Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
GTR222HUN
csendes tag
Annak örülök, akkor már semmi sem tart vissza
Most egy Galaxy Ace-em van, azt cserélem erre. -
GTR222HUN
csendes tag
Sziasztok!
Mennyi ennek a telefonnak az akkumulátor élettartama?
állandó 3G, pár perc telefon, 10-15 perc internet, 1-2 óra zenehallgatás, semmi más.
Tényleg nagyon keveset bír ki? -
derrik
őstag
Az ünnepekre való tekintettek......valaki segítene rootolni a telomat? Mert még ilyen zárt bootloader-es cucc nem volt nálam:-) / privátban/
Telenor, ics 4.0.4 Xperia Mini Pro -
hp16
tag
sziasztok
van egy független xperia mini-m,amiben sms írásnál nincsenek ékezetek,haverom ugyanilyen telojában viszont van,mit lehet ezzel csinálni? -
draco31
veterán
Hello!
Keresek hozzá szervízkönyvet vagy szétszedési videót, de nem találtam. Elreped a haveromnak az érintője, de nem a külső réteg. Tökéletesen érzékel mindenütt, a kinelző is jó, szervizben 25e-et mondtak a cserére, ami egy picikét sok azt hiszem. Ezért én cserélem ki, nem ez lenne az első telefon amin hasonlót csinálok.
-
ko9
addikt
válasz
leslie_smith #19777 üzenetére
Megtaláltam a gépemen, és feldobtam: ExPERIA v4a
Ehhez viszont cserélni kell egy SystemUI-t, mert bugos, és összeomlik ha bekapcsolod a GPS-t. -
ko9
addikt
válasz
leslie_smith #19775 üzenetére
PÜ-ben feltett kérdésedre a válasz
-
Mezcal
addikt
Dicsértessék az SE mini!
-
ko9
addikt
válasz
leslie_smith #19771 üzenetére
Mióta nem foglalkozok ezekkel a készülékekkel, azóta minden ilyet töröltem. És természetesen az összes eddig publikált dolgom szabadon felhasználható.
-
derrik
őstag
válasz
dokee78 #19768 üzenetére
.....jól van, nem ma kezdtem csak máshol kicsit tovább lehet elmenni! Ha linket nem töltesz és a nevet nem írod le akkor nem vágnak azért rögtön karanténba:-)
Vagy a huszadik androidos telefonnál jártok és talán minden tekintetben ez a legkisebb darab, sonym p900 és p990 kivételével nem volt. Nem vagyok híve a főzött romoknak ezért csak olyan gyárit keresnék ha létezik amelyből a gyári appok kivannak gyomlálva. Tudom ..... rootoljam és szedjem ki magam:-) De csak olyan lenne jó amit egyben fel lehetne tolni. -
dokee78
félisten
válasz
derrik #19766 üzenetére
Én is így jártam először.
Egy játékkal kapcsolatban antiszemita voltam,de nem volt vészes.
Törölte egy modi a hozzászólásom.
Nem figyeltem a privit,hogy kaptam.
Mivel eltűnt a hozászólás újra megkérdeztem,megint törölték.
3. alkalomra már kaptam egy 6 órás tiltást,utána láttam,hogy szóltak privátban is,csak nem figyeltem. -
fecs
senior tag
Sziasztok!
Feleségem SE Xperia Mini-je kicsit furán viselkedik. A bekapcsoló gomb érzékeny lett. Normál működés esetén egy nyomásra felnyitja/lezárja a képernyőt. Nyomva tartva meg előjön a menű (képernyőkép, krepűlő mód...).
Jelen esetben viszont elég megérinteni a gombot (illetve környékét) és máris nyit/zár. Megnyomva pedig előjön a menü. Sajnos ez táskában is így működik, nem kell hozzá kézi érintés.
Egyszer volt egy kisebb koccanásos sérülés.Szerintetek ez lehet szoftveres hiba, vagy inkább hardvare-es? 2.3.4 GB van rajta.
-
BandiHUN
veterán
válasz
dokee78 #19760 üzenetére
http://arzuzda.hu/hu/ajanlat/sony-ericsson-liveview-okoskarora
Ez volt...de már vége az akciónak,ez egy közvetítő oldal,de teljesen működött a dolog,rendesen hivatalosan a speedshop-ot kellett felhívni,bediktálni az akciós kuponkódot és küldték.Szóval nem kamuoldal,a cuccoknál egyébként írják,hogy ki is az eredeti "forgalmazó" akinek a cuccait akciózzák,úgy néztem a telószerű holmik speedshop-osak.
Egyébként ez még nem a mostani "aktuális" LiveView cuccos,hanem a régebbi,de az új 27 rongy,és annyit nem szánnék ilyesmire
De 5 rongyért végülis egy sima színes lcd-s karóra se lenne rossz,elég szép árak vannak ugye...
Rezgőmotor van az órában is,hangot nem ad,vannak rá pluginek is,a kijelző maga nem érintős,hanem körülötte a keret 4 irányban...ami NEM IS BAJ,mert az ember nem a kijelzőt pont takarva buzerálja,hanem a 4 sarkot,mindig látva,mit csinál,és kapacitív,láthatatlanok a gombok.Igaz az okézás rendes gomb...de szintén nem gond,mert nem fordul elő,hogy az ember benyúl megvakarni a s..ét,és közben felhívja az óra a felhívja a fél telefonkönyvet,és továbbítja a barátnő "legkényesebb" sms-ét mondjuk...színes visszajelző LED is van rajta,igaz hülye hely,mert a tetején,mire ránéz az ember,inkább 1gombnyomás a kijelzőt bekapcsolni,mi van.
OLED 128x128 kijelző,nem világbajnok persze ma már,de jó,hogy ilyen technika,inkább mint a régi lcd-k.Szóval kellemes cucc.Igaz néha "bebugol",mert ha több minden történik,időbe telik neki frissülni...nomeg az is bezavarhatja,ha épp a telót is bűvöljük,és lehet "késés",valamit már a telón leokézunk,de még az óra jelzi 1-2 mp múlva. -
BandiHUN
veterán
dokee elvileg most tölti fel,ami kell nekem konkrétan,nyilván a downgrade-módszerrel esek neki,tegnap mondhatni minden sz...t átnyálaztam,de nem jött össze,még valami hülyeség kapcsán fel is frissítettem a telót az st19i szoftra is
végülis az is elindult...hogy hogy megy,inkább no comment
Szóval nekiesek a doki féle metódussal.Nem lenne gondom úgymond a "tudással",tizenéve olyan kütyüim vannak,amik buzerálhatók ugye,nem kínai semmi,csakhát ez mégis megint egy újfajta cucc,kicsit azért belefutok én is a szokásos szopásokba...
De ez van,ha az ember rögtön akar mindent,az androidot 5 napja "ismerem" a tabletem kapcsán,szóval biztos lesznek a teló körül is "tiszteletkörök".Mondjuk a tablet győzött meg véglegesen,hogy telóra is kell az android...főleghogy már van bluetooth-os karórám(4990-ért újonnan nem volt rossz bót'),headset,stb...el is felejtettem,mennyi ilyen cuccosom van,és minden bekapcsolva,durva volt,keveset facebookozok,de amikor tegnap tesóm ráírt cseten,durva volt,hogy pittyegett a pc,a tablet,a teló,és rögtön mocorgott a karóra a kezemenpersze pont vacsora közben kezdett minden zajongani a családi asztalnál....
-
aero.
veterán
-
derrik
őstag
a három betűs navi príma verzió valami skin felbontás probléma miatt nem indul! Ha valakinek lenne egy működő verzió feltöltené valahová?
-
BandiHUN
veterán
Vettem egy ilyen cuccost,és PRIVIBEN keresnék szakit,aki mesél,mit is lehetne kezdeni,hogy a gyári legfrissebb ROM rootolva legyen(rossz az,aki rosszra gondol,engem ez azért érdekelne,mert a hülye fénysznzort máshogy nem tudom kikapcsolni,és konkrétan megőrjít...),azonkívül akár nyilvánosabban érdekelne erre a cuccra jó Jelly Bean ROM,lehetőség szerint a hátrányait megemlítve,mi nem megy,ilyenek.Stabil jófajta nyitott/nyitható Jelly Bean is érdekelne...
Full nem vagyok kezdő a dologban...DE x oldalt átlapozni most nem szeretnék.
Fényszenzorra próbáltam szinte mindent,amit a Play ajánlott progit,persze semmi.
Ami még érdekelne,hogy a felső LED-et mennyire lehet működővé tenni eseményvisszajelzésre,tettem fel rá progit(Light Manager),a tesztnél még jól működik,amúgy simán nem jelez a teló eseményre...futni fut,persze.
Ami még érdekelne,az valami hangerőszabályzó,amivel lehet külön állítani a jelzőhangok és a csengés hangerejét...Gáz,ha jól jelez a teló(csörgés,stb),akkor minden más hangos,ordít,stb...és hol használom a telót,hol zsebben is kéne HANGO produkálnia,vagy táskában,nem poén állandóan fel-le veszegetni a hangerőt.
-
derrik
őstag
semmi gond. én csak azt hittem mivel eddig minden vásárolt készülékemen gyárilag valami védelemmel volt ellátva /kijelzővédő/ azt hittem ezen is van csak olyan pontosan van felhelyezve hogy nem látszik. Viszont az tűnt fel hogy az előlapi szenzoroknál nem látszik kivágás. A dobozában találtam egy un.3 rétegű kijelzővédőt. Viszont azon sincs a szenzoroknál a hely kivágva. Így most nem tudom hogy van e rajta vagy tegyem rá ami van. Egyáltalán valami komolyabb cucc az érintö felület, vagy sima műanyag?
-
derrik
őstag
Hali!
Most kaptam egy ilyen cuccot. Kijelző védő ami a dobozban van azt fel kell rá passzítani, vagy már van rajta? Mert én nem tudom megállapítani :-) -
FET-MEN
veterán
srácok ez mehet fel?
-
FET-MEN
veterán
Boldogat elöre is
-
sdavic01
tag
hangerőgomb megnyomása közben bekapcsolom és nem történik semmi ugyan úgy tölti tovább sus-nál nem ismeri fel. valaki help
-
aero.
veterán
-
FET-MEN
veterán
Valaki használ jb-t?
-
sdavic01
tag
valaki segítsen már frissíteni...
-
sdavic01
tag
válasz
sdavic01 #19701 üzenetére
Meg ez a UpdateService is bugol össze vissza két képet jelenít meg meg ugrál az egér a teló kiválasztásakor meg amikor kikapcsolva hangerő gombot nyomva rádugom bekapcsol a teló és tölti ennek így kell lennie ???
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Az Xperia X10 mini egy új kategóriát teremtett, az utód pedig mindenben jobb lett nála és továbbra is egyedi ajánlat az okostelefonok között.
- World of Tanks - OFF topic
- BestBuy topik
- iPhone topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen autót vegyek?
- Sweet.tv - internetes TV
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- PlayStation 5
- Tovább csúszik az Apple okosotthon hardvere
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 12 Red 64 GB
- Samsung Galaxy S25 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S20 Ultra 12/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Honor Magic5 Pro 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Adatkábellel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest