- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Egy hét múlva érkezik a Huawei kamerabajnoka
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Sony WH-1000XM6 - hajtás, pajtás
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Kötelező újdonság kerül a telefonok dobozába e hónaptól
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
taxy88
aktív tag
-
taxy88
aktív tag
válasz
Dugobert22 #802 üzenetére
Te megkaptad már a telefont?
Én múlthét kedden adtam le, de még nem és már nagyon hiányzik! -
KaoszTom
aktív tag
Erre frissítsem?
LT30_7.0.A.3.195_CentralEuropeIlletve a seria.hu-n található 7.0.A.1.303_T-mobile Hungary rom a gyári T-mobilos, az esetleges gariztatáshoz?
-
KaoszTom
aktív tag
Sziasztok!
Kedden érkezik a T-m a T-mobiltól. Érdemes azzal kezdeni, hogy felteszem a legfrissebb független eu romot, vagy már a T-s rom is aktuális?
-
Pola-Roid
aktív tag
Speciel en azt se tudtam, van ilyen funkcio
Kiprobaltam, igazabol nem jottem ra, mire jo, roppant latvanyos oszt ennyi, de ami a lenyeg: nalam nem szaggat
-
PASZKAL
csendes tag
válasz
hunteratesz #983 üzenetére
Azt nem tudom, hogy kirakva van vagy kérni kell. Én egyszerűen bementem és megvettem. Nincs mit nézegetni rajta, használni kell. Akkor jössz rá, hogy milyen.
-
-
hurrikan
addikt
Sikerült a leglényegtelenebb értelmetlen funkciót tesztelned azok helyett amiknek értelme is van.
Még nem láttam olyan telefont amin az áttekintő mód ne szaggatott volna. S3-amon, OneX-en is szaggat. Pedig ezeken még csak nem is lebeg.... de full felesleges senki nem használja mivel semmi értelme meg haszna nincs. -
rooland
senior tag
válasz
markyy18 #984 üzenetére
Te is tapasztaltad személyesen az Allé pontban hogy szaggat? A tieteken már nem szaggat? Persze nem azért kérdezem ennyire, mert annyit használnám ezt a lebegő funkciót, csak elgondolkodtam, hogy ha ez így szaggat, akkor miről beszélünk, hogy akadásmentes teljesítmény meg villámgyors működés.
Remélem akkor megtaláltam az egyetlen rossz példányt a T-pontban.... -
markyy18
aktív tag
Szinte az az egyetlen pont ahol ilyen csúnyán szaggat a telefon de hogy miért úszkálnak így a widgetek nem jöttem még rá mert véleményem szerint egy felesleges csicsa aminek nem hogy haszna nincs de idegesítő. Kezdetben amikor kijött a SE Arc és összehúzáskor összerendezte a widgeteket az volt a legjobb megoldás.
-
rooland
senior tag
Na megnéztem élőben. Komoly.
Minden szép és jó, viszont mikor összehúztam a főképernyőt hogy így lebegjenek a widgetek, akkor kicsit mintha akadozott volna az animáció!?Azért azt nem kéne nem?
Vagy nem tudom mi lehetett a probléma, vagy mennyire vannak össze gányolva az ilyen kiállított darabok, amit mindenki nyomogat.
-
Pola-Roid
aktív tag
válasz
szabogabor10 #980 üzenetére
Koszi
-
-
PASZKAL
csendes tag
válasz
hunteratesz #925 üzenetére
Én Pécsen a Vodafone márkaboltban vettem.
-
-
válasz
Pola-Roid #974 üzenetére
Akkor gondolom neked azért van benne, nekünk meg nincs, mert mi Flastoolal raktuk fel azt a szoftot ami a SErian van, mivel mi T-mobile-osok vagyunk, bár gondolom, amikor majd jön egy újabb szoft frissítés, akkor már benne lesz, mert akkor majd mi is SUS-al vagy PCC-vel tudjuk frissíteni.
Más:
A gyári lejátszó valamiért nem játssza le a 720p-s mp4 videómat, viszont a VLC androidos változata viszi.
-
zotyesz66
őstag
Tegnap vettünk édesapámnak a T-nél egy ilyen szépséget. Rengeteget gondolkodtunk, hogy melyik legyen a 3-4 választható közül, de azt hiszem nem fogja megbánni. Pont most olvastam, hogy a HTC One X+ mit művel a Jelly Beannel, hát no comment... Ez meg tényleg hasít, bár ezt is akadósnak írták a tesztben. Persze túl van a szoftverfrissítésen, biztos az is segített.
-
válasz
Bazijoe73 #971 üzenetére
Az akkor egyedi eset - ne hagyd magad. Amúgy, először nem tudtam, mi az a moncsi. Azt hittem egy szakfórumban nem írunk ilyet: telcsi, moncsi, lapcsi
Szóval, én akármit veszek akárhol, ez az első kérdésem: kibonthatjuk, kipróbálhatjuk hogy jó? Legyen ez LCD TV, monitor, telefon. Telefonnál: bementem a Vodához, kértem T-t. Az aranyos leányzó kibontotta nekem, tételesen átvettük a tartozékot, és bekapcsolta nekem. Amíg ő a papírt nézte, én megnéztem a kijelzőt is. Nem volt semmi baj. Pixelhiba, ok, nem 100% hogy észreveszed. De ha lenne, 72 óra csere, s kaptam volna másikat... Amiről te itt beszélsz: az az, hogy minden ok nélkül elállsz az boltban vásárolt terméktől 72 órán belül. NINCS ilyen, csak internetes vásárlásnál... -
válasz
Bazijoe73 #967 üzenetére
Az internetes vásárlás, más törvényekkel! keverjük a szezont a fazonnal :-)
"A „három napos szabály”, a jogszabályi előírásoktól eltérően, tévesen él a köztudatban. Hibátlan termék esetén a kereskedőnek a termék visszavételére kötelezettsége nincs. Az egyes tartós cikkekre vonatkozó kötelező jótállásról szóló 151/2003. (IX.22.) Korm. rendelet értelmében csak hibás termék esetében, ha a fogyasztó a fogyasztási cikk meghibásodása miatt a vásárlástól (üzembe helyezéstől) számított három munkanapon belül érvényesít csereigényt, a forgalmazó nem hivatkozhat aránytalan többletköltségre, hanem köteles a fogyasztási cikket kicserélni, feltéve, hogy a meghibásodás a rendeltetésszerű használatot akadályozza. "
Ha te mást találtál, mint a hatályos jog, és azt bekomálta az eladó, mázlista vagy
-
Bazijoe73
senior tag
Egész pontosan úgy tudom mert velem moncsival volt ilyen internetes vásárlás volt. És ott elővadásztam valami lyogszabályt arra, hogy 3 ill internetes vásárlás esetén 8 napon belül minden ok nélkül elálhatsz a vásárlástól.
-
válasz
Bazijoe73 #964 üzenetére
Hol? 72 órán belül visszaviszel valamit, s visszakéred a pénzt? Nem. Ha rossz, visszaviszed, s adnak másikat...
"Szavatosság esetében nincsen kötelező csere. Ez csak jótállás esetén van, és csak akkor, ha a termékről 3 napon belül bebizonyosodik, hogy nem működik. Tehát csak alapvetően a működtetést akadályozó minőségi kifogás esetén köteles a kereskedő 3 napon belül kicserélni a terméket. Amennyiben az nem illik a szobába, nem tetszik a színe vagy egyéb, akkor nem köteles a kereskedő azt kicserélni. Megteheti, de nem köteles."
"Ha a fogyasztó a fogyasztási cikk meghibásodása miatt a vásárlástól (üzembe helyezéstől) számított három munkanapon belül érvényesít csereigényt, a forgalmazó nem hivatkozhat a Ptk. 306. §-a (1) bekezdésének a) pontja értelmében aránytalan többletköltségre, hanem köteles a fogyasztási cikket kicserélni, feltéve, hogy a meghibásodás a rendeltetésszerű használatot akadályozza.
A fentiek alapján a Korm. rendelet mellékletében felsorolt, kötelező jótállás alá eső termékekkel (általánosságban 10.000,-Ft vételár feletti bútorok, órák, hangszerek, írógépek, számológépek, számítógépek, távcsövek, pendrive, fényképezőgép, rádió, porszívó, mosógép stb.) kapcsolatban a kereskedőnek kötelessége a cserét elvégezni, ha a termék rendeltetésszerűen nem használható.
Ha a termékre a kereskedő önként vállalt jótállást (pl. 10.000,-Ft alatti óráknál, pendrive-nál, fényképezőnél), akkor a 151/2003. (IX. 22.) Korm. rendelet szerinti 3 napos cserekötelezettség nem terheli a kereskedőt. Természetesen a nem kötelező jótállás alá eső termékeknél is fordulhat elő meghibásodás 3 munkanapon belül, de akkor a kereskedőnek nem kötelessége feltétel nélkül cserét biztosítania, hanem a Ptk-ban előírt szavatossági jogok sorrendjét követve elsősorban javítást, cserét végezhet, másodsorban árleszállítást adhat, végső soron a vásárló a szerződéstől elállhat."
-
markyy18
aktív tag
válasz
morneo.it #962 üzenetére
Nem tudom nekem működik rendesen.
Nekem a walkman app szórakozik.
KaoszTom: Én Htc One X-et vettem a T-től webshopon 10. napon vittem vissza halott pixel/ek miatt és simán kicserélték. A végén már a vásárlástól számított (belevéve hétvégét mindent) 2 hét múlva visszavásárolták a Htc-t és akkor vettem a T-t.
-
-
KaoszTom
aktív tag
Sziasztok!
Nem tudjátok, a T-nél vásárolt T-re van pixelgarancia 3 napon belül? (1 halott pixel esetén is)
-
szollo12
tag
A névjegyzékben lévő vesszővel kapcsolatban - átállítottam utónévre a listarendezési szempontot, leokéztam, de nem változott semmi. Ismét megnéztem a listarendezési szempontot, és a vezetéknév volt bejelölve. Ugyanezt csinálta a "Névjegy megnézése e szerint" opciónál. Mindkettőnél tehát csak a vezetéknevet lehet beállítani. Mi lehet az oka?
-
atty10
csendes tag
Sziasztok.
Az első hsz-ben a Wifi hibák frissítések után topikot hol találom? -
sxtnu19
csendes tag
Helló!
Nem tudom segít-e, ártani nem árthat: innen [link] letölthető a magyar nyelvű használati.
Üdv:
sxtnu19
-
Hm.. én azt vettem észre, hogy SMS-nél nincs "költségmegtakarítás" funkció, így mindent ékezet nélkül kell írni, vagy 1 SMS-be kb 4-5 szó fér bele... Pedig a Mini proba volt ilyen, de innen úgy látom hiányzik.
-
Pola-Roid
aktív tag
válasz
markyy18 #945 üzenetére
Na, ilyet meg nem lattam
Bar nem is kellene, van kulon navim, autoban csak a kihangositoval nyomom.Mindenesetre remelem, valaki meg tudja mondani, mi ez, meg hogy lehet amugy bekapcsolni, mert kiirja, amikor osszeparositom a kihangositoval, hogy autos mod bekapcsolva es meg is jelenik fent egy kormany ikon, de hogy mire jo, az nem derul ki
-
markyy18
aktív tag
válasz
Pola-Roid #942 üzenetére
Én úgy tudom arra jó h vezetés közben nagyobb ikonkat mutat így könnyebben el tudod találni a "gombokat". Így egyszerűbb elindítani pl a navigációt vagy éppen amire lehetőséget ad maga a car panel. Mondjuk beteszed az autós tartóba elindul magától a panel és ha el akarod menet közben indítani a navigációt csak ráböksz a nagy ikonra és el is indul.
Szerk.: Lehet h félre beszélek.
Hol találtad ezt az autós módot?
-
Pola-Roid
aktív tag
Az autos mod az mi a fenet csinal?
Arra rajottem, hogy autoban kellene hasznalni, de mire jo? -
hurrikan
addikt
válasz
zsofzsof12 #935 üzenetére
Igen igazad van, U-n is így van.
Ha ----Névjegy megnézése e szerint---- -et vezeték névre rakod akkor a másik opció mindegy min van akkor is ott lesz a vessző. Viszont ha utónéven akkor meg nincs vessző. -
zsofzsof12
csendes tag
Na akkor megmondom hogy van helyesen/Névjegy megnézése e szerint/ -itt mindenképp utónév először legyen és akkor nincs vessző
/Lista rendezési szempont/-mindegy min van -
Kis@
tag
válasz
zsofzsof12 #929 üzenetére
Gratulálok az új telefonhoz, már csak az aláírásodat kell aktualizálni.
-
markyy18
aktív tag
válasz
zsofzsof12 #929 üzenetére
Üdv itt.
Grat a telóhoz. Én is HOX-ról jöttem pont a problémák miatt. Ezt nem fogod megbánni nagyon jó telefon de látom te is rájöttél.
Nfsman20: Telefonköny > beállítások > megjelenítés > (Listarendezési szempont és Névjegyek megnézése e szerint) mind a kettő legyen utónéven.
hurrikan: Lehet a sör segített csak jobban látni a dolgokat.
-
zsofzsof12
csendes tag
Sziasztok
ma lett meg az Xperia TExpansys-tól rendelve.
HTC OneX-ről váltottam mert sok szoftveres/hardveres bajom volt vele folyamatosan.
Elsőre nagyon jó. Nem érzem lassabbnak mint a HOX-ot, sőt..... továbbá sokkal jobban szól, jobb a kamera és nem áll ki mint a HTC-ből, így nem fog karcolódni. Ettől a routerem sem fagy le legalább. Az anyagminőségét is sokkal jobbnak érzem, a hívásminőség, az üzemidő is látványosan sokkal jobb.
Fülesen is magasan lealáz mindent, BeatsAudio ide vagy oda.....
Ma egész nap zenét hallgattam rajta, valami csodálatos a Walkman app.a kijelző azthittem csalódás lesz de nem, sőt, fényerőben még jobb mint az X, pedig nem gondoltam hogy vala is valami túltesz rajta.
Összességében a legtöbb dologban sokkal jobb mint a HTC csúcsmodellje. Mikor Quadrantot futtattam meg az állam koppant a padlón, 6077pont. míg HOX-on 5871. Nem semmi mit optimalizált a Sony! -
Nfsman20
tag
Üdv!
Megvan a teló, már is imádom!
Fel is raktam a legújabb szoftot. Viszont sajnos előjött egy apró problémám. Importáltam a névjegyeket a régi telefonomból (nokia) és igaz helyesen (vezeték és keresztnév) jelennek meg a nevek, de a vezetéknév után rak egy vesszőt. ez mitől van? hol tudom kikapcsolni/helyrehozni? köszi előre is!
-
hunteratesz
csendes tag
Nem tudjátok hogy Pécsen hol tudnám személyesen megnézni a telót? S-et fogtam már, de T-t azt nem láttam sehol kirakva... A két teló között gondolkozom azért kérdezem.
-
Bazijoe73
senior tag
Hát én is ilyet akarok de egyenlőre nehéz megemésztenem, hogy nem tudom buherálni a telefont! Egyébként ha nem tudojátok rootolni se a telót akkor Igot lehet rá rakni eggyáltalán?
-
válasz
szabogabor10 #918 üzenetére
Megmondom őszintén, nem is néztem..
Inkább felraktam a független szoftot, és akkor nincs több vesződés vele.
-
-
Végre megvan a "kicsike" !!! Nagyon nagyon meg vagyok vele elégedve, szép és hihetetlen gyors telefon. Akik félnek a hangerőszabályzó helyzetétől, megnyugtatásul mondom, hogy nem véletlen van ott, mert ha teljesen fent lenne, akkor lenne kényelmetlen telefonálásnál, mert ott ahol most van pont ott fogja az ember.. Szóval príma!
Egy kis működés ellenőrzés után, egyből fel is raktam a legújabb szoftvert, így legalább majd nem kell mindig várni a T-mobile-ra.
Szóval csillagos ötös. -
lordyka
aktív tag
válasz
hurrikan #915 üzenetére
igen ezt tudom. mondjuk egy ilyen kaliberű készüléknél szerintem a főzött romoknak sincs sok értelme mert gyorsak anélkül is. és a garivesztés is nagyobb érvágás egy drága cuccnál mint egy belépő szintűnél. meg számomra a gyári romnál semmi sem ad nagyobb biztonságérzetet. persze defynél muszáj romolni mert elég csiga a cucc
-
hurrikan
addikt
Csak root miatt nem éri meg nyitni.
Előbb utóbb ez is rootolható lesz.Bootloadert nyitni csak azoknak éri meg akik ROM-olgatni akarnak.
Ebben az esetben viszont mint az összes többi gyártónál is, független modellt kel venni. Mivel a szolgáltatós egy gyártónál sem nyitható. Mivel ezt a szolgáltatók tiltják le a szolgáltatós változatokban. Nem a gyártó.Az utolsó 3 sor Bazijoe73-nek is ajánlott. Mivel más gyártóknál is csak a független modellek nyithatók. A Defy-d egy kivétel volt, mert a szolgáltatók is függetlenül árulták.
Gyártó nyilván vissza tudná tenni a FASTBOOT-ot, de mivel az árusítás feltétele, szolgáltatók esetében, minden gyártó felé az, hogy ne legyen nyitható így nyilván nem fognak rá neked FASTBOOT-ot rakni, szerződést szegve ezzel. Mivel itt már nem csupán garancia vesztésről van szó, hiszen ha a bootloader nyitva van, könnyen lehet függetleníteni. És ugyebár a szolgáltatók ezt nagyon nem szeretnék. -
hurrikan
addikt
Ennek semmi köze a T-mobile-hoz.
Az új szoftver nem rootolható még, akár független, akár szolgáltatós vagy.
A régi meg rootolható, akkor is ha szolgáltatós vagy. Ne keverd a bootloader nyitással.Bazijoe73:
Egyébként meg mindenki tökéletesen elégedett a gyári ROM-al. Ez nem Motorola minőség.... hanem SONY.
Nagy kettő. -
taxy88
aktív tag
válasz
markyy18 #910 üzenetére
Teljesen igazad van.
Bár én úgy tudom , root van már. Sőt ahhoz képest, hogy kicsit több mint egy hónapja jelent meg a telefon,mára az összes nagyobb rom gyártó csapat készített már hozzá rom-ot. Persze szerintem is felesleges, mert a gyári kiváló.Nincs olyan dolog ami miatt lecserélném, vagy akár egyszerűen csak root-olnám. -
markyy18
aktív tag
válasz
Bazijoe73 #909 üzenetére
Nem akarok beleszólni meg semmi ilyesmi de ennél a telefonnál nem nagyon van szükség arra h ki kelljen nyitni. Root lesz rá sőt a régebbi romot lehet is rootolni. Sok mindenhez meg elég a root. Nem azért de ez nem egy Defy h örökké romolgatni kelljen h menjen minden normálisan. Igaz ez az ÉN véleményem.
-
Bazijoe73
senior tag
Hát igy én sajna kezdek letenni erről a telorol mert én is szolgáltatósat akarok venni de igy nem sok mindent lehet vele kezdeni. Vagy is csak a gyári romot lehet használni. Nem hiszem el, hogy a FASTBOOTOT nem lehet rá vissza varázsolni!!!! Valahogy a szervizben is vissza rakják nem?
-
hurrikan
addikt
Szoftverben semmi különbség nincs.
Annyi hogy a téma Skyfallos, meg vannak benne +csengőhangok, amiket magadnak is letölthetsz és rátehetsz.
A témát meg ha valaki annyira akarja innen telepítheti: -
lordyka
aktív tag
válasz
szabogabor10 #905 üzenetére
ez szomorú, azt hittem van függetlenből is skyfall edition :/
-
-
lordyka
aktív tag
remélem lesz majd xda-n egyszer world generic vagy central europe ftf-ből james bondos, az lenne a tuti
-
Nfsman20
tag
válasz
szabogabor10 #901 üzenetére
Zsír!
köszi a segítséget!
-
Nfsman20
tag
válasz
szabogabor10 #899 üzenetére
-,- közben kinyitottam a kicsi szemem és elolvastam a rom nevét... generic
nincs több kérdésem, szimplán hülye vagyok. Akkor feldúrom rá, és onnantól ha jön frissítés, azt azonnal észleli a teló, nem kell várni a szolgáltatóra?
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Elektromos autók - motorok
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Nintendo Switch 2
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Építő/felújító topik
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- További aktív témák...
- Xiaomi 14T Pro 12/512GB Titán ezüst színű 3év Vodafone garanciával dobozával + 120W gyári töltővel
- iPhone 13 / 256GB / Blue / Gyári kártyafüggetlen (163)
- iPhone 13 Pro / 128GB / Graphite / Gyári kártyafüggetlen (160)
- iPhone 14 Pro / 128GB / Deep Purple / Gyári kártyafüggetlen / eSIM (149)
- iPhone 12 Pro / 128GB / Pacific Blue / Gyári kártyafüggetlen (164)
- 0% THM 3 havi részlet! Beszámítás, 27% áfa, Sapphire Nitro+ RX 9070XT 16GB készletről
- iKing.Hu - Apple iPhone 16 - White - Használt, karcmentes
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro - M4 Pro 24GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude E6420 - i5-2GEN I 4GB I 250GB I HDMI I 14" HD I W10 I Gari!
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged