- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Alig látni, olyan vékony lesz a Fold
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Előzetesen a Galaxy Z Fold Ultra
- Apple Watch
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Négy modellből áll a Xiaomi idei rolleres kínálata - bemutató
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
VIBO
őstag
Na megvan a vodás Xperia T
Már csak a régi simemet kell szétvágni microsimmé.
Van valamijó javaslat? Nincs itthon nyomtatóm a templatehez, amit találtam neten, hogy hogy kellene csinálni.
Bármi javaslat, hogy első indításnál setupolásnál mit hogy csináljak?
-
-
.bruszli.
senior tag
válasz
markyy18 #2188 üzenetére
Egy USB-s kártyaolvasóval próbáltam ( amit ugyanezzel a kábellel korábban az Arc S kezelt ) de most hazaértem és kipróbáltam benne egy OCZ 16 GB pendiveot,ezzel meg simán megy.
Ennyire kényes rá,hogy milyen eszközt csatlakoztatok ? Most tesztelgettem...a noname olvasót nem látja. A SE CCR-80 + micro SD ( kártya mérettől függetlenül ) kombót látja,de letiltja 'túlzott áramfogyasztás' hibával. Az OCZ pendrive meg működik benne rendesen.
Na szóval akkor működik,csak szelektál... -
szevassag
tag
Nem találom a beállításokban hogyan lehetne a gyári kapcsolókat kiszedni a felső értesítési sávból. Nem gyárit szeretnék helyette.
Tud valaki segíteni? -
.bruszli.
senior tag
Sziasztok !
Én is T tulaj lettem, és lenne is pár kérdésem egyből. OTG kábelen keresztül nem kezeli a pendrive meg egyéb cuccokat. Beállítások közt nem találtam semmit erre,esetleg valami progi kellene hozzá ? Vagy root ?
-
Badboys
őstag
válasz
markyy18 #2178 üzenetére
Mindegy mert holnap megpróbálom a T partnernél mert csak az van az sajnos nem T pont.Most írtam SMS t minden egyes bevitelnél villant a kijelző. Sajnos ez az én formám. Ezért nem merek kérni OPPO t Aus ból. Mert régebben azt mondták ott,hogy garanciális javítással sem foglalkoznak,ha a webshoppból rendelem,pedig van szerviz a boltban.
-
markyy18
aktív tag
válasz
Badboys #2172 üzenetére
Nekem a One X-et a T-pontban a vásárlástól számított 8. munkanapon is kicserélték egy másikra amii végül kiderült ugyanúgy rossz volt. Így ezt egy másik T-pontban a cseréltől számított 3. munkanapon cserélték Xperia T-re és még visszaadtak 8000 Ft-ot.
Csak mondom h ha ügyesen beszélsz így is meg lehet oldani.
Remiel: hangerő le + power vagy power hosszan és a felugró menüben a képernyő felvétel készítése.
-
ferrari1
őstag
Hamarosan lesz egy ilyen tokom a telefonhoz. Mivel már nincs meg a készülék, eladó lesz. Akit érdekel keressen meg. Még nem érkezett meg, de úton van
-
válasz
Badboys #2170 üzenetére
az átvételtől számított 3 napon belül csere - szervizes t-pont -, vagy 8 napon belül elállás a szerződéstől - indokolni sem kell a döntést -, telefon és pénz vissza, minden visszaáll a vásárlás előtti állapotra, majd rendelsz újat!
ja, és munkanapokban számolj!
arra érdemes figyelni, hogy amennyiben élsz az első verzióval, és helyben kicserélik neked a készüléket, úgy arra már nem lesz érvényes a második verzió!
néhány ügyintéző megpróbál lepasszolni az ügyfélszolgálaton, ha az első verzióval akarsz élni, arra hivatkozva, hogy a webshop rendelés más tészta, de ne hagyd magad, nem csak a második verzióval élhetsz!
a második verzióhoz nyomtatvány itt; link -
Badboys
őstag
Hogyan tudok cserét kérni mert úgy tűnik valami hiba van mert többször tapasztaltam,hogy egy - egy villanásra elfeketedik a kijelző. T webshoppból rendeltem. Lehet,hogy ezért olyan az automata fényerő szabályzóm,hogy nem igazán reagál a fényviszonyokra. Valakinek erről tapasztalata?
-
Remiel
őstag
tegnap jött meg a Nilkin kemény tok, csak ajánlani tudom, nagyon kellemes a fogása... előtte volt (illetve még van) egy Cellular Line tok (3000 pénz a Media Marktban), ez is nagyon jó, annak aki szereti az ilyen tokot, a belső olyan mint a tisztító kendő, kívülről mintha apró recés gumi lenne, nagyon jó a fogása, de a zsebben tapad annyira, hogy simán kifordítod ha kiveszed... mármint a zsebed
Volt még indulásnak egy olyan mintha bbőr lenne 1900 forintos GSMbolt csoda, aminek a lezárószalagjával húzod ki a telefont... nem rossz, de elég halknak éreztem a csengést ha benne volt...
-
Remiel
őstag
válasz
darvinya #2160 üzenetére
én nem piszkálom, bár nem értem mit keres egy ilyen az alkalmazások között és egy nem rootolt telefonban hogyan tudnék rendszer szinten belenyúlni... ez a telefon van amerikában is a magas IQ hazájában, nem szabadna ott lennie semminek ami rendszerösszeomlást okozhat, mert elvileg csak egy alkalmazás
-
VIBO
őstag
Vodafone-ban van fehér tudjátok?
-
markyy18
aktív tag
Én ma vettem észre h a fogyasztásom 69% teszi a Google+.
És azt írta h 5 órán keresztül ébren tartotta a telefont, vagyis a kijelző ugyan nem ment de a háttérben működött. Szóval én ma letiltottam ha nem használod ajánlom neked is. plusz tiltsd le a Google Mapsot is ha nem használod. Ez a kettő program sok Ramot és aksit eszik.
-
Remiel
őstag
Én csak az aksival nem vagyok elégedett, másfél-két óra játék simán leszív 60% ot... de majd megnézem hátha valami a háttérben eszi még.
-
darvinya
titán
válasz
kidifirnigel #2149 üzenetére
MTP mód miatt van.
Ehez kell XP-nél sp 2 min. és directX9.xx min. -
kidifirnigel
csendes tag
Üdv!
Tegnap beléptem én is a klubba, Vodás T-t vettem
Évek óta HTC-s voltam, Hero majd Desire, nagyon gondolkodtam az One X-en, majd az utolsó pillanatban inkább átpártoltam a Sony-hoz. Hát, eddig nem bántam meg, jött is a frissítés 223-ra, felment pikk-pakk. Az akksival kapcsolatban eddig a szokásos tapasztalatok, eddig is minden este töltőn kötött ki a HTC, nem meglepő, azért van, hogy használjam, attól meg lemerül
Egy kicsit bosszantó, amit észrevettem: nagyon nehezen találja meg a kamera a fókuszt fotózáskor, ezen lehet javítani esetleg?
Ja és valamiért nem ismeri föl a pc-m, ha rádugom, nem tudja telepíteni a drivereket, de ez szerintem a gép hibája, majd újrahúzom. De a frissítés ráment a SUS-al!Most gyorsan rendelek valami tokot, mert féltem a kicsikét nagyon...
-
Orlin
addikt
Érdemes Hurrikan fórumtárs írásait megnézni T kontra HOX témában!
Hurrikan:
Amúgy sok cikkben látok olyat, hogy lehúzzák a T-t, olyanokat írnak hogy nincsenek benne olyan jövőbe mutató funkciók mint az OneX-be, vagy S3-ba. Vagy, hogy ennyiért már 4magos teló is van.... WTF? Kérdezem én. Mégis miért? Mert nem AMOLED a kijelző vagy mert nem SLCD2? Vagy mert a proci nem 4magos?
De pár dolgot bizony elfelejtenek megírni a nagyérdeműek:Proci:
Az architektúra fejlettebb mint a Tegra3-ban vagy az Exynos4-ben. A 28nm-es gyártási technológia is egyedül ebben a prociban van így ennek van a legkisebb fogyasztása és az összesből ez melegszik legkevésbé. A GPU-ja rendre maga mögé utasítja az OneX és az S3 GPU-ját is. A mindennapok során, és Benchmarkokban is felveszi, sőt néhol lenyomja a 4magosakat a T. És ebből a SOC-ból a Sony tudta a legtöbbet kihozni.Kijező:
Rendben hogy "csak" TFT, de LED háttérvilágítás miatt szépek a színek, jó a fogyasztás. A Bravia miatt szebb a kép mint a konkurens TFT-ken. Fényerőben abszolúte csúcs. Lenyomja az összes kijelzőt. (kivéve WhiteMagic és Nova) és azt sem szabad elfelejteni, hogy bár az SLCD2 színmélysége jobb, viszont 2x annyit fogyaszt. Az AMOLED meg kevesebbet fogyaszt, de szaturál és a fényereje igen kicsi ehhez képest. Tehát a Sony az arany középutat választotta, a mindennapok során bőven elég ez a kijelző. Fényerő, és PPI kimagasló, színek, betekintési szög kifejezetten jó. Fogyasztás szintén jó.És akkor vannak olyanok amik sem az S3-ban sem az X-ben nincsenek.
Kamerában, audiós hangzásban, anyagminőségben messze a legjobb,és szerintem a legszebb is.
Tehát tökéletesen felveszi a versenyt a két jobbféle 4magossal, az LG4X-et meg porba alázza. Pár funkció, technológia esetén pedig az összes 4magos csúcsgépen túlmutat.
Akkor mi is a probléma?Szerencsére az MA korrekt cikket írt a telefonról. És megírták hogy igen is felveszi a versenyt a 4magosakkal. De sajnos sok médium nem így tett. Hogy elfogultság vagy zsebpénz miatt azt nem tudom. De sok oldal nem ad korrekt értékelést.
Mondhatják páran, hogy mert elfogult Sony fan vagyok...
1. Ha az lennék, nem lenne OneX-em
2. Volt S3-am, van OneX-em, T-t tesztelem. Tehát amit mondok, mind személyes tapasztalat, nem a vak világba kiabálom.
Persze biztos sokan vannak más véleményen, ez nem gond, különbözőek vagyunk. De szerintem a piacon, az egyik legjobb telefon jelenleg az Xperia T, tudásban, és minőségben is." -
VIBO
őstag
Vacilálok a One X és e között. Mit javasoltok. Ja és egy Omnia 7-ről lesz az átszállás. Az kemény meló?
Vodánál van fehér színben? És milyen tokot vagy valami védőfelszerelést javasoltok?
-
Roberto76
tag
válasz
hurrikan #2127 üzenetére
Engem érdekelt. Beszéltem is velük, de csak rendelésre hozzák, akárcsak a TX-et. Egyik sincs még bemutatóban sem. (azzal nem vagyok kisegítve, hogy 2 óra alatt meghozzák rendelés után)
De arról mélyen hallgatnak, h mi van akkor, ha nem kell a teló, mert mondjuk nem tetszik.
Nem szimpatikus hozzá állás. -
Badboys
őstag
válasz
darvinya #2132 üzenetére
Sajnos eléggé halovány,van háttér világítás mert manuálban föltolom akkor rendesen ki világít. Csak azért érdekelt volna mert SGS 2 40 % automata és szépen világít ráteszem az ujjam a szenzorra és látom,hogy dolgozik. Itt meg alig csinál valamit. Be van kapcsolva.
Gabo75:
Hát igen sajnos eléggé gyér a kínálat a T nél. Majd,ha lemegy a kiállítás gondolom rá 2-3 hónap olyan április környékén várható javulás. Sajnos január 11 re ígérték AUS ban az OPPO t , de a mai napig nincs. Lehet ott is inkább a hó vége felé lesz. Nekem meg most kell.
-
Gabó75
senior tag
válasz
Badboys #2131 üzenetére
Valóban nincs semmi értelmes teló jelenleg.
Az Xperia ZL tetszik a legjobban, de az még 2-3 hónap és lehet, hogy csak a Z lesz a szolgáltatóknál. Ami szintén nagyon jó, de a mérete nagyobb és kameragomb sincs.
Addig is maradok az Atrix 2-nél, főleg, hogy kijött rá a hivatalos JB (kínai)! Jelenleg 59 ezer Ft az ára a telónak! -
Badboys
őstag
válasz
CsGábor #2130 üzenetére
Sajnos akkor nálam valami gebasz van mert 60% automatán és szinte olvashatatlan. Nagyon azon az állásponton vagyok,hogy elállok a vásárlástól és megy vissza. Szerintem irreálisan sok ezért a 116 ezer. Fakó színek stb a 4,55 ös kijelző valójában csak 4,3. Még gondolkodom mi legyen mert ugyanis semmi értelmes telefon a kínálatban. Elnézést kérek mindenkitől,de az én véleményem. Ezért nehogy nekem essetek.
-
CsGábor
tag
válasz
Badboys #2118 üzenetére
"Másnál is nehezen reagál az automata fényerősség?"
Az automata fényerősség szabályozás nálam a vibráló neon fényének változását is követi (ami elég idegesítő) , tehát elég gyors.
kérdés: Lehet elavult vagyok de én gyakran hallgatom a normál rádiót és gyakori jelenség hogy amikor beszélnek vagy zenélnek a rádióban akkor halk de nagyon jól hallható statikus zörej szerű recsegés van . Annyira erős hogy szétdarabolja a rádió hangját. Újraindítás általában megoldja de elég bosszantó. Körülmények (wifi, mobilnet , helyszín) nem befolyásolják. Zene lejátszásnál (mp3) nincs semmilyen hang hiba. -
Remiel
őstag
Na megjött a Nilkin tok elvileg (majd holnap megyek érte mert nem erre a címre kértem), de remélem gyakorlatilag is, mert mást nem várok HongKongból... dec. 29-én rendeltem, elég gyorsan elküldték
-
hurrikan
addikt
Akit érdekel.
XperiaV a PartneroGSM-nél: 129ezer
ezzel együtt a T ára 117-ezerre csökkent. -
válasz
szabogabor10 #2121 üzenetére
De most nézem, hogy miután SUS-szel ellenőriztettem a szoftvert frissességét, a szoftverjavítást kérdező ablaknál nem kapcsolt le. Csak akkor csinálja, ha úgy csatlakoztatom, hogy egy program se használja ki a flashmodeot. Ez normális működés? Elkezdhetem babrálni a Flashtool-lal? Nem fog flashelés közben leállni?
-
espista
senior tag
Vannak a telefonnak beépített billentyű kombói? A power + 5 mp hang fel (1 rezgés) = restart és a power + 10 mp hang fel (3 rezgés) = kikapcsolást ismerem csak.
A tegnap feltelepített deodexed, rooted .233-as rom nálam nem gyere be. Ma kétszer is volt, hogy kikapcsolt magától. 1x-2x fagyott is néhán mp-re.
Ha visszatérek a .303-ra vagy a .195-re azokat tudom rootolni ugye? Valami, mintha rémlene, hogy ezen romok rootolása után OTA tudok frissíteni a .233-ra és megmaradnak a rendszergazdai jogaim. -
Sziasztok!
Ma telepített egy frissítést a PC Companion meg a SUS. Azóta 30 másodperc után kilép flashmode-ból és újraindul töltésre a teló. 3 telefonnal (Xperia T, Ray, X8), 2 gépen, 2 USB kábellel próbáltam, minden egyes alkalommal ezt csinálta. Újratelepítettem PCC-t meg SUS-t, nem segített. A frissítés előtt minden tökéletes volt.
Lehet, hogy hibás a frissítés? Szerintem kizárt, hogy a telefonokkal vagy a számítógépekkel lenne a probléma. Oprendszer Win 7. SEMC Flash driver megjelenik az eszközkezelőben és bekapcsolt telóknál semmi probléma nincs. Nem rootolt, gyári szoftver (.223), bootloader zárva van. USB hibakeresés bekapcsolva és MSC módra rakva. El nem tudom képzelni, mi lehet pontosan a probléma.
-
Badboys
őstag
válasz
pepe091 #2116 üzenetére
Bocs,de egy szóval sem említettem olyant ami a warez témát súrolta volna is. A navigáció téma pedig jó pár alternatívát magába foglal, Ez már kukacoskodás.
Más ami érdekelne,hogy SMS küldésnél be van pipálva a kézbesítés vissza jelzés és mégsem teszi és a led sem jelzi,hogy volt elmulasztott hívás vagy olvasatlan üzenet. A Sony üzenet van alapjáraton kiválasztva és ott be is van jelölve. Valakinek javaslata,hogy esetleg további be állítás kell valahol?
Másnál is nehezen reagál az automata fényerősség?
-
markyy18
aktív tag
válasz
fkrinya #2102 üzenetére
Nekem HSDPA+ hálózaton olyan 3 óra körül bírja folyamatos böngészéssel gyári böngészővel automata fényerőn. Wifi hálózaton 80%-ról egyszer 6 óra folyamatos netezés auto szinkronizációval automata fényerőn és ebben volt minden böngészés gyárival, facebook stb.
kontrabass: hidd el ez is elmegy simán annyit.
-
Sajnos nem megy az OTA update, se eredeti ric fájllal, se a rootban lévővel. Leszedi a 16 megás img fájlt, rebootol, az első lépés OK, a második lépés elején benyom egy rezgést, majd visszabootol a rendszerbe és kiírja, hogy update failed/try again. A status reportban van hibakód, de igazából nem lehet tudni, miért nem sikerül. Gondolom vmi nem egyezik, mert verify errort dob
ERROR [1945] RedBend error: 0x8000013E, code = 0x13E (318)
Info [1962] Return value from RB_vRM_Update 0x8000013e
Info [1963] pCustomerPartData.updated = rest = -1
Info [1964] End of operation 1
ERROR [180] Redbend verify Error
ERROR [520] Error from ua_updater_startElején mondjuk van 2x is infoként: Info [36] Rooting not allowed
Sebaj, most már megvárom a JB-t és majd annak az ftfjéből gyártok rootolt romot megint. -
-
válasz
kontrabass #2107 üzenetére
Függ még a fényerő beállítástól, meg egyebektől is, hogy mennyi idő alatt merül le. És nem 0-ra merül, de 25-30%-ra 100-ról. Nálam reggel 5-től este 10-11-ig bírja a telefon elég erős és folyamatos net használattal. Kb. 10 óra 3G, többi wifi. Nem, mondom, hogy remek, de átlagos. Ezért nem kell leírni
-
Badboys
őstag
válasz
kontrabass #2107 üzenetére
Nekem tegnap délután óta 5 óra netezéssel a egész mai napom ez idáig a navi be üzemeléssel telt telepítés törlés, módosítások.Telefonálással SMS küldéssel 44% on vagyok. Szerintem jobban bírja mint a 4X HD. Nálam addig nem merült a 4X amíg nem babráltam,de utána rohamosan zuhant ott 4-5 óra nettel lement 30% ra.
Nekem jelenleg csalódás ez a telefon többet vártam tőle. A fölső HSZ pepe úrnak szól csak kicsit benéztem.
-
Badboys
őstag
válasz
Badboys #2099 üzenetére
Megoldódott a navi kérdés. Köszi nagyon kreatív javaslataid vannak. Tudod amikor megvettem a 4 X HD egyedül nekem volt rá működő navim simán megosztottam azokkal akiknek segítségre volt szüksége. Amint látom ez nem az a topik. Legalábbis részedről. Tegnap is ugye vegyek leckéket. Te biztosan nem néztél be még semmit. Mindegy nem értem miért reagálok rá. Köszönöm.
-
kontrabass
csendes tag
Üdv ahogy olvasom a hozzászólásokat, tényleg 1-2 óra alatt lemerül folyamatos nettezéssel wifin keresztül,mert az elég gázos,pl:mikor volt lg 4xhd-m,meg samsung galaxy s2-m azoknál simán folyamatos nettel 4-5-órát elmentek,a sony-nál nem értem ezt a rövid üzemidőt...
-
-
Már csak fel kell töltenem az akkut és kiderül
Azért egy backupot csinálok.
@fkrinya:
- nincs ugrás, százalékonként esik/nő
- normális lehet, főleg ha olyan böngészőt használsz ami terheli rendesen a cput és 3G-n olyan oldalakat nézel, amik forgalomigényesek. én wifin szoktam 1-2 óra alatt lemeríteni folyamatos nettel -
fkrinya
tag
Hali!
A T-nél ugye nincs ilyen ugrás a merülésben, mint a defy-n? Nálam a defy 60-ról 50-re és 30-ról 20%-ra is ugrik merülésnél.
Illetve gondolom az sem normális, hogy kb 100 perc netezés alatt 3G-n 85-ről 18%-ra merült... Volt már aki ennyit netezett folyamatosan? Mennyit merült így a T?
Köszi! -
Gyors kérdés:
most jelent meg nálam csak az OTA update 223-ra (eddig csak PC-n illetve a PC-set ajánlotta fel), ha van egy rootolt .195-öm és cseréltem az OTA .ric fájlt xda alapján, nyugodtan updatelhetek on the air, megmarad a root?
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- OLED monitor topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Exkluzív órák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen légkondit a lakásba?
- Elegáns és igen kompakt NVIDIA Blackwell VGA-t villantott az MSI
- Házimozi belépő szinten
- Elektromos cigaretta 🔞
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- További aktív témák...
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Gombászkönyvek egyben
- AKCIÓ! Épített KomPhone R5 4500 16GB RAM 240GB SSD RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest