Új hozzászólás Aktív témák
-
stvrbll
csendes tag
Köszi mindenkinek aki segített. Feltettem a SuperSu t nem tudom h az segített e de most már tudok törölni, remélem nem viszem túlzásba. Igazság szerint több RAM t szeretnék, esetleg ha van ötlet h mit lehetne azt szintén megköszönném.
-
bododani
senior tag
Na eddig nem vittem be a telót garanciába, mert nem volt olyan sokszor a hiba,de most befog menni, ahogy lesz időm. WiFi bekapcsolásnál befagy a telefon,majd kikapcsol magától a WiFi, Bluetooth nem kapcsol be,és ugye a kijelzőhiba napi 10-15x van.
[ Szerkesztve ]
" Mint a vasat a rozsda, úgy emészti az irigyet saját lelke. "
-
tomy86
addikt
Mert te a kernelcserés módszerrel rootoltál és az a SuperSU progit teszi fel. Az új, egyklikkes rootoló progi pedig a Superusert.
[ Szerkesztve ]
-
stvrbll
csendes tag
válasz jose999 #12188 üzenetére
Kösz a segítséget mindenkinek. A lényeg h az 1 click root elméletileg jó mert települt a Superuser alkalmazás. Innentől kezdve nem tudom mit kéne csinálnom. Amikor elindítom a Root Uninstall -t akkor egyből kiírja h a h rendszergazdai jog megtagadva, nem tudok választani. A Superusernél pl nálam a menü gombbal jön elő a menü nincs villáskulcs ikon. Ott beállítottam az automatikus választ.Ugyancsak itt van egy olyan menürész h "megtagadva" és itt fel van sorolva : Root Checker Basic, Root Uninstall, Root Explorer.
[ Szerkesztve ]
-
mártáska
csendes tag
segítségre lenne szükségem, linux operációs rendeszerre csatlakoztatnék xperia e telefont, a telefon menüjében a fejlesztői lehetőségekben be van pipálva az usb-keresés, csatlakozás után a gép nem ismeri fel, root-ként nem látszik, a telefonon a lehúzható menüben látszik az usb-s csatlakozás és az sd kártya is. hallottam olyat, hogy kiszedték a linux támogatást és a végső megoldás vagy a wifi, vagy a kártyaolvasó fájlátvitelre. ugye van megoldás?!
-
oncsi
őstag
Sziasztok!
Ma arra lettem figyelmes, hogy töltés közben nem alszik ki teljesen a kijelző. Lehalványul, de mindig világit. Töltés nélkül jó. Már mindent töröltem. 2 hónapos CWM mentést is visszaállítottam, ami kb a mostani állapot is volt, kivéve a közbeni frissítéseket. Ötlet esetleg?
Kinek csak kalapácsa van, mindent szögnek vél
-
jose999
senior tag
válasz stvrbll #12185 üzenetére
Próbáld így: Superusert megnyitod, jobb felső sarokban a villáskulcsra katt. Ott a Biztonság-ra katt, ott a 4. sorban van, hogy Automatikus válasz. Katt rá, majd jelöld be az Engedélyez-t. Kiléphetsz, most próbáld a Root uninstallt pl...
„Oh, igen. A múlt gyakran fájhat, és elfuthatsz előle, de akár tanulhatsz is belőle.”
-
tomy86
addikt
válasz stvrbll #12185 üzenetére
Én nem ezt a superuser progit használom, de amikor pl. a root uninstall progit elindítod és kiválasztod a system fájlokat, akkor nem dob fel egy ablakot, hogy engedélyezed-e a hozzáférést (vagy valami hasonló szöveget)? Vagy ha megnyitod a superuser appot, akkor ott nem tudod kiválasztani, hogy melyik alkalmazásnak adsz root jogot?
-
bododani
senior tag
válasz stvrbll #12183 üzenetére
Próbáld a Root Uninstall nevű progit, nekem bevált.
[ Szerkesztve ]
-
stvrbll
csendes tag
válasz Bobó_20 #12181 üzenetére
1 klikkes root tal csináltam, vmi kínai betűkkel volt tele , azt olvastam h mind a 4 pipának zöldnek kell lennie és az meg is volt. Utána települt a Superuser alkalmazás de semmit nem enged továbbra sem törölni ami gyári. A Root explorerben nem tudom használni a mount R/O "gombot". (nem történik semmi)
-
Atawallpa
aktív tag
válasz adabra #12180 üzenetére
A legújabb PAC rom is ezt használja (forrásból építve, szóval a zipben lévő boot.img a kernel), illetve a Mike féle CM10.1 rom is (ebben is a zipben lévő boot.img)
A bluetooth 90%-ban működik (bizonyos autós bluetooth dolgokkal nem működik, de fájlküldésre, headsetre működik), a video 480p-s (amíg nem lesz nyílt a drivera kamerához nem is lehet jobb), kép 8MP, wifi, wifi megosztás működik. Néha egy-egy random reboot azért van, ami engem annyira nem zavar. Szerintem pár hét és stabil lesz.
[ Szerkesztve ]
Sajnos semmit nem tudok elintézni, de bármit meg tudok akadályozni
-
Bobó_20
aktív tag
válasz stvrbll #12179 üzenetére
biztos h jól rootoltad?
1 klikkel a legegyszerűbb: Eroot XDA topikja
Maga az Eroot: dropbox eroot
Leírás hozzá, mert ferdeszeműül van a progi:
Go to settings > Security > Mark "Unknown sources" - beállítások->biztonság->Ismeretlen források bepipálva legyen
Settings > Developer options > Mark USB debugging - beállítások->fejlesztői lehetőségek->USB hibakeresés bepipálva legyen
Settings > Xperia > connectivity > USB connection mode > select MSC mode - beállítások->Xperia->kapcsolódás->adattárolási mód legyen kiválasztvaRádugod gépre megváltozik a progi gombja (valami -root lesz), klikkelsz megvárod míg pipa mind a négy lépés és kész is.
-
adabra
senior tag
A feleségem Ray-e gyakran újraindul (általában hívás befejezése után, néha csörgéskor). Kissé herélt gyári ICS van rajta. De mindegy is...
Arra gondoltam, hogy néhány napra telefont cserélünk, és rakok rá valami jófajta főzött cuccot. Ha stabilan működik, akkor visszakapja. Ha nem, akkor megy rá vissza a GB ROM.
nobodyAtall 3.4 -es kernel-je ígéretesnek tűnik. Az a kérdésem, hogy melyik ROM-mal használható stabilan?
Atawallpa és talán mások is próbálták már.
Köszönöm -
Atawallpa
aktív tag
válasz stvrbll #12177 üzenetére
Arra a jobb felső sarokban lévő Mount R/W gombra kattints egyszer és próbáld újra
[Jelenleg r/o módban vagy - ezt a used/free szöveg mellett látod]
Gondolom a "chinesetextinput" sem kell - kínaiul szoktál sms-t írni?Tomy86 korábban adott egy listát a törölhető appokról. Keress rá.
[ Szerkesztve ]
-
Atawallpa
aktív tag
válasz stvrbll #12173 üzenetére
Mert a root explorerben a "mount r/w" gombra egyszer rá kell kattintani, hogy törölni tudd.
Ha csak R/O van azaz "Read/Only" akkor csak olvasni tudsz, ha "Read/Write" módban vagy akkor olvashatsz/írhatsz, illetve törölhetsz.[ Szerkesztve ]
-
Knight666
aktív tag
válasz atos30 #12169 üzenetére
Én úgy tudom, hogy nem létezik még hivatalosan IGO Androidra, csak ilyen gyányolt szarok. Vagy ez már nem igaz? Nem mintha annyira szeretném azt a programot, csak nem rég panaszkodott nekem valaki, hogy nem találta a Store-ban. Én pl. Navigon-t használok, amivel csak annyi bajom van, hogy nem ismeri a Garmin-os térképformátumot és nincs benne biciklis mód, viszont kocsival tökéletes.
-
stvrbll
csendes tag
hello
Ha megcsináltam ezt a Root dolgot nem az lenne a lényege h megfelelő alkalmazással tudjak törölni gyári programokat? Nem tudom letörni pl a tetris demo t. Vki segítene? Azt irja h csak olvasható.
-
atos30
aktív tag
válasz tomy86 #12166 üzenetére
Kontaktokból nekem se lesz sok. Ahogy láttam a másik fórumokon más telefonoknál, az újraindulgatás legfőbb oka , hogy kinyitják a bootloadert. Az is hibához vezethet, ha szolgáltatós telefont piszkálnak.A gyári függetlenekre érdekes módon nem nagyon írnak hibákat egyik típusra sem. Azt hiszem, ha meglesz a telefon, akkor nem fogom moddolgatni. Bár ha nem tudok iGo-t varázsolni rá, akkor minimum rootolom. Elvileg gyári független lesz amit veszek. Ahogy láttam eBay-en, a kijelző sem egy horror összeg, ha esetleg beadná a kulcsot. Addig is olvasgatok még egy kicsit az Android rendszer lelkivilágáról.
A pénz azért van, hogy elköltsük!
-
tomy86
addikt
válasz atos30 #12163 üzenetére
Az lemaradt, hogy a rootal tulajdonképpen rendszergazdai jogokat kapsz, ill. tudsz adni programoknak. Tudsz módosítani, törölni, cserélni rendszerfájlokat is valamint nem gyári romok, javítások, modok telepítéséhez is szükséges.
oncsi: több ramra én sem panaszkodnék. Nekem csak 60-70 név van a kontaktlistában, valószínűleg ezért nincs gond vele.
[ Szerkesztve ]
-
oncsi
őstag
válasz tomy86 #12164 üzenetére
"Én gyári rootolt rendszert használok és nincs vele problémám."
Szintén, kivéve a hívás lista/kontakt lassulásokat. Ezek zavaróak, de kezelhetőek (Nem használt programok a RAM-bol mindig törölve, és a hívás lista is felesleges több hónapra visszamenőleg)
Ezen túlmenőleg nincs is vele gond igazán. És még mindig ez az egyik leg szebb telefon Ha 1GB RAM lenne bene, még 1-2 évig használható is lenne.Kinek csak kalapácsa van, mindent szögnek vél
-
tomy86
addikt
válasz atos30 #12163 üzenetére
Jól látod a dolgokat. Annyi kiegészítéssel, hogy a hibák ritkábbak, de nyilván az ír a topikba akinek gondja van és nem az, akinél hibátlanul fut a rendszer. Zárt bootloaderen is használhatsz más 'os'-t feltéve, hogy a gyári kernelre épül. Legalábbis a Sony telefonjainál ez a feltétel.
Én gyári rootolt rendszert használok és nincs vele problémám.[ Szerkesztve ]
-
atos30
aktív tag
Sziasztok! Most készülök venni egy Ray-t. Ez lesz az első Android-os telefonom. Méretre ez jön be és a tesztek sem voltak rosszak amiket olvastam. Viszont látom, hogy gyakran előfordul pár hiba: -hívást nem lehet bontani, csak ha a másik fél lerakja -képernyőzár feloldásának problémája(kijelző behal?) - magától újraindul, akár hívás közben is - elfelejti a beállított csengőhangot (ha SD kártyáról van beállítva?) -képes belassúlni a rendszer
Nem vágom ezt az Androidot, de ha jól értelmezem ,akkor a bootloader az olyan ,mint PC-n a BIOS. Ezután elindul a kernel (mint PC-n a pl:winbootloader), ami tartalmazza az eszköz hardwereinek a drivereit és betölti azokat. Ezután indul az OS, ami most az ICS. Ha jól értelmezem ,akkor nyitott bootloader esetén tudok felrakni másfajta kernelt meg OS-t. Ha meg rootolom akkor meg gyakorlatilag bármilyen Androidos programot fel tudok rá rakni.
Namármost én úgy látom, hogy a problémák többnyire SW-esek. Akinek még az eredeti gyári Androidja van (GB) és még nem piszkálta a telefonját, annak működik problémamentesen?A pénz azért van, hogy elköltsük!
-
bododani
senior tag
válasz -HajTömeg- #12160 üzenetére
Na, sikerült frissítenem ezzel ICS-re,de nekem GB-re volt szükségem, és ICS után sikeresen feltettem Flashtool-al a GB-t. Köszönöm a segítséget!
-
bododani
senior tag
válasz -HajTömeg- #12158 üzenetére
Már több dolgot tudok használni, de egyedül ezt a SUS-t nem tudom. Honnan lehet letölteni a SUS-t, és hozzá az ICS-t?
Közben rájöttem hogy ez a Sony-nak a frissítő programja.
[ Szerkesztve ]
-
bododani
senior tag
Á miért nem engedi újratelepíteni a GB-t Flashtoolon? Ezt írja ki:
26/019/2013 17:19:05 - ERROR -
26/019/2013 17:19:05 - ERROR - Error flashing. Aborted
26/019/2013 17:19:06 - ERROR - Drivers need to be installed for connected device.
26/019/2013 17:19:06 - ERROR - You can find them in the drivers folder of Flashtool.
Azt a driver cuccot a flashtool mappából feltelepítettem. PCC felismeri a telót. A PCC-t nem futtatom, miközben újraraknám." Mint a vasat a rozsda, úgy emészti az irigyet saját lelke. "
-
bododani
senior tag
válasz -HajTömeg- #12155 üzenetére
Értem. Köszi a válaszokat!
Még azt nem tudod,hogy milyen cseretelót szoktak adni? Ugyan olyan értékűt mint amit beadsz vagy ami éppen van náluk?" Mint a vasat a rozsda, úgy emészti az irigyet saját lelke. "
-
-HajTömeg-
őstag
válasz bododani #12154 üzenetére
Hát mindegy, akkor legalább kapsz valami cseretelefont.
A kijelzőt meg cserélni fogják.Cserének nekem eddig mindig csak buta telefonokat ajánlottak, 2-3 éves szirszarokat.
Azokat meg sose hoztam el,mert itthon halomban állnak.
Szóval nincs sok esélyed rá,hogy okostelefont kapj, búcsúzz el egy időre a viber-barátoktól
Bár ki tudja,lehet csak a vodafone ilyen fos és a T ad majd egy Galaxy S3-at[ Szerkesztve ]
Alias: Júzer error
-
bododani
senior tag
válasz -HajTömeg- #12152 üzenetére
Értem. Sajnos messze vagyok a fővárostól, ezért csak a T-hez tudom vinni.
-
bododani
senior tag
válasz -HajTömeg- #12152 üzenetére
Értem, köszi. Újrarakom előtte a GB-t
Akkor Cordonhoz kell vinni? A T-be nem jó?[ Szerkesztve ]
-
-HajTömeg-
őstag
válasz bododani #12151 üzenetére
Akkor majdnem biztos a 2év garancia.
De legegyszerűbb,ha megkérded egy Tmobilban.
Viheted a Cordonhoz
Cím: 1045 Budapest, Széchenyi tér 9
Telefon: (1) 231 0331
Ha rootolt volt,akkor frissíts rá SUS-al, úgy ne add be.CSere telefont nekem csak a voda adott volna(valami butát), de onnan 2 hét mire visszakerül hozzád.
Így viszont 2nap alatt megcsinálták általában,de nem adnak semmilyen csere telefont.Ha T-hez viszed,akkor hosszadalmas a csere,de te tudod...
Szolgáltatóknál úgy megy,hogy beveszik tőled mondjuk hétfőn, elviszik a központi raktárba csütörtökön, onnan következő hét szerdán viszik el az összes telefont, így kb 1 hét mire elér a szervizbe.
Visszafelé ugyanaz, tehát 2-3 hétig náluk van.[ Szerkesztve ]
-
bododani
senior tag
válasz -HajTömeg- #12150 üzenetére
Pecsét:■ ■ ■ ■ ■ ▪T▪ Magyar Telekom
Magyar Telekom Központi Áruraktár
Telephely: Waberer's C1 Raktár 1239 Budapest, Európa u. 6T-mobile-os.
Futárral rendelték.A számlán a Szállító adatai-nál ez van: Magyar Telekom Nyrt
1013 Budapest Krisztina krt. 55.
Ha kell képet küldök.[ Szerkesztve ]
-
bododani
senior tag
És ezt honnan tudom meg hogy nekem mennyi van rá? Mert úgy tudom hogy 1 év van de nem vagyok benne biztos.
Szerk.: Most olvasom a Jótállási papíron, hogy:...jelen jótállási jegyen megadott készülékre kötelező 12 hónapos garancia van...
...jelen jótállási jegyen megadott termékre a Magyar Telekom Nyrt. további 12 hó korlátozott jótállást nyújt...
Mi az a korlátozott jótállás?[ Szerkesztve ]
-
stvrbll
csendes tag
válasz -HajTömeg- #12144 üzenetére
azért kösz
-
stvrbll
csendes tag
válasz -HajTömeg- #12142 üzenetére
nem találom benne pl a tetris demo t , Office Suite- t amiket le szeretnék törölni
-
stvrbll
csendes tag
válasz -HajTömeg- #12140 üzenetére
Root Checker szerint " A rendszergazdai jog kérésre megtagadva" , akkor mégsem sikerült? Az Eroot-on mind a 4 zöld pipa lett.
-
-HajTömeg-
őstag
válasz stvrbll #12139 üzenetére
Letöltöd ezt és törölgetheted a fölösleges programokat.
Hogy melyek azok asszem a mini totyik első oldalán ott lesznek.[ Szerkesztve ]
-
stvrbll
csendes tag
válasz -HajTömeg- #12137 üzenetére
Kösz, most megjelent egy Superuser ikon, mit kell beállítanom h le tudjak is törölni gyári alkalmazásokat?
-
tomy86
addikt
válasz Teseract #12134 üzenetére
Az új kártyával nem kell semmit csinálni, berakoda telefonba és használod.
Link2sd-t szokták ajánlani, ha extendee partícióra akarod tenni a progikat. Ebben nem tudok segíteni, mert sose használtam. Rendszerprogramokat nem tennék ext partícióra, mert az sd elérése mindig lassabb, mint a ramé. Én egyszerűen droidsail app2sd progival teszem sd-re az appokat.stvrbll: ahogy HajTömeg is írta, jó gb-hez is.
-
zhata
senior tag
Tökéletesen működik a hangalapú gépelésem Handcent sms-sel.
A bajom csak az, hogy a mondatok végén, hogy tudnék bemondással kitenni pl. egy kérdőjelet?
Ha valaki megoldást tud mondani, azt előre is nagyon megköszönöm.[ Szerkesztve ]
-
Teseract
tag
válasz tomy86 #12133 üzenetére
Ha belerakok egy új (nagyobb, gyorsabb) memória kártyát, akkor azzal van valami dolgom? Gondolok itt a formázásra.
Ha programokat egy külön részre szeretném rakni, akkor link2sd-t használjak, vagy esetleg más alkalmazást.? Mi az, amit semmikép ne másoljak a külön partícióra?
Bocs a sok kérdésért.
-
Teseract
tag
válasz tomy86 #10085 üzenetére
Szia,
Telefonom néhány napja újraindul random módon.
Ha a leírásodat követve felrakom a rom-ot, akkor az sd kártyáról is töröl minden mappát és filet, vagy ezt én tegyem meg telepítés előtt?
Arra gondoltam egy "tiszta" és root utáni ismét kitakarított "szűz" rendszer segíthet a probléma megoldásán.
Anno Gingerbreadről frissítettem ICS-re, de nem volt factory reset. Ez hiba volt részemről? -
bododani
senior tag
válasz -HajTömeg- #12126 üzenetére
És ez mennyibe kerül T-mobilenál?
-
bododani
senior tag
válasz -HajTömeg- #12126 üzenetére
Rendben, köszi.
-
viw
aktív tag
sziasztok,
találtam pár 4.2 romot az xda-n, melyiket ajánljátok napi használatra?!
köszi -
-HajTömeg-
őstag
-
bododani
senior tag
Óóó ne. Elromlott a telefonom
Egyik reggel azt láttam, hogy szürke kép fogad amikor felakarom oldani a kijelzőt. Fel is tudtam oldani, bár nem láttam a képet, amit ad, de azon a részen elhúztam az ujjam ahol fellehet oldani, és a kis hangot hallottam, hogy fel is oldódott, de szürke maradt a kép. Mondom akku ki-be. Jó is volt a következő nap délutánjáig. Mondom ki-be rakom az akkut. Jó volt megint, egészen mostanáig. Nem segít semmi sem. A kijelző fénye megvan, de fekete kép. Mi lehet a baj? Én alaplapra saccolnék. Kb mennyi lenne ezt megcsináltatni? Garancia lejárt 1 hónap és 11 napja.
[ Szerkesztve ]
-
sebgutkopf
őstag
válasz Grejoz #12121 üzenetére
Simán bármikor. Én legalábbis simán rádugtam a telót, megcsináltam ott volt, feltettem egy progit amivel lehet irtani, azzal lementettem irtás előtt a gyáriakat, majd nekiláttam a gyomlálásnak. Az ICS-em egyébként tavaly október óta van fent és azóta nem volt rajta visszaállítás se, semmi csak cache-t és history-t szoktam üríteni.
-
Grejoz
csendes tag
válasz sebgutkopf #12120 üzenetére
Köszi! Kipróbálom. És ez simán most mehet is? Nem kell vissza rakni a szűz ICS-et?
[ Szerkesztve ]
-
sebgutkopf
őstag
válasz Grejoz #12119 üzenetére
Van már egy gombnyomásos root-olási módszer is, talán az előző oldalon is be van linkelve. Az tényleg annyira egyszerű, hogy én is beadtam a derekam és megcsináltam, kb 10 másodperc az egész és ott figyel a superuser.
Tényleg csak néhány dolgot gyomláltam ki és úgy tűnik meghálálta a rendszer.
[ Szerkesztve ]
-
Grejoz
csendes tag
válasz SkylineGTR76 #12118 üzenetére
Hali mindenknek!
Rootolnám a telómat, és ez alapján csinálnám:
Kérdéseim:
Láttam, hogy azóta már van újabb Flashtool verzió. Azt szedjem le? vagy jó a leírásban szereplő is?
Ha később valami miatt szervizbe kellene küldeni a telót, akkor mit csináljak, hogy ne tűnjön fel a turpisság?Köszi a segítséget előre is!
[ Szerkesztve ]
-
Teseract
tag
Sziasztok,
Telefonom 3 napja napi 2-3 alkalommal automatikusan újraindul. Valaki tapasztalt ilyet? Mi okozhatja ezt?
[ Szerkesztve ]
-
japy
őstag
Sziasztok! Találkozott már valaki olyannal,hogy ha lehúzom a töltőről a telefont megváltozik a csengőhang!?
De ugyan ezt produkálja ha számgéppel kötöm össze! -
jose999
senior tag
Valahogy a betűméretet nem lehet megnövelni? Csak a Beállítások-Megjelemítés-ben? Nagyon kicsi nekem (igaz előtte aTAB 5 volt, nade akkor is )
„Oh, igen. A múlt gyakran fájhat, és elfuthatsz előle, de akár tanulhatsz is belőle.”
-
bododani
senior tag
Sziasztok! A színét tudom változtatni a home gombnak, de azt nem lehet beállítani, hogy ne sötétüljön el a fénye 6mp múlva, csak akkor, ha lezárom a kijelzőt?
-
tomy86
addikt
válasz borshow #12105 üzenetére
Függetlenítéssel kapcsolatban ezen a fórumon max. annyit írhatok, hogy bemész a vodához és x összeg fejében feloldják a hálózati korlátozást.
Romokat az xda-n találsz. 80-90%-uk felmegy zárt bootloaderre is.
Vannak gyári független romok is (Stock Roms címszó alatt), de azt tudod, hogy attól nem lesz független a telefon, mert egy független romot teszel fel? -
tomy86
addikt
válasz borshow #12103 üzenetére
Tudtommal az már nem nyitható (gsm boltban sem tudják megcsinálni). Ha gyárilag független a telefon, akkor a Sony hivatalos nyitását próbáld ki (ingyenes). Azt tudni kell, hogy a nyitással ugrik a garancia (bárhogy nyitsz). Tesztpontos nyitásnak nem sok értelme van, mert tudtommal fastboot akkor sem lesz, akkor meg minek? Custom kernelt nem fogsz tudni feltenni anélkül. Gyári kernelen futó romokat meg bootloader nyitás nélkül is fel tudsz tenni.
[ Szerkesztve ]
-
tomy86
addikt
válasz jose999 #12100 üzenetére
Attól függ mikor készült. Ha 12W14 utáni, akkor sehogy.
(#12101) Mucsi14: a gyárilag hozzáadott MH410 nem agybadugós. MH610, 650, 750 vagy MH1 Livesound mind jó a Rayhez. A Livesound kivételével 2-3 ezer magyar pénzért megvehetők a legtöbb GSM boltban (korábban az Auchanban is volt 2500-ért MH610). Arra figyelj, hogy ne a c jelűeket vedd, mert azok az újabb Sonykhoz vannak. Tehát ne MH750c vagy MH1c legyen.
[ Szerkesztve ]
-
Mucsi14
tag
Sziasztok!
Agybadugós fülest keresek,ami működik is a ray-el.Rendeltem 1 et a neten,de nem támogatott eszközt ír,Esetleg ha vki eladná a gyárit küldjön pü-t