- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Fotók, videók mobillal
- Mobil flották
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Yepp: korlátlanság és streaming-modell a Yettel adatforradalma
- Ujjal lehet mutogatni a Huawei csúcsórájára
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
darvinya
titán
válasz
Footballer #1897 üzenetére
Nekem gond nélkül felismeri a P-met XP.
Fenn van .NetFramework-ok(2.0, 2.0+, 3.5, 4.0)?
Sp2 / 3 már NeoV-nél is kellett, de csak az internet megosztás miatt. -
Footballer
tag
válasz
Ferenczi Áko #1898 üzenetére
A wifis lehetőséget még nem próbáltam.
-
Ferenczi Áko
addikt
válasz
Footballer #1897 üzenetére
Valahogyan meg lehet oldani szerintem..
-
Footballer
tag
válasz
Ferenczi Áko #1895 üzenetére
Ez most komoly?
Tyű...., akkor nem kicsit szívtam meg.
Nincs itthon Win7-es gép, és nem is lesz... :S:S
Na mindegy, köszi a segítséget! -
whitehand
senior tag
válasz
Footballer #1894 üzenetére
kikell próbálni win 7-es gépen is
-
Ferenczi Áko
addikt
válasz
Footballer #1894 üzenetére
Mert Xp-vel nem kompatibilis.. Windows 7-nél nincs probléma!
Más: Melyik a legutolsó firmware ami kijött az Ionra?
-
Footballer
tag
Én ezt nem értem.
Egy asztali számítógépnél és egy laptopnál is próbáltam (mind a kettőn xp van), de egyikkel sem megy.
A telefonon nem jön be semmi, a gép pedig azt írja, hogy: "a telepítés során probléma lépett fel". -
Ferenczi Áko
addikt
válasz
Footballer #1892 üzenetére
Igen, a Sony Pc Companionnal lehetne csatlakoztatni wifin keresztül. Nekem ott van gond. Az Xperia P-vel nem volt gond! De nem baj, mert sokkal lassabban lehet úgy másolgatni mint kábelen keresztül!
-
Footballer
tag
válasz
Ferenczi Áko #1890 üzenetére
Wifivel is lehet?
USB-re gondoltam, nekem valamiért nem akar. :S -
ayden
tag
válasz
Footballer #1889 üzenetére
simán
sőt air droiddal meg rá se kell kötnöm és lehet managgelni kényelmesen -
Ferenczi Áko
addikt
válasz
Footballer #1889 üzenetére
Usb-vel vagy wifi-vel?
-
Footballer
tag
Nektek gond nélkül csatlakozik a géphez a telefon?
-
petipetya
nagyúr
válasz
Ferenczi Áko #1887 üzenetére
Gáz lenne, ha az aksi is csütörtököt mondott volna.
-
Ferenczi Áko
addikt
Csütörtök óta van meg a telefon. Hozza amit elvártam tőle! Az akksi ami sajna gyorsan merül.. De hát melyik androidos telefonnál nem? Szóval nálam 10ből 9es az Ion!
-
Footballer
tag
válasz
Ferenczi Áko #1885 üzenetére
Igen, tudom, olvastam, de nem gondoltam volna, hogy az már erős kategóriának számít, amennyit én használom.
-
Ferenczi Áko
addikt
válasz
Footballer #1884 üzenetére
A mobilarénás tesztben írják is, hogy erős használat mellett nem húzza egy napig..
-
petipetya
nagyúr
válasz
Footballer #1882 üzenetére
Megnéztem és az S-nél is 2%-ot esett az aksi.
-
petipetya
nagyúr
válasz
Footballer #1871 üzenetére
Melyik videó az?
-
whitehand
senior tag
válasz
Footballer #1873 üzenetére
Mert úgy fullra tölti
-
Ferenczi Áko
addikt
válasz
Footballer #1876 üzenetére
Hát a nagy kijelző sajnos sokat zabál. Nekem töltés közben merült a telefon,mert játszottam a Batman-nel!
-
Footballer
tag
válasz
Ferenczi Áko #1874 üzenetére
20 perce töltöm és már 30%-ot töltött.
Tudtam, hogy keveset fog bírni az akksi, de arra nem számítottam, hogy ennyire. :Spetipetya!
Köszönöm a magyarázatot! -
petipetya
nagyúr
válasz
Footballer #1873 üzenetére
Az egy fordítási hiba, azt jelenti hogy a telefon éppen merül lefelé.
-
Ferenczi Áko
addikt
válasz
Reális a merülési ráta.. Viszont nekem lassan tölti fel a telefont,kb 2 óra alatt.
-
whitehand
senior tag
válasz
ha feltöltött huzd le majd dugd vissza
-
Footballer
tag
Az reális, hogy 2%-ot csökken az akku töltöttségi szintje egy youtube-videó megtekintése alatt?
Most raktam fel töltőre, 16%-on állt (ugye nem baj, hogy nem várom meg, hogy teljesen lemerüljön? Ez már nem jelent gondot az akksinak?), kíváncsi vagyok, hogy mennyi idő alatt tölt fel. Nektek is gyorsan megvan? Mert én eddig azt tapasztaltam, hogy viszonylag gyors.Ti gond nélkül tudjátok csatlakoztatni a számítógépetekhez? Csatlakoztattam, de nem történik sok minden, minden áron el akar indítani egy alkalmazást a csatlakozással egy időben (az előbb az órát akarta, de állítani lehet, hogy mit indítson, nemigazán értem), a gép pedig azt írja, hogy hiba lépett fel a telepítés során...
-
sixpak
nagyúr
válasz
1stVikman #1865 üzenetére
Persze, jó az is amit letöltöttél. Szerintem a legjobb ilyen típusú app a Cool Tool. Egyszerűen zseniális, gyakorlatilag mindent be tudsz állítani, amit látni szeretnél a telefonodról, akár szövegesen, akár grafikonokon. Nekem ez a favoritom.
[link]Böngészőből jómagam évek óta az Opera minit használom, mert elég óvatosan bánik az adatforgalommal, meg már meg is szoktam az évek során, nem tervezem a leváltását.
A futó alkalmazásokat nem érdemes piszkálni, aminek menni kell az úgyis menni fog.
-
Footballer
tag
válasz
Ferenczi Áko #1868 üzenetére
Okes, köszi!
A főoldalon ugye van 5 oldal.
A középsőn van az óra.
Nektek is azt csinálja, hogy megáll az óra, ha nem a közepsoe oldalon vagytok??
Nem valami érthető, de azért remélem sikerül kibogozni. -
Ferenczi Áko
addikt
válasz
Footballer #1867 üzenetére
Jól érted igen! A galériában vissza tudod nézni, ha pedig a számítógéphez csatlakoztatod, akkor a picture vagy hasonló mappában keresgéljed!
-
Footballer
tag
A power+hangerő kombinációval képernyőmentest csinálok, igaz?
Ez azt jelenti, hogy lesz egy képem a képernyőről, vagy félretém?
Ha képet csinál, akkor azt a képet hová menti? -
1stVikman
senior tag
Már elég sok mindent megtaláltam a telefonban, de erre nem jöttem még rá.
Én letöltöttem egy külön alkalmazást Play-ről, egész pontosan ezt: [link]
Hőfokot is ír, csak nem tudom, hogy akksi vagy telefon hőmérsékletre vonatkozik. Eddig 41 volt a legmagasabb, de még nem is nagyon terheltem a gépet.
Sikerült már beállítanom, hogy ne rezegjen ha gépelek, illetve külön sms, és értesítés hangot is.
Azt nem tudom, ha belépek a beállítások/alkalmazások menübe, ott van olyan fül, hogy "fut", na onnan miket lehet leállítani? Vagy miket szabad? Meg van egy csomó előre telepített cucc, amiket nem tudom mire jó, de majd utána olvasgatok.
Böngészőből milyet érdemes használni? Előre van telepítve egy "böngésző" nevű, egy chrome, és szedtem le egy firefoxot még, de olvastam, hogy vannak, akik az opera-t ajánlják. Melyikkel jobb a tapasztalat? Húú, még 100 kérdésem lenne, de most letöltöttem én is a linkelt használati utasítást, és nekiállok olvasgatni. -
arpy17
tag
válasz
neo_xperia #1837 üzenetére
(Facebook kapcsolatok képei ügyben) Ha neked még nem sikerült volna beállitani, én a következőt csináltam:
- mindenhol, minden pipát kiszedtem mindenféle facebookos megjelenitéstől (névjegyek, beállítások/xperia, beállítások/ fiókok...)
- eltávolítottam a facebook fiókot
- újra hozzáadtam, de a SIMA facebookot, nem az xperiást
- pipa a "fiókok és szinkronizálás"-nál (ekkor már csak a sim FB jelent meg, az xperiás nem)
- pipa a névjegyzék/megjelenítésnélés lőn csoda, megjöttek a képek!
Talán a két FB alkalmazás összeveszett, nemtom, de tovább nincs türelmem próbálgatni, ez most működik => tehát így marad.
-
whitehand
senior tag
ez a kábel szerintetek müködne a telóval?
-
Footballer
tag
Köszönöm!
Letöltöttem.
Remélem, hogy javulni fog -
sixpak
nagyúr
válasz
Footballer #1858 üzenetére
Én sem kaptam hozzá leírást. Mondjuk az enyém angol nyelvre van beállítva (megszoktam már a Defy miatt, több mint másfél évig használtam.)
Az akksi miatt felesleges paráznod, pár feltöltés után javul a teljesítménye, legalábbis én úgy vettem észre. -
whitehand
senior tag
válasz
Footballer #1858 üzenetére
ha érdekel magyar nyelvü leirás [innen] letölheted
-
Footballer
tag
Megtaláltam, köszönöm!!
Jelenleg 88%-on vagyok, persze nem használom most sokat, de azért kicsit beleerősítek és nap végére kiderül, hogy mi a helyzet.
Azért a tegnapi napot még mindig nem sikerült "feldolgoznom", zenét sem hallgattam, csak állítgattam és egy kicsit neteztem még is kevés volt az akssi. :S
Én nem kaptam magyar nyelvű leírást hozzá. -
whitehand
senior tag
Van hozzá magyar nyelvű leírás?
-
whitehand
senior tag
válasz
Footballer #1850 üzenetére
A fényerő egy ekkora képernyőn hatalmas energialeszívó hatásu. ha 2500as aksi lenne se birná a full fényerőt egy napig
-
sixpak
nagyúr
válasz
Footballer #1852 üzenetére
A telefonon. A fő képernyőt nyomva tartod pár mp-ig, majd a képernyő jobb felső sarkában megjelenő + jelre nyomsz és kiválasztod a listából.
pp megelőzött :-)
-
Ferenczi Áko
addikt
Sziasztok! Az normális, hogy töltés közben merül a telefon? Játszottam a Batman játékkal, töltőn volt és szívta le az akksit.. Az usb kábelen múlhat a dolog vagy az nem befolyásolja?
-
petipetya
nagyúr
válasz
Footballer #1852 üzenetére
Ez egy kitehető widget, amely alapból fent van a telón.
-
Footballer
tag
A telefonon vagy az áruházban keressem?
-
petipetya
nagyúr
válasz
Footballer #1850 üzenetére
Energiagazdálkodás néven fut.
-
Footballer
tag
Hol találom a Power Saver nevű widgetet? Nem tudom hol keressem.
Vagy az áruházból kell leszedni? Nem talált ilyen nevűt.Tegnap még nem volt levéve, de ma már levettem, kíváncsi vagyok, hogy így milyen lesz..., remélem azért javul majd (jelentősen), mert a tegnapi nap nagyon kevés volt, nem bírta sokáig. :S
-
sixpak
nagyúr
válasz
Footballer #1846 üzenetére
Gyári alkalmazás van rá. Van egy Power Saver nevű widget, ha azt kirakod, akkor százalékban mutatja a töltöttséget.
-
whitehand
senior tag
válasz
a fényerőt levetted a képernyőröl?
-
arpy17
tag
válasz
Akksi tényleg kevés, ha mindent beállít az ember, és még használni is akarja...
% kijelzésre külön program (vagy másik ROM...) -
whitehand
senior tag
Na mégis lesz fekete
-
petipetya
nagyúr
válasz
Ferenczi Áko #1839 üzenetére
Ugyanígy járt más is a T esetében, íme a megoldás rá: Képek elrejtése Vaulty
-
#Dániel
tag
válasz
Ferenczi Áko #1838 üzenetére
Az ég világon semmi baja fülnek... nálam annyira pöpec hogy ihajjcsuhajj,
Én a hangokhoz nem nyúltam. Egy ilyen kaliberű telefonnak nem kell holmi valami top10 es sláger csengőhangnak, elegáns, egyszerű kell, amiről mindenki tudja hogy Ő sem sz@rral gurít ám : )))Nem bántam meg, bár néha zavar hogy szokott hülyeségeket csinálni, de semmi extra.
-
Ferenczi Áko
addikt
A másik kérdésem pedig az lenne,hogy ha vannak olyan kép és hang file-ok,amiket nem szeretnék látni az albumban illetve a zenelejátszóban, akkor mit kell tennem? Az Xperia p-nél elég volt egy nomedia file-t bemásolni abba a mappába,aminek a tartalmát nem akartam látni,de ez a dolog az Ion esetében nem működött..
-
Ferenczi Áko
addikt
Akik régebb óta Ion tulajok,azoktól kérdezném,hogy az usb csatlakozót védő kis fül nem lötyög vagyk kopik ki a sok nyitogatástól? Engem ez az egy dolog aggaszt,mert ugye naponta kell tölteni..
-
#Dániel
tag
Nekem van 2 tokom eladó.
-
whitehand
senior tag
válasz
Footballer #1833 üzenetére
hol vetted?
-
Footballer
tag
Nos..., tegnap átvettem az Iont. Mondták, hogy még időben rendeltem, mert ma már abszolút nem volt, pedig jó néhányan rendelnének...
Feketét rendeltem, kaptam szabvány töltőt (vagy hogy hívják) micro USB kábelt, fülest.és HDMI kábelt.
Most pedig megpróbálom beüzemelni.
ja.... és még két smarttag-et is. -
whitehand
senior tag
a boxot használja valaki?
-
whitehand
senior tag
Krussel tokja van valakinek?
-
Benzoldog
tag
Én is a B-Telnél vásároltam a telefont, igaz a múlt héten, amikor még 88 ezer Ft volt az ára és normál európai szabványú töltő volt mellékelve (ezek szerint csak a fekete színű változatnál). Egyébként érdekes milyen hatalmas különbségek vannak az árakat tekintve az üzleteknél, a Media Markt és a Sony Szalonnál több mint 150 ezerbe kerül, bár ezeknél úgy tudom mellékelnek hozzá micro HDMI kábelt, illetve tokot is. Néztem a telefonhoz a Sony-nál HDMI kábelt, de több mint 8000 ezret kérnek érte, így inkább máshonnan szerzem be jóval olcsóbban.
-
dark/night
csendes tag
válasz
rangersanyi #1822 üzenetére
Köszi az infót, a google nekem is a barátom
, de mást is akartam rendelni tőlük és egyben jobb lett volna, meg ők tűntek a legmegbízhatóbbnak és többen is ajánlották őket a topikban...
Persze egy kis várakozás miatt nem vágok eret magamon, de egy "nem túl jól" (értsd: sz***l) sikerült születésnap után ez lett volna a meglepetésem...
De azért körülnézek a piacon...
-
whitehand
senior tag
válasz
dark/night #1821 üzenetére
red még van végülis az is szép
én azt rendeltem meg
-
rangersanyi
tag
válasz
dark/night #1821 üzenetére
Esetleg ezek??
-
dark/night
csendes tag
válasz
whitehand #1813 üzenetére
Sajnos én is így jártam...
Délelőtt még fent volt a b-tel oldalán, délután már nem, én meg közben vártam a választ az e-mailre, amit nekik küldtem...
Pedig születésnapomra (2012.12.12.
), illetve Karácsonyra akartam meglepni magam egy ilyen szépséggel...
Van esetleg valami infó arról, hogy mikor várható újabb szállítmány? Gyári garanciás is érdekelne...
-
1stVikman
senior tag
válasz
whitehand #1818 üzenetére
Röviden konyhanyelven egy passzív chip, amit a telefonnal felprogramozol, hogy ha legközelebb hozzáérinted, vagy a közeléhez tartod a telefont, akkor végrehajtja az előtte beállított utasításokat. Pl. autóba teszel egyet, és egyszer beállítod, hogy érintésnél kapcsolja be a gps-t, meg a bluetooth-t, és pl állítson be hangosabb csendőhangot, meg kapcsolja le a wifit, és akkor azt hajtja végre. Vagy az ágyad mellettihez ha hozzáérinted, akkor pl. lenémítja a telefont, és beállít ébresztést.
Itt van egy jó kis demo videó róluk: http://www.youtube.com/watch?v=LfkFgtoQtFQ -
whitehand
senior tag
Mindenhol a fekete mi az az nfc tag
-
petipetya
nagyúr
válasz
Ferenczi Áko #1814 üzenetére
-
1stVikman
senior tag
válasz
Ferenczi Áko #1814 üzenetére
Gratula, végül a telenoros készüléket szerezted meg, vagy újat vettél?
@whitehand
Hol fogyott el? Bár nem a legolcsóbb, de ElektroMarketnél van ~95-ért, náluk is vásároltak már a fórumosok közül, az ő csomagjukban még volt hdmi kábel+ 2 nfc tag is. -
Ferenczi Áko
addikt
Ion tulaj lettem a mai nap!
-
whitehand
senior tag
Na gyerekek így kell pofára esni.... elfogyott a nagykerből
-
1stVikman
senior tag
válasz
Footballer #1791 üzenetére
Akkor T-mobilenál sem kekeckednek.
Elképzelhető, hogy tényleg miattunk vitték fel kicsit az árát, hiszen hétvége óta legalább 3an rendeltünk tőlük ion-t.
Kérdés:
Lehet úgy tölteni a telefont, hogy a gyári adatkábel és a töltő közé beiktatok egy vagy két USB hosszabbító kábelt? Elvileg csak a feszültséget kell átvinnie, azt meg szerintem tudja, hiszen csak egy kábel, de inkább megkérdezem.
És töltötte már valaki a telefonját a gyárin kívül más usb-s adapterrel? Ugyebár a normál töltő 850mA-t tud, a gyors pedig 1500 mA-t, de nekem van egy köztes teljesítményű 1000 mA-t tudó Apple töltőm, annak jóval barátibb a mérete, mint amit kaptam átalakítóval. Ezek így néznek ki:[apple töltő], [EP850 UK]+ [pont ugyan ilyen átalkító] -
arpy17
tag
Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Ezüst -(2025)- 3 Ciklus-3 év gari - MAGYAR
- Samsung Galaxy Watch 5 /12 Hó Garanciával
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 9400/ RTX 2060 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Bomba ár! MacBook AIR 13" Early 2015 - i7 I 8GB I 500GB SSD I OS X Monterey I Cam I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest