esett a megrendeléskor) hogy semmit nem lehet tenni, várjam meg míg postán kiküldik a mikro SIM-et, ami meglehet az én meghosszabbított hűség nyilakozatom folyamányaként az én számomat fogja tartalmazni azaz leváltani. Természetesen ez elfogadhatatlan mert én mit sem érek egy mikro SIM-el fiam meg semmit nem ér az én számomra szóló mikro SIM-el. Jelen pillanatban senki nem tudja milyen számot fog tartalmazni a postán küldött mikro SIM, meg kell várni. Közben telik a 3 nap cseregarancia idő, ami állítólag 8 nap akkor ha valaki nem személyesen vásárol.
Eddig javarészt offtopic volt hozzászólásom és bocs hogy lusta vagyok utánanézni miképp kell beszürkíteni, de fontosnak tartottam elmondani mert már is kerülhet hasonló helyzetbe és neki segítség lehet.
Felkészültem rá hogy a weblapon jelezve csak a készüléket kapom és a töltőt, de kellemes meglepetés hogy mégis jár hozzá a headset. Mondjuk volt olyan álomszerű elképzelésem hogy egy nagynevű gyártó zászlóshajó készüléke nem ilyen mezei dobozban érkezik hanem (vörös szőnyeg, fanfárok stb.) de jól van, lényeg telcsi nem a doboz.
Annyit kérdeznék tőletek fontosat hogy a készüléken lévő fólián az üzembehelyezés sorrendjében elsőként SIM kártya be, másodikként minimum 30 perc töltés, harmadikként bekapcsolás látható. Ha nem teszek be SIM kártyát töltőre tehetem és fél óra múlva bekapcsolhatom? -
taxy88
aktív tag
válasz
Dugobert22 #1090 üzenetére
Örülök neki, hogy te is visszakaptad.
Nekem viszont mostmár új tokot kell vennem. Nem tudtok ajánlani valami jót aminek az ára se vészes? -
Dugobert22
csendes tag
-
sxtnu19
csendes tag
Sziasztok!
Az én Xperia T-mnek volt az a problémája, hogy 30-40 videófelvétel után egyes videóknál egy idő után csak képet rögzített a masina, hangot nem.
Első nekifutásra a t-boy a t-ponton újra telepítette a .303-ast, de megint előjött a hiba.
Másodszorra 11. 02-án bevették javításra, 11. 13-i határidővel.
11. 20-án vissza is kaptam a készüléket, mondván: "a fiúk nem találtak hibát, de azért újra rakták a szoftvert", azaz 17 napot vártam arra, amit a t-boy a t-ponton 20-25 perc alatt egyszer már megcsinált.
Tegnap készítettem 25 videófelvételt, egyelőre nem jelentkezett a hiba, majd talán ma.
Közben frissítettem .197-re, nemsokára kiderül...
Egyúttal mindenkinek szeretném megköszönni az itt (és a SEria.hu-n) közölt hasznos anyagokat.
Üdvözlettel:
sxtnu19
-
markyy18
aktív tag
válasz
tatabánya #1085 üzenetére
Nekem is T függő a telefon de felraktam flashtool-al a .195 verziót akkor nekem azért nem jelzett. Tegnap raktam fel szintén flashtool-al a 197-es lengyel verziót ami tele volt szemetelve T-Mobile-os appokkal így szerintem le lehet vonni a következtetést hogy a függetlenek a 195-öst a T-sek a 197-es verziót kapják meg.
Aztán hogy más különbség van-e a kettő között azt nem tudom.
Ha te rontottad el akkor nem hinném h garanciába megjavítják de ha a kártya bent marad és működik akkor felesleges aggódni. Hogy sikerült elrontani amúgy? -
Posza1
csendes tag
Az előbb sikeresen frissítettem a SUS-el a 30-as telefonomat a 7.0.A.3.197-re. A SUS-t csak ma telepítettem a sz. gépemre, a PC companion miért nem jelzi ezt a szoftvert??
-
tatabánya
senior tag
sziasztok!
a szinte új telefonnál sikerült máris elrontani a micro sim mechanikáját, nincs kattanás csak becsúszik és ott is marad nagy nehezen lehet csak kipiszkálni... erre kiterjed a garancia a T-m nél?
-
KaoszTom
aktív tag
Fél nap nyomkodás után arra jutottam, hogy ez a telefon brutális.
Most már örülök, hogy megjártam az Acro S-el, és ennél kötöttem ki.
Egy kérdés: A képernyőzárnál a jobb oldali csúszkás fényképezés indítást lehet valahol másra cserélni? Pl. némításra. -
Pola-Roid
aktív tag
válasz
hurrikan #1076 üzenetére
En PartNeroGSM-nel vettem, elvileg fuggetlen, voda kartyaval megy, massal meg nem probaltam.
.195-re meg Sony PC Companion frissitette. De mar a .303-ban is volt ilyen funkcio nalam.Hat majd kiderul, hogy megkapjuk-e vagy sem, de mivel igazabol semmi problemam nincs a .195-os ROM-mal, igy nem halok bele, ha ez marad fent rajta egy darabig
-
hurrikan
addikt
Ugyan ezért nem váltok jelenleg OneX-ről.
Ha egy az egyben tudnék váltani gondolkodás nélkül megtenném. De a HOX max 90ezerért menne el, a T meg legolcsóbb helyeken is 130ezer felett van. 40ezret meg most nem tudok ráfizetni.
Pedig több dologban jobb a HOX-nál és az S3-nál is. -
hurrikan
addikt
válasz
Pola-Roid #1074 üzenetére
Tudtommal az szolgáltatós ROM-okban van csak.
Amúgy attól hogy egy ROM build megjelenik PTCRB-n még egyáltalán nem biztos hogy ki is lesz adva.
Lehet csak teszt build, lehet szolgáltatónak készített, vagy csak bizonyos régióra szánt build is. Tehát még csak véletlenül sem biztos hogy a 212-es kijön hivatalosan is. -
Land
veterán
válasz
szabogabor10 #1066 üzenetére
Csak bosszantó, hogy 1:1-ben nem tudok rá váltani... Rafizetni meg túlzás, mert max egy szint a 2 telefon.
-
Nfsman20
tag
válasz
markyy18 #1069 üzenetére
Hali!
Jelenleg a 195-ös frissítés van fenn, ha most feltolom ezt, eltűnik minden a telefonomról (névjegyzék, sms, programok), vagy megmarad? Érdemes lenne az egész telóról backup-ot csinálni? Más újítás nincs? mert akkor lehet kihagyom, nem gyakran írok sms-t, + valaki pár napja írta, hogy jön valami .2** végű frissítés is. Lehet inkább kivárom azt...
-
markyy18
aktív tag
Megjelent a T-re is a .197-es szoft.
Ebben már van a SMS-nél költségmegtakarítás funkció ha jól tudom ezt valaki hiányolta a fórumban. INNEN le lehet tölteni.
-
Most megnéztem a Média honlapján az árat... Ennyiért tényleg sok... (180k), de azt mondom bolond aki bármit is a MM-ben vásárol. Na jó nagy ritkán van tényleg olcsó dolog, de az esetek 90%-ban 20-30%-al többet kérnek, mint más helyeken.
Ehhez képest én 119-ért vettem a T-nél, jelenlegi előfizetés megtartással. -
-
Land
veterán
Ma megnyomkodtam a Media Marktban az Ion-t és a T-t. Hát sokkal minőségibbek, mint az S3-am... Szép a kijelzőjük. Elég jó benyomást tettem rám. Nekem a formája és a kisebb mérete miatt a T jön be jobban. No meg fém hátlap ide vagy oda, de nekem nem mindig jön az be. Könnyen látni rajta, ha izzad az ember tenyere és nekem anno a fém telefonok majd kicsúsztak a kezemből, nem volt tapadásuk. inkább a jó minőségű műanyagot preferálom.
Csak ne lenne ilyen horror áron a T.
-
Pösti
csendes tag
Végre meghozta a futár! Yeahhh! Lehet szabadságot kell kivennem, hogy megismerjem a "drágaságom"
-
Orlin
addikt
A V egészen szép àrban lesz majd.Kb 175 000 ft
-
Örülök, hogy megkaptad!
Nem is foglalkozhatnak, mert egy gyári szoftverbe nem lehet belekötni... Nyilván más, ha egy főzött ROM lenne fent.
Nekem egyszer az egyik üf.szolgálatod mondta, hogy ha gyárit rakok rá, akkor nem fogják nézegetni, hogy most azt ők adták ki vagy a Sony.. -
taxy88
aktív tag
válasz
pepe091 #1059 üzenetére
Végre visszakaptam a telefonomat ma 2 órás sorban állás után.
Érdekességképpen leírom ,hogy a hátlap cserén kívül frissítették a szoftvert is.(nem is volt szoftveres baja)
A 195-ös végű szoftverrel adtam le szervizelésre és vissza tették rá a t-s 303-at.
Szóval a lényeg,hogy úgy tűnik nem foglalkoznak a flashtool-os házi frissítésekkel.Vagyis igen, de nem vonják meg ezért a garanciát. -
válasz
Roberto76 #1053 üzenetére
Független olyan értelemben lesz, hogy amit felraksz flashtoollal szoftvert, az a független, attól még a telefon ugyanúgy hálózat függő lesz, szóval nem viszi más hálózatok kártyáját.
Ez a fajta "függetlenség" akkor jön jól, mikor jönnek a frissítések, akkor ha a gyári T-s szoftver van fent, akkor Te csak akkor tudod frissíteni majd, ah azt a T-is kiadta, ez általában 2-3 hét csúszással történik meg, vagy még több, a mini prom-ra a Sony június közepén adta ki az ICS-t, de a T-mobile a mai napig sem... Ezért ajánlatos frissíteni a független szoftverre, hogy első kézből megkaphasd az új szoftvereket. -
hurrikan
addikt
Úgy tűnik bejött a Vodának a jó árazás, kifogyott a készlet
-
KaoszTom
aktív tag
Mobilnet bekapcsolásnál el lehet valahogy tüntetni a figyelmeztető ablakot? Elég gáz, hogy minden alkalommal feljön. Illetve kikapcsolásnál létrejövő notification sort is eltüntetném.
-
KaoszTom
aktív tag
-
-
Roberto76
tag
Ha rosszul gondolok vmi, akkor kérlek javítsatok ki.
Ha a T-nél megveszem a T-t, domino csomagban, 134.991 Ft-ért, akkor lesz gyártói garanciám.
Ha flashelem, akkor fog menni más kártyával is (esetemben Vodával) de ebben ez esetben csak akkor marad meg a gari, ha visszateszem (vhogy) az eredeti felállást.
Jól értem?Ha GSM boltban veszem meg, akkor is kb. ennyiért tudok szerezni, csak ott bolti gari van. (igaz, független)
Vodánál a Vitamax nem jöhet számításba, mert drágán mérik a telót. (144 990)
szerk: most olvasom, hogy a Domino csomagban, csak Akkumulátor és Hálózati töltő van.
-
lordyka
aktív tag
válasz
Bazijoe73 #1050 üzenetére
nekem az a filozófiám h ha valamivel szemben egy kis apró fenntartásom is van azt nem veszem meg, mert akkor mindig ott lesz az a tüske.
sok telefont nézegettem az utóbbi időben, mindegyikben találtam vmi kizáró okot. pl samsung gs3ban az amoled kijelzőt, hox-ban a gyenge üzemidőt. lg 4xben meg h lg..de az első pillanatban ahogy megláttam a sony-t beleszerettem. tft kijelző, jó processzor, és nincsenek hardware gombok az előlapon. nem mellesleg gyönyörű. de ez csak az én véleményem. még a nexus4-gyel meg tudnék barátkozni, de az a ~12GB elég karcsú mert én sokat nézek filmeket a telefonon. de még ettől eltekintve is ott van az h az egész üveg. ami elég premium érzést kölcsönöz, de egyszer leejeted azt annyi.
szóval ha fenntartásaid vannak ne vedd meg. bár ebben a kategóriában már nem jelentenek annyit a főzött romok. a root se egy akkora durranás. még ha warezol az ember akkor se mindig kell a root.
de ha ez neked szempont akkor tényleg nem neked való. -
Bazijoe73
senior tag
Hát ezért nem tudom,hogy ezt vegyem e. Mert ha még nem is lessz rootolható akkor biztos nem nekem való!
-
taxy88
aktív tag
válasz
Dugobert22 #1041 üzenetére
Most kaptam kicsivel fél 7 után az sms-t, hogy mehetek a telefonért.
-
Remiel
őstag
a Voda webshopban nem lehet rendelni épp, úgy látszik rájöttek, hogy félreárazták
-
Roberto76
tag
Ma voltam bent a Vodafone smartstore-ban. (Budapest, Deák F. u. 19)
Sajnos T-jük még mindig nincs. Talán jövő héten.Ezzel a tarifa hűséggel kicsinálnak. Két évet alá írok nekik, de hogy 2 évre kötelezzenek a tarifa használatra ... azt nem!
Szóval engem is érdekelne megbízható GSM bolt ...
-
zermi
aktív tag
-
Orlin
addikt
Tényleg ilyen téren melyikek a legmegbízhatóbb GSM boltok itthon?
Én is ilyenból akarom majd venni decemberben azért is fontos infó lenne
THX -
hurrikan
addikt
válasz
KaoszTom #1027 üzenetére
Wow.
Mi több telót is vettünk onnan, de eggyel sem volt baj. Mind bontatlan, fóliás volt, tökéletes volt.
Meg az olcsósága miatt fórumunkon is sokan vettek ott, pl Ion-t is, de senki nem panaszkodott. Még garanciában is korrektek voltak. SXS kijelző sárgulását is gond nélkül cserélték mindenkinek. -
Csak simán flasheled az új szoftvert és kész. Nem veszik el garancia, nem nyitsz vele bl-t, nem rootolod. Csak egy független szoftver lesz rajta és kész, aminek még az az előnye is meglesz, hogy így a jövőben nem kell várni a T-mobile frissítéseire, hanem ahogy kiadják, egyből tudod majd frissíteni PCC-n vagy SUS-on keresztül.
Az akkuhasználat nem tudom miért lehet ilyen, de mondom, ha frissíted, optimalizálódni fog.
-
Agrox
tag
közben xda-n megtaláltam a topikját, illetve itt is kerestem egyet. akkor ezek szerint én is feltehetem bármiféle buhera nélkül a független szoftvert? nekem fontos, h a gari semmiképp se vesszen el. válaszotokat előre is köszi.
visszatérve az eredeti kérdésre, milyen folyamat lehet az, ami jobban eszi az aksit mint a kijelző? per pill:13 óra akkuhasználat: android-rendszer 41%(telj. cpu: 7p41mp, cpu előtér:3p 29mp, ÉBREN TARTÁS: 2 óra 27p) Kijelző:16% (ébren: 56p) -
Agrox
tag
sziasztok, újdonsült tulajdonosa lettem a T-nek. nagyon tetszik, az akksi is jól bírja első ránézésre, viszont ami nem tetszik nekem, hogy a lista élén nem a kijelző áll, hanem toronymagasan az android- rendszer. lehet valami folyamat, ami ennyire szívná az akksit? T-mobileos vagyok, annak gyári szoftverével, 7.0.A.1.303
előre is köszi a válaszokat -
KaoszTom
aktív tag
válasz
Roberto76 #1024 üzenetére
Friss, ropogós vélemény a Partnero-ról:
2 hete szombaton vettem egy Acro S telót. Otthon vettem észre, hogy pixelhibás. Hétfőn reggel visszavittem, mondta, hogy 1-2 nap a csere. itt már gyanús volt, mert új telefonnál 1 órán belül ott van, ha rendelsz. Közben kiderült, hogy amit vettem telefont, itt a MA fórumon már korábban megvette valaki, és visszavitte pixelhibával. Szóval szerdán mentem az újért. Az is pixelhibás volt. Csütörtök este mentem a 3.-ért. Az is pixelhibás volt, ráadásul volt egy elég nagy hézag az oldalsó illesztésnél. A csávó nem értette mi a bajom. Mondtam, vízálló a telefon, de így egy csepptől kuka. Kiderült, hogy azért van ott a hézag, mert nem új telefonokat hozott hanem csak kijelzőket, és azt cserélte.Na itt mondtam, hogy akkor szerintem hagyjuk az egészet, nincs szükségem kétszer megbontott, pixelhibás telefonra.
Végül is happy end, fél óra szópárbaj után visszaadta a pénzt.
Számlát nem ad. Semmilyet. És most várom, hogy megjöjjön a T a T-től. -
Remiel
őstag
-
hurrikan
addikt
válasz
Roberto76 #1024 üzenetére
Az csak azt írja ogy melyik gyártó esetében mennyi a gyári garancia.
A kiírt, legolcsóbb árak, 1év bolti garit tartalmaznak. A gyári garancia felára általában 15-20ezer forint náluk.
De természetesen gyárit csak itthon hivatalosan is forgalomba kerülő készülékre tudnak adni. Tehát pl neoL, TX, acroS, SL modellekre nem.De szerintem így is a legjobb választás. Az olcsóbb árak mindenhol bolti garisak, és sok helyen még a csomagot is megcsonkolják. Míg a Partnero 85-90%-ban minden gyári tartozékot ad a készülékkel.
-
hurrikan
addikt
[link]
érdekes
ezek szerint mégis jön a T-re a 197-es?azt írja a csávó hogy T-je van, pár hete felrakta a 195-öset ma meg a SUS jelzte hogy elérhető a 197-es
-
hurrikan
addikt
válasz
monti0222w #1019 üzenetére
Partnero-nál is. 119
-
taxy88
aktív tag
válasz
Dugobert22 #1013 üzenetére
Ami a cserekészüléket illeti, akkor nem irigykedem rád. Mivel én C1-01-et kaptam
De azért nekem a pofámról lesülne a bőr egy 140k-s telefon helyett ilyen telefonokat adni. -
Pösti
csendes tag
Hello!
Nekem meg pont azt mondta a hölgyike, hogy ez az ár a helyes : www.vodafone.hu/letoltes/elofizeteses-arlista.pdf.
Valamint hiába rendeled meg, két napon belül felhívnak, hogy elírás történt. Elolvastam az ÁSZF-t is, benne van, hogy téves ár esetén törlik a rendelést. Amikor már a futárnál van, akkor is törölhetik...
De próba cseresznye, csütörtökön tudok új szerződét kötni, lehet kipróbálom - ha addig más nem próbálja ki - viszont akkor vissza kell mondanom a T-mobilos rendelésem -
hurrikan
addikt
válasz
Dugobert22 #1013 üzenetére
A 15napot természetesen 15munkanapnak kell érteni.
-
Dugobert22
csendes tag
-
Remiel
őstag
válasz
Daffchy #1007 üzenetére
én felhívtam őket, hogy mi a francért 105k nekem, új előfizetéssel meg 70k... konzultáltak és az volt a válasz, hogy valaki nagyon elrontott valamit
de amíg ki nem javítják jól jár az, aki most köt előfizetést... mivel én nem passzolom el a számom és 2 havidíj nem kell, így nem veszem meg, pedig már lejárt a hűségem
a vicc az, hogy ez az ár a RED csomaggal járó ár, ami megint csak egy vicc, mert 22k havidíjjal legyen már ingyen, de ez itt nem divat
-
hurrikan
addikt
Ez nem teljesítmény hanem azon rész optimalizáltságának hiánya....
amint fentebb olvasod máshol nem laggol. Valamint a tesztek egy részében a 4magosaknál is több pontot kap teljesítményre.
Fogyasztásban pedig veri azokat. Ahogyan kamerában is. Összességében a legjobbak közt van a piacon. Csak a 4krait magosak jobbak, de azok egyelőre 180ezer felett vannak. -
Pösti
csendes tag
válasz
Daffchy #1007 üzenetére
Sziasztok!
Most hívtam az ügyfélszolgálatot, az előfizetéses árlista a mérvadó (pl matrix 2 -115000), itt valami elírás van. Elolvastam az ASZF-t is, ilyen esetben hiába rendelném meg, hibára hivatkozva törölnék a rendelést.
Kicsit rosszul lettem, mert délután rendeltem meg a T-nél, dupla ennyiért... -
Roberto76
tag
hmark, köszönöm, h érdeklődsz az előfizetéseim évei iránt.
Idéznék: "2004 óta vagyok Voda előfizető"
Tehát idén 8. éve."15 éve van előfizetésem"
1997 - 2004 Pannon GSM előfizető voltam.
Tehát, 7 év. Nálam 8+7=15Én egy szóval (betűvel) sem állítottam, hogy 15 éve Vodás vagyok.
Gondolom PASZKAL kolléga sem 17 éve Vodás előfizető. (mivel az ő válaszára reagáltam akkor)
Amúgy gőzöm sincs mikor jött be a Voda hozzánk. -
Orlin
addikt
válasz
monti0222w #1003 üzenetére
Senki sincs TX-es ?
-
Remiel
őstag
a Voda webshopban van valami hiba, új előfizetéssel mátrix 2,3,4 csomagba 69990 a T, de szerintem gyorsan javítani fogják
-
monti0222w
addikt
Sziasztok Tx-e van már valakinek?
-
Smiro
senior tag
Végre Rátok tálaltam :-) A fene egye meg, hogy egy témában több topik is indul.
Új hozzászólás Aktív témák
- Robot fűnyírók
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Okos Otthon / Smart Home
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Formula-1
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 16 128GB récezöld iStyle számla! 3 hónapos! Akku 100%! 2028 február 28-ig Apple garancia!
- Apple iPhone 15 Pro Max 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lézeres hátlap csere VERHETETLEN áron
- Lézeres hátlap csere VERHETETLEN áron
- 118 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070 - UK billentyűzet
- Lenovo LEGION Pro 5 / Pro 7, Lenovo Yoga Pro gépek (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
- Bomba ár! Dell Latitude 5500 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- Samsung ME46B 46" LED Monitor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest