Új hozzászólás Aktív témák
-
DeadMeat
nagyúr
Helyzet van: kicsikém pirosan világít egy darabig, aztán a led kialszik. Most már rezeg, ha nyomkodom
Jó nekem az, ha 5-20 perc után kialszik a piros led, ha a töltőn van? Hagyom rajta még, bár megpróbáltam flashelni, de most a ft nem is ismeri fel. Flashmodeban meg a driver nem jó valamiért.... win 8.1 de szeretlek -
DeadMeat
nagyúr
válasz
Whynot? #6627 üzenetére
Igen, mivel idegesít végig olvastam az összes erről, ilyen esetről szóló xda topikot. Mást nem tehetek, várok türelemmel. Amíg le nem merül az aksi teljesen úgy sem veszi fel a töltést, hiába van bedugva. Várni kell, nincs más. Ha egy pár nap múlva sem ad életjelet magáról kénytelen leszek gariban leadni..
KIváncsi vagyok mit fognak hozzá szólni.Illetve nem gyári rom van rajta, de zárt a loader, bele kötnek-e majd, vagy sem. -
DeadMeat
nagyúr
válasz
Tomacko #6624 üzenetére
Nem tudok vele semmit csinálni, a telefon nem reagál semmire.Tölteni nem tudom, gombok nyomkodására semmilyen módon nem reagál.Nem rezeg, nem villog, semmit nem csinál.Így semmit nem tudok vele kezdeni.
Egyedül onnan tudom, hogy még "él", hogy a flashtool felismeri, ha rádugom. Ennyi. -
DeadMeat
nagyúr
válasz
laszlolczka #6615 üzenetére
Nem a gyári fw volt rajta, vagyis a kernel gyári, de módosított fw volt.Viszont egy resetre miért csinál ilyet? Nem az első resetem volt, de ilyen végeredménnyel igen. Mit baszarinthatott el egy soft reset a kernelben, vagy a telefonban, hogy semmi reakciót nem mutat?
Flashtool ezt mutatja rá, viszont flashmode-ba nem tudom tenni, mert a teleofon nem reagál. -
DeadMeat
nagyúr
Úgy tűnik eltávozott az élők sorából a "kis" telefonom... csináltam egy wipe-ot, azóta se kép se hang. Töltést nem veszi fel, viszont flastool felismeri, amikor rádugom, csatlakozva, usb debug kikapcsolva. Viszont semmit nem csinál, nem tudom flasmode-ba kapcsolni, semmire nem reagál.
Ilyenkor a teendő? -
DeadMeat
nagyúr
válasz
laszlolczka #6465 üzenetére
Akkor a v2x-et tetted fel, mert rajtad kívül a visszajelzések alapján senkinek nem ment.
Nem rossz rom, az aksit, viszont jobban eszi, mint a gyári.Meg nem tetszik, hogy a deep sleep nem működik.De rendben van -
DeadMeat
nagyúr
válasz
laszlolczka #6457 üzenetére
Akkor teheted még egyszer, ha nem a v2x-et raktad fel, mert a sima v2-ben nem megy a mobil data.
Am. deep sleepbe ezzel a rommal miért nem megy? -
DeadMeat
nagyúr
válasz
cassius.clay #2619 üzenetére
settings -> use pre froyo traffic counting bla-bla és jó lesz
-
DeadMeat
nagyúr
válasz
DzsonKonor #2103 üzenetére
Pont ugyan olyan, mint az ionban.Nem jobb, nem rosszabb.
-
DeadMeat
nagyúr
válasz
conanabarbár #1723 üzenetére
Elvileg tudja az itthoni szabványt is, de ha függő nem tudom ki lehet-e üttetni.Kérzezz rá milyen szolgáltatótól van, meg hogy náluk hogy megy a függetlenítés.
-
DeadMeat
nagyúr
De haragszom
De nekem nem bolti a telefonom, szolgáltatónál vettem.Ahhoz egy igen kényelmes fülest kaptam, 2 pár más máretű gumival együtt.
B-telt sokan megbízható boltnak említették, csak azért mondtam én is neked a privibenSzinte észrevehetetlen a fólia rajta tényleg.
Igen több féle csomag is lehet, van aki kapott hozzá nfc tag-eket pl. Én nem.Tartalék fóliát sem.
Kérdezz nyugodtan, azért van a fórum.Aki tud segít
-
DeadMeat
nagyúr
Gyári fólia elég jól felrakott, 2 hónap alatt sem nagyon tünt fel, hogy ott van. Faján használható vele a készülék, magamat tudom csak ismételni nem veszem észre, hogy ott van.
A kijelző karcállóságáról ez miatt nem is tudok nyilatkozni, de úgy tudom nem GG van rajta.Edzett üveg, de nem a szokásos márka. -
DeadMeat
nagyúr
-
DeadMeat
nagyúr
Mit frissített most ez a vacak win.-es program a telefonon? Úgy akad mint fene...
-
DeadMeat
nagyúr
válasz
Footballer #1148 üzenetére
Van rajta fólia, minek rá még egy? Ha nincs rajta akkor kell...
-
DeadMeat
nagyúr
-
DeadMeat
nagyúr
MIUI-t próbálta már valaki? Elvileg zárt loaderre is felmegy, csak cwm kell hozzá.[link]
-
DeadMeat
nagyúr
válasz
Csaba No. 1 #987 üzenetére
Miért?
-
DeadMeat
nagyúr
válasz
darvinya #977 üzenetére
Igen, és? Mit csináljak vele, ha nem lehet widgetként használni. De nem éértem miért zavar az téged, hogy nekem nem jó az , ami neked igen. Van lehetőségem választani, most élnék is vele, mert nekem nem elég amit az nyújt.Pontosabban valasztanék mást, de egyelőre valami okból nem üzemel egy ilyen program sem az ion-on.
-
DeadMeat
nagyúr
válasz
Evil Snowman #975 üzenetére
Köszönöm szépen, aktuális még, igen. Sajna továbbra is, nem tudom, hogy a telefon miatt, vagy a csomag miatt, de ez sem méri a mobil adatforgalmát, egyik sem amit próbáltam.
-
DeadMeat
nagyúr
válasz
rangersanyi #951 üzenetére
[link]
Én innen mazsoláztam, ami nekem sem kellett és engedte letiltottam. -
DeadMeat
nagyúr
Ugye, hogy ugye
Minden a rendszernek nem szükséges kegészítő alkalmazást le lehet tiltani.Nem a service-t, magát az alkalmazást.Pl google+ nem hazsnálom, mégis 30+ Mb ramot megeszik csak azzal, hogy fut.A maps-ról ne is beszéljünk, meg a többi google baromságról.Rosz látni mennyire lefogják a telefont ezek a vacakok.
Személy szerint mindent amit nem használok (és tudom, hogy soha nem is fogom) letiltottam.~ 110mb plusz ram szabadult fel így. Érezhető. -
DeadMeat
nagyúr
Nem szántam sértésnek, remélem a kolléga sem érti félre.De szeretem én eldönteni, mit használok, nagyon szomorú is vagyok miatta, hogy a figyelő kutya nem üzemel.A jó szándékát természetesen értékelem, nem is célom a megsértése.
Mint ahogy írtam is azért szeretem az androidot, mert semmit nem kell használnom.Mindenre van más alternatíva, jobb-rosszabb, csicsicsás, visszafogottabb, ect.Mindenki a saját száj íze szerint alakíthatja.
Ezért is kérdeztem rá, van-e olyasmi progi mint a figyelőkutya, ami működik.(widget lehetőséggel ) -
DeadMeat
nagyúr
válasz
darvinya #905 üzenetére
Azt engedd már meg nekem légy szíves, hogy had én döntsem el mi kell nekem és mi nem.Tudom, hogy lehet korlátot állítani, de nem tudom kitenni widgetként, hogy csak rá kelljen pillantanom, hol tartok.
Lustaság rulezz
Épp ezért szertem a droidot, mert nem kell a gyárit használni, ha nem tetszik, nem elégíti ki az igényeimet. Nem csak az van, amit az arcodba tol a gyártó.
-
DeadMeat
nagyúr
A gyári launcherből nem lehet a felesleges ablakokat kivenni? Illetve van-e rá működő mobilnet forgalom számláló?Mert a 3g figyelő kutya
sajnos a mobilnetet nem számolja, csak a wifit.
-
DeadMeat
nagyúr
Úgy tűnik sikerült, viszont szvsz várok még visszajelzéseket a cm9-ről, esetleg cm10 hátha megjelenik addig rá és fel fogom tenni. Nagyon sok minden hiányzik, amit megszoktam, nagyon sok a fölösleges vacak, ami fut.
Köszönöm a segítséget mindenkinek! -
DeadMeat
nagyúr
Csak amit a szoptver kér: Kapcsolja ki a telefont, várjon legalább 30 másodpercet... ect.. De akkor nem kell.. Áhh de utálom ezt, mennyivel egyszerűbb a cwm recoveryből telepíteni.. egy zip install és kézcsók.. semmi buziskodás a frissítési szoftverekkel.Most kicsit olyan KIES érzésem van..
-
DeadMeat
nagyúr
Reset után beindult... közben persze 3 szívmegállás, 2 agyvérzés átfutott rajtam
Köszönöm a reset opciót srácok
Jegyzem is, úgy érzem még szükségem lesz rá
De továbbra sem értem miért nem lép tovább a gyári szoftver a csatlakozáson, hiába nyomom a hang le gombot és dugom be a kábelt.
Közben pedig 40%-ot merült az aksi... 70%->30%#Dániel: Bekapcsolt állapotban frissítette a gyári pc szoft?Vagy OTA? Telenoros a készüléked ugye?
exelsior1 : Tegnapi vásárlás, holnap még benne lennék a 3 napban.. Ami biztos, hogy másik készülék nélkül nem jönnék el a boltból, ha nem kapcsolt volna be.. A tegnapi Telenoros szopatásom után meg főleg nem...
-
DeadMeat
nagyúr
-
DeadMeat
nagyúr
Most pánikolok kissé.
Meg akartam nézni van-e nekem is szoftverfrissítés a pc-s szoftver segedelmével.Követve az utasításokat amiket a program ad (kikapcs, vár hangerő+ bedug ) Nem történik semmi... már 20 perce.Eszközkezelőben megjelenik SEMC flash device, más nem történik. Viszont a telefon már be sem kapcsol... Drivert telepített hozzá, rendszer gazdaként lett indítva.
De a telefon miért nem kapcsol be? -
DeadMeat
nagyúr
Halihó!
Beléptem a klubba én is. Telenoros a kicsike, szerelem volt első látásra. Igaz nem volt a pakliban, egyáltalán nem is néztem, kerestem, de mivel BP összes Telenor bemutatótermét (a sajátot, nem a partnereket) végigjárva semmi olyan készülék nem volt, amit szerettem volna a legutolsó helyen a legutolsó darabot kézbe véve beleszerettem.Ami nagyon zavar, az az automata fényerő állítás hiánya.Végig futva a topikon látom, nem csak engem zavar, esetleg van rá valami megoldás? Este megnéztem az órát felriadva, nem kellett volna... kiégeti a retinám..
A telenoros készüléket tudom-e root-olni valahogy? 4.0.4 van rajta, a build szám 6.1.e.0.233 .
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi Redmi Note 14 5G 256GB // BONTATLAN // Számla // Garancia //
- Samsung Galaxy S22 Ultra 256GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Eladó Apple IPhone 14 Black gyári független
- Kopottas állapotban lévő Apple iPhone 14 256GB 84%-os akkuval kábellel, dobozzal, fekete színben
- IPHONE SE3 2022 128GB TÖKÉLETES ÁLLAPOT , NAGYON JÓ AKKU,GARANCIA, ÜZLETBŐL
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra. I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- Sennheiser Momentum True Wireless 3 (2222132) (ELKELT)
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
- Amazon Echo Studio / Vadonat Új / Számlával / 12 hónap jótállással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest