- One mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Külföldi SIM-ek itthon
- Vízálló ventilátort kaptak a K13 Turbók
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
-
Mobilarena
Sony Ericsson Xperia arc S – arcfelvarrás [olvasd el az első hozzászólást!] FÜGGETLENÍTÉS / WAREZ TILOS!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Beladon
aktív tag
válasz
suspect #2434 üzenetére
Szívesen
Sajnos nem használtam arc-ot soha de sajátomon vettem már vissza a processzor órajelét telefonként bőven elég volt a 800Mhz sebesség is és jót tett az üzemidőnek. Sajnos játékokban nem vagyok otthon csak sakkot szoktam nyaggatni ha nagyon unatkozom/ráérek. Netezésnél szerintem mindenképp jobb a magasabb órajel (megint csak saját tapasztalat).
-
Beladon
aktív tag
válasz
suspect #2430 üzenetére
Több ponton is be lehet azonosítani: Ha kiveszed az akkumulátort alatta a címkén olvasható a Sony Ericcson márkajelzés mellett, hogy Lt18i mint típusszám. A beállítások menüben--- "telefon adatai" vagy a "telefonról" menüben is ennek kell szerepelni. Ha van rá mód akkor processor tesztelő programmal is megnézhető valóban 1.4Ghz a magórajel bár ez húzható a sima arc-ban is ekkorára... Ott van még a 14.4MB/sec-os hsdpa ami az arc-ban "csak" 7.2MB/s. Azt hiszem ezek a legfontosabb ismertetők ha valami kimaradt majd kiegészítenek
És persze ha használt mindig ellenőrizzük az IMEI számot szintén akksi alatt valamint a tárcsázóba beírván a *#06#
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó Vagy Csere SAMSUNG GALAXY Z FOLD 4
- iPhone 15 Pro MAX 256 Gb vadonatúj állapotban 2027.02.07-ig hazai garanciával
- IPhone 16 Pro max Pitaka és gyári Apple tok
- Land Rover Explore R 4/64GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- IPhone 12 128GB gyári független új programozott akkuval
- MSI CreatorPro Z16P - i7-12700H, RTX A5500, értintőkijelző
- IPhone 15 Pro 128GB Szép Állapot! Akku:88% Jótállás: 2026.04.09.-ig
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Eladó szép állapotban levő Apple iPhone 12 Pro Max 128GB / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest