Hirdetés
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- VoLTE/VoWiFi
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- iGO Primo
-
Mobilarena
SONY ERICSSON XPERIA X8
A téma összefoglalóban igyekeztem/tünk összeszedni minden, a telefonnal kapcsolatos információt.
Új hozzászólás Aktív témák
-
5diez
csendes tag
Sziasztok
Adott egy X8as ami átesett egy sikeres függetlenítésen.2 napig ment, néha furcsán viselkedett a szoftver: ilyen olyan ablakokat dobált fel kérés nélkül aztán lemerült a telo és feltöltés után nem kapcsolt be.
Bekapcsoló gomb megnyomására rezgett egyet és kakukk.
Rádugtam a gépre adatkábellel pc suite nem látja és külön meghajtó sem jelent meg a winben a memkártyához.
Elindítottam a phone reapirt a pc suittal megmókolta de most már az adatkábelen sem érzékeli ha rá van dugva a telefon a szokott pittyegést se adja gép.
Az előlapon pirosan villog a led ha kábelen van pedig fel van töltve. Jelenleg semmire nem reagál még a rezgést sem adja bekapcsolási kisérletnél.
A phone repairnál a pc-suite nem ismerte az X8at igy az X10et választottam....Szerintetetk mi a baj és hogy lehetne valami alaphelyztebe resetelni a softot rajta??
előre is köszi
Új hozzászólás Aktív témák
ma Az Xperia család legújabb tagja egy meghízott X10 mini; továbbra is kellemesen kezelhető, de vannak hiányosságai.
- Honor 200 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i3 10105F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- iKing.Hu - Apple MacBook Pro 13 M1 Touch Bar 2020 Használt, karcmentes 3 hónap garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest