- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Fotók, videók mobillal
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- A karcsúság ára
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- iPhone topik
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
sqpp
őstag
válasz
MaxxDamage #5509 üzenetére
Mennyi volt?
-
válasz
MaxxDamage #5504 üzenetére
Na megjött a "gyári original / új" BST-38 Battery
2-3% -on volt felbontás után , ez megfelelő érték ?
(már feltöltve és láthatólag jobban bírja a strapát mint a 3-4éves készülékkel vásárolt)L
-
válasz
MaxxDamage #5500 üzenetére
Meglepne, ha ennyiért gyárit kapnál. Nagykerben is drágább a gyári, pucér akku.
-
válasz
MaxxDamage #5500 üzenetére
nem ismerem a boltot, reméljük valóban gyári; ha az, akkor tényleg nagyon jó ár érte
nem tudom megmondani, hogy mennyit bír; nyilván logikus, hogy többet, mint a mostani. törött-sérült akksival nem tanácsos használni a telefont, szóval mindenképpen jól jársz
-
válasz
MaxxDamage #5494 üzenetére
hát, ha a gyári 2.1-gyel a legnagyobb gondod az értesítési sáv bugja, akkor
nálam kernel és romcsere után tűnt kellemesen használhatónak a cuccos; Vodafone-nál, 40 ezerért lett véve, előfizuval, 2010. októberében talán.. én 2013 elején kaptam meg néhány hónapra, akkor cseréltem kernelt, de már apu is custom rommal használta (miniCM talán)..
nem tudom, hogy máshol hogy-mennyiért adják a gyári akksikat, nézz körül azért..
-
válasz
MaxxDamage #5492 üzenetére
a telefon kb. 3 hónapig volt nálam - előtte apu, azóta a nővérem használja, szóval nagyon sok személyes tapasztalatom nincs vele
gyári rommal használod, vagy mi van fent? az "értesítési sáv" legördülése nálam ismeretlen hiba; ha ilyen furcsaságokat csinál a telefon, akkor le szoktam törölni a kijelzőt, hátha valami nedvesség vagy ilyesmi zavarja meg. De ha a kijelző lezárása és feloldása megoldja a problémát, akkor semmi gond
Ilyen akksit vettem; úgy emlékeztem, hogy drágább volt.. ahogy megérkezett átnéztem, nekem gyárinak tűnik, és az üzemidő is sokkal jobb, mint a haldokló akksival volt -
válasz
MaxxDamage #5486 üzenetére
gyárit vegyél, én a Speedshop-ból rendeltem - nagyon sokan hamisítják, és egyáltalán nem éri meg kockáztatni. Azt hiszem 5k volt a gyári akksi, ha hosszú távra tervezel a telefonnal, akkor ennyit érdemes rákölteni
Mr.Peter: már több mint egy éve nem használom a telefont, szóval fogalmam nincs, hogy hogy van ez az egész (most te bootloadert nyitottál, ugye?); a lényeg, hogy most nem reagál semmire? SEUS sem ismeri fel?
-
Mr.Peter
aktív tag
válasz
MaxxDamage #5489 üzenetére
Biztos mindenki beiglit süt éppen.
Nem lesz ez így jó. -
SimonJanos
aktív tag
válasz
MaxxDamage #5468 üzenetére
Nagyon egyszerűen: X10 m.p.: BT bekapcs, eszközt (füles, headset...) párosításra
állítani (leírásban tuti benne van hogyan kell), X10 m.p. BT keresés, megtalálja, Sony/SE esetén sokszor auto-pairing, ha nem, akkor be kell írni az eszköz kódját (ált. "0000", "1234") és már meg is vagy.
Személyesen érdemes kipróbálni a kapcsolandó eszközt! Mondjuk nekem amikor használtam, nem volt semmi gondom az X10 m.p. / headset-jeimmel.
Megeshet hogy az okostelefon elfelejti a párosított eszközt, ekkor eszközt újra keresni, esetleg törölni majd a fenti művelet újra el kell végezni.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Nagyon pici okostelefon, nagyon pici gombsorral. Mégis jó.
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Notebook / laptop alkatrészek cseréje (processzor, RAM, HDD)
- Milyen légkondit a lakásba?
- Milyen autót vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Robot fűnyírók
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Suzuki topik
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- További aktív témák...
- IPhone 14 Pro max 256GB kuriózum! 98% akku 2027.08.28. Jótállás
- IPhone 16e 128GB gyári független 2028.04.17.Apple jótállás
- Samsung Galaxy S22 Ultra 256GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- iPhone 14 Pro 128GB Független Mint Az Új/1-3 hónap gar./Akku 91%/p4257
- Csere-Beszámítás! Iphone 14 Pro Max 256GB Független mobiltelefon. OLVASS!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i3 12100F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 6GB Rampage SHIVA SilverStone 700W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Bowers-Wilkins Pi7 S2 (2195084) (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest