Új hozzászólás Aktív témák
-
tomy86
addikt
válasz jimmy399 #14531 üzenetére
Na, azt a telefonboltost kell messzire elkerülni.
Bármilyen romot fel lehet telepíteni verziótól függetlenül, ami valaha is futott a telefonon. Csak a 2.3.-as rom és a flashtool progi kell hozzá.
Itt egy leírás a telepítésről, ha később belevágnál. Annyi változás esetedben a leíráshoz képest, hogy nem az ott szereplő ST18i_4.1.B.0.587_CE_1252-3693_ForsakenNGL.rar fájl kell neked, hanem a ST18_4.0.2.A.0.62_Central Europe.ftf (amit linkeltem) és persze, mivel az nem tömörített, így azzal nem kell foglalkozni.
Közben annyi jutott még eszembe, hogy flashtoolból régebbi verzió javasolt (pl. 0.9.18.4-es). Ha esetleg később belevágnál a rom telepítésbe, akkor tudok feltölteni korábbi verziót.[ Szerkesztve ]
-
tomy86
addikt
válasz jimmy399 #14528 üzenetére
"Visszatenni meg nem lehet rá már a 2.3.3-at..."
Már hogyne lehetne, ha nem találsz, akkor én is tudok feltölteni GB romot.
De az xda-n levő linkek is működnek.[ Szerkesztve ]
-
oncsi
őstag
válasz jimmy399 #14475 üzenetére
Ezt írd le légysííves bővebben. Linekekkel, hogy ne lejen újra mindig kutakodni a friss cuccokért. Én is nekiesek újra, már vagy 3 Ray-t Romoltam, meg kipucoltam, de mindig le cserélem, és eddig minden esetben megbántam, és visszatértem a Ray -hez. De akkor előröl kellett kezdeni mindet, mer vaagy nem jók a link-ek, vagy én felejtettem el merre és mit és hogyan
Kinek csak kalapácsa van, mindent szögnek vél
-
tomy86
addikt
válasz jimmy399 #14400 üzenetére
Az ok, de ha egy konkrét programmal van gondod (nem hiszem, hogy ez telefonspecifikus probléma), akkor inkább az "android alkalmazások" topik megfelelőbb. Már csak azért is, mert ott szerintem hamarabb kapsz választ erre, mert ez a topik elég kihalt már. Rajtam kívül nem sokan szoktak már itt megfordulni.
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Trollok komolyan
- Bugok, problémák a PROHARDVER lapcsaládon
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Gyúrósok ide!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Dell notebook topic
- Autós topik
- További aktív témák...