- iPhone topik
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Poco X6 Pro - ötös alá
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Deedays
tag
Sziasztok Viber valahogy felvarázsolható gyári legfrisebb romra esetleg valamilyen formában vagy buherálni kell a romot valami CM -re ?
-
arkades
senior tag
Most kaptam egy ilyen készüléket, és lenne egy kérdésem. Ha a felső értesítő sávot lehúzom, akkor nekem csak annyi van kiírva, hogy nincs behelyezve sd kártya. Tehát semmi más információt nem mutat. Egyébként az alap képernyő bal felső sarkában is a kártya hiányának az ikonja látható. Ha a az értesítősávot lehúzom, akkor pedig az ikon helyén megjelenik a dátum. Ezt a nyavalyás kis ikont nem lehet eltüntetni csak úgy, hogy szerzek bele egy sd kártyát?
-
szkury
aktív tag
Sziasztok!
A segítségeteket kérném.
Ismét előkerült a gyerkőc x10 mini pro-ja, és olyan gondom van, hogy a kijelző csak "fektetve" müxik, nem áll "függőleges" állásba, az induláskor az SE logo állítva volt.
Mi lehet a gond? -
baracs
csendes tag
X10 mini pro
Nem tudok hozzáférni a telefonos kapcsolatok listájához. Ha a jobb alsó sarokban rábökök a telefonkagyló ikonra, nem jelenik meg a név beírására szolgáló ablak, helyette választási lehetőségek jelennek meg, első helyen +Kapcsolat felvétele. És középről az óra is eltünt. csak telefonálásrs, sms írásra, fényképezésre használom. op. verz 2.1.
Bütykölve nem volt.
tudna valaki segíteni? vagy véleményt mondani? -
szmorocz
csendes tag
Tud valaki egy helyet Budapesten privátban, ahol függetleníteni tudnám a telenoros készülékemet viszonylag olcsón?
-
Wasquez
senior tag
Sziasztok!
Szeretnék a telefonomra torrent klienst.
A él az lenne, hogy a 4gb-nél nagyobb fájlokat tudja használni.
Elkezdtem a szenvedést a megoldással!
Megcsináltam a 2gb fat32 partíciót, a többit ext2-re formáztam.
megcsináltam a felcsatolást a data\sdext2 könyvtárba.
Itt viszont elakadtam, mert a fájlokat a felcsatolt meghajtóba nem tudom, hogyan tegyem bele, mert csak az sd mappáját látom az usb kábellel.
Hogyan tudom felmásolni a felmountolt mappában lévő \datasdext\ mappába a négy gigánál nagyobb fájlokat?Gyakorlatilag az volna a kérdés, hogy a rendszer könyvtárakhoz, hogyan tudok hozzáférni usb kábelen keresztül!?
-
lacko6
senior tag
Ezt írja
If you see the white text "Sony Ericsson", please restart the bootloader unlock.
-
lacko6
senior tag
Helo.
Bootloader nyitásnál azt irja a program hogy a sony ericsson logonál inditsam újra a telefont.
Hogyan lehet mert a power gombbal nem,valami kombináció kell?
első variáció [link]
Van 2011-es U20i-is amin nem mennek a kernelek?
-
erik365
senior tag
Nekem van egy eladó x10 mini prom voda függő szép állapotú, legyen 9000ft.
Részletek privátban. -
Wasquez
senior tag
Miket lehet kiszedni ebből a Custom ROM-ból, ami itt van a fórumban, jól jönne még pár mega szabad hely?
Nem szoktam használni a hangrögzítőt, mert gyenge a jelszintje, és semmit nem lehet beállítani benne, ez élből ki megy belőle.Van ez a három aplikáció, amit nem tudok, hogy kell e?
Spare Parts
Dev tools
ES taskmenagerValamint a mozgó háttereket, meg a háttérkezelőt is kidobnám, meg a widgetek sem bisztos, hogy kellenek.
Tegnap kidobáltam a telefonomból ezeket, és a feleségeméből is.
Az enyém meggárgyult, eltűnt a felső állapotsorból minden, rendszeresen kidobja a kis piros figyelmeztetést a tárra, és meríti az aksit.
A feleségemé meg hibátlanul működik. Viszont neki semmit nem látok a rootbrowserben, ami nekem meg működik!?
Nem értem, mert egyszerre vettem őket, de két külön egyéniség a két telefon.
Egyszerre raktam fel a romokat, bootloader is nyitva mindkettőn. -
Wasquez
senior tag
válasz
SimonJanos #5701 üzenetére
Azért gondolom, mert 4-5 ezer Ft körül találok kitört usb csatis, vagy törött kijelzős készüléket, nem működő kamerás, stb-stb.
Nekem nem gond kicserélni pl az usb-t, vagy a kijelzőt. És így a roncsokból van alkatrészem is.
A 15-körüli is lutri, és akkor ha nem veszem egyből észre, vagy tönkremegy egy átvezetőkábel, akkor minimum 5-6 e az alkatrész. -
sqpp
őstag
válasz
SimonJanos #5701 üzenetére
Szerintem mindenképpen érdemes frissíteni 2.3-asra legalább
De én ennyi pénzért már veszek egy SK17i-t és az jó állapotú
ami nekem van 15 volt.
-
Wasquez
senior tag
Van valami jó kis telefon, aminek van fizikai qwerty-je?
Szegényke már lassú, de bármit nézek, semmi nem ér felszereltségben a közelébe sem, a 60e-s kategóriáig. -
kexjocy
csendes tag
Üdv.
Lenne egy olyan kérdésem hogy hogyan lehet függetleníteni az u20i mobilt? Nézegettem sok oldalt de csak jó drágán láttam. Esetleg valaki tudna nekem segíteni ebben?
Előre is köszönöm a válaszokat.
-
Wasquez
senior tag
Szia!
A PC companion programban a support zona résznél ne a gombot nyomd meg, hanem a Több.. linkre katints, aztán a kezdésre, majd a telefon javítása lehetőséget választod, aztán pedig a telefon javítása kék linket kell elindítanod. Így rakja fel a gyári szoftvert, ha nem tudja a csatlakozásnál felismerni a készüléket!
Múlt héten küzdöttem meg vele, mert ritkán csinálom, és elfelejtem én is, hogy mi volt a múltkor!
Fel fog az menni szerintem, nem lesz gond vele!
-
Zaja2
senior tag
válasz
Wasquez #5678 üzenetére
Lent van,de nem ismeri fel. Vagy azt irja,hogy nem ismeri fel,vagy azt,hogy nincs csatlakoztatva. ADB driverek fenn vannak. Se flashboot,se dastboot modban nem tudok ra rakni se recovery-t se bottolhato recoveryt, Egy villanas sem jelenik meg a kepernyon sajnos. Majd holnap meg visszaterek ra. Egyelore ez is haladas,hogy a flashtool mar felismeri. Lehet a cwm-et memoriakartyara kellene raknom?
-
Zaja2
senior tag
Udv,
Adott egy Sony Ericsson Xperia X10 mini Pro keszulek.
Nem ad kepet,es nem ismeri fel a gep. Adatkabelre dugva semmit nem reagal,hangero le+on gomb csak a kek led vilagit,hangero fel+on gomb csak a zold led vilagit.
Se kep,se hang. Valami otlet,amirol elindulhatok,hogy mihez nyuljak?
Koszonom -
Wasquez
senior tag
Valami nem stimmel a telefonommal! Eddig simán fel tudtam rakni a custom rom-ot.
Most viszont valami megbolondult, állandóan leszívta az aksit, ezért gondoltam, hogy újra rakom a rom-ot.
Gyári verzió vissza, hibakereső be, flashtool, root, újraindulás, root ellenőrzés, xrecovery, újraindul, factory wipe, custom rom zip install, reboot, és csak a sonyericsson logo. Nem indul, és többet a recoverybe sem lehet belépni!
Mi történhetett, a gyári javítás szivahat? -
-
Sziasztok!
Egy X10 Mini Pro telóra szeretnék olyan Romot rakni, ami műxik SD kártya nélkül is.
Most az Abu féle CM7 van fent, e amint kiveszem a kártyát, nem hajlandó bootolni. Jól emlékszem, hogy ez a Rom sajátossága?
Ezt ki lehet küszöbölni ennél a Rom-nál?Kössz!
-
sqpp
őstag
Sajnos csak szerviz.. De miért nem jó kábellal? Valahonnan máshonnan szerezni esetleg? Vagy a csatlakozásnál van para?
-
törölt tag
Sziasztok! Tegnapi nap folyamán azt csinálta a telefon, hogy újraindult és azóta az xperia feliratig-ig jut el, majd megint újraindul. Akksi ki-be megvolt. Ugyanaz...mi lehet s baj? Sw v hw és van rá esêly, hogy meg lehet csinálni? Esetleg vki tudja hogyan?
-
sqpp
őstag
válasz
Wasquez #5654 üzenetére
mm89
Aztán óvatosan a Bootloader nyitással, nézz utána, hogy biztosan megfelelő teló van nálad, tehát feltörhető-e egyáltalán mielőtt neki kezdesz, ellenkező esetben dobhatjátok ki!
Wasquez
Általában nem igazán vannak limitek a telóknál.. Tapasztalat...
Volt k800i-m is, ahol 2GB-ot írtak, ennek ellenére 8GB-ot is simán felismerte, ennek annyi a hátránya, hogy max nem olyan sebességgel dolgozik, de 95%-ban beolvassa, próbáld előtte tesztelni valahogy.. de szerintem mennie kell!
-
Wasquez
senior tag
-
mm89
őstag
Sziasztok!
Egy kérdésem lenne csak:
Az összefoglalóban lévő leírásban az van, hogy kell bele sim kártya ha romolni szeretném. Miért? Ha nem rakok bele, akkor totál nem fog menni? Itthon csak micro, nano sim van, nameg lehet a szolgáltató sem egyezik. Egy kollégám kért meg, hogy barkácsoljak valamit a telóval, tartalék telefonnak használják, csak gondolta hátha találok rá valami jó kis romot.
Köszi! -
Wasquez
senior tag
Sziasztok!
Mekkora sd-t lehet max beletenni ebbe a terlefonba, mitől függ, rom-nak van köze hozzá?
Ha 16-ot tud kezelni, és 32-es van beletéve, az működik 16-ként? -
Wasquez
senior tag
Sziasztok!
Az itteni ROM-al szeretnék használni valami hangrögzítőt a telefonon.
Az ROM-ban lévőnek nagyon alacsony a jelszintje, távolabbról semmit nem lehet hallani.
Próbáltam párat, de vagy bizonytalan, hogy felvesz, vagy nem, vagy egy a felvétel előrehaladásával szétesik a kódolás!
Tud valaki ajánlani valami jó működő programot? -
Öcsielvtárs
aktív tag
Sziasztok! Kaptam ingyen ilyen remek kis telót de: bekapcsolás után az első, vagy második érintésre "elcsúszik" felfelé, vagy lefelé a képernyő, de ugyanott érzékelni, mintha rendesen a "helyén" lenne, de ugye nem ott jelzi, így pedig használhatatlan... sajnos nej tudom jobban leírni a problémám. Javítható? Köszönettel
-
cwolf
újonc
Sziasztok, nem tudom, valaki használja -e még ezt a régi típust, de lenne egy kérdésem. Használtam vettem másodtelefonnak egy éve, és pár hete elég nagy baj van vele. Ha valaki látott hasonlót és tud megoldást, kérem segítsen.
X10 mini pro (u20i)
Egy lemerülés után kezdte azzal, hogy nem kapcsolt be, csak pirosan villogott a ledje hosszan, akárhogy töltöttem vagy bármit csináltam, illetve a csatlakozáskor pirosan fel-felvillant. Azóta teljesen meghalt, semmire sem reagál, még led szinten sem, frissen vett akksival sem, töltésre sem (bár langyosodik az akksi, tehát szerintem az áram bemegy).
PC usb-re dugva a gép nem ismeri fel, nem is jelzi hanggal a csatlakozott eszközt, companion sem találja, még az újratelepítős szigorú módban sem.
Hangerő fel+kikapcsológomb nyomása nem hat. Akksi kivétele nem hat. Törlés gomb+USB bedugása nem hat. Gyakorlatilag úgy viselkedik, mint egy darab kő. Hardveres lehet a gond? Van értelme próbálgatni, szervizbe vinni vagy felejtős?
Köszönöm, ha tudtok segíteni tanáccsal.
-
-
Mr.Peter
aktív tag
Üdv!
Tesóm Mini Pro-ján meghalt az első mikrofon.
Ezt vajon szalagkábel hiba okozhatja, vagy csak simán elromlott a hangszóró?
Valaki szedte már szét, külön cserélhető a hangszóró benne? -
SimonJanos
aktív tag
Igen, én is "errefelé" vettem. Rendben van!
A hamisítás jegyeire figyelni kell, csomó leírást kapsz az akksi típusára rákeresve! *
A BST-38-at ***rá hamisították és ráadásul úgy tudom, eredetileg is kétfajta van, hiszen régebbi modellekbe is került - egyiken elöl: nagy "BST-38" felirat, alul logó + SE felirat, jobb felső sarokban hologramos bélyeg, hátul minden infó; másikon minden elölre került, részletes infó, logó, hologramos bélyeg, akksi állapotát jelző fehér indikátor csík felül, stb.
De legjellemzőbb "tünet": könnyebb az akksi (persze összehasonlításhoz fontos hogy a tied is gyári legyen : ) és/vagy nincsen hologramos bélyeg
Ja, felül az akksi állapotát jelző fehér indikátor csík állapota is jelző lehet: ha nagyon bénán teszik fel (és ez amúgy nem is jelzi pirosan ha KO az akksi mert csak egy kis műanyag sz*r)...* Közben megtaláltam:
http://www.seria.hu/cikkeink/Hamisitott%20BST-38/01%20resz/Hamisitott%20BST-38.html -
sqpp
őstag
válasz
FanTomasz21 #5635 üzenetére
Én nem tudok róla
Hardveraprón nyugodtan nézhetsz, csak figyeld meg jól, hogy kitől veszed -
sqpp
őstag
válasz
FanTomasz21 #5633 üzenetére
Próbálj visszaváltani 2.1-re hogy azon akkor mi a helyzet, ha úgy is, akksicsere, ha úgyse akkor új teló.. jobbat nem tudok.
-
sqpp
őstag
válasz
FanTomasz21 #5631 üzenetére
10 perc alatt a seusnak fel kell raknia a gyári romot.
Szerintem előbb szerezz egy akksit, hasonló gondom volt nekem is, sőt ugyan ez.. Aztán vettem egy akksit.. de utána se volt jó. Remélem neked tényleg csak az akksi. -
FanTomasz21
tag
válasz
FanTomasz21 #5630 üzenetére
most épp azt produkálta: usb-n keresztül gépre rádugva, 100%. világít a zöld lámpa. Így volt 10percig kb. majd elkezd villogni a sárga lámpa: csatlakoztasson töltőt, 20%. Ezután piros lámpára vált, kikapcsol, újra indul 0% ! és most kezdi tölteni előlről! ez mi?
-
FanTomasz21
tag
szia! köszönöm. feltettem a helyzet ugyan ez, ezen kívül próbáltam még egyet az android 4.1es volt azt hiszem. ott a wifi sem működött mondjuk. De úgy gondolom akksi lesz a baj. rádugom töltőre rajt hagyom egész éjjel és reggel azt látom szinte 1-2% Most pl fel volt töltve 100% elvittem kb 2órát volt nálam 50%ra lemerült. feltettem töltőre, felment 100% majd lehúztam és rögtön kikapcsolt, majd be sem kapcsolt, leesett 0%-ra.
A véletlen egybeesés az egyedül hogy gyári rommal nem volt semmi pont utána kezdődött. persze tudom ezek az akkuk hirtelen halnak meg. Azért még szívesen visszatenném próbaképp a gyárit, és tudom hogy SUSE-val kell de nem igazán jön össze. nem bírja csatlakoztatni/ felismerni a telefont.
-
sqpp
őstag
válasz
FanTomasz21 #5628 üzenetére
Sajnálom én vagyok a hibás, igen bocsi rosszat linkeltem
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1415026Itt a rendes
-
FanTomasz21
tag
this ROM is for the X10mini -- NOT the PRO ezt írják ITT ez nem gáz? mert nekem x10 mini pro
-
sqpp
őstag
válasz
FanTomasz21 #5626 üzenetére
-
sqpp
őstag
válasz
FanTomasz21 #5624 üzenetére
Gyári rommal is ez a helyzet? Készíts előtte egy biztonsági másolatot a jelenlegi állapotról.
-
FanTomasz21
tag
Sziasztok
a gyári android 2.1-et lecseréltem 2.3.7 verzióra
Kernel verzió 2.6.29.6 abu 02b minicm7- abuild 002 mod, build szám gwk74a problémám az hogy eddig az akku akár 2,5 3 napot is kibírt ( csak telefonálásra szoktam használni minden egyéb dolog off volt ), most pedig rohamosan csökken a töltöttség szinte ha nem nyúlok hozzá kb 2 óra, ha piszkálom fél óra és vége. már mindent kikapcsoltam amit csak lehetett a fényerő szinte nullán van még sem segít. ha repülőmódba átváltom akkor kicsit többet bír.
Minden alkalmazást kilőttem amit csak lehet. Mi használja az akkut ott arra 71% ot ír megleneítésrevan valami ötletetek hogy kell beállítani ezt a módot, mert teljesítménynél rengeteg lehetőség van.
Köszi a válaszokat!
-
td
senior tag
Üdv!
Volt már szó a topikban memóriaelfogyós problémáról vagy találkozott már valaki ilyennel?
A lényeg az, hogy leesett a szabad hely a belső memóriában kb. 28KB-ra, és most szinte meg sem nyikkan a telefon. Nem merem újraindítani, mert mi van, ha nem tud beboot-olni - fontos jegyzetek vannak rajta a gyári jegyzetkészítővel. De uninstallálni sem mertem még, nehogy valamit elrontson ilyen kevés memória mellett (az alarmokat pl. már nemcsak bekapcsolni nem lehet, de a bekapcsoltak sem szólalnak meg, úgy, hogy közben a memória nem fogyott).
-
-
-
Sziasztok,
Bocs, hogy ide offolok, de létezik olyan alap androidos teló mint az X10mini , de mégrajta van a régi fajta csati ? ( töltő - SE hangszóró kimenet )
-
szmatyi93
tag
Üdv,
annak mi lehet az oka hogy ha fényképezek a telefonnal akkor nem menti el a képet hanem egy ilyen villámmal áthúzott valamiként jeleníti meg? esetleg orvoslat?
Alap gyári rendszer van rajta
Előre is köszi -
w.miki
veterán
Van egy U20i, ami nem kapcsol be, csak a LED villan fel, SEUS nem segített.
Gondoltam nekiállok flashtool-al. (0.9.14.)
Le is töltöttem, és hozzá a U20i-mini pro update_1.0_2.1.1.C.0.0.ftf, és a Mini pro Baseband 006_1.0_2.1 006.ftf file-kat...
viszont utána nem tudom mit kell csinálni.
Találtam egy leírást, de az elég régi, nem is így néz ki az én Flashtool-om, csak egy villám ikon van fent, ha azt megnyomom, akkor kérdi, mit tegyek fel...? onnan hogyan tovább? Mivel kezdjem? -
zobika
tag
Nálam is ugyanez a probléma, mini cm7 v2 abu rommal. Sony Ericsson feliratnál nem megy tovább.
Azt olvastam visszább, hogy a companion progival innen is visszalehet állítani gyárira, de nekem nem engedi. Így nem ismeri fel a telót. Vagyis először felismeri egy kis időre de utána rögtön kéri, hogy húzzam le az állapotsort meg stb.. De, hogy, ha be sem kapcsol? -
Sziasztok.Olyan problémám van hogy a telot flashtoolal rootolom,telepitem az xrecoveryt (flashtollal) majd ujrainditás xrecovery modba bejün a recoveri majd tepitem az arc mini tx romot ezután bejőn a sony felirat és ot megáll vártam 10 percet is de semmi...Őtlet?
-
sqpp
őstag
válasz
SimonJanos #5603 üzenetére
Az se rossz, nekem ott WiFI gondok voltak, de lehet ez csak nálam jelentkezett..
Én is most tervezek egyet venni, mellette van egy WayteQ tabom meg egy SE K800i-m
-
HawerKing
őstag
Rohadt jo kis telo ez meg most is
elvagyok meg mindig a gyari rommal, igaz rootoltam s par gyari vackot toroltem de egyre jobban szemezek a fozott romokkal.... Melyiket a legerdemesebb felrakni?
Új hozzászólás Aktív témák
ma Nagyon pici okostelefon, nagyon pici gombsorral. Mégis jó.
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- iPhone topik
- Call of Duty: Warzone
- Nem a vámokra fogná, de felemelné az iPhone-ok árait az Apple
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- Autós topik
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- HGST HUH721010AL5200 10TB 7.2k SAS HDD, DELL branded, nettó 40000Ft + ÁFA, 1 év garancia
- Apple iPhone 13 Mini / 128GB / 88 % akkumulátor / 12hó Garancia
- Apple Magic Keyboard, Mouse, Trackpad, Pencil, Smart Magic Keyboard Folio, Watch szíjak korrekt áron
- Razer Blade 18 QHD+ 300Hz mini-LED i9-14900HX 32GB DDR5 RTX 4090 2TB SSD (ELKELT)
- Huawei Watch GT2, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest