- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Előzetesen a Galaxy Z Fold Ultra
- Egy hét múlva érkezik a Huawei kamerabajnoka
- Android szakmai topik
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Huawei Watch GT 2 Pro - egyszerűen gyönyörű
- Telekom mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- Huawei Watch 5 - okosóra érintőlegesen
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bazijoe73
senior tag
Hát ezért nem tudom,hogy ezt vegyem e. Mert ha még nem is lessz rootolható akkor biztos nem nekem való!
-
Bazijoe73
senior tag
Egész pontosan úgy tudom mert velem moncsival volt ilyen internetes vásárlás volt. És ott elővadásztam valami lyogszabályt arra, hogy 3 ill internetes vásárlás esetén 8 napon belül minden ok nélkül elálhatsz a vásárlástól.
-
Bazijoe73
senior tag
Hát én is ilyet akarok de egyenlőre nehéz megemésztenem, hogy nem tudom buherálni a telefont! Egyébként ha nem tudojátok rootolni se a telót akkor Igot lehet rá rakni eggyáltalán?
-
Bazijoe73
senior tag
Hát igy én sajna kezdek letenni erről a telorol mert én is szolgáltatósat akarok venni de igy nem sok mindent lehet vele kezdeni. Vagy is csak a gyári romot lehet használni. Nem hiszem el, hogy a FASTBOOTOT nem lehet rá vissza varázsolni!!!! Valahogy a szervizben is vissza rakják nem?
-
Bazijoe73
senior tag
Mért van az, hogy az első hsz-ban Hekkelés alapfofkon: a megadott linken semmi értelmeset nem találok? Valaki ez alapján csinált bármit a telóval? Mert ha vennék akkor nekem ez is fontos volna.
-
Bazijoe73
senior tag
Telefon vásárlás előtt álok és végig olvastam a hozzászólásokat. De nem tudom eldönteni, hogy mennyire jó ez a teló. A kinézete nagyon tetszik, de hiányolom belőle az LTE-t és a 5GHz-es wifit. Bár lehet életemben nem fogom használni? Ja és mennyire tuning barát a teló Cpu tuning és Rom csere alapján? Egyébként még a Samsung S3-at és HTC-t nézek.
-
Bazijoe73
senior tag
Sziasztok azt tudja valaki, hogy az LTE-s verziót Uk-ben lehet valahol kapni? Ja és az USB-re mit lehet rádugni valaki probálta már?
Új hozzászólás Aktív témák
- 12.000 ft tól elvihető ELITRO Bankmentes , kamatmentes vásárlás .Cooler Master GM2711S Monitor
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Részletfizetés. Phanteks NV5 MK2 White (PH-NV523TG DMW02)
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- LG 27CN650N-6A - Felhő Monitor - 1920x1080 FHD - 75Hz 5ms - USB Type-C - Quad Core - BT + WiFi
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest