Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
DeadMeat
nagyúr
Csak amit a szoptver kér: Kapcsolja ki a telefont, várjon legalább 30 másodpercet... ect.. De akkor nem kell.. Áhh de utálom ezt, mennyivel egyszerűbb a cwm recoveryből telepíteni.. egy zip install és kézcsók.. semmi buziskodás a frissítési szoftverekkel.Most kicsit olyan KIES érzésem van..

-
#Dániel
tag
válasz
DeadMeat
üzenetére
Nem is értem hogy mit csinálsz... bekapcsolt állapotba , kábel be, frissítés fölugrik, tovább, dolgozik, tölt, frissít, majd kikapcsol, elindítod hagyományos módon, dolgozik, DONE.
Telenoros igen, és én azzal csinálom amit maga készülék ajánl föl, hogy telepítsem a winfosra.
-
DeadMeat
nagyúr
Reset után beindult... közben persze 3 szívmegállás, 2 agyvérzés átfutott rajtam
Köszönöm a reset opciót srácok
Jegyzem is, úgy érzem még szükségem lesz rá ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
De továbbra sem értem miért nem lép tovább a gyári szoftver a csatlakozáson, hiába nyomom a hang le gombot és dugom be a kábelt.
Közben pedig 40%-ot merült az aksi... 70%->30%
#Dániel: Bekapcsolt állapotban frissítette a gyári pc szoft?Vagy OTA? Telenoros a készüléked ugye?
exelsior1 : Tegnapi vásárlás, holnap még benne lennék a 3 napban.. Ami biztos, hogy másik készülék nélkül nem jönnék el a boltból, ha nem kapcsolt volna be.. A tegnapi Telenoros szopatásom után meg főleg nem...

-
DeadMeat
nagyúr

-
zsolt45
csendes tag
Sziasztok! Kezdek kétségbe esni hogy még nem kaptam meg ICS frissitést már minden létező helyen meg néztem hogy mikkor kapom meg de választ nem találtam , amúgy LT28i van 2 honapja vettem a VIP-phonal .Minden nap SUS-tam de semi. Valaki tudna segiteni reszletes leirasal hogy hogy tudok utanna nezni vagy csak az a gond hogy a VIP vettem?
Olvastam valamit a SI de nem talaltam se a telefonba ilyet .Elore is koszonom!
-
#Dániel
tag
válasz
DeadMeat
üzenetére
Valamit nagyon elrontottál, nekem totál szépen kikapcsolás nélkül lefrissítette , mint egy intelligens készülék !
Ez most téged tudom hogy nem érdekel , na most....
Próbáld "kikapcs + hangerő le +föl" együttes nyomása 15-20 másodpercig, vagy amíg nem jelez. Adjon magáról élet jelet. Ha nem, még az este folyamán utána nézhetek... sajnálom ha kinyírtad volna az ionod ...
de nyugi, max kispénzért megcsinálják neked. -
DeadMeat
nagyúr
Most pánikolok kissé.
Meg akartam nézni van-e nekem is szoftverfrissítés a pc-s szoftver segedelmével.Követve az utasításokat amiket a program ad (kikapcs, vár hangerő+ bedug ) Nem történik semmi... már 20 perce.Eszközkezelőben megjelenik SEMC flash device, más nem történik. Viszont a telefon már be sem kapcsol... Drivert telepített hozzá, rendszer gazdaként lett indítva.
De a telefon miért nem kapcsol be? -
exelsior1
senior tag
Tényleg, amúgy van egyáltalán itt olyan akinek piros Ionja van?

-
#Dániel
tag
Nekem az 1.20 at ajánlja fel, 0.233 ról

-
exelsior1
senior tag
Esetleg nincs valakinek piros Ionja, amit elcserélne egy feketére?
Nagyon megtetszett a piros, rettentő vagány. -
boletus
aktív tag
válasz
rangersanyi
üzenetére
Most frissítettem,ugyanaz.
-
válasz
exelsior1
üzenetére
"Nexusnál is csak gond volt belőle, elég sok program nem tud mit kezdeni vele, csak simán behülyülnek emiatt."
Elég nagy szégyen, ha tényleg így van, mivel a Nexus az Android referenciatelefon. Szerintem csak a kezdetekben léteztek ilyen hibák. Véleményem szerint különben jelentősen csökkentené a fragmentálódást az androidos piacon, ha a Google előírná, hogy minden gyártónak minden új készülékére az amúgy ICS-szabvány szoftveres gombokat kell tennie. Nem is értem. Sokkal elegánsabb és előremutatóbb megoldás szvsz.
"a HTC-hez a Sony is S3-as procival fogja Magyarországon árulni a telóit"
Ez szerintem teljességgel kizárt dolog. Nagy blama lenne a Sony részéről, nem vállalhatják be.
-
zola-
őstag
válasz
rangersanyi
üzenetére
6.1.E.1.20 frissitest teszi fel. En megcsinaltam.
-
boletus
aktív tag
A SONY tegnap felajánlott egy frissítést, de, a napokban itt mondta az egyik fórumtárs, hogy egy már meglévőt rakott fel. Többet tud Valaki erről,vagyis,a frissítésről ?
-
DeadMeat
nagyúr
Halihó!

Beléptem a klubba én is. Telenoros a kicsike, szerelem volt első látásra. Igaz nem volt a pakliban, egyáltalán nem is néztem, kerestem, de mivel BP összes Telenor bemutatótermét (a sajátot, nem a partnereket) végigjárva semmi olyan készülék nem volt, amit szerettem volna a legutolsó helyen a legutolsó darabot kézbe véve beleszerettem.Ami nagyon zavar, az az automata fényerő állítás hiánya.Végig futva a topikon látom, nem csak engem zavar, esetleg van rá valami megoldás? Este megnéztem az órát felriadva, nem kellett volna... kiégeti a retinám..
A telenoros készüléket tudom-e root-olni valahogy? 4.0.4 van rajta, a build szám 6.1.e.0.233 .
-
exelsior1
senior tag
Ja, a fém nagyon hiányzik, ahogy nézem valahogy nem tűnik vonzónak ez a műanyag, még ha biztos kellemes a tapintása, a Sony-nál ezzel nincs gond, de jobb lenne min egy Ion szintű, de lehetőleg Xperia P-s unibody ház
A, a kijelző hajszálra ugyanaz (nem mintha baj lenne, nekem a jelenlegi kijelzőfelhozatalból az Ioné tetszik a legjobban), a proci persze jobb, az S4-es Snapdragon kegyetlenül jó és szívesen látnám az Ionomban. Viszont az, hogy a kijelzőböl veszik el a helyet a gomboknak nem tetszik, a Nexusnál is csak gond volt belőle, elég sok program nem tud mit kezdeni vele, csak simán behülyülnek emiatt. Meg, elég sok hely maradt itt is a kijelző alatt, annyi mint az Ionnak, pedig ott érintőgombsor is van, szal így semmi értelme a kijelzőt kurtytani, ha nem lesz cserébe kisebb a készülék. Am, nézzétek meg alaposan majd, ki tudja, lehet kiderül, hogy hasonlóan a HTC-hez a Sony is S3-as procival fogja Magyarországon árulni a telóit :S -
Viszont aki hosszabb távra tervez, mindenképpen a T-t vegye. Snapdragon S4-es procijával simán felveszi a versenyt a négymagosokkal. Hatalmas különbség van S3 és S4 között. Külföldi tesztek szerint az anyaghasználattal sincs gond. Na meg az sem hátrány, hogy azért újabb, Q4-es modellről beszélhetünk.
-
darvinya
titán
Inkább Xperia V lenne, de azt nem mondhatnám, hogy olcsóbb a T.
135e ropi Netshop-os Dominós, akkor inkább függetlent.mihzolt
Gps közben persze, hogy melegszik, az megpláne nem töltődik közben.
Inkább az autó töltő kicsi, mert min. 1000mAh kell.
Nézd meg mekkora a sima töltő. -
mihzolt
csendes tag
Azt tapasztaltam, hogy:
- GPS üzemben melegszik mint atom, és nem növekszik az akku töltöttség, csak szinten marad,
- A LED egyik színben sem látszik jól, ill. alig látszik pl. egy HTC-hez képest.
_ Kb. 15-20 töltés után nőtt az üzemidő. Talán.Valaki tapasztalt hasonlót?
-
#Dániel
tag
Semmi prémium nincs a T ben külsőleg. Egy telefon akkor elegáns, ha minimum van rajta (számomra) fém. Eddig csak ilyen fónjaim voltak. Meg egyáltalán nem begyere ez a fröccsöntött , finoman megmunkált , anyaghasználat.
Hardver meg szerintem tök mindegy - optimalizáltság a fontos !!! -
oszy
veterán
a fém hiányzik... ha megforgatod látszik
-
zola-
őstag
Belső ugyanaz, viszont nincs fém egyáltalán, itt látszik:[link] JA és úgy látom, hogy a gombok a kijelzőből vesznek el, úgy mint a samsung galaxy nexus-nál. Így jóval kisebb a kijelző.
-
oszy
veterán
külsőleg veri az Ion!

-
fury71
aktív tag
Lehet kapni az Xperia T-t a T-nél. Kellemes az induló ára
szvsz. -
exelsior1
senior tag
válasz
knyitogato
üzenetére
Anúgy, semmi baj nincs egy bolti garissal, már ha rendes boltot választasz, persze. Ők is a Sonyval csináltatják, ha gond van.
-
-
exelsior1
senior tag
válasz
knyitogato
üzenetére
Szia
Kb 1,5 hónap még. -
oszy
veterán
ha valaki h-sat vesz, az ugye nem hátrány?
-
knyitogato
őstag
Sziasztok! Lehet valahol ilyen telót venni szolgáltatón kívül gyári garral?
-
#Dániel
tag
Sziasztok!
Automatikus fényerőszabályzót azt lehet valahol ki - be kapcsolni, vagy a telefon fogja magát, és magától kezeli?
Nem találtam benne mondjuk ilyen opciót, de soha nem lehet tudni.
Csak mert... reggel mikor kelek, és olvasok a telefonon egy gyors időjárást , vagy csak ügyködik az ébresztővel, kisüti a retinám is.Köszönöm
Dzola-
Nekem van.
-
zola-
őstag
Kinek van telenoros ionja? Jelezzen mar nekem legyszives.
-
Dalton87
csendes tag
válasz
darvinya
üzenetére
Egyrészt nem ajánlja fel az adattárolási módot, csak annyit ír ki, hogy SD kártya csatlakoztatva. A telefon beüzemelésénél, az elején, valóban felajánlott egy olyan lehetőséget, hogy válasszam ki milyen módban induljon a telefon, ha USB csatlakozóra dugom.
Az egyik ebből az adattárolási mód volt, a másik valamilyen média"akármi". Én az adattárolási módot választottam.
Egyébként ezt lehet utólag módosítani? Mire jó az a másik mód?Nem, a bluetooth-on átküldött fájlokat nem az SD-re helyezi, hanem a telefon belső memóriájára. Lehet ezen változtatni?
- Még mindig nem tudom, hogyan érhetem el a belső beépített memóriát

-
#Dániel
tag
Uraim!
Ma úgy gondolta a telefonom hogy bizonyos alkalmazásokból csak úgy fogja magát és minden szó nélkül kilép, egymás után többször is, majd mikor indítottam egy chromot , úgy megfagyott az egész készülék hogy csak na! Csak az együttes hangerőgombok és a kikapcsoló gombok együttes nyomás segített... ....
És elég sok reccs van mostanság a telóban, pedig semmi ócska alkalmazás nincs rajta. Egyedül a screen lock ami szarakodik, oszt' csókolom.
-
Dalton87
csendes tag
válasz
mrlujoak
üzenetére
Hát igen.
Mondjuk küldök az Ionágyúra egy képet egy másik telóról, de azt a képet max bluetooth-on keresztül tudom továbbküldeni egy PC-re. De ha olyan gépnél vagyok, ami nem képes bluetooth jelet venni?
Azt szeretném, hogy elérhessem adatkábellel azt a 12-13 GB-os adatteret, azaz a belső memóriát!
Lehetséges ez? -
Dalton87
csendes tag
Sziasztok!
Szeretném valahogy elérni a telefon belső memóráján lévő bluetooth mappát, anélkül, hogy bármilyen külső programot kellene használnom.
Tudtok erre valamilyen megoldást?
-
ayden
tag
Valaki tud olyan programot ajánlani amivel wifin keresztül a hálózaton megosztott pc-s mappámat látom?
Total commanderbe keresgéltem de nem találtam hálózatos részt vagy akár astroba. -
mihzolt
csendes tag
Az enyém 28h és "gyárilag" ICS.
-
exelsior1
senior tag
Hát, ha nem sürgető a telóvétel, akkor megérheti várni, mert (szerintem), remek kis teló, csak nehogy drága legyen. 2 hetesen 1 év garival, egész jó gsm boltba szerintem bőven megérte, de 120-ért majd a Sonytól már nem fogja majd. Főleg 1 hónap múlva, addigra főleg használtan annyiért vagy kevesebbért jobbat bőven lehet találni. Kis szerencsével majd lesz hardverapron használt sony garis pár héttel a megjelenés után, akkor majd megéri azt megvenni, de újat nem hinném.
-
zola-
őstag
válasz
rangersanyi
üzenetére
Nincs a valaszthato telfonok kozott h jelolesu azert valasztottam a jeloles nelkulit. Amugy a seus ajanlotta fel a frissitest.Le is frissitette.A legfrissebb sus van fent, es 3 fajta LTE 28 van h jeloles nincs.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HIBÁTLAN iPhone 12 64GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4655
- Motorola Edge 40 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple - 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3702
- Xbox One / Xbox Series játékok
- Új Acer Nitro V15 FHD IPS 144Hz Ryzen7 7735HS 16GB DDR5 512GB SSD Nvidia RTX 4060 8GB Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Köszönöm a reset opciót srácok
Jegyzem is, úgy érzem még szükségem lesz rá ![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)