- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Yettel topik
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Honor Magic V2 - origami
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- iPhone topik
-
Mobilarena
Sony Ericsson Xperia arc S – arcfelvarrás [olvasd el az első hozzászólást!] FÜGGETLENÍTÉS / WAREZ TILOS!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
adambox #2795 üzenetére
Viccesen fog hangzani, de nálam bevált: nyomj egy factory reset-et, de ezúttal a routernek! Velem is ezt játszotta (TP-LINK 1043ND), amellett, hogy feleségem Xperia Ray-je teljesen jól működött vele. Először kivettem a MAC cím szűrést, sz@rt sem ért...mondom, akkor új firmware a routernek. Bevált.
-
Cobalt14
tag
válasz
adambox #2762 üzenetére
Nagy nehezen sikerült, a google lejátszóban nem engedte csengőhangnak beállítani, ezzel igen,kicsit mondjuk felesleges mókolásnak érzem ezt így, mert a hang alkalmazás választójog nem teszi be egyik külön programot se. A gyári notification hangokat vajon megtalálhatom valahol pl mp3-ban?
Sebességre eddig nekem a jelly sandwich és ez az ultimate jött be, ha sikerül megoldanom a csengőhang kérdést teljesen, akkor egyelőre ez nyer, de még tesztelgetnem kell. Ennek jobban tetszik az ikon készlete meg az egész, bár a gyári zenelejátszót kicsit sajnálom, mert egész megszerettem a T-s designt.
-
Cobalt14
tag
válasz
adambox #2746 üzenetére
Az nincs meg, majd lehet valamikor kipróbálom.
Root után (már megvan a CWM is) a 8.0-t felrakni ugyanaz mint bármi más romot, az alábbi wipe sorrend után feltettem (nekem az xda-n a romhoz adott leírás (wipe cache + fix permissions) nem vált be, bootloop lett).
wipe data/factory reset
wipe cache partition
mounts and storage:
-format /cache
-format /data
-format /system
-format /sd-ext
Advanced:
Wipe Dalvik Cache
Wipe Battery StatsMivel a full wipe miatt elszáll a cwm, így azt pótolni kell. Itt kellett kicsit trükközni (THX to viewdetails
), mert a JellySandwich android verziónak 4.2-t hoz és a készülék típusát átírja lt18-ra LT18i helyett, és így az xparts nem engedett cwm-et telepíteni. Így kell egy root explorer (én konkrétan ezt ajánlom), és a build.prop (system mappán belül) fájlban át kell írni minden 4.2 és lt18 részt 4.0.4 és LT18i-re (nagy betű is számít). Így már telepíthető az xpartsból a cwm.
Ezután recovery-ből simán telepíteni kell először a 8.1-es frissítést, reboot, majd utána ugyanígy a 8.2-t, és kész van. Remélem tudtam segíteni.
-
Cobalt14
tag
válasz
adambox #2742 üzenetére
Már arra gondolsz, hogy a root után hogyan kell feltenni?
Ahogy nézem ICS alapú (a beállításokban 4.2-t ír ki, de az easter eggnél már 4.0.4), csak néhány dolgot átemeltek a Jelly-ből. Ez előtt még csak egy romot használtam (Sparta charge), de annál én gyorsabbnak és talán kicsit stabilabbnak érzem, egyedül az ikon készlet nem tetszik annyira (csak ezt még nem tudom hogyan lehet customizálni
, majd megtanulom, és lehet lecserélem), egyébként jónak tűnik.
Játékot eddig még csak a Cut The Rope-ot próbáltam, az szépen fut, majd kipróbálom valamikor az asphalt 7-et, meg pár másikat.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! NZXT Kraken Elite 360 RGB vízhűtés garanciával hibátlan működéssel
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 docking station
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest