- Mindent vitt az iPhone az ünnepi időszakban
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Magyarországra jött a Honor szuperzoomos mobilja
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Realme 9 Pro+ - szükséges plusz?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- OnePlus 9 Pro - gyorsulási futam
- VoLTE/VoWiFi
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tomi_Ohl
veterán
Visszaállításról nem tudok.
Gyári ROMon, a beépített TrackID (nem a Playes) is tudtommal igényli őket... Próbáld ki.
Annyit tudok, hogy a hivatalos módszer törli, a testpointos (amivel én nyitottam) nem, az online ki tudja...Xiaomi Mi 9T Pro, valamint Mi 5S és Mi 3W a parkolópályára rakva.
-
Tomi_Ohl
veterán
Xiaomi, Oneplus, Nexusokon nincs.
HTC-ken S-OFF-fal van szívás, LG-ket sokszor nyitni sem lehet, csak valahogy meg van kerülve a dolog... Samsungokon meg ott a Knox, ami ugyan funkciót nem vesz el, de nyitni igen nehéz, és számolja, hányszor volt ROMcsere...Xiaomi Mi 9T Pro, valamint Mi 5S és Mi 3W a parkolópályára rakva.
-
-
Tomi_Ohl
veterán
Szia!
A színek a Bravia engine miatt is lehetnek szebbek, bár én ebből már nem sokat láttam, mert mire CM-hez jutottam, utángyártott kijelzőm volt... Érintés pontosságában nem vettem észre különbséget.
Gyorsaság... Hát igen, 4.0, az akkori legdurvább vasakat is képes volt megakasztani. Első nap még gyors, utána lassul és újraindítás sem segít...
Arra a lassulásra egyszer volt egy ilyen sztorim: Asphalt 7-et játszottam. Egyszercsak befagyott a játék. Pár másodperc múlva megjelent a témán háttere és elkezdett csörögni a telefon, de felvenni nem lehetett. További pár másodperc múlva abbamaradt a csörgés és jött az értesítés, hogy nem fogadott hívásom van... Amint kiderült, addigra épp lemerült haverom telefonja, aki hívott.Xiaomi Mi 9T Pro, valamint Mi 5S és Mi 3W a parkolópályára rakva.
-
Tomi_Ohl
veterán
Csak aztán tényleg arra ösztönözzön a CM hiánya, hogy békénhagyd, ne arra, hogy te kezdd rá fejleszteni.
Kernel forrás Sonyknál nem gond, a 2012 első felében használt Novathoros telefonokon kívül mindenre megvan minden forrás. Egyszerűen csak más telefonokat vesznek a fejlesztők szerintem.
Xiaomi Mi 9T Pro, valamint Mi 5S és Mi 3W a parkolópályára rakva.
-
Tomi_Ohl
veterán
Hát ja. Hogyha nem csak a saját statisztikáikat nézik, akkor igen. Ha meg még a külsőt is felújítanák, akkor meg még nagyobb lenne a kereslet.
Más: láttalak a Z3C topikban. Hát, hiába újabb és népszerű telefon, CM-ügyileg sokkal rosszabb a helyzet...Xiaomi Mi 9T Pro, valamint Mi 5S és Mi 3W a parkolópályára rakva.
-
félisten
Nnnaa, feltettem a CM13-at. Eléggé fura.
- Első körben a messenger nem akart működni, ha van bármiylen hálózat. Fc-vel kilépegetett. háló nélkül eljutott a belépő képrenyőig.
- Nem volt root se supresu-val, se superuser-rel, pedig azt írják, hogy alapból rootolva van mindn LegacyXperia Rom.
- Akárhány app futott a háttérben, mindig 112MB szabad Ram-om volt, de közben meg lassabban indult az Opera Mini, ha elötte futtattam pl. a Firefox-ot, vagy a térképet, vagyis két ilyan kaliberű progi egyszerre már nem tudott futni.
- többször rebootolt CPU intenzívebb feladatoknál vagy hálózati csatlakozás közben
- egyszer rebootolt messenger install közben
- furán vibrál néha a képernyő (mint egy régi CRT-s monitor 43Hz interlaced módban. ).
- akksi úgy fogy, mintha 100%-on pörögne folyton a proci és maxon lenne a képernyőSzóval eddig nem győzött meg...
Eladó régi hardverek: https://hardverapro.hu/apro/sok_regi_kutyu/friss.html
-
Tomi_Ohl
veterán
Ó, az én kártyám sokkal lassabb, mint a belső memória. Nem akarok már ebbe a telefonba invesztálni, máshova meg nem tudnék még egy kártyát felhasználni, úgyhogy nálam ez van. Gyors SD-vel tuti jó lesz (egyébként a random sebesség számít inkább majd használat közben).
-
Tomi_Ohl
veterán
Szia.
Nekem ezzel a leírással és minimal adb-vel sikerült: [link]
Hasonló kérdésekre válaszoltam amott: [link]
ART: előbbi lesz a szituáció. Olvastam már olyat is, hogy az 5.0-s ART szinte teljesen át lett írva. 6.0-ig meg még sokkal több változás történt benne.Xiaomi Mi 9T Pro, valamint Mi 5S és Mi 3W a parkolópályára rakva.
-
Tomi_Ohl
veterán
Minden alkalmazásban van egy res mappa, abban van a felhasználói felület. A CM témákban azok a fájlok vannak benne, amik módosultak a res mappákból. Tehát valószínűleg kirajzolja az alap felületet, de pl az alap ikonok helyett már a témából veszi őket.
Legalábbis én így értem, valószínűleg van, aki pontosabb magyarázatot tudna adni.Xiaomi Mi 9T Pro, valamint Mi 5S és Mi 3W a parkolópályára rakva.
-
Tomi_Ohl
veterán
Igen, a gyári téma az alap, arra megy a többi téma.
Ha már fent van a ROM, feltelepíted a témát és alkalmazod, úgy a legegyszerűbb. Persze úgy is lehetne, hogy minden alkalmazást külön szétcsomagolsz és kicseréled bennük a kinézetért felelős fájlokat, de gondolom nem ezt akartad[ Szerkesztve ]
-
Tomi_Ohl
veterán
-
Tomi_Ohl
veterán
Nálam csak CM12.1 volt fent, kritikán aluli class 4-es kártyával, azon szenvedés volt.
De a fórumán jó kártyával nem erről számoltak be.
Azért hajt a kíváncsiság, ha lesz időm, mindenképp kipróbálom.
Annyit azért így is mondhatok, hogy a memória nem kevesebb CM11-en elérhetőtől.[ Szerkesztve ]
-
-
Tomi_Ohl
veterán
2.3-ból törölhetők és a legújabb GB firmware (ha nem lenne meg + van egy tisztított verzió is).
CM11-ből novemberi a legújabb, akkor lesz új build, ha már konkrét dátum lesz a changelogban.[ Szerkesztve ]
-
nálam kb 30-50Mb szabad ram van, messenger és facebook mellett. meg gmail.
gyorsabban indul egy-egy app, mert nem kell kilőni hozzá más futó programot, az OK, de ha nem fut semmi, és örülünk az üres ramnak, akkor örülhetünk az üres sörös üvegnek is
a kevesebbet fogyaszt, háááát, nem hiszem hogy olyan sok áramot megspórol a ram, vagy az pár másodperc gyorsabb indulás, miközben a fogyasztás 57%a a képernyő, majd 9% a telefon készenlétben. csak hogy az arányokat lássuk. Ha több akkuidő kell, vedd le a fényerőt.Füle -> 9. BRSZK -> 2024. Június 22-23. (hamarosan beérjük a Fast and furious sorozatot)
-
Tomi_Ohl
veterán
-
Tomi_Ohl
veterán
6.0 már nem?
Egyébként talán 2.3-mal lehetett a legjobb akkuidőket elérni. RAMot keveset fogyasztott, de kevesebb volt a maximum felhasználható is. Ilyen téren a CM11 jobb választás, az akku sem rossz rajta annyira. Csodákat azért ne várj, messenger mellett semmilyen program nem fog megmaradni, azt inkább böngészőből ajánlom. Persze így bukod az értesítéseket. Akkor esetleg Facebook lite.Xiaomi Mi 9T Pro, valamint Mi 5S és Mi 3W a parkolópályára rakva.
-
tomy86
addikt
Link2sd azért is jó progi, mert tudsz programokat rendszeralkalmazássá konvertálni, illetve a rendszerappok frissítéseit tudja a rendszerbe integrálni, így nem foglalnak plusz helyet a data partíción(pl. a google play, meg a szolgáltatások frissítései baromi sok helyet tudnak foglalni).
ART-ot használsz dalvik helyett? Az is lehet probléma, mert az jóval több helyett foglal, mint a dalvik. Nem is álltam át art-ra.
Telepítőből például olyan appokat, ami helyett más appot használsz. Én ezeket töröltem: Apollo, Browser, Calculator, Calendar, CMFileManager, CMWallpapers, Email, Exchange2, LiveWallpapersPicker. Más most nem jut az eszembe. Ezzel kb. csak 25 MB-al lesz csak kisebb a rom, de mellé a 32MB-os gapps (98 helyett) csomaggal egész karcsú lesz.
És, mint írtam utána link2sd-vel szinte mindent (rendszerappokat nem) átlinkeltem sd-re. -
tomy86
addikt
Ha valami méretesebb gapps csomagot telepítettél, akkor elképzelhető, bár elég meglepő.
"Ha pedig átrakok valamit az SD kártyára, akkor az a progi reboot után nem indul el..."
Milyen progival helyezed át a programokat sd-re? Nem lehet, hogy haldoklik az sd kártya?Nekem 62 app van jelenleg telepítve és még 4-5-öt tettem fel rendszerappként. Mondjuk én már telepítés előtt szoktam pár dolgot törölni a Legacy romból és gappsból is egy nagyon minimal (32MB-os) csomagot szoktam telepíteni. A többi google cucc nem rendszerappként van fenn. Ami a legfontosabb, hogy használom a link2sd plust. Így a legtöbb dolog át van linkelve az sd kártyára (apk, dalvik, programok adatai).
Ahogy nézem készül CM13 is erre a telefonra. Kíváncsi leszek rá.
Bár ma megjön a chinaphone, de a Rayt is megtartom és tesztelgetem időnként az új romokat.[ Szerkesztve ]
-
tomy86
addikt
CM7-et nem (GB szerintem már nagyon elavult), de hivatalos CM9-et próbáltam. Sikítva tettem vissza a CM11-et Az gyakorlatilag ugyanolyan hulladék volt, mint a gyári ICS (ugyanazzal az elfuserált 2.x kernellel).
Én nem vettem észre extra fogyasztást CM11-nél. Korábban az augusztusi, most pedig a 11.16-i verziót használom. Mondjuk CM10 kb. két éve volt a telefonomon nagyjából egy hétig, úgyhogy nem emlékszem, hogy az milyen akkuidőt hozott. -
tomy86
addikt
A Xiaomira is van nem hivatalos CM. Jelenleg CM11-ről tudok, ami stabil és CM12 is van, bár még nem stabil. De a gyári MIUI alakítgatásával is folyamatosan foglalkoznak a miuihu-n. Lehet, hogy még azt is megszokom
Aki még ilyen telefont tervez esetleg, annak egy kis infó, amit nem feltétlenül írnak az üzletek. Xiaominál figyelni kell arra, hogy hol és milyen hálózaton akarja használni az ember. 3G Vodánál okozhat némi problémát vidéken (a 900MHz) miatt, LTE-n pedig a 800MHz hiánya lehet problémás mindegyik szolgáltatónál. Mivel én 99%-ban BP-en használom és Telekom kártyával, így engem nem zavar.
-
tomy86
addikt
Én a megjelenése óta használom (lassan két hónapja) ezt a verziót tiszta telepítéssel és nem volt ilyen hiba.
Soha nem használtam debug programokat (szerencsére még nem volt rá szükség). Gondolom az android alkalmazások vagy az android szakmai topikban tudnak valamit ajánlani. -
tomy86
addikt
Én minden programot (a rendszeralkalmazásokat kivételéve) áthelyeztem, ill. azok adatait, dex fájlokat, lib , átlinkeltem link2sd plusszal sd-re és ext2 partícióra.
1, Hogy a legjobb azt nem tudom (olyan sok romot nem próbáltam), de én meg vagyok elégedve a LX CM11-es romokkal (dalvikot használva).
Lehet, hogy egy ICS alapú rom egy jó custom kernellel jobb lenne. A programok nem frissülnének a legújabb verzióra és ezáltal lehet, hogy gyorsabbak lennének ezen a hardveren.
2, Az hogy mennyire gyorsan indul egy program sok mindentől függ. Az okokat nem tudom, de néhány program (mérettől függetlenül) gyorsan betölt, másra meg elég sokat kell várni. Sőt néha ugyanaz a program is egyszer gyorsan tölt, máskor meg tetű lassú. Szabad memória pedig van (autostartok nagy része tiltva, plusz még greenifyjal is korlátozva a háttérfolyamatok). Sajnos ez a vas már kevés.
3, Ez ügyben nem tudok nyilatkozni, mert csak a fentebb linkelt Legacy Xperia romokat használom lassan két éve.(#14358) Tomi_Ohl: na ezt nem tudom, de nem is szerepelt a felvetésben
-
tomy86
addikt
Nemrég próbáltam ki kíváncsiságból a gyári ICS-t és a hivatalos CM9-et. Rohamtempóban tettem vissza az LX CM11-et (azoknál fényévekkel gyorsabb). ART-on soha nem próbáltam, mert em sok jót olvastam azzal kapcsolatban a régi Xperiákon használva. Viszont az LX CM10-et is használtam egy rövid ideig (kb. másfél éve, úgyhogy már halványan emlékszem csak rá), de pár hét után váltottam CM11-re. Szerintem a CM11 a leghasználhatóbb rom. ICS alapú romok közül csak olyanokat próbáltam régen, amik a gyári kernelre épültek, azokra meg nem érdemes betűt pazarolni.
(#14356) Tomi_Ohl: Super Jelly Bean van Rayre is.
[ Szerkesztve ]
-
Tomi_Ohl
veterán
Szia, nyugodtan válts vissza Dalvik-ra, 4.4 alatt inkább csak gondot okoz az ART a tapasztalatok alapján.
Az SD kártyás dolog meg csak az SD-re telepített appokra érvényes (CM12/12.1 alatt minden ott van, itt még nem).
Ha így sem jön be, próbáld ki esetleg a Super Jelly Bean 8.0-t, az volt a leggyorsabb ROM, amit próbáltam. Néhány Xperiához volt hozzá olyan kernel is, amivel 410MB használható RAM volt, Rayre nem tudom, van-e ilyen.Xiaomi Mi 9T Pro, valamint Mi 5S és Mi 3W a parkolópályára rakva.
-
tomy86
addikt
Az eddig olvasottak (nem próbáltam egyet sem) alapján, szerintem nincs (random újraindulásokról olvastam elsősorban, de néha fagyásokról is). Én mindenesetre maradok a CM11-en, már csak azért is, mert CM12 miatt nem veszek gyorsabb sd-t. Ugyanis a teljes data partíció sd-re került CM12-n.
[ Szerkesztve ]
-
Roija
csendes tag
Én Super Jelly Bean 8.0-t használok 5.4 fusion kernellel, nekem ez vált be. Persze link2sd szinte kötelező ma már egy ilyen kicsi belső memóriás telónál.
2011 óta használom a Ray-t, szinte a kezdetek óta, és mai napig teszi dolgát, és bár néhanapján röcög (ez a vas ma már vékony), de cserébe szép és még mindig nincs párja a piacon, szóval még marad egy ideig.
[ Szerkesztve ]
-
félisten
Elsőre ez a kettő tűnik szimpatikusnak:
Eladó régi hardverek: https://hardverapro.hu/apro/sok_regi_kutyu/friss.html
-
tomy86
addikt
Nem. Valódi 720p. A LegacyXperiakban nem volt ilyen trükközés. A korábbi verzióban csak 480p lehetett választani. Most a videófelvétel beállításaiban ezek vannak: HD 720p, SD 480p, QVGA, QCIF. De MX Player és pc-n a BS Player szerint is 1280x720, 30fps az elkészült felvétel, de ez a changelogban is szerepel. Az előző verzióban (4.4.2) még nem működött, csak 480-as felbontást tudott. 4.1.2-nél meg főleg nem.
Egyébként a Super Jelly Bean esetén sem állítják, hogy működne a HD felvétel:
"Fake 720p video mode (16:9) (actually 864x480) Videos look a lot better and ram not sacrificed" -
tomy86
addikt
Az utolsó (06-20-i) LegacyXperia romban (4.4.3) már működik a 720p video felvétel. Az hogy az ICS-hez képest milyen nem tudom, mert se azon, se most nem videózok. De kipróbáltam és működik. Changelog Összefoglaló leírásról nem tudok, de attól még lehet.
-
tomy86
addikt
Én továbbra is a LegacyXperia romot használom, de nem a legújabbat, hanem a 3.20-ai kiadást (4.4.2). Az utolsó két verziónál sok a panasz, úgyhogy megvárom a javítást. Ahhoz, amit korábban írtam annyit tennék hozzá, hogy videót csak 480-ban vesz fel, de ez nálam nem szempont. Wifivel nincs gondom, de nem szoktam órákat lógni rajta, úgyhogy lehet, hogy nálam is eldobná egy idő után, csak nem fut annyi ideig. Hotspotot nem próbáltam. Hívással soha nem volt problémám (nem dobta el, nem volt fc). CM11 working/non working list, changelog.
De kipróbálhatod ugyanennek a romnak a 4.3.2-es verzióját, abból már nem csak nightly van. Itt az xda-s fórum a tapasztalatokról.
Korábban még ezt a két JB romot ajánlották nekem (ezeket nem próbáltam): Jelly2KK, PAC-man.[ Szerkesztve ]
-
tomy86
addikt
Szerintem ez a SuperJellyBean hibája (kernel vagy rom azt nem tudom). De ez csak tipp. Az utolsó pár hsz. a topikjában a kamera fc-ról szól. Egyébként sem egy mai rom. Emlékeim szerint a CM10 esetén nem volt ilyen gond. Egyébként a kamerával folyamatosan problémák vannak minden rom esetén. Bár általában ez kimerül annyiban, hogy a 720 pixeles videofelvétel nem működik.
-
tomy86
addikt
Persze, nyilván ahogy telik az idő, egyre több mindent javítanak, bár néha újabb problémák kerülnek elő. Főleg, hogy az ART még mindig inkább béta a Googlenél is. Számomra most is teljes mértékben használható (dalvikon), de én (lehet hogy meglepő ) nem vagyok egy hardcore user.
-
tomy86
addikt
Én hónapok óta Legacy Xperia CM11-et (4.4.2) használok. A hibákról és tapasztalatokról a topikjában is olvashatsz. Jelenleg a 03.20-i verziót nyúzom a megjelenése óta, mert a május 12.-én kiadottban elég sok bug volt. A legutolsó (06.01-én kiadott) verzióról pedig megvárom a tapasztalatokat. Ez idő alatt kb. 3-4 újraindulás volt és többször volt olyan, hogy repülőgépes módból nem volt hajlandó visszaállni csak újraindítás után. Panaszkodtak még a magas akkuhasználatról bluetooth eszközök használatakor. Sebességben mindenképp gyorsabb, mint a korábban próbált 4.2.2-es rom. SuperJellyBeannel nem tudom összehasonlítani, mert azt soha nem használtam. Sőt, magát a 4.2.2-t is csak kb. egy hétig.
[ Szerkesztve ]
-
tomy86
addikt
s1toolt nem használtam, de egyszerűen ellenőrizhető, ahogy pár hozzászólással korábban írtam.
[ Szerkesztve ]
-
tomy86
addikt
A kernelt (boot.img) csak fastboot módban tudod feltenni flashtoolból. Kimásolod a letöltött romból a számítógépre, majd: flashtool villám ikon - fastboot mód - betallózod a boot.img-t - majd, amikor kéri a flashtool, akkor a kikapcsolt telefont csatlakoztatod a hangerő fel gombot folyamatosan nyomva.
Ezután újraindítod a telefont, belépsz a recoverybe és telepíted az előzőleg sd kártyára másolt romot (általában a leírásban szerepel, hogy miket kell wipeolni). -
momo2828
tag
hát annyira nem vagyok benne a dolgokban, flashtoolnál kibogarásztam, hogy kernelt fastboot módban, és flashmóban lehet cwm nélkül pakolgatni a dolgokat, .tft fájlokkal ha jól emléxem.
Apropó flashtool, valakinek már sikerült 8.1-es winhez rendes driverket miegymást találni, fastboot módos dolgokhoz?
[ Szerkesztve ]
-
momo2828
tag
Bár kicsit este van már, lehet elkésett a válasz, de igen, én úgy szoktam mindent ahogy korábban írták.
sd kártyára felrakom a zip fájlt, hogy cwmből megtaláljam, fastboot, boot.img flashelni, és utána a hangerő let nyomkodva a rózsaszín lednél(cm-ekhez való kerneleknél) bejött mindig a cwm(btw nálam a power gombbal visszaugrás nem megy). Végülis benne van a boot.img is, de nem igazán számít.
Én 4.3-ast próbálgatom, ma jött új nightly, de wifi még így is ledobál néha (új nightlyhoz újra kellett flashelni a kernelt ami mondjuk kicsit meglepett)[ Szerkesztve ]
-
tomy86
addikt
Tudtommal nem kell semmi, mert a kernel tartalmazza a recoveryt. Tehát a romot az sd-re másolod, flashtoolal felteszed a kernelt és utána már van cwm, amiből telepítheted a romot. De én még nem telepítettem nyitott bootloaderes telefonra, úgyhogy nem 100%, hogy ez minden esetben így van.
-
tomy86
addikt
Akkor ingyenesen és hivatalosan nem nyitható.
(#12633) szucsy89: Rayre elérhető romok (csak pár hozzászólást kellett volna visszaolvasni ). Van JB is (nyitott bootloader kell hozzá), ill. JB kinézetű is (ezek felmennek zárt bootoaderes telóra is).
-
tomy86
addikt
Csatlakoznék mrlujoak véleményéhez. Az első még lehet jó, de a Gold akku nekem mindig gyanús volt. A gyártók egy rakás lét költenek arra, hogy adott fizikai méret határok között növeljék az akkuk kapacitását. Ahhoz képest 60%-al nagyobb kapacitás nem kicsit tűnik kamunak. Lehet, hogy tényleg többet tud a gyárinál, de hogy ennyivel nem, arra fogadni mernék. Mindezt úgy mondom, hogy nem próbáltam és nem hiszek a csodákban.
-
laci laci
addikt
Csatlakozom az előttem szólóhoz a dupla akku,nem tudd dupla kapacitást.Nekem van ilyen,de csak jött egy teloval.Ha gyári romod van akkor hiába "nagyobb" akku felesleges.Szerintem.
Xiaomi mi3-4-5-6-8-pro8-9-9t-9tpro,mi note 10,10,10pro,redmi k30/4g,pocof2pro,mi 10 ultra,mi11 ultra,11pro,11t-pro,11 lite 5g,12x,12s
-
mrlujoak
veterán
...akár még jó is lehet az első linkelt akku...
Nem túloznak a +kapacitással, így akár még hihető is, hogy +250mAh-t beletuszkoltak azonos, vagy közelazonos akkutérfogatba...A második gold-ot nem is méltatom, majd' kétszeres kapacitást csak hazugsággal lehet beletenni abba az akkuba...
Ha nem rendeltem volna épp a múlt héten ebayről párom U-modelljéhez komplett gyári burkolatot, meg az enyémhez kupakokat, és +nfc tag-eket, akkor még rendelnék is egyet, és kipróbálnám...
De erre a hónapra szánt mobilbüdzsét kimerítettük, így passzolom a próbát másnak...
[ Szerkesztve ]
Sony Xperia™ 10 V Dual; Sony WI-XB400; Navitel R600 - menetrögzítő - Sony STARVIS képérzékelővel
-
tomy86
addikt
Én zárt bootloaderrel ICS-en használom a telefont, de nyitottra is mindenképpen 4.x alapú romot tennék fel.
GB vs ICS között megoszlanak a vélemények. Nekem az ICS gördülékenyebb, míg mások a GB-re esküsznek. Stabilitással egyik rendszeren sem volt gondom, bár ehhez hozzátartozik, hogy a GB-t root nélkül, míg az ICS-t rootolva és sok bloatwaretől megszabadítva használom. Fagyás, újraindulás nálam az elmúlt egy évben nem volt egyik rendszeren sem. Akadás mindkettőn előfordul, nálam GB-n sűrűbben. Ezenkívül ICS-re mostanában jön egy újabb javítás. Hogy ez mit tartalmaz azt nem tudni egyelőre.
-
tomy86
addikt
1, Itt össze van szedve a legtöbb elérhető rom. Nyitott loaderre erről vannak jó vélemények, zártra én az Ultimate HD-t ajánlanám illetve a stock, rootolt, kipucolt romot, de el kell olvasni a kommenteket az xda-n.
2, Ha jók az infóim a 2012 15. hét után gyártott telefonoknál nem nyitható a bootloader (ha minden igaz ez csak a szolgáltatós telefonokra vonatkozik, de nem 100%). Az akku alatti cimkén látszik a gyártási év/hét 12W15 formátumban.
4, Típushibáról nem tudok. Érdemes kipróbálni, hogy tölt-e a telefon, mert néhány embernél volt olyan hiba, hogy hiába rakta töltőre a telefont, nem töltött és ez nem a töltő vagy az akku hibája volt.(#10062) pitius: a különbség néhány, apróbb hibajavítás és hogy a 62-es rom nem rootolható. Ha 62-es rootolt rendszert akarsz, akkor fel kell tenni a 42-est, azt rootolni és OTA frissíteni 62-re.
(#10063) -HajTömeg- : nem kell root. Itt nem is olvashattál ilyet.
Nem is fog megjelenni a GB.ftf fájl, hanem a tallózáskor csak a mappát tallózd be, amiben a gb rom van vagy a letöltött romot másold a Flashtool/firmwares mappába a pc-n és akkor megjelenik automatikusan a listában és nem kell betallózni csak kiválasztani.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Futás, futópályák
- Gaming notebook topik
- alza vélemények - tapasztalatok
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Mindent vitt az iPhone az ünnepi időszakban
- CES 2025: társnak tervezett robotokat prezentált a Realbotix
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Gyúrósok ide!
- Magyarországra jött a Honor szuperzoomos mobilja
- Milyen egeret válasszak?
- További aktív témák...