- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Megindult az Ulefone éjjellátó szörnyetegének értékesítése
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Fotók, videók mobillal
- A karcsúság ára
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Amazfit Balance - ár-érték egyensúly
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
CPT.Pirk #4998 üzenetére
másodszorra mért egy
4300szerk.: 4500 körülit (mármint total-ban), nem hiszem, hogy számít, de ekkor már töltőn volt, mert majdnem meghalt..nem volt újraindítva kb. 1 hete, task killer sem ment soha, szóval nem is értem, miért lett az első ilyen magas
szerk.: és újra volt indítva, mert a délután egyszer lefagyott az órajelek állításánál..
-
antutu: total 5033 pont. 787Mhz, abu-s kernel + rom .
Cpu: 469; ram: 200; Gpu: 4003; I/O: 361. -
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
PAINfájdalom #4994 üzenetére
Azt hiszem láttam a marketben erre programot, amivel mindent be lehet állítani a leden, csak a nevét ne kérdezd meg.
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
PAINfájdalom #4987 üzenetére
Mintha az kevés lenne egy 600-as procitól!
-
PAINfájdalom
aktív tag
Antutu nekem 4310 pont lett 748MHz-en
Gorje!
minden szépen le van írva, ha követed biztos sikerül. ha elrontasz bármit, SEUS-al újra tudod rakni a gyárit és előlről tudod kezdeni. egyedül a bootloader nyitásánál tudod téglázni a telódat, de ha mindent úgy csinálsz, ahogy írva vagyon, nem lesz baj -
gorje
senior tag
Sziasztok!
Öcskösnek vettem egy ilyen telót és szeretnék normális romot feltenni neki rá. Összefoglalóban szereplő ABu-s leírásban lévő linkek tartalma a legjobb és legfrissebb? Nem tudom mikor volt frissítve. Lényeg szeretném segítségeteket ill véleményeteket kérni milyet tegyek fel. ÉS megköszönném az esetleges linkeket és telepítés
í útmutatást is na meg persze, hogy mire figyeljek oda de nagyon, hogy ne legyen tégla a phone. Nem hinném hogy gond lesz vele ha az ace-emet sikerült megoldanom.Köszönöm
-
PAINfájdalom
aktív tag
válasz
PAINfájdalom #4985 üzenetére
x10 mini pro pörög neked 787 MHz-en??
nekem 748MHz felett fagyni szokott
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
PAINfájdalom #4985 üzenetére
Nem, az az alap androidos cucc.
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
PAINfájdalom #4982 üzenetére
Igen, valami rá utaló nevű .apk fájlt keress.
beefjeez:
Antutu 3.3
alapon: 4007 pont, 787MHz-en 4169 pont. -
beefjeez
senior tag
antutu 3.3-ban valakinek pontszáma?
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
PAINfájdalom #4980 üzenetére
Köszi, ezt az appot kipróbálom!
Ha olyan az apk, hogy be lehet tenni a telepítőbe, akkor beteszem a romba, ha nem, akkor az összefoglalóba belinkelem.
Nálad esetleg meg lehetne próbálni kiszedni a GingerDX beállítások apk-t abból a romból, és feltenni a mostani romba, hátha megy vele.
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
PAINfájdalom #4977 üzenetére
A CyanogenMOD-nál ilyen nincs, de egy rakás másik dolgot lehet állítani velük kapcsolatban.
A billentyűzet világítással kapcsolatban van valami cuccod?
-
PAINfájdalom
aktív tag
viszont a billentyűzetre van biztos megoldásom. nem tudom, hogyan kell feltölteni, de ha írsz egy mail címet, átküldöm neked és fel tudod tenni
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
PAINfájdalom #4975 üzenetére
Esetleg nézz meg egy másik ICS témát, de lehet, hogy azok a gombok fixen ilyenek 2.3-as romban. Többet nem tudok mondani, nekem sosem tetszett az ics új kinézete, túl sivár, így nem próbáltam.
-
PAINfájdalom
aktív tag
válasz
CPT.Pirk #4974 üzenetére
sikerült, köszi
de nem teljesen ugyanúgy néz ki. pl. a beállítások, meg az "értesítési energia widget" sem olyan. azokkal lehet vmit kezdeni?
http://imageshack.us/a/img405/2579/jellybar.png ezen a képen, a teteje nem olyan, hanem ilyen http://i.imgur.com/KH9EB.png
ha van rá lehetőség, hogy a jelly-set vissza lehessen rakni, szeretném megcsinálni -
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
PAINfájdalom #4973 üzenetére
Felraksz egy megfelelő témát (telepíted az .akp fájlát), aztán csak kiválasztod a témaválasztó alkalmazásban, majd egy újraindítás.
Ha az én romom van fent, abban van még 2 másik téma alapból.
-
PAINfájdalom
aktív tag
2 kérdésem van:
1. nekem az értesítő sávban nem jelenik meg semmi. se akku, se óra, semmi. csak a csíkja van ott
2. a telefon témáját hogyan lehet lecserélni? a gingerDX v31b-nek az ics-s kinézetére szeretném lecserélni, mert ez nekem túl élénk, színes.
előre köszi a válaszokatKözben az értesítő sáv felébredt, most jó
-
válasz
bodoman #4965 üzenetére
Küldtem egy linket, hátha az segít. Továbbra is nagyon meg vagyok elégedve a telefonnal és a rom-mal, jelenleg sim kártyával 48 órája megy a telefon és 37%-on áll. 30 perc beszéd, és sok utazás is volt közben. Nem gondoltam volna, hogy Android-os telefon is bírni fog ennyit.
-
bodoman
tag
válasz
Wasquez #4967 üzenetére
Kéztől vettem, de semmi nem utalt a függőségre és a gazdija is függetlenként árulta. De ügye ez nem szentírás.
Az S2 topikban is járnak így többen, pedig annak alapból nyitva van bootloaderje.
Paranormal activity.Mondjuk most ugrik be, hogy az x10-nek is ki volt már nyitva, valszeg romoltak már rajta. Csak az eladás miatt tettek rá gyárit.
Amikor én csináltam a folyamatokat, az itteni leírásból, azért a nyitást is végigcsináltam, tuti ami biztos. Lehet az volt a gond?
Mind egy, marad a gyári rom. Az asszonynak végül is jóvan az. -
Wasquez
senior tag
válasz
bodoman #4965 üzenetére
Függetleníteni nem így kellene, hanem kóddal, és ha lezáródik, akkor a kóddal újra tudod nyitni!
Én azt tudom elképzelni, hogy függő volt a telefon, csak nyitották, ha bootloadert nyitsz, akkor visszazáródik a hálózat.
Hol vetted, hivatalos bolti, vagy valami kalamutyi kft volt? -
bodoman
tag
válasz
CPT.Pirk #4960 üzenetére
Na szóval, ez érdekes. Hiába engedtem rá a SEUS-t, semmi változás.
Elvittem szervizbe, és mint ott kiderült, az elvileg gyárilag független telefon függő lett.
2K-ért függetlenítették megint.
Na most, ez mitől lehetett? Valszeg nem volt gyárilag független?
Na, de így meg nem merek romolni vele, mert megint visszazár esetleg és megint 2K.
Gondolom szervizes srác örülne! -
válasz
CPT.Pirk #4963 üzenetére
XDA-n jönnek ki újabb custom romok, ezért gondoltam hogy esetleg a Te verziód is frissülni fog még.
G300-at és X10 mp-t is teljesen feltöltöttem, utóbbo továbbra is nagyon gyorsan merül, gsam szerint az android rendszer tartja ébren, valaki meg tudná nézni, hogy pontosan mi a gond? G300-on az ébren tartás ideje pár mp volt csak.
kép 1 - kép 2 - kép 3 -
CPT.Pirk
Jómunkásember
Örülök, hogy tetszik. MiniCM7 v2.2.1 [link] volt az alapja, abból lett az ABu féle rom, azt alakítottam tovább én.
Maga a MiniCM7 itt abbamaradt, ugyan CM9 és CM10 is készült a telóra, de azok meg ennyire kevés rammal értelmetlenek...
Talán még lesz egy verzió, ha lesz kis időm elszórakozni a fény érzékelő és a billentyűzet világítás kapcsolatával, meg akkor már amit lehet azt frissítek is, de egyébként ennél többet hozzátenni már nem lehet. Egy szívfájdalmam van, sehogy nem lehet megoldani, hogy a CyanogenMOD beállítások is alapból be legyenek kapcsolva, mint pl. a tiltott boot képernyő.
-
válasz
CPT.Pirk #4644 üzenetére
Nagyon szépen köszönöm a rom-ot, tökéletesen működik. Ebből várható még frissítés? Az alapját adó CM7-et mintha még frissítenék.
Nemrég szereztem egy ilyen telefont, nagyon tetszik, de 1 éjszaka alatt merült 30-40%-ot. Kiderült, hogy a Gps Status a gyorsulásmérőt folyamatosan használta, le is szedtem. Fura, mert pl. a Huawei 300-on nem okozott ilyen problémát. Érdemes felrakni a Gsam Battery Monitor programot, mert sok minden merítheti a telefont feleslegesen, és ezzel könnyű kiszűrni ezeket.
-
bodoman
tag
-
bodoman
tag
Sziasztok!
Kéne egy kis HELP.
Nemég vettem a nejemnek egy ilyen független telefont, gyári 2.1-el. Én szépen feltettem a mini CM7-et rá, minden szuperül ment, ügye úgy csináltam, hogy volt benne sim kártya is, meg sd-is. Semmi gond nem is volt, ki is próbáltam, telefonáltam is, de utána kivettem a sim-et, mert az az enyém volt. Belaktam neki, tettem fasza launchert, stb. Berakom az ő sim kártyáját később és nem ismeri fel.Csináltam gyári visszaállítást, mondom majd úgy hát ha, de semmi, recovery-ből újra raktam a rom-ot, aztán egy másikat, de már az én sim-emet sem ismeri fel. Gáz, mert elég sürgősen kéne, mert megy szegény kórházba és jó lenne, ha működne.
Köszi előre is a segítséget. -
bubi92
őstag
válasz
Okosandroid #4947 üzenetére
miért nem lehet
-
Okosandroid
tag
Szép estét Kedves Fórumlakók
Segítségeteket szeretném kérni. Adott egy x10 mini pro készülék, amin sajnos a gyári kernelt nem lehet megváltoztatni :S Kérdésem felétek az lenne hogy az adott kernellel melyik az a legújabb és legjobb főzött rom amit fel tudok rakni a készülékemre? Válaszotokat előre is köszönöm
Tisztelettel.
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
-
Micsurin
nagyúr
amugy játékók mik mennek rajta?
nem játékra kéne csak kiváncsi vok
15k ért nem tudóm megérné e -
Micsurin
nagyúr
Valaki meg súgná : ilyet még kaphatók újonnan? vagy csak az utódját az xperia mini pro-t ?
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
beefjeez #4922 üzenetére
Türelem!
1: majd betesszük a linkjét, kicsit lejjebb linketem párszor. [link]
2: nagyjából igen.
3: a visszazárás akkor, ha garival akarod eladni, miután gyári állapotba hoztad. De tekintve a teló csekély értékét, egyszerűbb eladni egy normális programmal, mint visszatérni a gyári állapotokhoz...
4: [link] Majd most kijavítom az összefoglalót.Nehéz ügy, mióta dolgozom, még magamra is alig jut időm, nem hogy ezekre a dolgokra.
-
beefjeez
senior tag
Köszönöm hogy segítettek remélem nem szakadtatok bele.
-
tibor452
tag
Nyitni akartam a loaderem, mindent a leírtak szerint.... közben áramszünetem lett :@
A telefonom azóta nem reagál semmire sem, se flash se bekapcsolás, se semmi, még a led sem villan fel...
Kuka, vagy van valami megoldás? vagy mennyi lenne a javítás ha szervizbe vinném? -
beefjeez
senior tag
Lenne néhány kérdésem.
A telefont nyitó program linkje hiányzik seria-ról, valaki linkelne egy működőt?
seus mindig tud rakni gyári romot akárhogy elcseszem?
bootloader zárása miért fontos?
Ja, meg egy képes útmutató is csak egy főoldalt hoz be a leírásban. -
gabe8719
senior tag
Erre valaki?
-
domojko
senior tag
válasz
CPT.Pirk #4913 üzenetére
Nem az enyém a készülék, Sus-al a legfrisebb rom fel lett rakva, de szerinte lassabb mint előtte volt. Nem tudom melyik build volt előtte rajta. Ezért irányult volna az eredeti kérdésem hogy melyik gyári rom a legjobb és esetleg melyikben milyen hibák vannak. Főzött rom kizárva.
-
Wasquez
senior tag
Az általad továbbfejlesztett ROM-ban lévő e-mail kliensel meggyűlt a bajom!
Nevezetesen freemail fiókot szeretnék beállítani, ott viszont nincs kimenő fiók, enélkül nem lehet befejezni a beállítást.
Megpróbáltam úgy beállítani, hogy a bejövő legyen freemail pop3, a kimenőnél meg baszik megkérdezni, hogy az micsoda, automatikusan SMTP-re állítja a kimenőt.
Az indamail pl POP3 / IMAP, ezt hogyan lehet beállítani?
A bejövőnél rákérdez, hogy mi legyen, a kimenőnél meg nem!
Egyáltalán miért nem lehet úgy beállítani, hogy nincs kimenő fiók!
Be fogom ezt tudni állítani, vagy kell másik e-mail kliens? -
beefjeez
senior tag
Üdv
Root megy z4-el, vagy csak flashtool-al? -
domojko
senior tag
A gyári romok közül melyik build ami a legjobban működik, illetve melyikben milyen hibák vannak?
-
@eddigiekhez: 1. hsz alapján csináltam a rom-cserét, és sürgősen kerítettem egy SIM kártyát, nehogy ezen bukjak el..
immáron 2 napja használom a telefont, és egyetlen dolgot találtam, amit nem tudok hova tenni: a billentyűzet világítása van amikor vak sötétben (értsd: éjjel, semmi lámpa nem világít) többszöri kicsúsztatás után sem kapcsol be. letettem, aztán 10-20 perccel később próbáltam, akkor ment... a fényerő nem automatán volt, a kijelző elfordult - csak a bill. világítása nem kapcsolt be
+ találtam egy alkalmazást (lehet, hogy ismeritek, akkor sry), amivel nagyon szuperül testre lehet szabni a LED működését, jelzéseit: [link]
még néhány hétig elsőszámú telefonként tervezem használni a kis Sony-t, egyrészt nagyon király a billentyűzet, másrészt hatalmas poén a 4-4,3"-os telefonok mellé tenni, és röhögni, hogy adott esetben azok a batár nagy állatok hogy laggolnak(Xperia P, Arc, Blade..)
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
kiskaktusz #4905 üzenetére
Nem próbáltam nélküle, de volt itt egy-két olyan eset, aki csak úgy tudta végigcsinálni a rom cserét, ha bent volt a sim kártya, de ez más romokra is igaz.
-
kiskaktusz
addikt
Pirk kapitány!
A romod flashelésénél kell sim a telefonba? Az egyik ismerősöm telefonja beszart és ő sim nélkül használja a telefon és cska azért kérdezem, hogy berakjam-e addig a sajátomat?
-
PishT
tag
válasz
kiskaktusz #4903 üzenetére
köszi az infót,hasonló jelenség feltételezése miatt is kérdeztem. hosszú távon lehet jobb ha az ext-re telepítené az alkalmazásokat, a zenék,videók,képek,stb meg a FAT-re,és nem keverednek a dolgok?
a másik,amiért még tanácstalan vagyok,hogy vajon érzékelhetően lassabban ír/olvas-e az ext-fájlrendszerre/ről (persze ha kezeli és szereti ezt a rendszert ez a ROM)
-
PishT
tag
sziasztok! 2.3.7-es ROM használatakor szükséges/ajánlott ext2-es partíciót létrehozni az SD-kártyán? vagy enélkül is jól kezeli a kártyát az alkalmazásokhoz? köszi szépen
-
raziel01
veterán
válasz
PAINfájdalom #4900 üzenetére
Titanium Backup de root kell hozzá.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Nagyon pici okostelefon, nagyon pici gombsorral. Mégis jó.
- iPhone topik
- Xbox Series X|S
- Linux kezdőknek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Horgász topik
- További aktív témák...
- Kopottas állapotban lévő Apple iPhone 14 256GB 84%-os akkuval kábellel, dobozzal, fekete színben
- Vivo x200 Pro 16/512GB (Új)
- Apple iPhone 15 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra 512GB/12 Dual Sim Független Black 2026 februárig garanciális
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Akku: 84%, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G6 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- Honor Magic7 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- PowerColor AMD RX5700XT 8GB / Újszerű állapotban / 6 hónap jótállással / számlával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest