- Ringbe száll a Xiaomi a mobilchip piacon
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- One mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
Új hozzászólás Aktív témák
-
ayden
tag
válasz
rangersanyi #1599 üzenetére
Köszi, mert épp mikor rootolni akartam irta ki hogy van újabb verzió, és miközben töltöttem le futottam bele abba a kommentbe valahol. Ott bizonytalanodtam el és mondtam még ráér
-
ayden
tag
válasz
rangersanyi #1592 üzenetére
Valahol olvastam, hogy az új ICS frissités után van valami ezzel a rootolással, pontosan nem emlékszem hogy a vissza állitás vagy maga a root nem működik vagy csak a hozzászóló volt béna
Esetleg erről hallottál valamit?
-
boletus
aktív tag
válasz
rangersanyi #1592 üzenetére
Rendes Tőled,de még azt sem tudom,hogy tegyem mappába,és mi az a run.......hol található,stb. Jó tanár vagy Sándor,de találkoztál egy nehéz felfogású nebulóval,aki megkér Téged,ha van időd,részletesen írd le légyszi egy e-mailben. Köszönve türelmedet,üdvözöllek: János,a vasi végekről.
phalloides49@gmail.com -
rangersanyi
tag
válasz
boletus #1591 üzenetére
Ne add fel!!!
Ez alapján a leírás alapján szerintem meg tudod csinálni, nem bonyolultabb mint a SUS használata.
Munkamenet:
1: Töltsd le Root_with_Restore_by_Bin4ry_v15.7z
2: Bontsd ki egy mappába
3: A telefonon az USB hibakeresés, és az állhelyek engedélyezése legyen
bekapcsolva(beállítások--->fejlesztői lehetőségek ), a megjelenítésnél az alvó módot állítsd át 10
percre(beállítások----->megjelenítés---->alvó mód)
4: Csatlakoztasd a telefont a számítógéphez(bekapcsolt állapotban)
5: Inditsd a RunMe.bat nevű fájlt
6: A megjelenő ablakba Írd be, hogy "1" választási lehetőséget (ez a root)
Majd ezt követően kis idő múlva a telefonon megjelenik a Backup&Restore, itt nyomj a Visszaállítás gombra.A script pár másodperc alatt elvégzi a dolgát, amint újraindult készen is van.
Egy próbát megér, azzal nem vesztesz semmit!
Mellesleg azért vagyunk itt, hogy segítsük egymást!!!!
-
boletus
aktív tag
válasz
rangersanyi #1586 üzenetére
Köszönöm,meg is tenném,ha értenék hozzá ! 63 évesen már gondok akadnak sokmindennel. Sokat tanultam Tőletek,(köszi)de ennek a bizonyos rootolásnak a véghezvitele meghaladja az én tudásomat ezen a téren. Nagyon is. Ennyi idősen is szívesen tanulok,de ez a
dolog nagyon is összetett,bonyolult. Még egyszer köszi a bíztatást,de,ez van. -
neo_xperia
senior tag
válasz
rangersanyi #1564 üzenetére
Frissitettem az új szoftra, egyenlőre semmi lényegi változást nem tapasztalok, azonkívül hogy feltelepült a szofttal a chrome böngésző...
-
rangersanyi
tag
válasz
boletus #1583 üzenetére
Ne félj a root-tól, nem lesz a telónak semmi baja!
Csak rendszergazdai jogot szerzel a telefon felett és annak segítségével ki tudsz sok olyan gyári programot törölni amik feleslegesem foglalnak helyet. Ha meg esetleg szervizbe kell vinni a telót egyszerűen újra rakod a szoftvert SUS-al, és semmi nyoma nem marad a rootolásnak.
-
boletus
aktív tag
Nem tudom mit tegyek,hogy ezek a reklámok (USA lottery,stb) véglegesen eltűnjenek. Van segítség ? Köszönöm.
-
darvinya
titán
válasz
hunteratesz #1581 üzenetére
Nem lesz, mert már akkor lenne.
-
hunteratesz
csendes tag
Lehet tudni hogy bekerül a T-mobilhoz is a telefon? Mert sajna mindenképp előfizetéssel venném részletre, és eddig Xperia T-t akartam, de ez is megtetszett
-
boletus
aktív tag
Ezt,-legalább is énszerintem-nem lehet általánosítani. Az ION is,mint a többi "felsős és nem felsős"az egy nap kategóriában vannak. Ha órákat videóznék ennyi,ha órákig csak zenét hallgatnék, annyi. És,így tovább. A Motorola Maxx a "nevető"kivétel. Tehát,átlagos,énszerintem.
-
rangersanyi
tag
Az Ion rendkívül minőségi darab, a fém hátlap is ezt érzékelteti. Összeszerelése kiváló, erősebb nyomkodásra sem reccsen meg a készülékház. Talán a betekintési szög az amiben picit elmarad a SG S.III-tól, de ez engem egyáltalán nem zavar. Mindent összevetve kiváló készülék!!!! Az akku idő meg nagyban függ a használattól, ha használod rendesen akkor egy nap alatt ki lehet végezni az aksit, de ha visszafogottabban nyúzod akkor akár a két nap is meg lehet.
-
ayden
tag
Honnan jött az ötlet hogy S3-ról ION-ra válts?
Csak csodálkozom rajta azért a kiváncsiság. -
boletus
aktív tag
Szervusz !
Segítenénk,de nem sok ez a másfél ezer komment,és itt megtalálod amelyeket keresel. Én,hiába írom,hogy a zenei rész,-pláne az ICS után- nagyszerű,ez csak egy vélemény. Szakíts időt rá,hidd el megéri. Idősödő fejemmel sokat tanultam,s hasznosítottam a véleményekből,segítségekből. Ezeket itt is,most is megköszönöm. Végül csak annyit,ha nem kapott el a "magőrület",és egy nagyon szép,s elegáns telefont szeretnél,amely ráadásul nagyon jó készülék is,vedd a kezedbe és döntsd el. Győződj meg személyesen is,hidd el a többi magától jön. És,előtte olvass a telefonról szóló véleményeket. Sokat. -
dani993
senior tag
válasz
rangersanyi #1570 üzenetére
-
Land
veterán
Sziasztok!
Lehet S3-rol Ion-ra váltok. Mi a véleményetek erről a telefonról? Sebesség, anyagminoseg, fotózás, kjjelzo, zene, uzemido stb..
Land
-
dani993
senior tag
válasz
rangersanyi #1566 üzenetére
ki tudod másolni egy custom romból is
-
rangersanyi
tag
Kellene egy kis segítség!! Véletlenül kitöröltem a system app mappából az xperia billentyűzetet, nem tudná nekem valaki kimásolni(root jog kell) és elküldeni. Tudom vannak alternatív billentyűzetek(anysoft, swiftkey), de azok sok RAM-ot zabálnak, nekem a célnak tökéletesen megfelel az xperia billentyűzet.
-
boletus
aktív tag
válasz
rangersanyi #1564 üzenetére
Köszi.
-
rangersanyi
tag
Új szoftververzió jelent meg az utóbbi napokban Xperia Ion: 6.1.E.2.68 (már elérhető)!!!
-
neo_xperia
senior tag
Persze, lehet de szerencsére nem az
Egyébként nincs gond az aksival, pont 24 órája hogy levettem töltőről és még 9%-on van.
Nem mondom hogy eszméletlen időtartam, de volt benne wifi vagy2-3 óra, mobilnet, zene.Igazából a képernyőhasználat ami igazán meríti, talán ha lejjebb venném a fényerőt még tovább bírná. De így sem rossz egy ekkora kijelzővel. A Neo-m sem bírta tovább másfél napnál. -
siofok
őstag
válasz
neo_xperia #1561 üzenetére
akkor hál isten!
De tudod,akksi is lehet gyári hibás.Arra gondoltam. -
siofok
őstag
válasz
neo_xperia #1557 üzenetére
Nekem a Htc Desirem csinálta ezt,mikor haldoklott benn az akksi!Helyesbítek,nem csak az enyém,hanem szinte mindenkinél elkezdtte h 15-20% körül szépen kikapcsolt.akkucsere megoldotta
-
neo_xperia
senior tag
válasz
rangersanyi #1558 üzenetére
Nem, semmi ilyesmit. Amúgy is tudomásom szerint az ilyen progik csak root-olt telón működnek, én meg még nem rootoltam az Iont. Mindenesetre frissitettem, most várom az eredményt, holnapra kiderül....
-
rangersanyi
tag
válasz
neo_xperia #1557 üzenetére
Nem raktál fel valami akku kalibíráló progit? Azok szoktak hasonló dolgokat produkálni. Ha más nem rakd újra a szoftvert SUS-al.
-
neo_xperia
senior tag
Jó reggelt !
Rutinos android szakértők segítségét szeretném kérni, ugyanis az ION-om olyasmit produkál amivel még nem találkoztam mióta androidot használok.
Az a problémám hogy amikor az akku szint eléri a 15%-ot, hírtelen inden átmenet nélkül 1%-ra ugrik és kikapcsol. Ha újra bekapcsolom ismét 1%-on áll, egyből leáll, és legalább 5-10 percig kell töltenem hogy egyáltalán bekapcsoljon, akkor egyből 15 %-ot mutat....
Hová tűnik az 1-15 % közötti szintem ?
Bármilyen segítséget, ötletet szívesen veszek, mert borzasztóan idegesítő a dolog.
Előre is köszi ! -
siofok
őstag
válasz
#Dániel #1551 üzenetére
Nincs fent véletlen a 3 betűs navi??
Mert én a képernyőlezáró hanggal,és az érintés hanggal voltam így,hogy egyszer csak kurva halk lett,és sehol nemtudttam visszahangosítani,bármit állítottam,mire rájöttem,hogy ha használom a navit,leveszem a hangerejét,és úgy hagyom kilépés után,akkor maradnak halkak az említett hangok!vissza navi,hangereje fullra,kilép,és ujra volt hangja az érintésnek,és a képernyőzárnak is. -
#Dániel
tag
Telefonszám beírásakor kiadó hangot, hol lehet lentebb vagy fentebb venni?
Nekem lentebb ment, és alig hallom... mindent néztem már! (de lehet nem mindent)Ötlet ?
-
darvinya
titán
válasz
dani993 #1541 üzenetére
És az ugyanaz lesz mint az otthoni.
Tégla.(#1540) V.Dave
A legjobb lenne, ha kifizettetnéd a Telenor függőség feloldást akitől vennéd.
És nem lesz 50% esélyed tégla telora, de biztosan bukod Sony dolgokat a GSM vagy sufni feloldással.
Hivatalosan feloldják és minden rendben marad.
Lesz garid, Sony dolgokat nem buktad. -
V.Dave
senior tag
valaki függetlenítette már az Ion-t? Lehetséges némi KPért cserébe? Telenyomoros van most jó áron és hát én vodkafonos vagyok
-
ZaitZev
csendes tag
Sziasztok!
Valaki használt már közületek Invisible Shield fóliát Ion-ra?
Ma észre vettem a "láthatatlan" eredeti védő fólián egy karcot és eléggé zavar, gondoltam érdemes lenne le cserélni egy ilyen fóliára, eddig csak jót olvastam az Invisible Shield-ről.Ellenvélemények?
-
Kronus
tag
válasz
neo_xperia #1529 üzenetére
Hi
iGO.Primo.v9.6.7.235654
Nekem ez van ION-on és tökéletesen működik.
Van rajta fólja de nem igen lehet eltávolítani szaaaal lényegében ha karcolod ugyanott vagy mintha nem lenne, így én tettem rá + fóliát
Biztos ami biztosnem látszik h rajta lenne +ban.
-
rangersanyi
tag
neo_xperia!!
Sikerült elküldenem az E-mailt!! -
rangersanyi
tag
válasz
neo_xperia #1533 üzenetére
Eléggé közelről kell nézni, hogy észre vedd!! Esetleg ha van kéznél egy nagyító.
Legjobban a sarkoknál észrevehető. -
rangersanyi
tag
válasz
neo_xperia #1532 üzenetére
Olvastam és válaszoltam is!!
-
neo_xperia
senior tag
válasz
rangersanyi #1530 üzenetére
Köszi. pü. ment
-
petipetya
nagyúr
válasz
neo_xperia #1529 üzenetére
Igen.
-
rangersanyi
tag
válasz
neo_xperia #1528 üzenetére
Ha adol egy e-mail címet, naviban tudok segíteni.
-
neo_xperia
senior tag
Olvasgattam vissza a hsz-okat itt a fórumon, és 700-800 körül többen írtátok hogy a képernyőn gyárilag rajta van egy nehezen eltávolitható fólia.
Namost, én kicsomagolás után nem nagyon / egyáltalán nem/ vettem észre, és egyből rátettem a dobozban található fóliát.
Akkor most nekem kettő fólia van rajta ????? -
neo_xperia
senior tag
válasz
Footballer #1524 üzenetére
Köszönöm :-)
Eddigi tapasztalataim az Ionról : egyszerüen tökéletes...
Ja, és tényleg ketyeg
Kérdésem : tud-e esetleg valaki közületek Ionon működő iGO-t ?
Amit eddig próbáltam egysem indult el v. a felbontás nem egyezett -
Kronus
tag
Sziasztok!
Igaz nem ION-nal kapcsolatos gondom vár megoldásra, de lényegében nincs különbség mert egy Xperia P okoz most fejfájást.
A mai naptól lett mobilinternet is a kártyához rendelve... 1x egy pár percig látható is volt a térerőnél a 3g ill. a H aztán annyi... azóta se semmi.
Ha átteszem a kártyát az ION-ba akkor azonnal működésbe is lép a 3g.
Nem tudom mi lehet a gond.
A hozzáférésipont-nevek menü alatt a P-ben semmi sincs, míg az ION-ban alapban is látható web ill mms. -
rangersanyi
tag
válasz
rangersanyi #1522 üzenetére
A független LTE verziókra 2012-09-14 óta elérhető az ICS frissíités, jelenleg 6.1.E.2.29 build a legfrissebb.
-
rangersanyi
tag
válasz
android6996 #1521 üzenetére
Már egy ideje!
-
android6996
csendes tag
Hellosztok! Annyi lenne a kérdésem h az ion-ra kijött már gyárilag az ics?
-
neo_xperia
senior tag
Igeeen, megvan végre, már három napja csak eddig nem tudtam letenni
Neo-mat cseréltem erre, nagyon szerettem azt is, de ez azért más dimenzió....
95-ért messze bestbuy :-)
/Főleg ha azt veszem hogy abból 80-at pókeron nyertem -
zola-
őstag
válasz
Footballer #1518 üzenetére
Nem voltál elég csendes környezetben........Más mint az otthoni.
-
Footballer
tag
Tegnap bementem egy Sony márkaüzletbe, hogy meghallgassam az ottani Iont is, kíváncsi voltam, hogy ad-e hangot.
De az nem adott hangot, pedig nagyon füleltem. Kérdeztem az eladót, azt mondta, hogy hozzájuk még nem fordultak ilyen problémával és nem tudja, hogy mi lehet az oka.
Egyébként egy GSM és egy márkaüzlet árai között miért van akkora különbség??
A b-telnél a 2 év gyári garis Ion 126.000 ft, a márkakereskedésben majdnem 160.000.
Mi az oka ennek? -
KovAti
csendes tag
Sziasztok!
Este a telenoros ionom azt jelezte, hogy uj rendszerfrissítès érhető el.
Tudja valaki, hogy a 6.1.E.1.20 milyen változást hoz?
Üdv!
A. -
darvinya
titán
Annyira bánt akkor root-old és hw _config-ban vedd feljebb.
Vagy ha az sem elég és van olyan LED ami bivaly erős, cirka 15000Ft kicsivel gyengébb az ugyanakkora xenon vakuhoz(de tényleg csak kicsit).
Aztán beszerelteted, kompatibilis az előzővel.
Aztán élvezed a 840 lux-ot. -
DeadMeat
nagyúr
-
szirtg
csendes tag
Természetesen általánosságban nem jobb sem minőségben sem teljesítményben.
Hogy is lehetne...
Én csak annyit írtam, hogy szegényes fény mellett azt vártam, hogy a fényképezési képessége érezhetően jobb lesz, de nem úgy tapasztalom egyelőre - ilyenkor nem ritkán véti el a helyes fókuszt. -
boletus
aktív tag
Ezzel azt akarod mondani,hogy az U minőségben jobb,vagy csak a vaku része?
Nézd,ha az U-t jobbnak találod,akkor tájékozódni kellett volna az ION vásárlása előtt. Én, a villanó dolgot nem tartom döntően meghatározó tényezőnek,egy,más szempontokban pedig nagyon jó telefon esetében. De,ha Te így látod,ez is egy vélemény. És,ez így természetes,így van rendjén. -
boletus
aktív tag
Hát igen,engem egyáltalán nem zavar a vaku erőssége,nagyon ritkán használom.
A múltkor,nappal,erdei fényviszonyok közt használtam,fotóztam gyűrűs tuskógomba csoportokat egy hatalmas fatuskón,és meg voltam elégedve a képekkel. Igaz,hozzágondoltam,hogy az ION mobiltelefon,nem pedig mobilfényképezőgép. -
szirtg
csendes tag
Tapasztalatok másfél hét után.
Szép, tökéletesen működik, eddig probléma nem volt vele.
A betekintési szöget szokták szidni, de amihez (drágább készülékhez) tudom hasonlítani (iPhone4), annál sokkal jobb.Ha simogatom az alsó gombokat, akkor már oké a használatuk.
Az akkuidő megfelelő, bár egy kicsit jobbat vártam.
Viszont a villanót továbbra is gyengének találom, a sötétben fényképezése ennek a mobilnak sem erőssége...A GB után a gmail kliens sokkal jobb.
-
bengalised
csendes tag
válasz
dani993 #1504 üzenetére
Köszi, valamiért 12,2-re emlékeztem, de ezek szerint nincs gáz az enyémmel se.
Most jött vissza a szervizből. Egy szó nélkül hozta a futár, így most próbálok infót szerezni mi okozta az agyhalálát. A gyári állapotában kaptam vissza, így szeretném elkerülni a jövőben ezt. -
dani993
senior tag
válasz
bengalised #1503 üzenetére
11,24 GB
-
bengalised
csendes tag
Meg tudja valaki nézni nekem, hogy maximálisan mennyi tárhelyet mutat a telefon belső memóriája?
Előre is köszi.
Új hozzászólás Aktív témák
- Elkészült a nagymama hardverbefőttje
- Tápválasztás PC-hez: ne ezt rontsd el – Tech Percek #8
- Apple MacBook
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Milyen egeret válasszak?
- PlayStation 5
- Milyen TV-t vegyek?
- Nők, nőügyek (18+)
- További aktív témák...
- Apple iPhone 15 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra 512GB/12 Dual Sim Független Black 2026 februárig garanciális
- Csere-Beszámítás! Iphone 14 Pro Max 256GB Független mobiltelefon. OLVASS!
- IPHONE SE3 2022 64GB TÖKÉLETES ÁLLAPOT , NAGYON JÓ AKKU,GARANCIA, ÜZLETBŐL
- iPHONE 15 128GB BLACK .:FÜGGETLEN:..:BONTATLAN:..:1év:.
- 125 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070
- Bomba ár! Dell Latitude 7480 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA MSI 650W
- AKCIÓ! ASUS PRIME Z390-P i5 8600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB GDDR6 DEEPCOOL Matrexx55 630W
- Felújított laptopok / PC-k Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest