- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
válasz
Dugobert22 #5903 üzenetére
Ha be volt kapcsolva rajta valami net hozzáférés, vagy GPS, és még nem töröltek mindent, akkor itt talán láthatod: Device Manager
-
válasz
Because #5770 üzenetére
Az elején valakinek elkezdett lepattogni a hátlapról a festék, bevitte gariztatni, és só nélkül cserélték a hátlapot. Én a helyedben bevinném gariztatni, hátha megcsinálják. (Persze ez csak akkor igaz, ha nem valami sufni GSM-nél vetted bolti garival, mert azok tényleg nem foglalkoznak ilyesmivel.)
-
válasz
Profeta0519 #5662 üzenetére
Egész biztosan nem lesz a T-re. Lévén még 4.2 és 4.3 sincs..
-
válasz
tal-garius #5581 üzenetére
Ez alapján nem lesz 4.3..
-
válasz
gyulamester #5554 üzenetére
A fejlesztő kivette a támogatott készülékek közül.
-
válasz
mackoapo11 #5522 üzenetére
Értem. Viszont a GO helyett a Novát javaslom, sokkal jobb launcher.
-
válasz
mackoapo11 #5518 üzenetére
Amikor újraraktad akkor teljesen formáztál mindent? Ha nem akkor távolítsd el a Google accot, majd add hozzá újra, hátha segít.
-
válasz
Csabb82 #5432 üzenetére
Amikor szoftvert frissítettél, akkor minden adatot töröltél a telefonról?
Meg kellene próbálni egy gyári visszaállítást, egyetlen plusz programot sem felrakni, és úgy tesztelni, hogy jelentkezik-e a hiba. Ha nem, akkor egyesével kell feltelepíteni az appokat, hogy megtaláld melyik app okozhatja a hibát. -
válasz
ShadowX #5418 üzenetére
Akkor nincs több ötletem.
Az az érdekes, hogy nálam nem volt ilyen. Mondjuk már te régebb óta használod, mint amennyit én használtam. Szerintem már az alkalmazásoknak is jócskán megnövelték a memória használatát, azért lehetnek gondok. Pedig kb fél-1 éve úgy pörgött a rendszer 1 GB RAM-mal, mint most kettővel. Lehet egy év múlva meg már 3 kell..
-
válasz
catroot #5406 üzenetére
Nincs betegsége. Ez egy Nexus!
Amúgy ha még csak most szemezel, akkor lecsúsztál róla, külföldön már egyik Play-ben sem kapható sehol. Még itthon lehet kapni egy két helyen, de jóval magasabb áron. Maximum marad a használt piac. Vagy kivárod a Nexus 5-öt, amit elvileg okt. közepén mutatnak be.
-
válasz
csiziktomi #5394 üzenetére
Csináld a hivatalos úton, a többi opcióval eleve nagyobb eséllyel téglázod, a garancia meg mindenképp ugrik.
(#5395) ShadowX
Lassan kevés lesz az 1 GB RAM is, vagy csak a Sony nem tud rendesen optimalizálni. Az SP topik is tele van RAM gondokkal, ott még van hogy írás közben(!) a 3. party bill. appot is kilövi (Swiftkey, Swype..stb).
(#5399) catroot
Attól nem feltétlen kell netnek lennie. Ilyen helyen alapból sokan vannak rajta, terhelődik az adott mobil cella is, pluszban az is lehet, hogy épp olyan területen megy a busz ahol eleve csak Edge lefedettség van, és azon osztozik az egész busz...
-
válasz
csiziktomi #5392 üzenetére
Függő vagy független? Ha függő, akkor sehogy nem lehet kinyitni, ha független, akkor hivatalosan is lehet, csak ugrik a garancia. Ha független, akkor itt a segítség: Katt.
-
-
válasz
regulator007 #5278 üzenetére
Router restart volt?
-
válasz
Vagabond01 #5223 üzenetére
Ha már rászánsz ennyi pénzt, vegyél egy Nexus 4-et. 2 évig folyamatosan a legfrissebb Androidot használatod. A T-t már nem igen támogatja a Sony, ráadásul a szolgáltatók is nagyon gyorsan kivezették a kínálatból, kb fél év után.
-
válasz
CubeDogg #5178 üzenetére
Sony center nem szerviz. Ugyan olyan viszonteladó, mint pl a MM, semmi közük az ilyen garanciális ügyekhez. Csak akkor kell/lehet Sony centerbe vinni, ha náluk vásároltad a készüléket. Vagy a Cordonhoz viszed egyenesen, ha pesti vagy ezt ajánlom, ha nem akkor T-pontban kell leadni.
-
válasz
Tomacko #5067 üzenetére
Komolyan, igen. Mert ha megnézed, hogy hol van a T-n a mikrofon, látszik, hogy jobb kezesek előnyben vannak. Ha bal kézzel fogod a telefont, és közel van az arcodhoz, sokkal könnyebb arccal befogni a mikrofont, mintha jobb kézben lenne. Én is jártam így, hogy beszéltem valakivel, jobb kezemben volt, átraktam a balba, és jött a kérdés, hogy mi történt, mert rosszabbul hall.
-
válasz
mr.christmas #5007 üzenetére
Ha nem zárt a bootloadered már eleve nincs garid...
-
-
-
válasz
cassius.clay #4764 üzenetére
Jól van... Akkor rakjál fel egy task killert, ha már ilyen okos vagy... Biztos csak egész véletlen, hogy senki nem ajánlja az ilyen programokat... Egyébként meg szerinted, ha egy program fut a háttérben, és zabálja az akkut akkor az hol van? A RAM-ban... Ezért írtam azt, amit...
-
válasz
cassius.clay #4762 üzenetére
Akkor nem sikerült értelmezned... Az akkut akarod kímélni, de ha felraksz egy task killert nem hogy kevesebbet fog fogyasztani a teló, hanem nagyon gyorsan merülni fog, a fent említett dolog miatt...
Amit a Samsungokon a középső gombbal előhoztál, és arra mondod, hogy kiürítetted vele a RAM-ot, az csak simán a multitasking volt, amit a T-n a menü gombbal hozhatsz elő...
De mint mondtam, semmi "söprögetős" appnak nincs értelme. Amire nincs szükséged letiltod és kész... -
válasz
cassius.clay #4760 üzenetére
Ha előhozod a menü gombbal a multitaskingot akkor ki tudod lőni az eddigi alkalmazásokat, bár így sem áll le mindegyik, de nincs is rá szükség. Ha kell több RAM a rendszer majd bezárja a nem kellő alkalmazásokat. Ettől nem fog lassabban merülni. Viszont ha felraksz egy task killert, akkor legalább eléred majd vele, hogy úgy fog merülni mint fejsze a vízben... Mert a task killer bezárja, majd újra elindul, megint bezárja, megint elindul.. Semmit nem fogsz vele elérni, nem véletlenül mondják, hogy semmi értelme az ilyen programoknak.
Zenelejátszónak meg a jetAudio-t vagy a PowerAmp-ot ajánlom.
Ha nem használod pl a térképet, akkor az alkalmazáskezelőben tiltsd le, és nem fog többé futni.. -
válasz
cassius.clay #4734 üzenetére
Ezt már más topikban is kiveséztük, hogy nincs értelme váltogatni, mert nem hoz érdemi javulást az akkuidőben. A gyakorlatban nincs számottevő szerepe..
-
válasz
cassius.clay #4731 üzenetére
Miért olyan fontos, hogy csak GSM hálón legyen? Az akkufogyásban elenyészően jelenik meg a különbség..
-
válasz
fairyharry #4545 üzenetére
Valószínűleg nem fog működni, mert szerintem egy hangszórónak már túl nagy lenne az áramfelvétele.
-
válasz
droidforever #4512 üzenetére
Tudom.. A SUS-t a számítógépedre kell feltelepíteni, majd USB-n csatlakoztatva ezen keresztül frissíteni a telefont..
(#4514) droidforever
Mint már mondtam, ha feltelepítetted ha SUS-t, akkor az írni fogja neked magyarul, lépésenként, hogy mit kell tenned.
-
válasz
droidforever #4510 üzenetére
Letöltöd innen a SUS-t, feltelepíted, elindítod és követed az utasításokat.
-
válasz
neato3loco #4432 üzenetére
Hm... T-mobile-os a készülék? Ha igen, vidd be hozzájuk és mondd, hogy nem tudsz rajta semelyik gyári progival frissíteni. Nekik ott van valami komolyabb programjuk, amivel sikerülni szokott a dolog. Helyben csinálják, nem küldik szervizbe. (Ha sikerül nekik, akkor nem...)
Szerk.: Persze más szolgáltató is megcsinálja gondolom, csak eddig róluk hallottam tapasztalatot.
-
válasz
neato3loco #4430 üzenetére
Flashtoolban bepipáltad a 3 Wipe-ot, az Exclude mezőben a TA-t (ha van) és a No final verification-t?
-
válasz
neato3loco #4428 üzenetére
Akkor viszont Flashtool-al telepítsd újra a rendszert. Ha nem ismered, segítek, hogyan kell.
-
válasz
neato3loco #4426 üzenetére
Amikor legelőször próbálkoztál, akkor mivel frissítettél a PCC-vel?
Van benne javítás funkció is, próbáld meg azt, hátha. -
Használd a beépített Biztonsági mentés és visszaállítás appot.
Egyenként ki tudod benne választani, hogy mit szeretnél lementeni.
Ha csak programok adatait szeretnéd, a mostani Google IO óta már elérhető a Szinkronizálásnál egy olyan, hogy Alkalmazásadatok szinkronizálása. Utóbbit mondjuk még nem teszteltem, hogy valóban visszaállít-e mindent rendben. -
válasz
szepit177 #4370 üzenetére
Elég letölteni egy fájlkezelőt, pl ES file explorer-t, ott abban kijelölöd,amit át szeretnél küldeni, és megosztod bluetooth-on.
De alapból is működik, ha közvetlenül az Albumból, vagy a Walkman-ból megosztod őket. Kijelölöd amit küldeni akarsz, hosszan nyomsz rá, megosztás, vagy küldés, és kiválasztod a bluetooth-t. -
válasz
kurta999 #4364 üzenetére
Itthon egyedül az LT30p kapható, a többi típus távol-keleti variáns.
Az SP hardveresen jobb, újabb telefon ezért tovább fog talán frissítéseket kapni. Az utóbbi időben pedig azt vettük észre a T-vel kapcsolatban, mintha nem lett volna túl sikeres készülék. Például a T-mobile is már kifutó készülékként kezeli. (Sőt ahogy nézem már nem is kapható náluk.) -
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A52S 5G Dual 8/256
- Samsung Galaxy A33 5G / 128GB / 6GB RAM / Üzleti széria / Független / 49.990 Ft / Sopron
- Új, Apple iPhone 16 Pro, 128GB, sivatagi titán, 3 év garancia
- Samsung S23 Ultra 15 hónap garanciával, enyhén sérült kijelzővel
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2192, 100% Akkumulátor
- Új! Targus - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 HDMI-vel. Saját töltő nélkül 2 monitorral (120Hz)
- PS Plus előfizetések
- Nexigo PJ40 okosprojektor / Számla + Garancia /
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3035, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest