Hirdetés
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi Mi 11 Lite - 4G-vel vagy 5G-vel kéred?
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Android szakmai topik
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
kranazoli
senior tag
válasz
kranazoli #34289 üzenetére
Még annyit, hogy megnéztem újra a specifikációkat. Az M2-nél még mindig azt látom, hogy csak a felbontás amiben butább. (4 mag; 4,8"; alapból 4.3-as; ...)
Miért jobb mégis az SP, mint az M2?
Gyakorlatban jobb? Vagy elqrtak vmit az M2-ben?
Én picit laikusként úgy gondolnám, hogy már a 4 magért jobban megérné az M2, vagy mégsem?Tudna nekem erről vki írni bővebben, hogy miért mégis az SP-t lenne jobb választani?
-
kranazoli
senior tag
válasz
norbert1998 #34177 üzenetére
Köszönöm Neked is.
-
kranazoli
senior tag
Sziasztok!
Érdeklődnék, hogy mely készüléket célszerűbb választani?
- SP vagy M2
T-Mobile-os lenne mindkettő, céges előfizetésben. Csak a gyári készülék érdekel, T-s Android-al ellátva. Olvastam, hogy az SP-n sokaknak van, volt problémája a 4.3-as frissítéssel.
Ha jól néztem M2-ben csak a felbontás lenne a butább? (videó, YT, ilyesmi nem érdekel) Csak telefon; viber; net; térkép és hasonlóak.
Köszönöm, aki tud hasznos információt adni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Az Xperia S utódjának tekinthető készüléknek csak itthon cseng bénán a neve, senkiháziak kezében a popszakma, de a Sony mobilos részlege szerencsére nem járt így.
- Samsung Galaxy A33 5G 6/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Honor 200 Lite 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 11 64GB, Akku: 100%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Aktiválatlan Apple IPhone 16 Pro max 256GB kártya független 1Év hivatalos apple garival
- IPhone 15 Pro max 256GB gyári független 2026.11.09. Apple jótállás
- AKCIÓ! Apple Watch S9 45mm Cellular acél GOLD okosóra garanciával hibátlan működéssel
- Medion Erazer Beast X40-hez vízhűtés (MD 60961) (ELKELT)
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- iKing.Hu - Garmin - Fenix 8 Amoled Sapphire 51mm - Használt, karcmentes
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest