- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
Sony Ericsson Xperia arc S – arcfelvarrás [olvasd el az első hozzászólást!] FÜGGETLENÍTÉS / WAREZ TILOS!
Új hozzászólás Aktív témák
-
norberto212
csendes tag
válasz
AmigaFan #4313 üzenetére
Helló! Én próbáltam zárt BL-n, viszont azt tapasztaltam, hogy nagyon agresszíven zárogatja be a programokat, hogy legyen sok szabad ram, ami így végül is semmit nem ér. Lehet, hogy más kernellel ideálisan működik. Én visszatettem a 3.0.2-es változatot, az tökéletesen bejött nekem.
-
-
Sylvery
csendes tag
válasz
AmigaFan #2425 üzenetére
Köszönöm a válaszokat!
Hát azért vacillálok, mert a korábbi mobilom esetében is az történt, hogy egy quertys változatot néztem ki, de az kb. 20 ezerrel több lett volna, mint ugyanannak a modellnek a qwerty billentyűzet nélküli változata, és a különbözetet a kezdőrészletben kellett volna fizetni, így végül megvettem a simát, aminek csak 3 ezer volt a kezdőrészlete, ami lényegesen jobban hangzott. Aztán úgy két hónappal később felnéztem a szolgáltató oldalára, és látom, hogy már a qwertys is annyiba kerül kb., mint korábban a sima. Mondjuk nem bántam meg azt a vételt, mert végül nem hiányzott a billentyűzet, de ha tudtam volna előre, lehet, inkább várok még.
Az arc S-t beakciózhatnák mondjuk karácsonyra, úgy, hogy a havi törlesztőrészlete ne 4-5 ezer legyen + díjcsomag + kezdőrészlet, hanem egy kicsit barátibb.A remény hal meg utoljára!
Az olcsóbb készülék meg nem nagyon jönnek be. A Nokia Lumia 710 43 ezerért jó vétel lenne, bár a dizájn nem egy eget rengető, de ki lehet békülni vele, meg hogy nincs microsd picit meglepett, de végül is 8 gb belső memória nekem elég, csak hát windowsos, és ez nem valami biztató. Szeretem az androidot, nem váltanék. Bőven elég a windows a számítógépen...
A Sony Xperia U meg csak az 53 ezer forintos ára miatt keltette fel a figyelmem, de a tesztet olvasva elment a kedvem tőle.Szép napot mindenkinek!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hardcore café
- Goddess of Victory: Nikke
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Gyúrósok ide!
- E-roller topik
- Motoros topic
- ROG Strix G16 notebook: tökéletes harmónia
- Az új Battlefield bemutatkozása közelebb lehet mint hinnénk
- HDD probléma (nem adatmentés)
- További aktív témák...
- OLCSÓBB!!! DDR5 16GB 8GB 32GB 4800MHz 5600MHz RAM Több db
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS docking station (210-AZBV)
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i7 12700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700 XT 12GB Rampage SHIVA Enermax 750W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest