Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Honor 200 Pro - mobilportré
- VoLTE/VoWiFi
- Yettel topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Elkalapálták az Ulefone új strapamobilját
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- One mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
SONY ERICSSON XPERIA X8
A téma összefoglalóban igyekeztem/tünk összeszedni minden, a telefonnal kapcsolatos információt.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Agicica20
csendes tag
Sziasztok nekem is xperia x8 van és rátettem ezt a képernyőzárat ezt elrontották nekem és most kéri a biztonsági kérdésre a választ de mikor beállítottam nem kérte a választ ha nem fogad el semmit hogyan tudom feloldani hogy használni is tudjam a telefont!!????(I)(/I)
-
phoenix64
őstag
Szerintetek melyik a legjobb ingyenes zene lejátszó? Most winampot használok, de néha befagy
-
phoenix64
őstag
GDX19-re van olyan launcher , ami olyan mint a gyári ROM-ban?
-
FET-MEN
veterán
csak net közbe hallani,és nagyon halk..nem képzelődöm és nem hibás a teló..
-
phoenix64
őstag
GingerXperia rev.8 ban hol lehet beállítani azokat az alkalmazás füleket a négy sarokban home screenen?
-
dokee78
félisten
AHAM
Azért üres,mert adatbarangolás ki van kapcsolva.Más.
Egy ismerősöm X8-a eldobja a hálózatot,de úgy,hogy abszolút nincs.
Megcsináltam neki a gyári beállítások visszaállítását és akkor is eldobja a hálózatot közvetlenül a PIN kód beírása után.
T-mobilos a telo,viszont gyanús,hogy a Mobilhálózatok->Hálózatüzemeltetők menüben neki ott van a Telenor és a Vodafone,bár ez nem mentség arra,hogy eldobja a hálózatot. -
LLKobe
veterán
Ahha, köszi! Csak azért kérdeztem mert a gyári SE felület nekem tetszik, és azzal akarnám használni. Majd meglátom milyen a sebessége, bár samsung s5230-ról váltok, ahhoz képest valószínűleg atomrakéta lesz.
Még valami: vennem kell majd hozzá egy headsetet, főként zenehallgatásra de telefonálásra is. Valami emberi árú alternatíva?
-
LLKobe
veterán
Üdv!
Úgy tűnik holnaptól én is beszállok az X8 ownerek klubjába.
Lenne pár kérdésem, ez lesz az első droidos telefonom.Szóval:
- Melyik a legutolsó gyári android rá, és az mennyire gyors?
- Érdemes főzött romot tenni rá? (ha nem muszáj nem tenném, nem akarok ezzel tökölni)
- Pár általános tanács/tapasztalat?Köszönöm előre is mindenkinek!
-
dokee78
félisten
PC Companion-al újratelepítettem apám X8-át.
Felraktam az APN on-off widgetet,rányomok erre behozza a "Hozzáférési pont nevek" menüt ami tök üres.
Így gondolom nem fogja használni a mobilnetet? -
BMWFan
senior tag
Miért választja le egyfolytában a routert?
-
punk17
aktív tag
Ez a v19 tényleg jól sikerült kis rom lett. Nagyon meg vagyok vele elégedve
Rajtam kívül itt volt más is FroyoBread buzi?
Mert egyik srác folytatja dx romját, [FroyoPro], ígéretesnek tűnik, bár kár, hogy 2.2, de azt írta, hogy kernelt is fog hozzá kidobni.
Valaki aki jártas a CM-mel kapcsolatban, megmondhatná, hogy most fejlesztik-e, a romunkat, vagy csak a builderbot dobálja ki? Mert kíváncsiságból leszedtem a nightly-08-at és megnéztem, hogy a kernel megegyezik-e a 6os kernelével, és az eredmény nem
Szóval most fejleszti a cm vagy nem? Mert ezt jó lenne tudni, feleslegesen nem kéne reménykedni -
phoenix64
őstag
Na GingerCruzt Revision 8 be is lassult 1 kicsit, de a legnagyobb probléma nekem az hogy recseg zenehallgatás közben
Megy is vissza a GDX 19
-
l4c
senior tag
válasz
atesz0071pro #13165 üzenetére
1. felesleges volt visszarakni 1.6-ra 2.1-ről is simán fel lehet rakni a GDX-et. (De igazából mindegy baja nem lett tőle)
2. a SIM hálózat feloldó kódot úgy tudom hogy a 2.3-as ROM-ok hibája, csak bökj az elvetésre és kész. Vagy kapcsold ki a pin kérést, és akkor nem lesz ilyen hiba.
3. wifi passz.. nekem hibátlan. -
atesz0071pro
tag
Sziasztok! A napokban lett megcsinálva az x8 GingerDX v019-esre. Nagyon jó a rendszer király a cucc DE! Amikor kikapcsolom a telefont és nem rebootolom sim függetlenítő kódot kér miután beírtam a pint. Ez normális? akkor rányomok hogy elvetés és megy minden rendesen. Ezt miért csinálhatja? 2.1-ről váltottam erre nem lett visszarakva 1.6-ra aztán 2.1-re majd v019re. Lehet ez a baj? Meg a Wi-fi egyetlen egy hálózatra nem lépe fel(amire a hivatalos 2.1-el is csak nehezen tudtam felmenni) mert elakad a hitelesítésnél kidobja rá hogy nincs kapcsolat pedig biztos hogy jó a felhasználó és a jelszó amit beírok.
Kösz előre is. -
laja80
tag
válasz
lsebestyen #13161 üzenetére
mien felül elsö opcio????ha nyomom hosszan kikapcsolo gombot akkor nekem 3 lehetöség jön be!és ott nincs olyan hogy ujrainditás!
-
szekra
addikt
Nekem kezdetek óta ez van
És nem is áll módomban cserélni
Wáá és most nézem pont ma vagyok 1000 napos
-
FET-MEN
veterán
ha aztnézzük ez nem egy elmaradott teló..ápr elején még samu c3050-em volt aztán jött gt540 szval az is igen jó masina akárki akármit mond..persze mi szakik tudjuk hogy mi az ujdonság de mi kb olyan 5% vagyunk..
-
FET-MEN
veterán
na egész jól megszoktam 2.1 et. az akksi ténleg jobb a c.0.0 val. kicsit stabilabb és gyorsabb is talán
-
dansi
tag
tényleg bocsi! adtam fel hirdetést, írtam MSI topiba de semmi és nagyon fontoslenne
lényeg én imádom ezt a telefont
gdx 19 darál mint a disznó bár nekem többet akad még mindig mint a 18.... valami ötlet?
-
dansi
tag
MSI CX600 alkatrészeket akár használtat olcsón tud valaki?
Bocsánat az OFFért
-
dansi
tag
2.3 frissítési kérelemre ennyi választ kaptam :
Köszönjük, hogy kapcsolatba lépett a Sony Ericsson ügyfélszolgálattal.
Köszönjük, hogy észrevételével hozzánk fordult és megosztotta velünk véleményét, melyet továbbítottunk az illetékes kollégáink felé.
Üdvözlettel,Marta Nagyvegi
Sony Ericsson Contact Center
Telefon: +36-1-880-4747kb úgy letojnak magasról h az hihetetlen
ebből semmisem lesz dejó
-
dnelb
veterán
válasz
lsebestyen #13135 üzenetére
Majd tapasztalokat please
Nekem a 7.4 fennvolt, de 1 hét után kegyetlenül belassult ..
-
Dave1984
őstag
válasz
lsebestyen #13133 üzenetére
ma reggel ota.Kamera 3 mpx es.Onnan tudom,h. a leggyorsabb Rom,h. olyan videot is lejatszik akadasmentesen,amit eddig meg egyik Rom sem tudott.Wi-Fi nem szal el,mint a Gdx ben.Walkman lejatszo beepitve,nagyon szepen,hangosan szol.
-
Dave1984
őstag
Ajánlok figyelmetekbe egy Romot.Szvsz a legjobb.Minden főzött rom megfordult már az X8amon,de ennyire gyors,stabil még nem.
GingerCruzt Revision 8Revision 8
Changelog:
- CM 225/229 ya... wakekekeke....
- fix mute
- fix auto brightness
- fix back button end call
- add Calender Semc.
- add Widget Calender XMP
- delete some lib
- add ax8mt.ko (Cypress digitizer ready).
- CMPart.
- fix camera
- fix partitionBUGS:
- Connect to PC (FIX HERE)Revision 8.0 BETA
Screenshots.-Ice Cream Sandwich look.
-Really smooth when scrolling, even with transparent background. It looks like 2D performance is greatly improved. Scrolling complex page in dolphin hd is much better than any other CM7 rom (same as FXP rom).*
-(Not really a Bug) - Font is too small (in some apps it's really, really hard to read text) -you can easily change it
-I tried only one 3D game and there wasn't any problem with it (it was smoother than with froyobread)innen letölthető: xda
-
mathaus=)
senior tag
válasz
lsebestyen #13128 üzenetére
Hol laksz?
-
BRIKLY
veterán
válasz
lsebestyen #13124 üzenetére
Holnap munkanap lesz, szóval nincs kizárva,hogy kihozzák.
Hát azért a sok buhera hiányozni fogKöszi
A topikban persze továbbra is maradok. -
BRIKLY
veterán
Na végre hívott a t-mobil. Rendelés jóváhagyva, szállításra vár.
A nő azt mondta hétfőn hozzák, de a honlapon a rendelési infónál "2011.11.05 20 óráig" -
mathaus=)
senior tag
Ezt nem hiszem el emberek!!! Csoda történt! Az éjszaka a kihülő radiátoron volt a kicsike, kb ma 10:45 kor bekapcsoltam és működik! Semmi baja nincsen wifi, telefonálás zenehalgatás, közelségérzékelő, giroszenzor, MINDEN működik.... Ez egy csoda!! Else tudom hinni!!!
-
KLIOS
aktív tag
Sziasztok!
Én leváltottam az X8-at egy igazi nagyágyúra. HTC Sensationt vettem helyette,de az X8 egyenlőre megmarad tartaléknak.
-
punk17
aktív tag
Gondoltam, megosztom itt is, akinek problémája volt a floating point eredménnyel, itt a fixem: [link]
Működik minden GDXv008+ romon. -
dansi
tag
valaki nézett már divxet x8on? szerintem igenjó szép kép jó hang csak kíváncsi leszek akut mennyire húzza
-
l4c
senior tag
válasz
szekra #13101 üzenetére
Nincs, gondolom a Juwe Ramscript-re gondolsz?
-
S3RIOUS
tag
na, úgy néz ki megválok az x8-asomtól. Minden kiegészítővel, dobozában, vodafone garipapírral.
Galaxy Gio vétele miatt
ha valakit érdekel esetleg a teló, írjon rám nyugodtan priviben -
szekra
addikt
2.3.7 gdxv 019-nél működik a bravia engine?
-
laja80
tag
üdv!
nemt tudok sd-re menteni vki segítsen!
telefont rootoltam leirtak szerint,sikerült is.megcisnáltamm indent már vagy 10szer pontorl-pontra al eirtak szerint,dem ikor eljutok oda hogy elinditom a gsriptet,akkor hiába van a fájl felmásolva a telomra/app2.../ a gsript nemtalálja meg...nincs ott a fájl!!!!
mikor rámegyek hogy load ott a kép szerint 2 fájlnak kéne lenni,de nekem egysincs!
vki segytsen mer már kibaszottul idegesít ez a szar!!!köszi
-
FET-MEN
veterán
néhanéha elszóljuk magunkat pl amikor nem tudtam visszatenni voda romot de azér nem 8 ker hamilton stílusba adtam elő.de kérésedet tiszteletbe tartjuk.
bocs elfelejtettem válaszként küldeni -
-
mathaus=)
senior tag
válasz
szekra #13104 üzenetére
Szia! Gondolom az én trágár szóhasználatomon is megakadt a szemed... Bocsánat érte de éppen ma esett bele a telefonom a vízbe és halt meg, szóval enyhén szolva sem voltam jó hangulatomba és ezért itt vezettem le a feszültésget mindengféle ocsmány kifejezéssel... Bocsánat érte... Most szárítom a kicsikét hátha még sikerül életet lehellni belé de nem fűzök hozzá sok reményt... Mégegyszer elnézést !
-
szekra
addikt
Amúgy bocs az offért, de elképesztően lesüllyedt a fórum színvonala, tisztelet a kivételnek. Vagy csak engem zavar ez a tömérdek trágár, ocsmány szavakkal kombinált alpári stílus? Szerintem ezt be kéne fejezni, remélem egy mod. majd tisztogat..
-
FET-MEN
veterán
válasz
lsebestyen #13100 üzenetére
dupla -.-" hülye opera..pedig ritka.már kitanultam
-
FET-MEN
veterán
válasz
lsebestyen #13100 üzenetére
ja azér mondom ezen csaknem problémázna senki
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Az Xperia család legújabb tagja egy meghízott X10 mini; továbbra is kellemesen kezelhető, de vannak hiányosságai.
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Eredeti játékok OFF topik
- Lexus, Toyota topik
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Kaspersky Antivirus és Internet Security Fórum
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Információbiztonság, kiberbiztonság, adatvédelem
- Politika
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- iPhone 11 64GB Független Újszerű/1 hónap gar./Akku 81%/p4208
- Iphone 14 promax 128Gb arany 1 hónapos garanciaban
- Szép állapotú Apple Iphone 8 Plus 64GB független fekete - akku 74%-os - 1 hét próbagaranciával! -
- Eladó makulátlan állapotú iPhone 13 Pro (128 GB, Grafitszürke)
- Samsung Galaxy A35 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 120 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- Samsung S23 Ultra 512/12GB Fekete / Normál állapotban / 27%-os ÁFÁS számlával / 12 hónap jótállással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest