- Apple Watch
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- One mobilszolgáltatások
- Android szakmai topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
genius30
csendes tag
12.0.A.2.254 szoftverfrissítéssel megoldódott vagyis biztosan javult
a problémám!! azzal kapcsolatban, hogy a zene kikapcsol pár játék közben..
Frissítés:
- Gyors beállítások az értesítési sávon. Az Xperia Z-hez hasonló megjelenés
- Átlátszó sávok lent és fönt. Ez az értesítési sávot és a szoftveres gombokat jelenti.
- Ezentúl 766MB RAM áll rendelkezésre az alkalmazások számára.
- Új small apps
- Wifi bug javítás. Jelstabilitás és hatótávolság növelése. (Adatátvitel,kommunikáció oldala)
- Érintőkijelző érzékenység finomhangolás
- Kamera képességeinek javítása gyenge fényviszonyok között.(Multimédia oldala)
- Kijelző szebb képet ad. Élénk/Kontrasztos megjelenítés.
- Stamina módban nincs LED értesítés
- Visszatették a gyári Sony böngészőt -
genius30
csendes tag
válasz
MrSealRD #9222 üzenetére
játék ami miatt kilép: Subway Surf, Fort Conquer, Fruit Ninja, Fast Racing, Into The Dead, Temple Run, Voxel Rush
alkalmazás..: facebook, facebook messenger, instagram
néha magától is.
Chrome, alapból rajta van, hosszabb használat után kilép a böngészőből.
az alapból rajtalévő jegyzetelő ami a minialkalmazásokba is van,
lejátszó: WALKMAN, alapból rajta vanelérhető egy frissítés: 12.0.A.2.254 , azzal javulna valamit a helyzet? ha igen mit?
-
genius30
csendes tag
Chab7, Csirke bocs már hogy itt megmertem kérdezni de tényleg.. azt hittem ez egy ilyen oldal ahol a telefonnal kapcsolatos dolgokat írjuk le..
és keresőbe nem találtam róla semmit.. ezért gondoltam már megkérdezem
jozso1989 kösz az infót, kár érte
-
genius30
csendes tag
Ha zenét hallgatok és közben játszani, vagy netezni akarok.. (még a jegyzeteknél is!) miért van az hogy kikapcsol a zene?!?
mi miatt van? a túlmelegedés gátló miatt?
mit lehet csinálni??? -
genius30
csendes tag
2013. július 10-től tapasztalatok:
-stamina mód ikonja néha eltűnik bekapcsolva és nem tudom hogy akkor tényleg megy e
-jó fényképeket készít, de ne akarj koncerteket videózni, se olyat aminek nagyon nagy hangja van, mert nem jól vesz fel hangot, nagyon zajos, mintha szél fújna egész idő alatt..nem tudtam még javítani, nem próbáltam más videó programot, és nem tudtam még gépen sem javítani, nem találtam hozzá programot
-minimális fagyás, nagyon ritkán van, de akkor tényleg ki van használva
-némely játék közben nem lehet rádió appot hallgatni, lefagy a rádió app
-zenelejátszó néha ok nélkül lefagy visszaáll arra a számra amivel legelőször kezdtél
-wifi jeleket kicsit gyengén veszi, tesóm xperia e -je bealázta.. xd
-párszor már leejtettem :s egyszer betonra, képernyőnek semmi baja csak a fém keret zománca jött le egy kicsit, tokot gyorsan szereznem kell majd rá..
-Chrome-ban billentyűzet mostanában eltűnöget ok nélkül magától, ha írni szeretnékNem akarok senkit se elijeszteni a vásárlástól, csak ezeket figyelembe kell venni, de ezek csak a saját tapasztalataim, lehet hogy valamit nem jól csinálok.. mert ez az első! érintőképernyős, androidos telefonom!!
ha valaki tud megoldást ezekre a problémáimra pl. a videó zaj eltüntetése vagy minimalizálása , ez nagyon érdekelne
-
genius30
csendes tag
Hogy kell csinálni screenshot-ot?
Új hozzászólás Aktív témák
ma Az Xperia S utódjának tekinthető készüléknek csak itthon cseng bénán a neve, senkiháziak kezében a popszakma, de a Sony mobilos részlege szerencsére nem járt így.
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Apple Watch
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Megújult a PROHARDVER!
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- BestBuy ruhás topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- Napelem
- További aktív témák...
- Vadonatúj iPhone 14 PRO MAX 256GB space black! 6 hónap garancia! Fulldoboz!
- iPhone 16 PRO MAX 512GB black titanium KÁRTYAFÜGGETLEN! Akkumlátor 100%! Apple garancia 2025.11.14
- iPhone 16 PRO 128GB black titanium KÁRTYAFÜGGETLEN! Akku 100%! 2025 október 14-ig Apple garancia!
- Vadonatúj iPhone 13 PRO 128GB alpine green KÁRTYAFÜGGETLEN! 6 hó garancia!
- iPhone 16 128GB ultramarin 1 hónapos! MEDIAMARKT számla, 3 év Apple garancia! Makulátlan! + tok!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! GIGABYTE AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- LG OLED Televíziók: ÁPRILIS MADNESS -30%
- Csere-Beszámítás! MSI Katana GF66 Gamer laptop! I7 12700H / RTX 3070 / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest