- Mobil flották
- Kötelező újdonság kerül a telefonok dobozába e hónaptól
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Itthon is elérhető a OnePlus 11 és a Buds Pro 2
- Yettel topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy XCover7 Pro - burokban született One UI
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Elérhető az alvási apnoe funkció a magyar Samsung órákon
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
lordyka
aktív tag
válasz
Bazijoe73 #1050 üzenetére
nekem az a filozófiám h ha valamivel szemben egy kis apró fenntartásom is van azt nem veszem meg, mert akkor mindig ott lesz az a tüske.
sok telefont nézegettem az utóbbi időben, mindegyikben találtam vmi kizáró okot. pl samsung gs3ban az amoled kijelzőt, hox-ban a gyenge üzemidőt. lg 4xben meg h lg..de az első pillanatban ahogy megláttam a sony-t beleszerettem. tft kijelző, jó processzor, és nincsenek hardware gombok az előlapon. nem mellesleg gyönyörű. de ez csak az én véleményem. még a nexus4-gyel meg tudnék barátkozni, de az a ~12GB elég karcsú mert én sokat nézek filmeket a telefonon. de még ettől eltekintve is ott van az h az egész üveg. ami elég premium érzést kölcsönöz, de egyszer leejeted azt annyi.
szóval ha fenntartásaid vannak ne vedd meg. bár ebben a kategóriában már nem jelentenek annyit a főzött romok. a root se egy akkora durranás. még ha warezol az ember akkor se mindig kell a root.
de ha ez neked szempont akkor tényleg nem neked való.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mobil flották
- Kötelező újdonság kerül a telefonok dobozába e hónaptól
- Mobilinternet
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Elektromos autók - motorok
- Nintendo Switch 2
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 16GB RAM 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- LG 77B3 - 77" OLED - 4K 120Hz & 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - 700 Nits
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged