- Magisk
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Fotók, videók mobillal
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
-
Mobilarena
Sony Ericsson Xperia arc S – arcfelvarrás [olvasd el az első hozzászólást!] FÜGGETLENÍTÉS / WAREZ TILOS!
Új hozzászólás Aktív témák
-
viewdetails
addikt
-
-
Lasy
veterán
válasz
sarkany92 #2149 üzenetére
hiába írod be nem lest térerőd, mert nem építették fel megfelelően a romot. Pont ezt magyarázom.
A BL javítást csak és kizárólag úgy lehet javítani, hogy a készülék független lesz utána.
Mivel a készüléked semmi simet nem fogad el semmi értelme mert nem lesz térerőd.
vidd vissza, és csinálják meg rendesen.
Mivel ezen hiba széria hiba, ha ki is cserélik garanciában amit szerintem nem fognak, akkor is 1-2 hónapon belül el fog repedni, mert nincsen megerősítve azon a részen sehogyan sem. -
AmigaFan
aktív tag
válasz
sarkany92 #2145 üzenetére
Ilyennel már én is találkoztam, és sajna tényleg nem T-s simlock van a telódon, de ez nem a T hibája, ugyanis a gyártói szerviz cseréli a készüléket, csak a T-n keresztül van a szállítás! Itt most a Cirma Kft hibázott, ha jól tudom ők a hivatalos Sony szerviz. Vidd vissza. cserélni fogják szerintem a telefonod!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone 15 Pro MAX 256 Gb vadonatúj állapotban 2027.02.07-ig hazai garanciával
- IPhone 16 Pro max Pitaka és gyári Apple tok
- Land Rover Explore R 4/64GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- IPhone 12 128GB gyári független új programozott akkuval
- Samsung Galaxy S22 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítás
- Bitcoin miner Bitmain Antminer S9 S9I 13.5 - 14 Th 1250W eladó
- Eladó szép állapotban levő Apple iPhone 8 Plus 64GB / 12 hónap jótállás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A6 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest