- Motorola G86 - majdnem Edge
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Nem sok meglepetést tartogat a Galaxy S25 FE és Tab S11 Ultra külseje
- Magisk
- Mobil flották
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
Sony Ericsson Xperia arc S – arcfelvarrás [olvasd el az első hozzászólást!] FÜGGETLENÍTÉS / WAREZ TILOS!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Gabi 8906 #1226 üzenetére
Gondolom, Nálad is egyfolytában megy a fiókok szinkronizálása, esetleg háttéradatokkal együtt. Na, ez az, ami rengeteget eszik. Nemrégiben váltam meg a Mini Pro-tól, ott is ez volt: ha a fiókok szinkronját és az adatforgalmat lekapcsoltam, alig merült 30%-ot egész nap. Ellenben, ha úgy használtam, ahogyan egy okostelefont szokás, akkor bizony a legjobb esetben is csak 12-14 órát bírt ki egyetlen felöltéssel.
-
mycso
veterán
válasz
Gabi 8906 #379 üzenetére
Uhh ez a lagolás/vibrálás, nálam nincsen...itt ez nálad nem tudom mi lehet...de nem ilyennek kellene lennie, tehát valami hiba van.
Egyébként én a Nova launchert használom, nem a gyárit, lehet az is számít valamit...
Akku kb ilyesmi nekem is, ez teljesen jó. Nálam is GSM mód, viszont állandó net kapcsolat.
Hogy mennyire vagyok elégedett??? Szerintem jó kis telefon, ami nekem nem tetszik az a kamerája (a fentebb említett okok miatt )és a kijelzője (valahogy olyan fakók a színek).
(#380) Cobalt14: nálam tökéletesen működik, nem záródik be.
-
mycso
veterán
válasz
Gabi 8906 #377 üzenetére
Uhh ez erôsnek tûnik, hogy az lg szoftveresen stabilabb (bár hallottam, hogy a kezdeti nehézségek után sokat javult szoftver téren az lg).
Telenoros Arc S-em van és már kb 1-1.5 hete rajta van az ICS hivatalosan.Ezzel nekem tökéletes, bár a GB csak pár órát volt rajta arról nem tudok érdemben nyilatkozni.
-
viger
tag
válasz
Gabi 8906 #365 üzenetére
Nekem is gyorsan merült az Arc S. De nekem be van kapcsolva a Wi-Fi a 3G és a GPS is. ha már 'megvettem' a mobil netet az adatáramlás közepében akarok lenni
Fényéről 35%-on van most. megnéztem az aku statisztikát. 3 óra képernyő ébrenlét akkor játék ment rajta. 24 óra alatt 15%-ra esett az alku. Raktam rá egy progit ami kikapcsolt képernyőnél kilövi az adatforgalmat. 2 óránként bekapcsolja, lefrissít, majd újra kikapcsol. plusz éjszaka egyáltalán nem frissít. Így azért barátibb a készenléti idő. Ha nem nyomkodnám 2 napot tuti, de aztán 2 és fél 3-át is akár.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új monitor állvány - csak össze lett szerelve
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700 / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 250SSD+500HDD
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS docking station (210-AZBV)
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest