Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- VoLTE/VoWiFi
- iPhone topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- IFA 2024: Harmadik generációs T-Rex is volt
- Prohardver app (nem hivatalos)
Új hozzászólás Aktív témák
-
ko9
addikt
válasz leslie_smith #19771 üzenetére
Mióta nem foglalkozok ezekkel a készülékekkel, azóta minden ilyet töröltem. És természetesen az összes eddig publikált dolgom szabadon felhasználható.
--------------------------- Privátot privátba - Fórumtémát fórumba!! --------------------------- --------- I/DEBUG(3430): debuggerd committing suicide to free the zombie! ---------
-
ko9
addikt
válasz leslie_smith #19775 üzenetére
PÜ-ben feltett kérdésedre a válasz
--------------------------- Privátot privátba - Fórumtémát fórumba!! --------------------------- --------- I/DEBUG(3430): debuggerd committing suicide to free the zombie! ---------
-
ko9
addikt
válasz leslie_smith #19777 üzenetére
Megtaláltam a gépemen, és feldobtam: ExPERIA v4a
Ehhez viszont cserélni kell egy SystemUI-t, mert bugos, és összeomlik ha bekapcsolod a GPS-t.--------------------------- Privátot privátba - Fórumtémát fórumba!! --------------------------- --------- I/DEBUG(3430): debuggerd committing suicide to free the zombie! ---------
-
GTR222HUN
csendes tag
válasz leslie_smith #19806 üzenetére
És ha mondjuk 3G helyett átkapcsolom 2G-re,meg éjjel kikapcsolom, akkor azzal úgy kibírja 2 napig?
[ Szerkesztve ]
-
FET-MEN
veterán
-
FET-MEN
veterán
válasz leslie_smith #19813 üzenetére
hát, nekem nyitott loaderem van, de win8 miatt nem mennek fel a driverek. Aero asszem vagy dokee mondta hogy gépház, nekem olyan nincs win8 alatt, szval azóta se tudtam feltenni JB-t
Iphone 7
-
aero.
veterán
válasz leslie_smith #19823 üzenetére
Függetlent tudsz csak nyitni, tudok segíteni, ha érdekel pm me.
[ Szerkesztve ]
-
derrik
őstag
válasz leslie_smith #19865 üzenetére
Ez milyen rom? Mert én még nagyon új vagyok itt. Milyen rom az alapja, hogyan tehető fel?
-
dokee78
félisten
válasz leslie_smith #19873 üzenetére
Ez lesz igen
De melyik verzió ez,mert anno az 1.2 megvolt. -
FET-MEN
veterán
válasz leslie_smith #19873 üzenetére
Felraktam és ha beállítottam app leállt. Megoldás: beállítod kíirja hogy leállt, kikacspcsolod nem okézod le. Elindulás után fut gond nélkül minden laggmentes
Iphone 7
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest