Hirdetés
Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- iPhone topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Öt készüléket hozott a nemzetközi piacra a Meizu
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Befutott a Garmin Forerunner 970 is
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android szakmai topik
PROHARDVER! témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
alansmithee
tag
válasz
Abysmal #30068 üzenetére
4.1.2-vel kapod. Lehet célszerűbb úgy hagyni.. én frissítettem 4.3-ra teljes törléssel és katasztrófa volt.. most csináltam egy gyári visszaállítást.. lehet most jobb lesz perpill töltőn van... nekem kijelző villogás végülis nem jelentkezett de jelenleg nem vagyok még boldog...
valószínű ha rájövök ( vagy valaki rávilágít ) miért vagyok hülye és megoldódnak a dolgok akkor rendbe lesz ez minden...
Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító teszt
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- iPHONE 14 256GB MIDNIGHT .:FÜGGETLEN:..:BONTATLAN:..:1év:.
- Samsung Galaxy S22 8/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Xiaomi Redmi Note 8T 4/64GB, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S22 Ultra 12/256GB, Átlagos, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- Apple iPhone 12 128GB, Akku: 100%, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
Üzleti előfizetők hirdetései
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 32GQ850-B - 32" NANO IPS ATW / 2560x1440 / 260Hz 1ms / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync / HDR 600
- BLUESUMMERS NVMe SSD adapter
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest