- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Fotók, videók mobillal
- Mobil flották
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Yepp: korlátlanság és streaming-modell a Yettel adatforradalma
- Ujjal lehet mutogatni a Huawei csúcsórájára
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bandi8407
tag
Tegnap végre megjött a teló
és brutális jó, nagyon tetszik! Este rootoltam és feltettem a root explorert is! Szeretném törölni a gyári sms kezelő progit mert a handcentet akarom használni! Segítsen valaki hogy pontosan mit töröljek, nem akarok hülyeséget csinálni
-
Sefase
csendes tag
Hát én ma fogtam a kezemben az ion-t mit mondjak majdnem beszartam annyira durva a jelenléte
Egy volt a boltban ma érkezett és valaki visszamondta, mondtam a csajnak azonnal írd rá a nevem és rakd félre ez az enyém!
Remélhetőleg jövő szombaton már végleg az lesz
Szerintem jelenleg ez a legszebb telefon a piacon és ezt ahogy olvasgattam a topicot nem csak én állítom. De persze kinek mi, ízlések és pofonok.
-
divid4
csendes tag
válasz
boletus #1293 üzenetére
Akkor megnyugodtam
!
Sajnos én még egyiket sem tudtam megnyomkodni, mert at ION elég ritka a T meg most jelent meg. Ráadásul vidéken lakom... Valahogy csak összehozom...
A fém hátlap nagyon megfogott az Ionban(meg persze a tudása is), hiszen ma már ritka a fémházas telefon. Igen, a vezérlőgombok elhelyezését én sem a képernyőbe való integrálással oldottam volna meg. A T mellett talán annyi szól, hogy újabb. Ionról nem érdemes váltani rá szerintem. -
boletus
aktív tag
Nem személy szerint Reád értettem a leírtakat. Elég régóta olvasom a SONY fórumokat,sokféle hozzászólást. Egyet értek Veled,nekem nagyon is elég a két mag,nem is tudom kihasználni a lehetőségeit. A T nagyobb tudása épp ezért nem zavar,ellenben nekem a vezérlőgombok elhelyezése a képernyőn nem "jönne be". Az ION nagyon elegáns,kevés fekete "holt térrel".
-
divid4
csendes tag
válasz
boletus #1283 üzenetére
Én csak leírtam egy tényt! Nem azt mondtam, hogy a TFT gagyi. Mindkettő kijelző típusnak megvannak a maga előnyei és hátrányai. A mai napig nem lehet egyértelmű győztes kihirdetni. Kinek mi tetszik, ennyi!
Engem annyira nem izgat a magok száma, hiszen nem kísérném figyelemmel ezt a topicot és nem gondolkoznék a teló megvételén, mivel ez 2magos. Annyi, hogy gyors legyen és kész. Nem vagyok már kisiskolás, hogy mármost csak azért is jobbat veszek mint a másik bibibííí stb... -
boletus
aktív tag
válasz
dani993 #1284 üzenetére
Engem nem zavar,nem azért vettem telefont,hogy a szögeket mérjem,hanem hogy használjam. Az előző hsz.-emben sem csak erről szóltam,hanem a rivalizálásról. Ez élteti a gyártókat.
Amúgy,nem válaszoltál a kérdésre,de most újra kérdezem : szerinted a felhasználók hány százaléka foglalkozik a "betekintési szöggel"? Nem is fogtam volna tollat a kezembe,csak ahhoz képest,hogy mekkora jelentősége van,sokan,túl cifrázzák. Meg van az oka,miért. Utaltam rá előbb. És,ezzel a véleménnyel nem vagyok egyedül. Megszámoltam. Kettő. -
ferrari1
őstag
válasz
dani993 #1284 üzenetére
Azért ezt én is furcsállom. Akit zavar a betekintési szög, az miért vette meg a telefont? Utána meg rosszul van ha ránéz a telefonra? Nem értem
Igen, kicsit fakóbbak lesznek a színek ha oldalról nézed, de mondjatok már egyvalakit, aki normál használat közben " oldalról " nézi a telefont. Gagyi hatást kelt. Akkor egy Mercedes, BMW, Ferrari is gagyi hatást kelt, mert nem Rolls Royce? Csak úgy jelképesen írtam az autókat.
Hidd el tudom miről beszélsz, én is O4X-ről váltottam vissza Ion-ra.
-
boletus
aktív tag
Már ne haragudj,de megint az a bizonyos "betekintési szög". Nem más,mint mézesmadzag. A leendő vevő el van ájulva,mert az ő holnapi telójának jobb a betekintési szöge,mint az osztályban bárkiének. És,ez nagyon fontos. Amúgy erre,ezekre megy ki a játék. Az én telóm gyorsabb mint a tiéd,tudd meg ! Ebben négy mag van,a tiédben meg cseresznyemag ! Ezt is tudd meg !
Apropo,a felhasználók hány %-a működteti a készülékét oldalvást(félsóderosan)nézve? ! Billegetve a szögeket ? -
Köszönöm mindegyikőtöknek a választ. Leírtak alapján megpróbálom a dolgokat.
-
ferrari1
őstag
válasz
Evil Snowman #1276 üzenetére
Abban az esetben ha rootolt a teló és van CWM, akkor én először próbálkoznék egy Wipe Battery Stats-al. Ha nincs rootolva akkor megtenném.
Könnyebb, mint az egészet újra belakni.
-
petipetya
nagyúr
válasz
rangersanyi #1277 üzenetére
Az egy és ugyanaz a SUS-ban, nem?
-
rangersanyi
tag
válasz
Evil Snowman #1276 üzenetére
Én a javitás helyett egy teljes szoftver ujra rakást javaslok SUS-al.
-
válasz
darvinya #1272 üzenetére
Köszönöm a válaszodat. Nem hinném, hogy az app mutat helytelen adatot, mert a készülékben a Beállítások/Akku menüpontban ugyanaz a %-os érték szerepel, mint a Batteryminder-ben. Ami még érdekesebb, hogy tegnap este sikerült felnyomnom töltőre mielőtt kikapcsolt és a zárolt képernyőnél (ahol látod a töltöttségi szintet) nem azt mutatta, hogy 1% és tölt, hanem 25% és tölt.
Firmware javítást, hogyan tudom megtenni?
-
Sefase
csendes tag
Sziasztok.
Lehet hülye a kérdés de lehet letölteni vagy találni aneten kimondottan ion-hoz való háttérképet vagy témát?
Köszi
-
darvinya
titán
válasz
Evil Snowman #1271 üzenetére
Szed le az app-ot, mert becsap.
És egy fw javítás. -
Sziasztok! Egy hónapja én is boldog ION tulajdonos vagyok, de az elmúlt egy hétben egy kis üröm vegyült az örömömbe sajnos.
A telefon az alábbi hibát produkálja. A készülék Akku menüpontja szerint, valamint a Batteryminder progi szerint is van még az akksi töltöttségből 25-27%, amikor is kidobja a kis ablakot, hogy az akku töltöttségből már csak 1% maradt, ezért kikapcsol. Már 3-szor kapott gyári adat visszaállítást de nem segített sajnos.Valaki találkozott már ilyen jellegű hibával közületek?
Minden infót, ötletet, tanácsot szívesen fogadok.A készülék amúgy Telenoros, tehát Lt28h típusú.
-
rangersanyi
tag
válasz
ferrari1 #1253 üzenetére
Ez ugyan az a rootolási mód amit én is linkeltem korábban. De azért köszi!!!
Közben rájöttem, hogy miért nem sikerült a root!!
Én korábban a gyári Backup&Restore-al már csináltam mentést és a root során azt állította vissza!! A Backup&Restore-ban a visszaállítandó rekordnál csak át kellett állítani, hogy ne a korábbi mentést, ha nem a root Me-t használja. Így már mükxik a root!!!
-
ZaitZev
csendes tag
Már próbáltam... túl nagy
-
ZaitZev
csendes tag
Sziasztok!
Lassan 2 hete használom az ion.t, nagyon meg vagyok vele elégedve első androidos mobilom n82-t használtam előtte, szóval elég éles váltás ez most nekem...
Tudtok ajánlani hozzá tokot? -
-
Sefase
csendes tag
-
Bandi8407
tag
Holnap érkezik a kicsike
-
Bandi8407
tag
Az ion is tudja azt amit az "S" hogy lezárt képernyőnél is egyből lehet fotózni???
-
ferrari1
őstag
válasz
rangersanyi #1251 üzenetére
Igaz nem engem kérdeztél, de gondolom jó ez így is:
A rootolás menete:
-töltsd le ezt a scriptet
-csomagold ki a zip-et a gépeden valahova
-a telefonodon kapcsold be az USB hibakeresést és az álhelyek engedélyezését a beállítások/fejlesztés menü alatt (ezt fogja kérni miután kiválasztottad a modellt)
-továbbá az ismeretlen forrásokat is engedélyezd abiztonsági beállításokon belül
-akijelző kikapcsolási idejét állítsd minimum 10percre
-a kicsomagolt mappán belül futtast az operációs rendszerednek megfelelő runme.bat parancsfájlt
-kövesdd az utasításokat, válaszd ki a modellt stb
-mikor ahhoz a részhez ér, hogy "running" és megáll, akkor a telefonodon elindította a restore alkalmazást, okézd le, majd restore gombot nyomj a kijelzőn, ha nem indul az alkalmazás, indítsd el kézzel "biztonsági mentés" néven találod a menüben az appot
-mitán restorelt, a telefon újraindul, ne válaszd még le, vár meg míg elindul, befejezi az utolsó lépést majd mégegyszer újraindul és készen vanMegjegyzés:
Ha elsőre nem sikerült nincs gond, van akinek csak 2-3próbálkozásra rootolt.Forrás: Seria
Nekem elsőre sikerült.
-
rangersanyi
tag
Unroot nélkül is vissza rakja rendesen a gyári szoftot a SUS! Nekem anno az X10i-re raktam valami betűkészlet módosító vackot és teljesen befagyott a teló tőle, kikapcsolt és nem reagált, bármit tettem nem akart újra indulni. A SUS-al gond nélkül újra raktam a gyári szoftvert.
-
ferrari1
őstag
Aki egy kicsit kisérletezgető hajlamú, annak ajánlom a Xperia GX Home Launcher kipróbálását. Én feltettem és nagyon baráti dolog. Nagymértékben testreszabható és hibátlanul teszi a dolgát.
Root szükséges ! CWM jó ha van. Nem létszükség.
-
Kronus
tag
válasz
darvinya #1246 üzenetére
Igen, de abban az esetben vagy bajban, ha olyan hiba lesz a telefonoddal, ami miatt nem tudod unrootolni. Most kapásból nem tudok erre példát mondani, mert azért 99%, hogy bármi gond esetén újra tudod rakni a szoftvert, akkor pedig a root eltűnik. Mert maga a rootolás garanciavesztéssel jár. Ha unrootolni tudod a telefont akkor nem tudják kideríteni, hogy rootolva volt. Ez tény, de jobb félni mint megijedni.
-
Kronus
tag
Gyorsan összegzem:
Ha a Telenor-nál veszed akkor Lt28h-t fogsz kapni, hivatalosan csak azt forgalmazzák. Lt28i-t csak függetlenül tudsz vásárolni vmelyik shopban.
Az Lt28h alapban 4.0.4 es androiddal kerül forgalomba, az Lt28i az adott boltól függően (eredendően csak 2.3-mal került piacra)
A 2 típus között lényegében annyi a különbség h az "i" LTE képes (a közép európai hálózatokkal nem kompatibilis szal sokra nem mész vele), de HSPA max 21 Mbps. A "h" készült voltaképp az Európai piacra amiben igaz nincs LTE, de HSPA a duplája ( már ha az adott internet szolgáltató képes neked biztosítani a 42 Mbps sávszélt)
A "h"-val valóban vannak kompatibilitási problémákmondjuk eddig csak játékoknál fordult elő és azon belül is főként a Gameloft banda termékeivel.
A root-ot én nem ajánlom mert veszhet a garancia.
Csak fekete is piros színben létezik egyenlőre, fehérről nem tudok.
-
Sefase
csendes tag
Köszi megnyugtattál
Bár nem igazán tudom, hogy van a root-om vagy, hogy mi az vagy, hogy lesz-e
-
-
Sefase
csendes tag
Hát de ha én nem szeretnék h-t kapni? Mivel ahogy mondtad azon nem fut minden, hogy-hogy nincs választási lehetősé akkor? Valaki a korábban írta hogy ő is most vett egy ion-t és ő már 4.0.4 op-vel kapta erre mennyi az esély vagy most már mindegyik így jön ki?
-
Sefase
csendes tag
Sziasztok!
1-2 héten belül vásárolom meg az iont egy telenor boltban céges flottában leszek benne 1 év hűséggel, ez lesz az első okos telóm teljesen zöld fülű vagyok-e téren kérdésem az lenne hogy melyiket érdemes választani, vagy melyik a legjobb választás a ti tapasztalatotok szerint az LT28h, LT28i vagy a sima LT28? Ha én bemegyek és mondom az eladócsajnak hogy valamelyiket kérem a 3 közül tudni fogja hogy mit is akarok én egyáltalán?
Ja még valami szerintetek feketében vagy fehérben szebb? Egy férfinak jó a fehér teló? Félreértés ne essék nem vagyok homok
De nekem az is tetszik!
-
#Dániel
tag
Sziasztok!
Hogy tudok ICS alatt hívó félnek háttérképet beállítani, hogy megjelenjen híváskor a kép ?
Köszi
-
dani993
senior tag
válasz
rangersanyi #1235 üzenetére
Amúgy a folytatáshoz nyomjon meg egy billentyűt... szöveg azt jelenti hogy "ha megnyomsz valamit akkor kilépek mert amúgy már befejeztem amire hivatott vagyok".
Nem fogja kiírni hogy sikeres-e a root.
-
dani993
senior tag
válasz
rangersanyi #1235 üzenetére
Nekem xda-s leírás szerint elsőre sikerült.
-
rangersanyi
tag
Valaki próbálta már Root-olni az Iont, az alábbi leírás szerint??
Csak azért érdekel, mert én próbáltam és nekem nem sikerült. Kíváncsi vagyok, hogy én nem csinálok valamit jól vagy ez a módszer nem jó Ionra. -
Bandi8407
tag
Jó reggelt !!
Elvileg holnaptól remélem boldog tulaja leszek egy ION-nak! A kérdésem milyen tokot ajánlatok hozzá?
-
Kronus
tag
Srácok nektek RAM-ra mennyit ír a rendszer ?
Alkalmazás kezelőben kb. 630 megát ír...
Aztán leszedtem az Android system info appot ott is max. 631-et ír...Elvileg 1 giga van benne nem ?
-
dani993
senior tag
Most készülök feltenni próbaképp a MIUI-t. Majd írok róla néhány sort. Ha ez itt érdekel valakit
-
Kronus
tag
-
Kronus
tag
Ez vicces N.O.V.A 3 -nál és Modern Combat 3 -nál is azt írja "Your device is not comtaible with this game."
Valami ötlet ?
Azért elég vicces h az új gamek nem mennek rajta mert nem kompatibilisek
-
DeadMeat
nagyúr
Mit frissített most ez a vacak win.-es program a telefonon? Úgy akad mint fene...
-
#Dániel
tag
Sziasztok.
Erdekelne hogy amiota 2g re allitottam a halozatot , es vissza rakna a regibe , akkor mobilinterneten nincs 3g-m. Hiaba valaztom ki hogy 3g re legyen allitva, akkor is automata azonnal visszakapcsol 2g re . Ahol tartozkodom eddig mindig volt 3g , nem csak edge. Otlet?
-
rangersanyi
tag
Esetleg akit érdekel az Ion rootolása! http://forum.se-portal.hu/viewtopic.php?f=110&t=15867
-
boletus
aktív tag
Felraktam egy Sreen off alkalmazást,amely annak rendje módja szerint ki is kapcsolja a képernyőt. De,az két másodperc múlva visszatér !
Eltávolítsam,avagy ? Tudtok választ adni?
Köszi. -
zola-
őstag
A sony-ban nagyon birom, hogy legalisan barmikor ujrarakhatod a SUS-al a romot. A tobbi gyartonal legalisan nagyon ritka.
-
siofok
őstag
válasz
bengalised #1200 üzenetére
próbáld meg restartolni,nyomd egyszerre a hangerő fel+bekapcs gombot addig míg rezzen 1-et.
gumimano pedig énis most gondolkodttam h felrakom lapsra a win8-at.
de akkor nem.Amúgy teljesítményben jobb a win8?Jólenne picit gyorsítana a gépemen.
-
adaboros
csendes tag
Köszi mindenkinek a frissítési tanácsokat. Végül sikerült
a laptopomon Windows 8 van, és gondolom valamit nem megfelelően telepített fel. Egy WIn7-es gépen simán sikerült.
Új hozzászólás Aktív témák
- Vivo x200 Pro 16/512GB (Új)
- Csere-Beszámítás! Iphone 14 Pro Max 256GB Független mobiltelefon. OLVASS!
- Samsung Galaxy S22 Ultra 256GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- IPHONE SE3 2022 64GB TÖKÉLETES ÁLLAPOT , NAGYON JÓ AKKU,GARANCIA, ÜZLETBŐL
- Xiaomi Redmi Note 14 5G 256GB // BONTATLAN // Számla // Garancia //
- Bomba ár! MacBook AIR 13" Early 2015 - i7 I 8GB I 500GB SSD I OS X Monterey I Cam I Gari!
- AKCIÓ! Dell Alienware AW2721D 27 QHD 240Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- LG 77G3 - 77" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2680v4 (28c/ 56t, 2.4/3.3GHz), 128GB RAM, 10G, áfás szla
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest