-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Orlin
addikt
Nekem még nem talál friss szoftvert
-
Dealer95
őstag
Sziasztok!
Lenne abból bármi problémám, ha nem a gyári EP880-as, hanem egy Xperia S EP800-as töltőjével használnám?
Azt tudom, hogy lassabban töltené, de lenne bármiféle káros hatása?(EP800:850mAh vs. EP880: 1500mAh)
-
daved14
tag
A sony kiadta az új Szoftvert T-re
9.1.A.1.140
ha más SI: számosat rakok fel abba pl garanciánál beleköthetnek?
-
Amos17
tag
válasz
tal-garius #3767 üzenetére
Köszi az infókat! Hát igen elég felhasználó függő az egész aksi téma, pl most defy-m van ami elvileg két napot is ki tudna bírni, de azért volt. hogy első nap végén már csak 5%-on volt
(valami program beragadt és folyamatosan pörgette a procit, gyakori hiba Froyo-n
)
Még megnézem üzletben, hogy milyen élőben aztán majd kiderül. Mégegyszer köszi az segítséget mindenkinek. -
daved14
tag
válasz
Dealer95 #3775 üzenetére
Igy mutat:
Még szerintem azt is érdemes hogy feloldható e a Bootloader a későbbiekben még jól jöhet ha kernellel és főzött romokkal maszekolni akarsz
Az akku témához annyit hogy nekem mindig megy a wifi-vagy a mobilnet és e-mail szinkron is be van lőve stb így is lazán viszi a 2 napot!
-
Orlin
addikt
Én vasárnap kb este vettem le és most vagyok 36 százalékon.3g,játék is volt pedig.Amúgy tényleg egyén függő a 2 nap/1 nap.
-
Dealer95
őstag
Sziasztok!
A szerviz menüben, a SIM Lock-nál mit ír annak, akinek gyárilag független a teló?
Vásárlás előtt mit érdemes kipróbálni a telefonon, ami gyakoribb hiba szokott lenni? -
Rockstone
tag
Clear Audio+ amúgy mit takar ? Mert nem tudok rájönni, hogy ez most egy EQ-hoz hasonló hangszín módosítás akar-e lenni, vagy az hogy letilt mindenféle hangszín módosítást ?
Amúgy a fülhallgatója (Sony MH750), szerintetek hangminőségre milyen (nyilván gyári és nem vár túl sokat tőle az ember) ? Összehasonlítva a Fülhallgatós topic 1. hozzászólásában ajánlott 0-5000 és 5000-10000 értékü fülhallgatókkal szemben ? Megérné valamelyikre esetleg váltani lenne érzékelhető különbség? (Hangtechnika terén nem sok tapasztalatom van fülhallgatókkal, egy Galaxy SII gyári füleshez mérve a jelenlegi gyári Sony füles is jobban szól)
-
Snoop-y
veterán
Felhasznalas fuggvenye. Mit futtatsz milyen halozaton plusz az adott applikacio mennyit kommunikal.
Ha a topikban visszaolvasol sokaknak kibir 2 napot toltes nelkul. Paromnak meg egy napot neha annyit se de az ove folyamatosan a neten log es jonnek mennek az e-mailek meghivok naptaresemenyek stb...
Ha utobbi kategoriaba tartozol akkor vegyel note2-t az ki fogja birni a ket napot. -
espista
senior tag
Ha nem zavar az N4 bővíthetetlensége, akkor az sem egy rossz választás szerintem. Nézd meg őket élőben és nyomogasd meg egy kicsit mindkettőt. Amelyik szimpatikusabb azt válaszd. Nagyon nem tudsz mellényúlni egyikkes sem. Mindkét oldalon van pro és kontra.
Akksi: Nekem 50% feletti kijelzőhasználattal.el szokott menni 14 óra felett. A 3G kikapcsolása sokat javít a helyzeten. -
Gabó75
senior tag
válasz
Ez nem egy nagy akksiidő. A kijelző mennyit ment?
-
imi314
senior tag
válasz
ebből mennyi volt a kijelzőidő? mert készenlétbe nekem is elmegy akár 9nap 9órát is..
-
tal-garius
aktív tag
Volt már két és fél nap is. Egy tipp. A gyári töltő 1.5amperes. Vettem egy 1amperest, azzal töltöm. Tovább tart a töltés, de tovább is bírja.
Én ajánlom a T-t:
-mert nem látsz mindenki kezében (mint pl Samuk)
-mert nincs tele, számomra feles progikkal gyárilag
-mert jól néz ki
-mert méretre még pont megfelelő
-mert eddig minden játék és progi futott hibátlanul, nem fagyott egyszer sem
-mert ha a kamerát beállítod jó képeket fotózhatsz vele
-mert zeneileg jól szól
-mert egyedi elhelyezésű a hangerőgombja, ami pl nekem így jó (bár a feloldógomb lehetne csúszkás mint nokia n8on)
-mert vagizhatsz haveroknál hogy nézd már mi ez (akinek ez fontos)
-mert unom a felsorolást, inkább megyek reggelizni -
KaoszTom
aktív tag
válasz
Rockstone #3765 üzenetére
Ez valóban a Bravia Engine miatt van. Kapcsold ki és akkor a Galériában nem szokik hozzá a szemed a túlhúzott kontraszthoz, így nem lesz fakó a beállított kép.
@Amos17: Ha visszaolvasol láthatod, hogy a T akksija jobban bírja az átlagnál, a teszt nem túl pontos ezen a téren.
-
Rockstone
tag
Kilehet valahogy küszöbölni azt a problémát, hogy ha beállítiok egy képet háttérnek ne legyen fakó szinü?
Mert a galériában szépek a képek színei (tapasztalatom szerint Bravia Engine miatt), de a kezdőképernyőn a beállított hátterek teljesen fakók.
Szerk.: Gyári háttereknél úgy tűnik mintha szintén nem lenne a gond a színekkel
-
Amos17
tag
Sziasztok!
Telefon vásárlás elött vagyok és a Xperia T és a Nexus 4 között vacilálok. Ugye simán csak a hardvert tekintve N4 a nyerő, de valamiért használhatóbbnak érzem (nincs csúszós üveg) és talán jobban is néz ki. Az ami nekem számítani az talán az aksi lenne.. Tényleg ilyen rosszul áll ebben a T? Vagy a frissítések orvosolták a problémát? Nem vagyok egy hardcore, főzött romos telefonos csak simán használni szeretném (telefon, internet, levelezés, zenehallgatás) szóval amelyik telefon mondjuk másnál egy napon belül merül azért nálam tovább bírná.. Győzzetek meg, hogy a T jobb mint a N4!
-
saintex72
aktív tag
Olyan mintha láthatatlan lennék.
Akkor megbeszélem magammal.
-Laci nálad megy a flash?
-Köszi megy, többek között ezért cseréltem az iphonet.
-Hogy csináltad ?
-Letöltöttem, ELINDÍTOTTAM a feltelepített flash player settingst és kiválasztottam a gyári böngészőt, mert a chrome nem támogatja. És ettől kezdve működik.
-Ez csak a te telefonod tudja?
-Nem, megcsináltam 3 note 2-őn, egy s3-on, 2 s2-ön, egy xperia u-n, egy alcatel ot9 valamennyin.
-De ics alatt !?
-Nem, majdnem minden jb futott, kivéve az alcatel és az Xperia, de ics alatt is megy egy ideig én azon használtam.
-Király.
-Az. -
Nfsman20
tag
válasz
markyy18 #3753 üzenetére
Ja...
akkor fújhatom, JB van rajta, persze... néztem is, hogy ics-re való a cucc, de hátha
amúgy meg ugye van külön youtube kliens, nem annyira fájó pont, hogy nem viszi a böngésző a flash-t, csak na :S vetekszik egy számítógéppel a teló tudása, és nem hajlandóak flash-t írni rá... gonosz dolog
-
szepit177
csendes tag
Sziasztok!
Mától csatlakoztam Én is az Xperia T tulajok sorába
hosszas tanakodás után sem tudtam eldönteni melyiket válasszam aT-t vagy aZ-t.Igazából szerettem volna egy Xperia-Z venni de amikor megláttam,hogy mekkora a méreteazonnal lemondtam róla és hát az ára miatt is döntöttem az Xperia -t mellett.
Bízok benne hogy hibátlanul fog működni és nem lesz gond vele.
Későbbiek során biztos segítségre szorulok itt a topikban "eddig is rengeteg időt voltam itt"
Számítok a segítségetekre a témával kapcsolatban na nem azért mert buta vagyok hanem mert ez az első okostelefonom előtte egy K530 i volt ami öt év után megadta magát.
Akkor következnek az első lépések! -
Adobe Flash Archived Versions lejjebb görgetsz és ott vannak a legfrissebb Android verziók, pl. ez 4.0 fölött.
-
Snacky
tag
Szevasztok.
Egy olyan kérdésem lenne, hogy hogy oldjátok meg a flash alapú cuccok megnyitását?
Állandóan a flasht frissítené de nincs már frissítés (legalábbis nem találok), meg lehet oldani ezt valahogy vagy mostantól telefonon nem lehet flash alapú cuccokat megnyitni??? -
Badboys
őstag
Tisztelt Urak!
Tudom,hogy ez nem a hirdetések helye,de azért rá kérdezek,hátha valakinek kell egy bontatlan Nilkin fólia csak a fólia. Ennyi maradt a T böl. Amennyiben valakit érdekel dobjon egy Pü t.
-
CoRt3z
tag
Na az volt, hogy este lementem tenni a tűzre, hozzá kell tennem, nem voltam már szomjas.
Egy teória szerint a pulóverem zsebében volt a telefon, ami miközben lehajoltam, hogy szenet vételezzek a lapáttal, akkor leesett és beleesett a lapátba amit én nyugodt szívvel bezúdítottam a kazánba.
Sajnos én ebből nem vettem észre semmit, másnap kezdtem el keresni a telefonom...
Anyám mondta hogy hívott az este, még akkor kicsörgött, pedig már nem volt nálam a telefon, szóval egy ideig küzdött a kicsike. (R.I.P.)
Mikor felhozták a telefonomat darabokba a kazánból akkor majdnem elsírtam magam, de pár percre rá elkezdtem nagyon röhögni mert szerintem azért ez k*rva vicces volt..
Ez az én történetem... Nem mindennapi történet annyi szent.
Itt láthatjátok a végeredményt -
daved14
tag
Jb nél Walkman-nel vannak még gondok T-n (igaz S re még ki se jött a JB) egyébként szerintem nincs gond a fényerővel a kamera meg szerintem tökéletes képeket csinál! Én amúgy 120 ért vettem 2 év gyári garanciával nemrég!
Egyébként még akár a ZL is jó vétel lehet ha több kereskedőnél is megjelenik!
-
ShadowX
őstag
válasz
Tomacko #3724 üzenetére
Váó! Most nézem, hogy egy 20-ast esett az ára...
Kérdésedre válaszolva nem tudom lesz -e olyan itt, akinek előzőleg S-e volt, majd T-re váltott.
A kamera amúgy nagyon jó képeket csinál, és nekem a kijelző fényerejével sem akadt még problémám, sem napos sem felhős időben. -
Tomacko
őstag
Sziasztok!
Az SXS táborba tartozom egyenlőre, de most néztem, hogy ennek egészen jól le ment az ára. Lehet váltanék erre, ugyanis az S elázott, nem az én hibámból...baleset. Szóval a kártérítési történet lezavarása után lehet erre váltanék. A kérdésem csak annyi, hogy a kijelző fényereje napos időben milyen, mennyire lehet jól látni, olvasni az S-hez képest? Illetve a másik a kamera ami számomra fontos még, az milyen az S-hez mérten?
-
-
Pösti
csendes tag
Hi! Régebben már árultam itt a T-m, mert a zsé kellett volna, viszont most már inkább egy Z-t szeretnék helyette
Így ismét eladó, ha érdekel vkit, akkor a hírdetésemben megtalálja..
-
törölt tag
válasz
tibike8 #3716 üzenetére
Világos csak a T esetében a gyártó maga fóliázta így látták biztosítottabbnak a védelmet. Végül is a GG sem golyóálló ha valaki biztosra akar menni tesz rá fóliát, én is tennék ha lenne ilyenem.
Van akit nem zavarnak a karcok, vagy eddig szerencséje volt, az nem tesz rá, szubjektív dolog.
-
ShadowX
őstag
válasz
szabogabor10 #3718 üzenetére
Kösz főnök.
-
-
ShadowX
őstag
Valaki tudja esetleg, hogyan kell beállítani a stock email appban ezt "csodálatos" új outlook-ot (aka hotmail)?
-
tibike8
őstag
válasz
#73499136 #3711 üzenetére
Nekem aztán mindegy, hogy GG vagy más emberszabású van a T-men. Csak elvi síkon vetettem fel és nem a T-vel kapcsolatban konkrétan. A GG-s kijelzőket is éppúgy fóliázgatják sokan maguktól, mintha egy darab plexi lenne a kijelző. Az N8-on GG va és arra se győztek mindenféle extra fóliát meg védelmet rakni egyesek. Én nem védtem semmivel és nincs is baja.
-
markyy18
aktív tag
válasz
fkrinya #3712 üzenetére
Persze ilyenkor inaktív az adatforgalom.
Csak ha nincs wifi egyből visszavált mobilnetre.A kettő együtt nem működik. Mobiladatátviteli hálózat használata ha wifi hálózat nem érhető el - nekem a HOX ezt írja miközben be van kapcsolva a wifi és a mobilnet is de wifit használok.
-
fkrinya
tag
Hali!
Olyan kérdésem lenne, hogy, ha itthon bekapcsolom a wifit és csatlakozik, akkor ugye eltűnik a térérőt jelző csíkok felett a kis H betű, mint amikor kikapcsolom az adatforgalmat. Ez azt jelenti, hogy ilyenkor tényleg kikapcsolódik? Mert az állapotsávot lehúzva nem ezt látom. Ilyenkor annyi a fogyasztása is a telónak, mint mikor ki van kapcsolva az adatforgalom?
Köszi!
-
törölt tag
válasz
tibike8 #3652 üzenetére
Üdv.
A helyzet a következő fólia ügyben. Egy teszt oldalon találtam erre választ. A kijelző borítása nem Gorilla Glass mint ahogy ezt sokan gondolták. A tesztelőknek sem sikerült kideríteni hogy pontosan milyen üveg de az biztos hogy nem az említett. Valamilyen- valamennyire karcáll üveg de mivel a gyártó sem bízott a sérthetetlenségében ezért úgy gondolták (okosan) hogy jobb ha mindjárt lefóliázzák. Ez így rendben is lenne, engem jobban zavar a már itt és máshol is említett burkolat kopás és egyre többet lehet hallani erről (nem itt). Találkoztam bemutató termi darabbal és ismerősök telóján is a problémával. Ennek is utána jártam , az okozza hogy fényes műanyagra visznek fel nem festék hanem gumi szerű réteget és ha csak egy kicsit is szennyezett az amúgy sem jól tapadó fényes felület akkor ez a probléma van, nagyon hamar lehámlik a vékony réteg. Ez gáz egy egyébként tényleg jó telefonnál.
-
ShadowX
őstag
Csak én veszek észre egy nagyon apró utánhúzást a képernyôváltásnál? Nem zavaró, csak látom
. Fôleg app drawerben piros ikonnál.
-
Orlin
addikt
Sziasztok!
Azt hol tudom megnézni,hogy automatikusan kapcsol-e nyári időszámításra a telefon?
Nem találom így elsőre
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi 14T Pro 12/512GB Titán ezüst színű 3év Vodafone garanciával dobozával + 120W gyári töltővel
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy A41 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- iPhone 13 / 256GB / Blue / Gyári kártyafüggetlen (163)
- iPhone 12 Pro / 128GB / Pacific Blue / Gyári kártyafüggetlen (164)
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell Latitude E6320 notebook eladó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő (bolti áruk 100.000Ft)
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X280 - i5-G8 I 8GB I 256SSD I 12,5" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Samsung Galaxy S22 Ultra / 12/ 256 GB / Gyárifüggetlen / 12 hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged