- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Új AMOLED kijelzős Garmin óra érkezett, itt a Forerunner 570
- Garmin Forerunner 255 Music - nem csak futóknak
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
1stVikman
senior tag
válasz
rangersanyi #6435 üzenetére
Én annak is örülnék, ha már jönne a .96-os fw Ion-ra is hivatalosan.
Billentyűzet témához: én is a gyárit használom, és elég jól megszoktam, tetszik.Más:
Vettem egy class10-es, 16GB-os memóriakártyát. Hogyan tudom elérni, hogy a nagyobb játékok adatfájljai onnan fussanak? Ha az alkalmazásinformációknál rámentem, hogy "áthelyezés sd-re", akkor csak a telefon beépített memóriájába (sdcard0) került át.
Ha kézzel tettem át sdcard0-ról sdcard1-re (ugyanazon nevű mappába), akkor meg nem találta meg indulás után a játék. (Bár ez az első indításnál volt, azóta nem próbáltam) -
Tomacko
őstag
válasz
Hát ogy ha mi is meg kapjuk ezeket az S-re az öröm boldogság, bár ez a .96 babos csomag is tökéletes
-
siofok
őstag
válasz
az S-re iiisss!???
-
ayden
tag
válasz
rangersanyi #5767 üzenetére
Rádugtam gépre tölteni meg lehúztam és már jó is a kijelzés.
Mikor feltettem jb-t nyomtam egy teljes resetet.
Egyenlőre én teljesen elégedett vagyok, joval gyorsabb, sok apró újdonság. Az emlegetett FullHD video szaggatás persze itt is meg van, de amennyi én azt használtam nagyon nem érdekel.
Ugye elvileg LTE ezzel egyáltalán nem megy, nem mint ha nálunk használni lehetne, de én mobil netet egyáltalán nem használok igy azzal kapcsolatban nincs tapasztalatom. Külföldi fórumokon úgy irják 3g ezzel is megy. -
ayden
tag
válasz
rangersanyi #5765 üzenetére
Régóta nincs rajta, ugye csak tegnap tettem fel.
Egy dolog van amit eddig sosem volt, 100%on beállt a töltöttség jelző. Lehet ez egyedi eset, vagy mással már volt ilyen, nekem eddig még nem csinálta. Majd kiderül megjavul-e vagy sem. -
sixpak
nagyúr
válasz
rangersanyi #5637 üzenetére
Nálam is alszik még az update, de én már annyira nem is várom. A kameráról olvasott tapasztalatok egy kicsit elbátortalanítottak.
-
5381
aktív tag
válasz
rangersanyi #5637 üzenetére
Még nálam is semmi, pedig h-s. HR,HU,SL kóddal.
-
Bandi8407
tag
válasz
rangersanyi #5602 üzenetére
egyik lehetőséggel sem sikerült még !
-
arpy17
tag
válasz
rangersanyi #5534 üzenetére
hálózatkezelési problémák minimum...
Más. A SUS felviszi a JB-t, ha a PC Companion még nem ajánlja fel, vagy az is figyeli a sorozatszámot, és akkor sem lesz előbb?
-
drinker
tag
válasz
rangersanyi #5472 üzenetére
Köszönöm
-
nike90
csendes tag
válasz
rangersanyi #5473 üzenetére
Melyik verziójú flashtoollal? Mert én most cwm-ből visszatettem a 6.1.E.20-at, és egy fentebbi hozzászólás alapján gondoltam felteszem a 68-as végűt de a flashtool drivers telepítéskor nem látok ION drivereket.
-
ayden
tag
válasz
rangersanyi #5461 üzenetére
Én ezelőtt is csak a sor végén kullogva kb mindenki után kaptam meg mint autómatikus frissités
szerintem készülhetek erre most is. Jó lesz ez karácsonyi ajándéknak
-
Keraa
aktív tag
válasz
rangersanyi #5422 üzenetére
Igen! Köszönöm Rangersanyi! A te megoldásod lett a tuti, azzal sikerült, pedig vagy már 3 napja szí.... vele!
Köszönöm szépen még egyszer!(#5423) Flashback: ha teheted hasonlítsd össze a Z meg az ION képét (én a beépített virágos , hegyes , vízalatti videót néztem mindkettőn ) rögtön lemondasz a Z ről. (pedig szép meg erős de ezzel, hogy elszúrták szegény Z-t) Ez egyéni szubjektív vélemény...
-
Keraa
aktív tag
válasz
rangersanyi #5351 üzenetére
Addig eljutok, hogy "Runing...." majd kiválasztom azt, hogy RootMe (valami 0,1) aztán visszaállítás majd bevillan a csík aminek ott kéne maradnia de eltúnik és a runing meg marad :-(
-
válasz
rangersanyi #5351 üzenetére
Izé.. Amit én javasoltam az 1 perc lenne, és maradna mindene. Ez semmivel sem egyszerűbb, plusz ha visszarak egy régi romot, bukta minden program ami fentvan neki most..
Pech, hogy valami gebasz van, de attól még nem bonyolult.
-
Alexios
veterán
válasz
rangersanyi #4996 üzenetére
hű de jó arcok, hogy a 3-4. beígért dátumot már betartják
-
Tomacko
őstag
válasz
rangersanyi #4996 üzenetére
Csak lehet, hogy 2014 lesz az évszám hozzá amikor megteszik, május az is ugyan, de elég távolinak hangzik így
-
Keneseij
tag
válasz
rangersanyi #4554 üzenetére
Ott a gond hogy egyenlőre kikapcsolni sem lehet, de amúgy már próbáltam.
-
válasz
rangersanyi #4537 üzenetére
Nem egy néptelefon az biztos. :-)
Az nem is baj
-
Ferenczi Áko
addikt
válasz
rangersanyi #3678 üzenetére
Ez mi? Honnan van?
-
Ferenczi Áko
addikt
válasz
rangersanyi #3663 üzenetére
Nem,de már nem is érdekel,megvárom a JeallyBean-t.
Semmivel sem vagyok hátrébb mint a frissítés után
-
Somy_
tag
válasz
rangersanyi #3636 üzenetére
Szia!
Mi az a FOTA?
-
Keraa
aktív tag
válasz
rangersanyi #3528 üzenetére
Köszönöm szépen! Akkor marad a gyári.
-
Dzsabba
aktív tag
válasz
rangersanyi #3513 üzenetére
Köszönöm.
Remélem,hogy nem kell majd vele vacakolni és már ics-el fog jönni.boletus:Holnap mindenre fényfog derülni,mert azt mondták,hogy holnapra ide is érnek vele.Bízok benne,hogy nem ilyen túlvariált garancia az 2 a év,de majd kiderül.Amúgy a sony-nál lehet garancia hosszabbítást venni vagy valamiféle biztosítást kötni?
-
Somy_
tag
válasz
rangersanyi #3384 üzenetére
Csak azért kérdeztem, mert az időkép.hu-nak az adatbázisa az OMSZ, METAR, valamint a nagyon sok az ország területén működtetett saját automata és észlelői jelentésekből áll össze. A hőtérképük pl. 5 perces gyakorisággal frissül, de ezen kívül van szél erősség/irány, csapadék radar, hótérképük, nyáron UV térkép, rövid és hosszútávú előrejelzés, mindez akár az aktuális GPS koordinátáid alapján is. A widget frissítési gyakorisága, valamint az, hogy milyen hálózaton (wifi-n, mobil) frissüljön elég részletesen konfigolható. Ezenfelül élő közvetítésük/hírfolyamuk van a nagyobb időjárási eseményekről. Biztos kihagytam pár dolgot, de ezek már mutatják mennyire sokrétű információval szolgálnak akár a mindennapokra is.
Ennek ellenére biztos van még rajta kívül is jó időjárás app androidra, de annyi előnye biztos van ezekkel szemben, hogy nagy mennyiségű, friss és rendszeres magyarországi mérésekből dolgozik. Míg mondjuk egy accuweather sokszor csak régiókra ad ki előrejelzést, ezért sokkal pontatlanabb lehet.
-
BalaG
aktív tag
válasz
rangersanyi #3383 üzenetére
NA látod az könnyen meglehet hogy emiatt van nekem kevés RAM-om
-
Somy_
tag
válasz
rangersanyi #3379 üzenetére
Szia!
A fancywidgets honnan veszi az aktuális adatokat az időjárás jelzéshez és előrejelzéshez?
-
BalaG
aktív tag
válasz
rangersanyi #3380 üzenetére
Köszi megnézem majd ezt is
Amugy ami fut nekem az viber,facenook,smartkeyboard, a többi az a telefon saját dolgai "különbözö google szolgáltatások"térkép"stb...stb.." ---> ( de ezeket hiába lövöm le , ujra betölti magátol )
lábjegyzet: és így van 100-165MB free memorym ugy hogy üres főképernyő!!
-
1stVikman
senior tag
válasz
rangersanyi #3222 üzenetére
igen, az sem mért mobil adatforgalmat. De azért örültem volna a call meter 3g-nek, vagy a Droidstats-nak, mert akkor egy alkalmazás lekezelne hívásokat/sms-eket/ mobil adatforgalmat.
-
siofok
őstag
válasz
rangersanyi #2829 üzenetére
tessék!?
-
sixpak
nagyúr
válasz
rangersanyi #2217 üzenetére
Igen arra, köszönöm szépen.
-
petipetya
nagyúr
válasz
rangersanyi #2208 üzenetére
Köszi.
-
petipetya
nagyúr
válasz
rangersanyi #2201 üzenetére
Még abban kérem a megerősítésedet, hogy ha boletusnak lt28i van, akkor neki ezt lehet feltenni a Flashtool-ban?
6.1.E.1.19 HK_Generic GLOBAL
-
petipetya
nagyúr
válasz
rangersanyi #2201 üzenetére
Köszi.
-
drinker
tag
válasz
rangersanyi #2120 üzenetére
Nekem is LT28h-m van, de nekem sem jelez. 6.1.E.1.20 eddig a legújabb.
-
darvinya
titán
válasz
rangersanyi #2070 üzenetére
Mind 3-at.
-
darvinya
titán
válasz
rangersanyi #2068 üzenetére
Én ezt használom.[link]
Xperia P-n működik, csak felülírassal megy.
Azaz kell root.Még mielőtt felülírod az eredetit másold ki az azonos nevű apk-kat.
-
darvinya
titán
válasz
rangersanyi #2066 üzenetére
Nem lenne rossz, de vannak app-ok amik fc -nek alatta.
És még mindig nem tud annyit mint a GX(Sony) Launcher. -
neo_xperia
senior tag
válasz
rangersanyi #1978 üzenetére
Ez egy jó kérdés...Most néztem, nekem is felajánlotta a PCC a frissités lehetőségét(6.1.E.3.7), de amíg valaki meg nem erősít benne hogy rootolható, addig nem fogom felrakni.
-
petipetya
nagyúr
válasz
rangersanyi #1978 üzenetére
Ezt majd a többiek megmondják, mivel nekem S-em van.
Az ilyen infók miatt követem az Ion-t is, mert akkor talán egy januári frissítésben mi is megkapjuk a kiterjesztett készenléti üzemmódot.
-
Benzoldog
tag
válasz
rangersanyi #1954 üzenetére
Köszönöm a programot! De sajnos nem tudok rájönni, hogyan tudom az egyik mappát átmásolni a másikba (SD kártyára). Előre is elnézést a kérdésért de még nem tudtam megfejteni.
-
dark/night
csendes tag
válasz
rangersanyi #1822 üzenetére
Köszi az infót, a google nekem is a barátom
, de mást is akartam rendelni tőlük és egyben jobb lett volna, meg ők tűntek a legmegbízhatóbbnak és többen is ajánlották őket a topikban...
Persze egy kis várakozás miatt nem vágok eret magamon, de egy "nem túl jól" (értsd: sz***l) sikerült születésnap után ez lett volna a meglepetésem...
De azért körülnézek a piacon...
-
sixpak
nagyúr
válasz
rangersanyi #1671 üzenetére
Köszönöm, akkor megpróbálom én is.
-
zola-
őstag
válasz
rangersanyi #1672 üzenetére
Az az.....
-
Jamesb2
aktív tag
válasz
rangersanyi #1667 üzenetére
Valóban nem, én vagyok a hülye
Rajta volt a fólia a hátulján
-
zragon18
tag
válasz
rangersanyi #1664 üzenetére
igen..
-
zragon18
tag
válasz
rangersanyi #1644 üzenetére
6.1.E.1.20 van rajta, gondolom ez a régebbi..Esetleg SUS letudom frissíteni?..
-
boletus
aktív tag
válasz
rangersanyi #1596 üzenetére
Köszönöm szépen !
Jó érzés néha "itt" lenni.
-
ayden
tag
válasz
rangersanyi #1599 üzenetére
Köszi, mert épp mikor rootolni akartam irta ki hogy van újabb verzió, és miközben töltöttem le futottam bele abba a kommentbe valahol. Ott bizonytalanodtam el és mondtam még ráér
-
ayden
tag
válasz
rangersanyi #1592 üzenetére
Valahol olvastam, hogy az új ICS frissités után van valami ezzel a rootolással, pontosan nem emlékszem hogy a vissza állitás vagy maga a root nem működik vagy csak a hozzászóló volt béna
Esetleg erről hallottál valamit?
-
boletus
aktív tag
válasz
rangersanyi #1592 üzenetére
Rendes Tőled,de még azt sem tudom,hogy tegyem mappába,és mi az a run.......hol található,stb. Jó tanár vagy Sándor,de találkoztál egy nehéz felfogású nebulóval,aki megkér Téged,ha van időd,részletesen írd le légyszi egy e-mailben. Köszönve türelmedet,üdvözöllek: János,a vasi végekről.
phalloides49@gmail.com -
boletus
aktív tag
válasz
rangersanyi #1586 üzenetére
Köszönöm,meg is tenném,ha értenék hozzá ! 63 évesen már gondok akadnak sokmindennel. Sokat tanultam Tőletek,(köszi)de ennek a bizonyos rootolásnak a véghezvitele meghaladja az én tudásomat ezen a téren. Nagyon is. Ennyi idősen is szívesen tanulok,de ez a
dolog nagyon is összetett,bonyolult. Még egyszer köszi a bíztatást,de,ez van. -
neo_xperia
senior tag
válasz
rangersanyi #1564 üzenetére
Frissitettem az új szoftra, egyenlőre semmi lényegi változást nem tapasztalok, azonkívül hogy feltelepült a szofttal a chrome böngésző...
-
dani993
senior tag
válasz
rangersanyi #1570 üzenetére
-
dani993
senior tag
válasz
rangersanyi #1566 üzenetére
ki tudod másolni egy custom romból is
-
boletus
aktív tag
válasz
rangersanyi #1564 üzenetére
Köszi.
-
neo_xperia
senior tag
válasz
rangersanyi #1558 üzenetére
Nem, semmi ilyesmit. Amúgy is tudomásom szerint az ilyen progik csak root-olt telón működnek, én meg még nem rootoltam az Iont. Mindenesetre frissitettem, most várom az eredményt, holnapra kiderül....
-
neo_xperia
senior tag
válasz
rangersanyi #1530 üzenetére
Köszi. pü. ment
-
rangersanyi
tag
válasz
rangersanyi #1522 üzenetére
A független LTE verziókra 2012-09-14 óta elérhető az ICS frissíités, jelenleg 6.1.E.2.29 build a legfrissebb.
-
Footballer
tag
válasz
rangersanyi #1468 üzenetére
Gondolom azért tartja hátránynak, mert váltania kell a normálról és az is plusz idő.
-
Yager01
senior tag
válasz
rangersanyi #1450 üzenetére
A másik kérdés hogy ki lehet e nyitni? Ha igen akkor megoldható e házilag, mint pl. Samsungok esetében, vagy csak komolyabb beavatkozással lehet nyitni? A másik fontos kérdés, hogy vissza lehet e zárni, ha garancia problémák vannak? A szolgáltató vagy a Sony nem függetleníti hivatalosan?
-
Sefase
csendes tag
válasz
rangersanyi #1437 üzenetére
Rendben, köszi a segítséget biztos lesz kérdésem bőven. Pl egy új frissítés érhető el nekem 6.1.E.1.20 érdemes rárakni?
-
petipetya
nagyúr
válasz
rangersanyi #1437 üzenetére
Ez egy visszaszámláló benne. Amikor decemberben megáll a ketyegés, akkor kezdődik a maja világvége.
-
Kronus
tag
válasz
rangersanyi #1435 üzenetére
A "valaki" én vagyok
De azért ne kövezzetek meg h észre vettem
Nem mondtam 1 szóval se h ez ront rajta engem is csak az oka izgat és el is indítottam a nyomozást (bár a Sony semmit se tud róla, a márkaszervizek még nem válaszoltak)
A "ketyegés" ellenére fantasztikus készülék... imádom -
boletus
aktív tag
válasz
rangersanyi #1406 üzenetére
Jól mondod !
Amúgy,az enyém is három és fél hónapos,ugyanúgy semmi probléma vele.
Ha annyira ketyegni akar,ketyegjen. -
Footballer
tag
válasz
rangersanyi #1354 üzenetére
Atya ég, nagyon figyelmetlen vagyok!
Elsőre nem tűnt fel, hogy van külön rovat a telefonszámnak..., ezért is kérdeztem.
Jaj, jobban kéne figyelnem :S Bocsánat!
Majd holnap fogom megrendelni, remélem még az ünnep előtt átvehetem. -
fury71
aktív tag
válasz
rangersanyi #1333 üzenetére
Igen, csak ez még mindig a bolti garis változat, nem a 2 év gyári. Én azt várnám hasonló árral.
-
Sefase
csendes tag
válasz
rangersanyi #1333 üzenetére
Köszönöm a gyors és kielégítő válasz! Akkor megrendelem alig várom a kicsikét
-
Bandi8407
tag
válasz
rangersanyi #1307 üzenetére
Jó kis program köszi, felraktam és megoldottam vele 1-2 dolgot!
-
bengalised
csendes tag
válasz
rangersanyi #1252 üzenetére
Valami hasonló van velem is, de úgy hogy nem telepítettem semmit. Egy szimpla töltés után nem kell életre az Ion. Most és garis szervizben pihen, de mivel nem rootoltam nem nagyon izgulok. Azért arra rohadt kíváncsi lennék mi történt vele.
Ha gépre dugom a SUSsal újraindíthattam volna?
-
petipetya
nagyúr
válasz
rangersanyi #1277 üzenetére
Az egy és ugyanaz a SUS-ban, nem?
-
ferrari1
őstag
válasz
rangersanyi #1251 üzenetére
Igaz nem engem kérdeztél, de gondolom jó ez így is:
A rootolás menete:
-töltsd le ezt a scriptet
-csomagold ki a zip-et a gépeden valahova
-a telefonodon kapcsold be az USB hibakeresést és az álhelyek engedélyezését a beállítások/fejlesztés menü alatt (ezt fogja kérni miután kiválasztottad a modellt)
-továbbá az ismeretlen forrásokat is engedélyezd abiztonsági beállításokon belül
-akijelző kikapcsolási idejét állítsd minimum 10percre
-a kicsomagolt mappán belül futtast az operációs rendszerednek megfelelő runme.bat parancsfájlt
-kövesdd az utasításokat, válaszd ki a modellt stb
-mikor ahhoz a részhez ér, hogy "running" és megáll, akkor a telefonodon elindította a restore alkalmazást, okézd le, majd restore gombot nyomj a kijelzőn, ha nem indul az alkalmazás, indítsd el kézzel "biztonsági mentés" néven találod a menüben az appot
-mitán restorelt, a telefon újraindul, ne válaszd még le, vár meg míg elindul, befejezi az utolsó lépést majd mégegyszer újraindul és készen vanMegjegyzés:
Ha elsőre nem sikerült nincs gond, van akinek csak 2-3próbálkozásra rootolt.Forrás: Seria
Nekem elsőre sikerült.
-
dani993
senior tag
válasz
rangersanyi #1235 üzenetére
Amúgy a folytatáshoz nyomjon meg egy billentyűt... szöveg azt jelenti hogy "ha megnyomsz valamit akkor kilépek mert amúgy már befejeztem amire hivatott vagyok".
Nem fogja kiírni hogy sikeres-e a root.
-
dani993
senior tag
válasz
rangersanyi #1235 üzenetére
Nekem xda-s leírás szerint elsőre sikerült.
-
#Dániel
tag
válasz
rangersanyi #1184 üzenetére
Így működik nagyon faszán a telefon! Mármint tudom arra használni amiért valójában telefonnak hívják!
Viszont helyfüggő az, hogy a másik hálózatom nem működik megfelelően, vagy mi lehet gond ? -
#Dániel
tag
válasz
rangersanyi #1176 üzenetére
Zajszűréssel nincs gond, az már a kezdetek óta be van pipálva. És a zaj szűrés az én hangomat segíti jobbnak hallani, szóval ő biztos hogy nem lehet. Itt szerintem magával a "hangszóróval" lehet a baj.
Csak azt nem értem , hogy nem mindig csinálja. Gondoltam ezt hogy térerő, de... mindig volt ... volt mikor max, de majd jobban figyelem.
-
Kronus
tag
válasz
rangersanyi #1116 üzenetére
Hmm..
szerintem holnap meglátogatom a VIP-Phone-t és az XXLGSM-et ha már olyan közel vannak 1máshoz
-
ayden
tag
válasz
rangersanyi #1092 üzenetére
Igen köszi nekem is b-teles ionom van, és persze micro simmel csak eddig sehol nem olvastam cikkben ezt, azért volt fura látni.
-
petipetya
nagyúr
válasz
rangersanyi #1116 üzenetére
VIP-ról annyit, hogy a Sonyk esetében a gyári fólia ellenére is rá akarnak beszélni egy náluk vásárolt fóliára - rafináltak... Ezt leszámítva nincs velük baj.
-
boletus
aktív tag
válasz
rangersanyi #1113 üzenetére
Jó ezt hallani.
-
dani993
senior tag
válasz
rangersanyi #1096 üzenetére
köszönöm.
-
dani993
senior tag
válasz
rangersanyi #1092 üzenetére
Miért fontos az hogy az LTE verzióm van? Ez miben külnbözik a hagyományostól? Bootloader unlockról valaki valamit?
-
Bunken
tag
válasz
rangersanyi #997 üzenetére
Köszi szépen. Úgy látom ezzel még a régi Vivaz-omat is tudom frissíteni.
-
Bunken
tag
válasz
rangersanyi #974 üzenetére
És mi ez a SUS pontosan? Még kezdő vagyok a témában ez lesz az első Androidos telefonom.
-
darvinya
titán
válasz
rangersanyi #951 üzenetére
Ha csak letiltasz akkor mindent amit enged azt nyugodtan lehet, mert azok nem vezetnek rendszer összeomláshoz.
-
DeadMeat
nagyúr
válasz
rangersanyi #951 üzenetére
[link]
Én innen mazsoláztam, ami nekem sem kellett és engedte letiltottam. -
exelsior1
senior tag
válasz
rangersanyi #903 üzenetére
Tényleg? Akkor jó, minden rendben, nekem ezt mondta az előző tulaj. Lehet, hogy úgy értette akkor, hogy nem jött OTA és akkor feltette a gépéről, vagy ilyesmi.
-
boletus
aktív tag
válasz
rangersanyi #876 üzenetére
Most frissítettem,ugyanaz.
-
zola-
őstag
válasz
rangersanyi #867 üzenetére
6.1.E.1.20 frissitest teszi fel. En megcsinaltam.
-
zola-
őstag
válasz
rangersanyi #806 üzenetére
Nincs a valaszthato telfonok kozott h jelolesu azert valasztottam a jeloles nelkulit. Amugy a seus ajanlotta fel a frissitest.Le is frissitette.A legfrissebb sus van fent, es 3 fajta LTE 28 van h jeloles nincs.
-
Gallowgater
tag
válasz
rangersanyi #791 üzenetére
Szia!
Ez tényleg remek ötlet, nem is gondoltam erre a lehetőségre.
Újra él a remény, hogy lesz Ion-om elérhető áron.
Köszi!
-
Gallowgater
tag
válasz
rangersanyi #772 üzenetére
@fury71
Ma voltam két Telenor szaküzletben is. Mindkét helyen volt raktáron készülék. Elmondtam az óhajomat és az alábbi válaszokat kaptam:
#1 Készülékek csak Telenoros kártyával működnek. Telenoros függetlenítés egy év múlva lehetséges. Persze megveheted és elviheted függetleníttetni, de az garanciavesztéssel jár.
#2 Listaáron azonnal vihető 129.000 Ft.- + 20.000 Ft.- a függetlenítés gyári szervizben, de az egy hónapig is eltarthat, garancia megmarad.
Érdekes, hogy ennyire két különböző vélemény hangzott el a két hivatalos márkaboltban.
Még van egy külön vonalam hozzájuk, ismerősömtől még várom a választ.
Felhívtam még az XXL-t, ott nincsen raktáron (nem tudták megmondani mikorra érkezne), de tartozékok nélkül 105.000 Ft.-, ha akarod a gyári tartozékokat, akkor az + 10.000 Ft.- és mivel kártyával venném az még +2,5% (2.750 Ft) kb. 118.000-ben állna meg. (Az értékesítő hozzáállása az ügylethez felettébb kelletlen volt. Plusz negatívum, hogy csak az egyik üzletben lehet kártyával fizetni)
@rangersanyi
Köszi szépen a tippet, megnézem őket is tüzetesebben.
Gyári Ion-os tartozékokhoz, tud valaki megbízható boltot ajánlani? Ezek érdekelnének:
SmartDock for Xperia ion
Dual Protection Case for Xperia ion
Xperia SmartTagÜdv, Gallowgater
-
exelsior1
senior tag
válasz
rangersanyi #781 üzenetére
Hát, meg is lepne, ha egy ilyen remeknek tűnő konstrukció recsegne, mondjuk a hátlap hajlamos lehet karcolodásra, de egy ilyen cuccot úgyis illik tokban tartani, szal aki így tesz az megspórol sok idegeskedést. Am, köszi a segítséget, simán leszedte a beállításokat és most minden rendben van a 3G-vel
-
boletus
aktív tag
válasz
Én is onnét hozattam.Több mint két hónapja. Nem írok szuperlatívuszokat,elégedett vagyok. Nagyon. Egy fórumtárs ajánlotta anno a boltot. Ha olvassa,tudja meg, - hogy köszi!
-
zola-
őstag
válasz
rangersanyi #776 üzenetére
A femhazat ha oldalrol PICIT megnyomod nem nyekereg itt ott?
-
zola-
őstag
válasz
Neked mar akkor nem uj a telefonod. A sarkai mennyire kopnak a szogletes forma miatt?
-
boletus
aktív tag
válasz
rangersanyi #709 üzenetére
Köszönöm.
Tanulok. -
ferrari1
őstag
válasz
rangersanyi #633 üzenetére
-
darvinya
titán
válasz
rangersanyi #633 üzenetére
Eddig ez lett.[link]
Nehezen ette meg, telepíteni nem engedte, csak root-al bemásolva először a system mappába ott jogok rw -r -r állítva és onnét a system/app mappába, restart telo.
Utána beállítás és ha leáll akkor Oké és csak a fő képernyőn menü. -
darvinya
titán
válasz
rangersanyi #631 üzenetére
Belenyultak a cosmicflow háttérbe, majd holnap ránézek mi lehet tenni, hogy olyan legyen.
Új hozzászólás Aktív témák
- Háztartási gépek
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Fotók, videók mobillal
- Felújította prémium rendszerchipjét a Qualcomm
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Motoros topic
- Medence topik
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Huawei Matebook D15 R7 3700U / 8GB DDR4 / RX Vega 10 / 150GB SSD
- Keresünk dokkolókat
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Beszámítás! Oculus Rift virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude 7480 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest