- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- VoLTE/VoWiFi
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- One mobilszolgáltatások
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Honor Magic V2 - origami
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
-
Mobilarena
Sony Ericsson Xperia arc S – arcfelvarrás [olvasd el az első hozzászólást!] FÜGGETLENÍTÉS / WAREZ TILOS!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Midway
senior tag
A hőmérséklet miatt reped el.
Most cseréltettem 10 nap volt és nekem is hangszórót is kellett cserélni.
Telenornál voltam és visszarakták a 2,3 szoftvert .
Mindent mentsél le!És a buzgó szervizesek vissza rakták a sim lockot is ami ki lett fizetve tavaly hivatalosan.
Hiba lap tetején nagy betűkkel rá lett írva, hogy független,de hiába.Másnap vissza és egy óráig bűvőlték az üzletben mire a küldött kódot sikerült beírni nekik.
Csak nézték a piros kártyát.
-
norberto212
csendes tag
Szia!
Én is így szervizeltettem + nálam a hangszórót is cserélni kellett, mert recsegett. Minden probléma nélkül cserélték az alkatrészeket. Igaz kb 1,5 hétbe került, de adtak csere készüléket addig. Viszont ez fél éve történt, és pont a héten ismét elkezdett repedni, ugyanott. Először is ennyi idő után repedt el.
Meg én vissza tettem a gyári rendszert, mert nem az volt rajt, de nem vagyok biztos benne, hogy ez komolyabban foglalkoztatná a szervizeseket.
-
Frozzy
őstag
hiába raksz fel akármilyen rendszert. az android mindig is meg fog torpanni.. ezt sajnos nem rég vettem észre. most jelenleg jellysandwichet használok de ez sem tökéletes.
más: ha valaki tud GB-s 2.3.x-es főzött rendszert ami felmegy zárt BL-re az linkeljen már egyet pls!
-
Rick4
félisten
Nade az androis api-ből felvételnek pont az a lényege, hogy nem a mikrofonból vesz, hanem a belső adatfolyamot veszi ki..
callrecorder néven keress rá, a felső csíkon egy kis piros pöttynek kell lennie, mikor ez működik, automatán is vesz, sd-re rögzít, listából visszakereshető minden hívás. Talán kicsit többet kér az akksiból, de egyébként jól dolgozik. -
gipsztigris
addikt
Az sem volt gyenge ami velem történt!
Hétfőn megrendeltem webshopon keresztül, csütörtökre ígérték a szállítást. Majd telefonálgattam és kiderült, hogy sehol sincs Arc S. Szerdán reggel felhívtam a webshopot, kérdeztem, hogy "mi újság a futrinka utcában?" Mondták, hogy nincs készülék és hogy stornózzák-e a rendelésemet. - Mondtam, hogy igen. Erre kb. két óra múlva felhív ugyanaz a hang és közli, hogy két héten belül várnak egy nagyobb szállítmányt és fenntartom-e a rendelésemet amit az előbb lemondtam.- Mondtam, hogy igen.
Újabb egy óra múlva felhívott ugyanaz a hang és közölte, hogy épp most érkezett meg a szállítmány, most pakolják ki a kocsiból . De az eredetileg csütörtökre ígért szállítást már nem tudják megoldani, csak péntekre tudja kiküldeni.
És végül péntek délután megkaptam, a telefont. Szóval ennyit a multik logisztikai képességeiről! -
Gabi 8906
senior tag
Sima gsm hálózaton használom, és a net ki van kapcsolva. Csak akkor kapcsolom be ha pont netezni szeretnék róla.
Emiatt nem értem ezt a hatalmas különbséget terhelés esetén. Játékoknál gondolom maxon, vagy legalábbis magas órajelen pörög a proci. Amikor filmet néztem róla akkor a hangerő is magasan volt. És alig merült. Régi Symbianos meg zárt rendszeres telon nem láttam ekkora különbséget. Az nekem idáig alap volt hogy ha Offline, akkor tovább bírja készenlétben.
De Androidnál úgy látom a terhelésre is nagy hatással van az Offline.
Gyári 2.3.4 van most az Arc S-emen. -
Ferenczi Áko
addikt
Hello! Nekem volt szerencsém mindkettő mobilhoz(Ray, Arc S).. Jelenleg Arc S-t használok,de megpróbálom leírni a dolgokat pro és kontra:
- Az összeszerelés minőségével annyi bajom van az Arc S-nél,hogy az alsó gombsor nem valami stabil,de meg lehet szokni. Nekem a Ray érintős gombsora jobban bejött. Viszont van rajta fizikai kameragomb,ami szerintem előny. Maga a telefon egyébként nem nyöszörög,a hátlap is rendesen illeszkedik! Az pedig,hogy karcosodik,sajnos a lakkfekete alkatrészek minden telefonnál karcolódnak! Vettem rá egy szilikontokot 1200 ft-ért és le van a gond! De szerintem még mindig jobb mint a Ray hátlapja,mert ott meg az a gumírozott réteg jön le a sarkainál úgy is,hogy tokban volt!
- A telefont naponta tölteni kell,ekkora kijelzőnél ezt sajnos nem tudod kikerülni,ha aktívan használod a telefont. Cserébe viszont jól kezelhető felületet kapsz,írás közben félreütés kizárt,a betűket tisztán lehet olvasni,és ha videót vagy képet nézel vissza,akkor előnyösebb az Arc S.
- A +400 Mhz-t határozottan érezni! Akadás még nem volt idáig,a komolyabb játékokat,mint pl a NOVA 3,akadás mentesen futtatja! A Ray-nél volt olyan alkalmazás amit be sem töltött,és nem egyszer előfordult,hogy a menüben is szaggatást tapasztaltam! Az Arc S-nél soha,pedig jelenleg 189 órája van bekapcsolva a telefon újraindítás nélkül!
-A beszédhangon meglepődtem,elég hangos a hangszóró,és zajos környezetben is lehet érteni amit a hívó/hívott fél mond!
Összességében az én véleményem,hogy megérte a Ray-ről az Arc S-re váltani,(még így is,hogy nem csíptem idáig a nagy kijelzős telefonokat)mert a fizikai gombok instabilitását és a picit gyengébb üzemidőt leszámítva egy érezhetően gyorsabb, nagyobb kijelzőjű és könnyebben navigálható telefont kaptam! Remélem tudtam segíteni!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple MacBook
- Leszámol a saját Linux disztribúciójával az Intel
- Milyen processzort vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Hobby elektronika
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Házimozi belépő szinten
- Rendszergazda topic
- MasterDeeJay: Natív 3Dfx Glide Windows11 alatt Voodoo1 és Voodoo2-vel.
- EAFC 26
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A36 5G 128GB dobozos 12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy S24 Ultra / Kártyafüggetlen / 12/1024GB
- Xiaomi Redmi Note 14 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 5G 12GB RAM / 512GB ROM (Garancia 2026.04.10-ig)
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Inspiron 5405 - Ryzen5 4500U I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- AKCIÓ! MSI B460M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6650XT 8GB Cooler Master MB600L Chieftec 600W
- 130+131+132+133 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest