- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Realme GT 2 - aláírjuk
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Ujjal lehet mutogatni a Huawei csúcsórájára
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
dragonfx
veterán
ma kiléptem a klubbol.
-
dragonfx
veterán
válasz
CPT.Pirk #4751 üzenetére
na megcsináltam.másik.
most lenulláztama telot visszaáűllitással.
ezt a z to>>y cserét hogy lehet megcisnálni mert máűr rég csináltam és szétbax az ideg tőle akármit állitok ugy marad????
mini rom managerbe a layoutot átállitom qwerty-en.-re més a nyelvnél is amygar van kiválasztva mi a baj? -
dragonfx
veterán
hi
nagy kérdés x10 mini pro cyanogen 2.37tel.tudtok olyan apps.ot amivel meg tudom értetni a teloval sim kártyára mentse a névjegyeket ne a telo memoriájába?
van valami modszer a névjegyek törléseére?van err apzz vagy a teloba ilyen progi?én nem találtam. -
dragonfx
veterán
válasz
CPT.Pirk #4664 üzenetére
nekem utolso grafikai tezst le se fut valami open gl be se jön pedig ugyanazt szedtük le marketről barátnőmmel, valszeg neki az még rádob pontokat nekem nem.
mind1.
miota a paly adathozzáféréseit kikapcoslom azota 50%kal stabilabb lett a telo.
na ezért nem kell folyamatos állandó netkapcsolat mert nem tudod ellenőrizni kontrolálni pláne telon, de pc.n se a te hátod mögött másnak nyitott portokon miket kommunikál fel le a telodrol az internetre egy ilyne genyaság.ez a market egy adathalász progi csak.ha kell valmai bekapcoslom leszedem utána kikapcs. -
dragonfx
veterán
tudtokolyna progit mint sámítógéphez a pc mark ami a proci erejét méri?
kiváncsi lennék rá mondjuk egy S3hoz képest hol van vagy van neten valami compare list?ha bepipálom hogy overclock a cyanogne beállitásokba csak akkor emeli fel a felette levő max órajelre a telot vagy egyébként is?tud valaki olyna progi ami a proci mhz.et naplozza?kivi lennékmikor megy 730on.
az undervolt mire jo? akkor csökkenti ha a telo idle.be van és visszaveszi az orajelet is vagy alapbol visszaveszi és már 600on befagy? -
dragonfx
veterán
válasz
kiskaktusz #4190 üzenetére
parancsára kapitányyyyyy
-
dragonfx
veterán
válasz
CPT.Pirk #4188 üzenetére
az iskola degy dolog a illentyűzet meg egy másik ezek szeirnt mnégis szorakoztató ha reagálsz rá
...de látom matekbol jo vagy.
néha van pár elütés na puff nekia lényeget megérted nem?
ez a lényeg.
nincs kedvem shifteznui.
én meg képzeld jo voltam régen de most megmeg háááááááááátt...
-
dragonfx
veterán
ne papirra hanem billentyűzetre.
lehet jobb nekem jo a mostani is.
ha nem tudnátok elvolasni amit irok hogy reagálnátok szoval ez is falsch....
de azért j reggeltszeretem olvasni amikor mindenki szeret
-
dragonfx
veterán
ok én off innen mert látom nehéz...én nemr akok fel ilyne faluszéli kis faviskokoban megirt kernelt a telomra.
-
dragonfx
veterán
válasz
koxos:8] #4169 üzenetére
nekem is ez van fenn.
1 hete miota ujraraktam nincs gondom veleu.i.:kár volt a rooto.os filekezelőkkel belebuherálni a system.be....csak elbaxodik bekattant.nkem a végén nm huzta a be a csengő és értesitőhangot hiba okéztam.
én lementeném az elejna helyedbe amig szűz a dolog mint a windows.t.
-
dragonfx
veterán
válasz
CPT.Pirk #4134 üzenetére
nekem nem kell gyári jo ez amia romban benne volt.
hát de ha a telot leformázza hogy fogj előjönni a recovery menü?inditáskor?
ez is a telora települ fel ha formázom ez is eltünik avgy ezt behuzza a telo emrt ezt nem törli avgy máshova telepiti?sd.re?onnan is behuzza?értsd mint gépen a bios menü ugye.
-
dragonfx
veterán
válasz
CPT.Pirk #4131 üzenetére
hmm???
a 3.2es cmw.be is?a recovery.s menübe? de utána a cwm restore ugyanugy visszatudja rakni a backup file a telo.ra?nem kell moddolt kernel elég a moddolt rom.ez is gondolom belepiszkál a dolgokba.
6 napja nem fagyott le a telom net is jó rajta,kevésbbé merül.egyedül amit észrevettem miota jraraktam hogy kihangositva halkabb lett.
passz miért az xLoud eddig se müködött rajtaez a V21 nekem igy megfelel.
-
dragonfx
veterán
gyerekek 4 naja nem fagyott le a telom miota ujrahuztam az androidot rajta....most kajak az androidos is egy akkor fos mint a windows hogy idöközönként ujra kell rakni látszolag semmi baja mégis fagyogat, akad?
azota semmi jele ennek....jo lehet a sok rootolt fájlkezelővel valamit kitöröltem amit nem kellett volna system file.t sanszos....
-
dragonfx
veterán
válasz
CPT.Pirk #4120 üzenetére
az bonyolultabb vagy a felület ugyanaez?
ha recoveryből cisnáltam backup.ot akkor aza telo memoriáját menti cska le vagy az sd.jét is?
sanszos mind2..ugyanis a telo belső memoriája ugye 212mb amiből nekem max 150 foglalt a backup file.ok meg 440mbot foglalnak.
hogy is van ez?
igen a 3.2es narancssárga van fenn -
dragonfx
veterán
válasz
kiskaktusz #4105 üzenetére
miért is?
ezt ki mondja?
5 ember?
a cyanogenre meg vagy 1000en..... -
dragonfx
veterán
válasz
CPT.Pirk #4095 üzenetére
nem szenvedek csak ujrahuztam mert valami system bigyusz tönkrement.
cyanogen V21 2.37a kérdés adott
állapotsávban az ikonhoz ami a rezgő és csengő mod közt ad választási lehetőséget hozzá lehet adnia full csendes állapotot is amikor hangszóró előtt X van.ezt hol lehet beállitani mert nem találom? -
dragonfx
veterán
titanium backup nálama felejtős bonyolult átláthatatlan a progi nekem a dropbox.ot nem ahzsnálom.
na mostmár 3 órás
állitgatás finomhangolás után kb ugyanolyan a tleom pár névjegy hiányzik csak.
de a 3G ugyanugy xar, ugrál a térerő.az állapotsávra oda lehetne rakni ugye hang ki-be, rezgő..és valahogy oda lehet csempésznia teljes némitást amikro ahangszóró előtt egy X van van.azt hol kell odavrázsolni?átnéztem de nem találom.
eléggé intermediate kérdés -
dragonfx
veterán
-
dragonfx
veterán
Sziasztok
leci segitsetek.
egyik pillanatrol a masik a telomon atallitodott a cxanogenes betegseg hogz felcsereli a z-y karaktereket,bemegyek mini rom managerbe visszaallitom qwerty-en.re de par perc utan ujra vissyaugrik ey mitol van?kurva xar igy irni.:-(ja meg net kozbe eleg sok kek halal van ez mitol lehet?
-
dragonfx
veterán
a y-z.t a rommanager layoutba átállitod és jo nem kell hozzá törölni smemit.
nekem ezt a progit nem tölti le.....Hát ja van notification ringtone, themes, stb...amik nem kellenek.igy is a telomemoria fele szabad, de ha nem használom mér ne szabaditsak fel többet, lenne kb +20-30mb hely.én a pc.mel is így vagyok, ami nem kell törlöm, és nem szeretem ha ugy néz ki min egy atombomba robbanás után, mindennek legyen a helye, de nem ott ahol a windows/android szeretné gyárilag....leásva mélyre.
meg ha uj csengőt berakok keresgélni kell 30-40 közül, igy meg ott lenne 4 amit én berakok és kész vagy akár 2 is elég. -
dragonfx
veterán
válasz
CPT.Pirk #3816 üzenetére
milyne superuser ablak?
nekem nem jön fel.
néha kiirja reboot utána a system superuser jogokat kapott.
vagy mi kell még?
a programnak superuser jogokat adni?azt hol kell beállitani ha nem jön fel?
ez a superuser=a root proram?frissitettem a superuser.t azota nem azt írja ki superuser jogokat kapott hanem valami angol dumát....
RO meg RW mod?ezt nem vágom mi...
akkor mit töltsek le? -
dragonfx
veterán
mennyiben érinti a cyanogen telepítést ha micro sd kártyát cserélek?látni fogja?müködni fog?
-
dragonfx
veterán
Hi
tudnatok nekem mas romot ajalnai mint a cyanogen?nekem a v21 van fenn de elegge instabilla valt.ujra kene rakni?vagy melyik masikat mondatok amit tuti?minden muxik benne stb... -
dragonfx
veterán
Jo de az ics.hez nem hinnem kelloen megfelelo hardwaresen ez a telo.az xperia pro.rol letettem nekem kell qa cyanogen.szoval marad ez.:-D
de a 3as android az milyen?jobb mint a cm7?
nekem v21 van fenn van mar jobb?tesztelt...
amivel nekem bajom van melegszik a telom nagyon....es lefagy alig bir tuningot.ennek oka?? -
dragonfx
veterán
mér ilyen xarul, mér gyökérbe és mér 3gp formátumba rögzít hangot a telo?
van külső progi rá?mondjuk mp3.ba vegyne fel? -
dragonfx
veterán
van már ujabb rom mint a 2.37es cyanogenes?
-
dragonfx
veterán
Hát csajomnak a mini pro is fagyogat.kezdem azt mondani xar az SE..pedig én nem így ismertem.
enyém így cyanogennel elmegy.
de kéne valami másik telo.ami billentyűzetes.
ezek után elég szkeptikus lettem a xperia pro.val szemben.vagy az már jobb?azon android 4 van?ja más>>>dsp player.t hazsnál valaki?szerintem a legjobb, nekem ez jön be legjobban.akinek kell elküldöm a pro.t
. a party shuffle opcio mit takar szerintetek????
-
dragonfx
veterán
ha non stop 3G.n vagytok és hazsnáljátok is, mellette játék, zene, sms akkor nektek is melegszik durván a hátlap??ja meg szopja is akksit rendesen.
hmmm???
-
dragonfx
veterán
továbbra is kérdés
cyanogen 2.37 alatt
a SE wallpapers menüpont alattvan cosmo cyanogenes háttérkép ezeket hol tárolja a telo?nem találóm
ugyanez a kérdés hangrögzítéseket hol tárolja?sd.t irja ki de nem találóm ugy szintén...
-
dragonfx
veterán
válasz
kiskaktusz #2780 üzenetére
én arra gondoltma nem veszek külön pendrive.ot 8gb.osat mert az 7e.3e.ért van 8gb.os micro sd belerakom a kis micro usb>>usb átalakított hoirodm magammal és így gyakorlatilag ynerek egy 4 gigás színtiszta pendrive részt mert a gyári leírásban benne van igy is hazsnálható a telo ugye usb modban.
aza kérdésem valaki probálta már ezt tartosabban?mennyi sinyli mega telefon?meg az akksija?meg a memokari benen?
én konkrétan filmet szertenék róla nézni akár portableapps.com.os szoftverrel is.szerintetek ez megoldható avgy cisnáljak rá külön egy 5 gigás particiot mondjuk?
gondoloma memkari sebbessége elég egy BRrip film lejátszásához egy 23"os led monitoron nem? -
dragonfx
veterán
x10 mini pro nagyo beakad 8-16gbos karitol?
-
dragonfx
veterán
válasz
imatiger #2767 üzenetére
hmmm...jujj épp nemrég találkoztam ezzel az almenüvel.talán widget preferences.nél nézz körül.megtalálom beirom.
mondjuk lehet nem ott van hanem a cyanogen beállításoknaál.2 kérdés:
1.,2.37es cyanogen hol tárolja a háttérképek mappát?amibe a cyanogen alatt a sony ericsson háttérképekbe vannak azoka modeoltak, azok közül akarok 2öt megszerkeszteni picsay.yal de nem találom sehol.hol vannak?gondolom telomemoriába.de oda hogy tudok bemenni?és hol van pontosan?2.,sms.hangot akarok berakni egyénit.hol van aza rohadt mappa ahova berakom és akkor látni fogja a telo?ja és mp3, wav, ogg. vagy mibe rakjam be?telon nem engedi bemásolni a mappába...
???? -
dragonfx
veterán
ha sdcard gyökérből letörlöma clockworkmod/backup mappát és a rommanager/backup mappát bezakkan a rendszer?mind2 van fájl.én készitettem. a 2 ugyanoylna mentést cisnál?mert a rommanageres méretben a fele....
ha letörlöm és utána visszamásolom ha bexarika telo ugyis felismeri??
ja meglett hogy irja ki alulra a telo és boritékhoz a nem fogadott és olvasatlna üzik számát kis pirossal mert fentre fb üzit...wiet setitngs...vazzeeee nem ugrott be ott van
-
dragonfx
veterán
kérénk választ elöző 3 hsz.re amiket írtam.
ja és a kamera 2.37 alól...
átlagban kb 200kb.tal kisebbek lettek a képek.de mégis szebbek élesebbek.ennek oka?totál más szoftver rakott fel a v21es mod?
videok is más formátumuak és kb 5x nagyobbak mint előtte.ezek akkor már hd videok lennének mint amini pro esetében? -
dragonfx
veterán
az usb hibaelháritást ildomos kikapcsolni ha kész az uj soft?
mert rádugtam gépre és ujraindult tőle a telo.meg 2-3 progit ujr akeleltt rkani mert bekattant tőle....
usb háttértárként dugom rá usb.re.... -
dragonfx
veterán
válasz
CPT.Pirk #2700 üzenetére
igen megy.
már felraktam a kedvencem a launcher pro.t.aza kérdésem hogy a Y és a Z fel van cserélődve.elég zavaró.van rá megoldás?
ja és szmajlit mér csak a menüből lehet rakni?2.1esen a Sym áű jobb alsó gomb megnyomásával előjött...sőt facebook.on egyáltalán menüből se lehet.megoldás?
tudsz QR kodot adni a baterry calbiratorhoz mert leszedtem 1et de az nem jo.
hogy tudok rendszermentést cisnálni?ugye 2.1 alatt volt mentés funkcio.itt nincs.vagyis nemt alálóm.csak külső progival megy?ha igen melyikell érdemes?
-
dragonfx
veterán
válasz
CPT.Pirk #2697 üzenetére
én azta sárga ikonos pro launchert hazsnáltam.nekem bejött.egyszerű megszokott.
hogy lehet ezt az ezw.t meg a SE laucnhert leszedni rola a faxba mert mindig kérdezgeti....
áhhh ujr akell konfigolni az egész telo....vajon a 2.1es appz.okat fel tudom erre is telepiteni?
most zuzok edzeni aztán majd jönnek a kérdések.-.....
-
dragonfx
veterán
válasz
CPT.Pirk #2683 üzenetére
hát nekem 0.29be nem aktív a root, meg xrecovery se...ebbe a 0.25be megcisnáltam de nem alakult ki a xrecovery intall mellett az ujindítás xrecoverybe.
láttom 0.29be aktív de hiába irja ki az 0.25 hogy xrecovery successfull intalled, a 0.29es még a root.ot kéri.mér nem látja a telot a 0.29? -
dragonfx
veterán
válasz
CPT.Pirk #2664 üzenetére
értem.én ide regelve avgyok szerencsére.csak itt eléggé átfogoan irják SE telokra nem konkrétan x10 minipro.ra.
ezek szerint te ez sűritetted egyszerűsitetted?
a legujabb flashtoolt hazsnáljam?0.66ost?szóval telorol minden buko??ok sd.re lementettem a market alkalmazásokat.de ilyenek hogy névjegyzék, sms.ek, ...stb ezeket hogy tudnám lementeni?
amugy sd.re nem lehetne telepiteni a market appz.okat valahogy?
szoval xrecovery.vel tegyem fel a cwmrecovery.t?
ezeknek akkor a telon kell lenniük?vagy a gépen?.bocsi a hülye kérdésért....
sd.re rakom a .zip fájlt és a flashtoolal felrakom?mert épp asszem itt irták hogy sd.ről töröljek mindent, mert amugyis mindne elveszik rola...ez akkor nem igaz?azon minden megmarad?
mi ez a jit optimalizálás?kel ez nekem?
meg a full factory reset az micsoda?
ja meg eza tisztitás funkcio az mi?szükséges a 2.37 felrakásához ez az utolso 3? -
dragonfx
veterán
válasz
CPT.Pirk #2658 üzenetére
ahh az faxa.
én az 1es hsz.ben levő linkek alapján cisnáltam.
ott van superoneclick nevű progi legujabb 2.31es verziojt javasolja srác alinken...
a superuser fenn van a telomon.töröljem?szóval letöltöm a romot .zip formátumot>>flashtool 0.21et letöltöm>>ezzel rootolom>>xrecovery.t honnan tudom letölteni??
hol az a link?
xrecovery és cwm recovery közt mi a különbség?honnan tudom ezt a kettőt letölteni?ezeket is sd.re kell rakni .zi formátumba?
ja és mi aza full factory reset?mire jo?és hol tudom elvégezni? -
dragonfx
veterán
válasz
CPT.Pirk #2656 üzenetére
igy cináltam de mégis.
most akkor nema superone klikk rootolja a telot?
mi eza superuser intalling?a flashtoolos telepítés hogy müxik?amia linkedet van 7zip az a flashtool install fájl?
sd kártyárólmindne töröljek?és csak smán a .rar.t másoljam fel vagy kicosmagolva valami mappába? -
dragonfx
veterán
válasz
kaller1 #2198 üzenetére
igen 2.1 van a 0.6 végű.
a root.olást megcsnáltama leírás alapján
(usb hibakereső mód, sd.t kiszedtem, appz.okat lementettem sd.re.meg gépre is)
2.31 superoneclickkel rootolm de van egy ilyne hogy superuser installing...push file...
és itt lefagy a progi...
vélemény?
akkor a cyanogen v21et szedjem le ami 109mb.os?most akkor joa rootolás vagy nem?előtte az 1.7essel is megcisnáltam.de utána irták ezzel a 2.31egyel ujra cisnáltam.közte kikapcsoltam.mi eza lefagyás?
további teendők?cwm recovery.t honnan tudom letölteni?
-
dragonfx
veterán
na melyik az utolso ellenőrzőtt rom amit érdemes felrakni és mindne müködik rajta?
-
dragonfx
veterán
ajánljatok már progit amivel tleomemoriábol sd.re tudom a letöltött market appz.okat menteni.android assistant nkem nem cisnálja meg.
több ötletet is kérek avgy ami nektek bevált.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Nagyon pici okostelefon, nagyon pici gombsorral. Mégis jó.
- Samsung Galaxy S22 Ultra 256GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- iPhone 14 Pro 128GB Független Mint Az Új/1-3 hónap gar./Akku 91%/p4257
- Csere-Beszámítás! Iphone 14 Pro Max 256GB Független mobiltelefon. OLVASS!
- IPHONE SE3 2022 64GB TÖKÉLETES ÁLLAPOT , NAGYON JÓ AKKU,GARANCIA, ÜZLETBŐL
- Eladó Apple IPhone 14 Black gyári független
- GT710 passzív videokártya
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi Note 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest