- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Írók: a Meta tudta, hogy jogvédett könyvekkel tréningezik az AI-t
- Milyen okostelefont vegyek?
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Poco X6 Pro - ötös alá
- A Telekom is beszáll a használtpiacba
- One mobilszolgáltatások
- Windows CE fórum
- Samsung Galaxy Note10 és Note10+ duplateszt
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
benfolds
őstag
válasz Nocsesz1 #5764 üzenetére
ez tényleg jól néz ki!
másnak is volt olyan problémája a gyári (4.0.4.) riasztással? ma sikerült elkésnem, mert nem jelzett. a beállított időpont után fél órával magamtól felkeltem, ránézek a telefonra, és szépen kiírta, hogy ébresztés, de nem zenélt. utána kétszer is kipróbáltam, hogy működik-e a funkció, akkor már nem volt gond. kicsit be vagyok szarva, hogy ma is eljátsza ugyanezt.
[ Szerkesztve ]
-
sir fg
aktív tag
válasz Nocsesz1 #5720 üzenetére
Én is szemezgetek vele, bár a gyári ROM-mal sincs bajom, a LED-et leszámítva.
más: felraktam a CWM-et. Először nem jól akartam belépni, folyamatosan nyomtam a hangerő le gombot. Érdekes, hogy így a teló csökkentett módban indult el, hasonlóan ahhoz, ahogy a Wint lehet. Amúgy meg a felrakás óta elfelejtett 1-2 beállítást.. pl widgetet újra ki kellett rakni, alapértelmezett billentyűzet...
Ericsson A2618s --> Samsung R210 --> Sony Ericsson T100s --> Sony Ericsson k750i --> Samsung Galaxy 3 --> Sony Ericsson Xperia Ray CM10 --> Nexus 5, stock 6.0.1 --> Sony Xperia Z5 Compact, stock
-
Lasy
veterán
-
-
sir fg
aktív tag
válasz Nocsesz1 #4023 üzenetére
Hehe...
A ciklus elején még magyar nyelven volt, és már akkor is el volt tolódva, szóval ez a tipp nem jött beEricsson A2618s --> Samsung R210 --> Sony Ericsson T100s --> Sony Ericsson k750i --> Samsung Galaxy 3 --> Sony Ericsson Xperia Ray CM10 --> Nexus 5, stock 6.0.1 --> Sony Xperia Z5 Compact, stock
-
sir fg
aktív tag
válasz Nocsesz1 #4019 üzenetére
Az para, én egy-két hete vettem meg a Light Flow-t, mondjuk (kop-kop) nekem viszont még nem volt gondom..Ericsson A2618s --> Samsung R210 --> Sony Ericsson T100s --> Sony Ericsson k750i --> Samsung Galaxy 3 --> Sony Ericsson Xperia Ray CM10 --> Nexus 5, stock 6.0.1 --> Sony Xperia Z5 Compact, stock
-
kk831228
addikt
válasz Nocsesz1 #3769 üzenetére
Nálam meg ilyen a videó(es se 100% folyamatos de azért... ) : pocketbike
(#3787) mrlujoak Ne mozgasd gyorsan Akkor az fénykép nem videó!!
[ Szerkesztve ]
"Legjobb lesz ha elverem egy kis csalánnal... Az lesz a legjobb... " by Dallas parody az örök klasszikus!! : ----> https://youtu.be/HL7Wp9ltweo?t=317
-
kk831228
addikt
válasz Nocsesz1 #3785 üzenetére
Végülis akkor minek bele 720p kamera ha úgy is sz@r!! Pont olyan dolog nem működik normálisan ami elég nagy előnye ennek a telcsinek!! Legalább is elég jó videókat lehet vele készíteni!!
(#3783) Syl : Azért a pc-t nem sorolnám ide!! Kicsit több kiegészítőnek kell illeszkednie egymáshoz és ahhoz képest nem sokszor van olyan hogy nem kompatibilis a rendszerrel!! Itt meg van pár telefon amik majdnem megegyeznek hardverileg és még az alap dolgok sem működnek normálisan!!!
[ Szerkesztve ]
"Legjobb lesz ha elverem egy kis csalánnal... Az lesz a legjobb... " by Dallas parody az örök klasszikus!! : ----> https://youtu.be/HL7Wp9ltweo?t=317
-
Doner
aktív tag
válasz Nocsesz1 #3690 üzenetére
sikerült törölni a felesleges cuccokat de még csak annyit hogy akkor a menüből miért nem takarodnak el??? hiába dobom a kukába akkor is ottmarad...persze elindítani nem lehet de hát akkorismár kérem miez??
Ha tudnád hogy a gyertya fénye láng, már rég készen lenne az étel.
-
Új hozzászólás Aktív témák
- 300 százalékkal emelné meg az árait az Arm
- Kiderült, hogy miért nem viszik az NVIDIA új AI-chipjeit
- Ukrajnai háború
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Külpolitika
- World of Tanks - OFF topic
- Tagadja az Apple, hogy eladta volna a Siri által begyűjtött adatokat
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Írók: a Meta tudta, hogy jogvédett könyvekkel tréningezik az AI-t
- További aktív témák...