- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Android szakmai topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
- Google Pixel topik
- Fotók, videók mobillal
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
GTR222HUN
csendes tag
Annak örülök, akkor már semmi sem tart vissza
Most egy Galaxy Ace-em van, azt cserélem erre. -
GTR222HUN
csendes tag
Sziasztok!
Mennyi ennek a telefonnak az akkumulátor élettartama?
állandó 3G, pár perc telefon, 10-15 perc internet, 1-2 óra zenehallgatás, semmi más.
Tényleg nagyon keveset bír ki? -
derrik
őstag
Az ünnepekre való tekintettek......valaki segítene rootolni a telomat? Mert még ilyen zárt bootloader-es cucc nem volt nálam:-) / privátban/
Telenor, ics 4.0.4 Xperia Mini Pro -
hp16
tag
sziasztok
van egy független xperia mini-m,amiben sms írásnál nincsenek ékezetek,haverom ugyanilyen telojában viszont van,mit lehet ezzel csinálni? -
draco31
veterán
Hello!
Keresek hozzá szervízkönyvet vagy szétszedési videót, de nem találtam. Elreped a haveromnak az érintője, de nem a külső réteg. Tökéletesen érzékel mindenütt, a kinelző is jó, szervizben 25e-et mondtak a cserére, ami egy picikét sok azt hiszem. Ezért én cserélem ki, nem ez lenne az első telefon amin hasonlót csinálok.
-
ko9
addikt
válasz
leslie_smith #19777 üzenetére
Megtaláltam a gépemen, és feldobtam: ExPERIA v4a
Ehhez viszont cserélni kell egy SystemUI-t, mert bugos, és összeomlik ha bekapcsolod a GPS-t. -
ko9
addikt
válasz
leslie_smith #19775 üzenetére
PÜ-ben feltett kérdésedre a válasz
-
Mezcal
addikt
Dicsértessék az SE mini!
-
ko9
addikt
válasz
leslie_smith #19771 üzenetére
Mióta nem foglalkozok ezekkel a készülékekkel, azóta minden ilyet töröltem. És természetesen az összes eddig publikált dolgom szabadon felhasználható.
-
derrik
őstag
válasz
dokee78 #19768 üzenetére
.....jól van, nem ma kezdtem csak máshol kicsit tovább lehet elmenni! Ha linket nem töltesz és a nevet nem írod le akkor nem vágnak azért rögtön karanténba:-)
Vagy a huszadik androidos telefonnál jártok és talán minden tekintetben ez a legkisebb darab, sonym p900 és p990 kivételével nem volt. Nem vagyok híve a főzött romoknak ezért csak olyan gyárit keresnék ha létezik amelyből a gyári appok kivannak gyomlálva. Tudom ..... rootoljam és szedjem ki magam:-) De csak olyan lenne jó amit egyben fel lehetne tolni. -
dokee78
félisten
válasz
derrik #19766 üzenetére
Én is így jártam először.
Egy játékkal kapcsolatban antiszemita voltam,de nem volt vészes.
Törölte egy modi a hozzászólásom.
Nem figyeltem a privit,hogy kaptam.
Mivel eltűnt a hozászólás újra megkérdeztem,megint törölték.
3. alkalomra már kaptam egy 6 órás tiltást,utána láttam,hogy szóltak privátban is,csak nem figyeltem. -
fecs
senior tag
Sziasztok!
Feleségem SE Xperia Mini-je kicsit furán viselkedik. A bekapcsoló gomb érzékeny lett. Normál működés esetén egy nyomásra felnyitja/lezárja a képernyőt. Nyomva tartva meg előjön a menű (képernyőkép, krepűlő mód...).
Jelen esetben viszont elég megérinteni a gombot (illetve környékét) és máris nyit/zár. Megnyomva pedig előjön a menü. Sajnos ez táskában is így működik, nem kell hozzá kézi érintés.
Egyszer volt egy kisebb koccanásos sérülés.Szerintetek ez lehet szoftveres hiba, vagy inkább hardvare-es? 2.3.4 GB van rajta.
-
BandiHUN
veterán
válasz
dokee78 #19760 üzenetére
http://arzuzda.hu/hu/ajanlat/sony-ericsson-liveview-okoskarora
Ez volt...de már vége az akciónak,ez egy közvetítő oldal,de teljesen működött a dolog,rendesen hivatalosan a speedshop-ot kellett felhívni,bediktálni az akciós kuponkódot és küldték.Szóval nem kamuoldal,a cuccoknál egyébként írják,hogy ki is az eredeti "forgalmazó" akinek a cuccait akciózzák,úgy néztem a telószerű holmik speedshop-osak.
Egyébként ez még nem a mostani "aktuális" LiveView cuccos,hanem a régebbi,de az új 27 rongy,és annyit nem szánnék ilyesmire
De 5 rongyért végülis egy sima színes lcd-s karóra se lenne rossz,elég szép árak vannak ugye...
Rezgőmotor van az órában is,hangot nem ad,vannak rá pluginek is,a kijelző maga nem érintős,hanem körülötte a keret 4 irányban...ami NEM IS BAJ,mert az ember nem a kijelzőt pont takarva buzerálja,hanem a 4 sarkot,mindig látva,mit csinál,és kapacitív,láthatatlanok a gombok.Igaz az okézás rendes gomb...de szintén nem gond,mert nem fordul elő,hogy az ember benyúl megvakarni a s..ét,és közben felhívja az óra a felhívja a fél telefonkönyvet,és továbbítja a barátnő "legkényesebb" sms-ét mondjuk...színes visszajelző LED is van rajta,igaz hülye hely,mert a tetején,mire ránéz az ember,inkább 1gombnyomás a kijelzőt bekapcsolni,mi van.
OLED 128x128 kijelző,nem világbajnok persze ma már,de jó,hogy ilyen technika,inkább mint a régi lcd-k.Szóval kellemes cucc.Igaz néha "bebugol",mert ha több minden történik,időbe telik neki frissülni...nomeg az is bezavarhatja,ha épp a telót is bűvöljük,és lehet "késés",valamit már a telón leokézunk,de még az óra jelzi 1-2 mp múlva. -
BandiHUN
veterán
dokee elvileg most tölti fel,ami kell nekem konkrétan,nyilván a downgrade-módszerrel esek neki,tegnap mondhatni minden sz...t átnyálaztam,de nem jött össze,még valami hülyeség kapcsán fel is frissítettem a telót az st19i szoftra is
végülis az is elindult...hogy hogy megy,inkább no comment
Szóval nekiesek a doki féle metódussal.Nem lenne gondom úgymond a "tudással",tizenéve olyan kütyüim vannak,amik buzerálhatók ugye,nem kínai semmi,csakhát ez mégis megint egy újfajta cucc,kicsit azért belefutok én is a szokásos szopásokba...
De ez van,ha az ember rögtön akar mindent,az androidot 5 napja "ismerem" a tabletem kapcsán,szóval biztos lesznek a teló körül is "tiszteletkörök".Mondjuk a tablet győzött meg véglegesen,hogy telóra is kell az android...főleghogy már van bluetooth-os karórám(4990-ért újonnan nem volt rossz bót'),headset,stb...el is felejtettem,mennyi ilyen cuccosom van,és minden bekapcsolva,durva volt,keveset facebookozok,de amikor tegnap tesóm ráírt cseten,durva volt,hogy pittyegett a pc,a tablet,a teló,és rögtön mocorgott a karóra a kezemenpersze pont vacsora közben kezdett minden zajongani a családi asztalnál....
-
aero.
veterán
-
derrik
őstag
a három betűs navi príma verzió valami skin felbontás probléma miatt nem indul! Ha valakinek lenne egy működő verzió feltöltené valahová?
-
BandiHUN
veterán
Vettem egy ilyen cuccost,és PRIVIBEN keresnék szakit,aki mesél,mit is lehetne kezdeni,hogy a gyári legfrissebb ROM rootolva legyen(rossz az,aki rosszra gondol,engem ez azért érdekelne,mert a hülye fénysznzort máshogy nem tudom kikapcsolni,és konkrétan megőrjít...),azonkívül akár nyilvánosabban érdekelne erre a cuccra jó Jelly Bean ROM,lehetőség szerint a hátrányait megemlítve,mi nem megy,ilyenek.Stabil jófajta nyitott/nyitható Jelly Bean is érdekelne...
Full nem vagyok kezdő a dologban...DE x oldalt átlapozni most nem szeretnék.
Fényszenzorra próbáltam szinte mindent,amit a Play ajánlott progit,persze semmi.
Ami még érdekelne,hogy a felső LED-et mennyire lehet működővé tenni eseményvisszajelzésre,tettem fel rá progit(Light Manager),a tesztnél még jól működik,amúgy simán nem jelez a teló eseményre...futni fut,persze.
Ami még érdekelne,az valami hangerőszabályzó,amivel lehet külön állítani a jelzőhangok és a csengés hangerejét...Gáz,ha jól jelez a teló(csörgés,stb),akkor minden más hangos,ordít,stb...és hol használom a telót,hol zsebben is kéne HANGO produkálnia,vagy táskában,nem poén állandóan fel-le veszegetni a hangerőt.
-
derrik
őstag
semmi gond. én csak azt hittem mivel eddig minden vásárolt készülékemen gyárilag valami védelemmel volt ellátva /kijelzővédő/ azt hittem ezen is van csak olyan pontosan van felhelyezve hogy nem látszik. Viszont az tűnt fel hogy az előlapi szenzoroknál nem látszik kivágás. A dobozában találtam egy un.3 rétegű kijelzővédőt. Viszont azon sincs a szenzoroknál a hely kivágva. Így most nem tudom hogy van e rajta vagy tegyem rá ami van. Egyáltalán valami komolyabb cucc az érintö felület, vagy sima műanyag?
-
derrik
őstag
Hali!
Most kaptam egy ilyen cuccot. Kijelző védő ami a dobozban van azt fel kell rá passzítani, vagy már van rajta? Mert én nem tudom megállapítani :-) -
FET-MEN
veterán
srácok ez mehet fel?
-
FET-MEN
veterán
Boldogat elöre is
-
sdavic01
tag
hangerőgomb megnyomása közben bekapcsolom és nem történik semmi ugyan úgy tölti tovább sus-nál nem ismeri fel. valaki help
-
aero.
veterán
-
FET-MEN
veterán
Valaki használ jb-t?
-
sdavic01
tag
valaki segítsen már frissíteni...
-
sdavic01
tag
válasz
sdavic01 #19701 üzenetére
Meg ez a UpdateService is bugol össze vissza két képet jelenít meg meg ugrál az egér a teló kiválasztásakor meg amikor kikapcsolva hangerő gombot nyomva rádugom bekapcsol a teló és tölti ennek így kell lennie ???
Új hozzászólás Aktív témák
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ Lenovo Yoga Slim 7 - 14.5" 3K OLED Érintő 90Hz - Snapdragon X Elite - 32GB - 1TB - 2,5+év gari
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest