-
Mobilarena
Sony Ericsson Xperia arc S – arcfelvarrás [olvasd el az első hozzászólást!] FÜGGETLENÍTÉS / WAREZ TILOS!
Új hozzászólás Aktív témák
-
csampei
senior tag
Ez jó kérdés!Talán mert nincs rootolva?
Bevallom az én telóm kicsit más eset,mert bár nyitott a loader,azt kontár módon nyitotta az akié volt,így én csak és kizárólag a fastboot-módban tudok vele érdemi dolgokat csinálni!Így Ezt amit Te is akartál még lehetőség szintjén se próbáltam!De ha esetleg nyitott a loadered akkor fastboottal (flashtools/fastboot) told fel rá a doomlord v22-es kernelt,így meglesz a kernel,és a CWM egy füst alatt,onnan pedig tudod a lépéseket!
Más:Második napja van fent ez a bizonyos rom.Se reboot,se semmilyen működési hiba nincs eddig!Gyors,és minden funkciója működik!Bár valamiért az 1400Mhz-es procihajtást csak a NoFrills segítségével tudja(mondjuk a lehetőség megvan egészen 2Ghz-ig),mert alapból valamiért csak 920Mhz-ig engedi felmenni
De ha fent van a fentnevezett program,és be van állítva teljesen jól működik,és az akksival is kiemelkedően jól bánik az eddig próbált romokhoz képest!Amemória kezelés sem minősül rossznak 230 telepített app Link2SD segítségével 230Mb szabad belső memória,még RAMból 80-180Mb között gazdálkodik.Bónusz hogy mint írtam itt legalább megy a gombsor világítása is,amit az eddig kipróbált romok nem nagyon szorgalmaztak(vagy csak én nem futottam ilyen romba) Az meg hogy 2.3.4???Kit érdekel?Engem speciel nem,mert én az üzembiztos és gyors működés híve vagyok,és emellett hogy hardcore igénybevétel mellett is bírjon egy teljes napot töltés nélkül (ma tapossa a második napot,és 54%-al kezdek neki,azért ez nem rossz,főleg hogy én használom a telót,nem csak a zsebben pihen)!!!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy Z Fold 5 (SM-F946B/DS) 512GB/12GB - Jégkék
- Samsung Galaxy A56 5G 256Gb Dobozos 24 hónap garanciával
- Honor Magic V5 -- 512Gb -- 16Gb Ram -- Magyar Nyelv -- EREDETI
- Eladó Xiaomi 14 12GB RAM / 512GB tárhely Jádezöld !!! Szállítás alatt!!!!
- Xiaomi 13T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Újszerű Asus ROG Strix G16 G614 -16" WUXGA 165Hz - i5-13450HX - 16GB - 512GB - RTX 4050 -1,5 év gari
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! R5 9600X / RX 9070XT / 32GB DDR5 / 1TB SSD M.2
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP EliteDesk 800 G5 DM - i5-9500T, 16GB, 256GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest