Hirdetés
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Yettel topik
- Magisk
- Garmin topik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Kamerában erősíthet a Pixel 10
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
Új hozzászólás Aktív témák
-
Palos
tag
Nekem már 2-szer volt szervízben a Minim, az érintőgombos probléma miatt.
Első szervíz után kb. 1 hónapig jó volt a telefon, utána újra előjött a probléma.
Második szervízelés előtt, véletlenül sikerült telefonon elérnem a szervízt,(Cordon Electronics) ahol azt mondták, hogy küldjem be, mert másodjára már fixre kalibrálják.
Amikor mentem érte a Media-ba, volt nagy meglepetés: a telefonhoz csatoltak egy jegyzőkönyvet, hogy a telefont letesztelték, és minden megfelelően működik, ezért nem indokolt a javítás, és a készüléken érdemi javítás nem történt.
Ennek ellenére, szerintem megcsinálták a kalibrálást, mivel a probléma megszünt.(leteszteltem, azóta 2 hét eltelt)
Valószínűleg azért csinálták így, hogy ne legyen újabb bejegyzés a gari papíron, mivel 3 szervíz után lehet kérni a cserét.
Véleményem szerint, tegyél még egy próbát, azután bizakodjunk, hogy hosszútávon is jó lesz a készülék!
Új hozzászólás Aktív témák
ma Az Xperia X10 mini egy új kategóriát teremtett, az utód pedig mindenben jobb lett nála és továbbra is egyedi ajánlat az okostelefonok között.
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Hővezető paszták
- Ukrajnai háború
- Milyen routert?
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 12 Red 64 GB
- Samsung Galaxy S25 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S20 Ultra 12/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Honor Magic5 Pro 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Adatkábellel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest