Hirdetés
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Megtollasodik a középkategória
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Android szakmai topik
- iPhone topik
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Sony Xperia 5 V - kell-e nekünk zoom?
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
Új hozzászólás Aktív témák
-
evo87
őstag
Sziasztok!
T-s ICS fut a Minimen. Olvastam több helyen, hogy az ICS-ben a telefonkönyvben elég csak a néven jobbra (hívás) vagy balra (sms) húzni az ujjat és így elérhetőek a gyorsfunkciók, de a Miniben nem találok erre utaló nyomot. Valahol ki/be lehet kapcsolni vagy ez nem került bele a Sony szoftverébe?
-
wallace
tag
Na most lett időm visszatérni a Smultronichoz... Szóval miután felraktam a 3.5-öst, eltűnt a root jogom, nincs wifi és usb. Most már rohadt ideges vagyok, jó pár rootoláson, cwm telepítésen vagyok túl. Van valakinek ötlete, mi a szarért nem megy normálisan nekem a Smultronic, amivel eddig kb senkinek nem volt semmi baja? rootolt gyári 587-ről indultam minden egyes alkalommal.
-
FET-MEN
veterán
Pacsker. Elég sok ez a trés hsz holnap megcsinálnám első hsz-be csak egy link kellene egy t-s gb ftf-ről illetve egy 587 ftfről
-
fatal`
titán
válasz
lesliemusic #18589 üzenetére
Factory reset és utána a második indítástól jó lesz. Ha mégsem, akkor flashtoollal vissza tudod rakni a GB-t.
-
lesliemusic
csendes tag
Üdv mindenkinek! Feltettem a T s telóra az ICS. Teljesen belassult. Mit csináljak vele?
-
eastsider
nagyúr
RealICS és RealICS Lite közt mi a különbség? (azonos kernellel, mondjuk KRSH v3?)
-
rutyika68
őstag
válasz
wayne1 #18582 üzenetére
Hali!
Ezt letöltöd. Megnyitod winrar-ral, yaffey.exe-t elindítod, megnyílik egy ablak, open gombra katt, kitallózod a SD\clockworkmod\backup\2012-09-01.19.42.27/system.yaffs2.t, megnyílik az ablakba. Jobb egér klikk a buid.prop-ra, export, és mented az asztalra. Megnyitás txt-ként, és a szögedben keresed az id= xxx.xxx. Az x-ek helyén szerepel a rom neve.
-
wayne1
senior tag
CWM backupból hogy tudom megállapítani, hogy melyik ROM-ot mentettem le?
-
FET-MEN
veterán
Ez melyik rom? Ráadás az én telómon volt
.. Mi működik mi nem?
-
FET-MEN
veterán
-
ricsike81
aktív tag
2011 xperia készülékekre nem lesz jelly bean a sony közlése szerint. szerintetek lesz még a minire frissítés javitás végett ?A kernelre gondolok.
-
jurzsolt
tag
Most jutottam odáig, hogy rootolnám a telefont (587, független). Rootoltan vettem, csak figyelmetlenül hivatalosan frissítettem 587-re, rendszergazda jog oda lett.
Van olyan magyar nyelvű gyors rom, ami tisztított a felesleges dolgoktól (timescape, stb.) vagy azokat nekem kell törölnöm felrakáskor?
Azt meg se kérdezem, melyiket érdemes, az úgy is szubjektív. -
cocus007
tag
Valakinek volt olyan gondja hogy nem tudja lehuzni az állapotsávot (felső csik)?
Barátom teloján kicserélték más miatt a kijelzőt, és utána feltűnt ez a hiba, de csak álló helyzetben. Elvileg ujra ki akarják cserélni a kijelzőt,csak várni kell rá...
De hát elég sok gond van evvel a teloval,lehet vmi selejtet fogott ki sajnos. -
ablack
senior tag
-
wayne1
senior tag
válasz
darvinya #18524 üzenetére
Nem hinném, hogy a codec a rossz, mert kipróbáltam több mkv-t is.
Lehet, hogy értelmetlen ekkora kijelzőn a 720p, de ki akartam próbálni, mert a munkahelyemen megnéztem egy my audio 7"-os tabletet (1ghz cpu, 512mb ram) és pendrive-ról, mem kártyáról akadás nélkül vitte a 720p/1080p videókat.
Gondoltam a telómban majdnem ugyanaz a hardver van csak kisebb kijelzőn ennek is simán vinnie kéne. De nem. Pedig a fórumban rákeresve láttam, hogy másnak simán viszi. Ezért nem értem, hogy nálam miért akad ennyire. -
ablack
senior tag
válasz
NecroPhill #18554 üzenetére
Sziasztok,
Jelenleg a telefonomon .62-es t-mobile-os rom van.
Root-olni szeretném a telefont.
Ehhez ugye vissza kell tenni a .42-est?
Ez megoldható adatvesztés nélkül, tehát hogy az alkalmazásaimat le tudjam menteni a már rootolt telefonról?
Ha igen akkor milyen módon? -
psanyika
csendes tag
Bocs,hogy ide írok,de ez a topik pörög.Eladtam a minimet a munkám miatt,hogy egy activot vegyek,mert fontos,hogy strapabíró legyen a készülék.Szeretnék érdeklődni,hogy egy korrekt és megbízható webbáruházat keresek ahol tudnák jó árban xperia activot vásárolni.Előre is köszönöm.
-
bala6120
senior tag
válasz
NecroPhill #18551 üzenetére
Láttam, hogy magadtól is rájöttél
-
bala6120
senior tag
válasz
dokee78 #18526 üzenetére
Miért írjátok még mindig, hogy vissza kell térni .42-re a roothoz?
Ez nem egyszerűbb?
-
fatal`
titán
válasz
NecroPhill #18538 üzenetére
Menüből nem is fogod tudni eltávolítani. Fájlkezelőből tudod törölni az apk-t (/system/app), vagy telepíts hozzá valamilyen uninstaller, ami kezeli a rootot, én ezt ajánlom:
-
aero.
veterán
válasz
NecroPhill #18538 üzenetére
Link2sd vagy Titanium Backup
-
NecroPhill
csendes tag
válasz
dokee78 #18526 üzenetére
No, a rootoláson túl is vagyok (.462-re flash le, aztán a DoomLoRD féle progival rootoltam és végül flash vissza .587-re), minden sirály: Superuser App megjelent a menüben és a Root Checker nevű App is rootoltak látja a telót!
Viszont a gyári alkalmazások sajnos még mindig nem eltávolíhatóak, pedig előzetesen azt olvastam, hogy a rootolás után azonnal el lehet távolítani akár a gyári Appokat is. én nézek el vmit? -
Gigi01
őstag
Sziasztok!
Nekem még a 4.0.2.A.0.42 build van a telón,ahogy gyárilag vettem.
Nyáron belepiszkáltam,ugye a melegedés végett,hogy ne legyen olyan érzékeny.
Ha frissítem,akkor újra kell kalibrálni az érzékenységet,vagy azt alapból a frissítés helyrehozza?
Érdemes frissíteni?Már régóta riaszt,a 4.0.2.A.0.62 végett.T-Mobilos a készülék. -
Pocok256
veterán
Srácok haxolt JB ről valami hír van már úgy ahogy használható verzió ?
-
dokee78
félisten
válasz
NecroPhill #18525 üzenetére
1. ROOT-hoz vissza kell flashelni .42-esre.
Google Chrome-ban nem tudom mit esznek olyan sokan. (pf: 65MB a mérete
)
Van képernyőfotó: kikapcs gombot és le hangerőt egyszerre nyomva tartod.Én is gyárit használok és semmi gondom vele.
-
NecroPhill
csendes tag
Sziasztok!
SEUS frissítette a telómat a gyári .587-es ICS-re. Ezzel nem is lenne idáig semmi probléma... A baj az, h bár nem használok sokféle Appot, a meglévőknek már nincs elég helye, h updatelni tudják magukat,egyszerűen betelt a teló belső tárhelye. Mindent, amit csak lehetett már átpakoltam SD-kártyára, de így is csordultig van a teló belső tárhelye, kész: kampó... Már a futó alaklmazások mondják fel sorra rendre a szolgálatot, így gyakorlatilag hasynálhatatlanná vált a telóm...
GoogleChrome telepítéséről vagy Adobe Flash Player 11.1-ről nem is álmodhatok, nincs hely.
Azt találtam ki, h rootolom a telót és leszedegetem felesleges gyári szarokat szépen (pl. TimeScape), amik csak zabálják a helyet, de baromira nem használom őket.
1. Ha valaki tud jobb ötletet, várom szeretettel a tanácsokat, ne kíméljetek!
2. Root már csak azért is kéne, mert egy sima képernyőfotó App sem fut anélkül...
3. Van-e már .587-es gyári droidot közvetlenül rootoló módszer?
4. #17696 alapján azt okoskodtam ki, h 0.98 Flasherrel feltszek egy .462-es kernelt és azt már baromi egszerűen lehet rootolni az XDA-develooperses link alapján a DooMLoRD-féle módszerrel. Na most, ha ényleg nincs jobb, egyszerűbb módszer, akkor légyszi' dobjatok linket, ahonnan .462-es kernelt tudok szedni!Összefoglalva: nem kell csillivilli custom-ROM, csak szeretnék elférni a telón, letakarítani a felesleges gyári szutykot, fussanak és frissüljenek az appok, amiket viszont tényleg használnék; be tudjam állítani, h a nagyobb alkalmazások, amiknek már a gyári Appok letekerítása után sem maradna helye, közvetlenül SD-kártyára települjenek és végül - tudjam kifényképezni a képrnyőt, ha szükséges.
Priviben is bombázhattok a válaszokkal, ha tudtok segíteni!
Előre is köszi!
-
wayne1
senior tag
Erre esetleg valakinek van valami ötlete? Mert azóta sem tudtam megoldani.
-
Mr X
veterán
válasz
dokee78 #18518 üzenetére
Nekem úgy sikerült megoldani, hogy úgy indítottam a flashtool-t, hogy nem volt gépre dugva a telefon. Ebben a formában nyomtam a flash gombra, kiválasztottam a flashmode-ot, meg a szoftvert, és ezután, mikor feldobta a kis ablakot, hogy kapcsoljam ki a telefont, aztán hangerő le nyomva tartása mellett dugjam rá, na akkor kötöttem rá a telefont a megfelelő módon (kikapcsolva, hangerő le nyomva).
Nekem is mindegy volt, milyen rom.
-
dokee78
félisten
[ Módosította: Barthezz2 ]
-
satinskirt
csendes tag
hali! szerintetek melyik a legjobb custom ICS- rom zárt bootloader-re? köszi aki segit!
-
rolix69
csendes tag
Igazatok volt egy másik géppel w7 en automatikusan sikerült!
-
rolix69
csendes tag
Driverrel nem lehet baj ha rádugom a gépre azonnal felismer pc companio álandóan felajánlja a frissítést lehet hogy W8 oprendszer nem jó?
-
Keeperv85
nagyúr
válasz
rolix69 #18508 üzenetére
Az 42-es ROM és az van gyárilag a telón. A PCC-hez NEM kell kikapcsolni a telót! Magától kikapcsolja és telepíti a drivereket is.
Van egy kis progi, USBDeview a neve. Szedd le (Google). A összes Sony drivert töröld le vele és engedd a SUS-nak vagy a PCC-nek a sajátját visszatenni.
-
rolix69
csendes tag
Megpróbáltam mindent pc companion újratelepít update centerrel is ugyanaz driver usb frissítés feladjam?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Az Xperia X10 mini egy új kategóriát teremtett, az utód pedig mindenben jobb lett nála és továbbra is egyedi ajánlat az okostelefonok között.
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 12 Red 64 GB
- Samsung Galaxy S25 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S20 Ultra 12/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Honor Magic5 Pro 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Adatkábellel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest