- Fotók, videók mobillal
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Befutott a Garmin Forerunner 970 is
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- One mobilszolgáltatások
- Huawei P50 Pro - emlékkép
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
bodoman
tag
válasz
Wasquez #4967 üzenetére
Kéztől vettem, de semmi nem utalt a függőségre és a gazdija is függetlenként árulta. De ügye ez nem szentírás.
Az S2 topikban is járnak így többen, pedig annak alapból nyitva van bootloaderje.
Paranormal activity.Mondjuk most ugrik be, hogy az x10-nek is ki volt már nyitva, valszeg romoltak már rajta. Csak az eladás miatt tettek rá gyárit.
Amikor én csináltam a folyamatokat, az itteni leírásból, azért a nyitást is végigcsináltam, tuti ami biztos. Lehet az volt a gond?
Mind egy, marad a gyári rom. Az asszonynak végül is jóvan az. -
bodoman
tag
válasz
CPT.Pirk #4960 üzenetére
Na szóval, ez érdekes. Hiába engedtem rá a SEUS-t, semmi változás.
Elvittem szervizbe, és mint ott kiderült, az elvileg gyárilag független telefon függő lett.
2K-ért függetlenítették megint.
Na most, ez mitől lehetett? Valszeg nem volt gyárilag független?
Na, de így meg nem merek romolni vele, mert megint visszazár esetleg és megint 2K.
Gondolom szervizes srác örülne! -
bodoman
tag
-
bodoman
tag
Sziasztok!
Kéne egy kis HELP.
Nemég vettem a nejemnek egy ilyen független telefont, gyári 2.1-el. Én szépen feltettem a mini CM7-et rá, minden szuperül ment, ügye úgy csináltam, hogy volt benne sim kártya is, meg sd-is. Semmi gond nem is volt, ki is próbáltam, telefonáltam is, de utána kivettem a sim-et, mert az az enyém volt. Belaktam neki, tettem fasza launchert, stb. Berakom az ő sim kártyáját később és nem ismeri fel.Csináltam gyári visszaállítást, mondom majd úgy hát ha, de semmi, recovery-ből újra raktam a rom-ot, aztán egy másikat, de már az én sim-emet sem ismeri fel. Gáz, mert elég sürgősen kéne, mert megy szegény kórházba és jó lenne, ha működne.
Köszi előre is a segítséget.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- Softmodolt PlayStation 3 Slim
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest