- Netfone
- iPhone topik
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Végre bemutatkozott a Google Pixel 4a
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Megmutatta a Google az Android 16 Material 3 Expressive felületét
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Jövőre az Apple megérkezhet 2019-be
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
kiskaktusz
addikt
válasz
PAINfájdalom #5194 üzenetére
Mi lenne, ha hagynád a témát itt a fórumon?
-
Wasquez
senior tag
Miért indul el állandóan a googlemaps alkalmazás a telefonon, és szívja le az aksit?
A helyekben semmi nincs bekapcsolva, gps kikapcsolva!? -
Ph03nixx
csendes tag
Sziasztok.
Abban kérném a segítségetek, hogy a telefon feloldásakor balról a zár csúszka jobbról pedig egy plusz funkció csúszka van. Namár most eddig a hang ki/be kapcsolása volt beállítva de szoftver frissítettem és véletlen a fényképezőt állítottam be. Hogyan tudnám ezt megváltoztatni? A válaszokat előre is köszönöm. Üdv, Krisztián
-
sqpp
őstag
válasz
PAINfájdalom #5189 üzenetére
Én olvastam valahol, hogy ha 2.1-es rendszerrel csinálod akkor lehet függetleníeni, persze ennek a hátránya hogy a rendszer 2.1-es lesz
-
beefjeez
senior tag
válasz
Nincs, mindenképp fizetni kell érte.
Másik: Mostanában alig akar csukódni a billentyűzet, felgyűri a kis vékony műanyag, alig csukódik vissza, miért lehet ez, mit kell cserélni benne? -
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
Nem tudok róla.
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
PAINfájdalom #5187 üzenetére
Ilyesmit itt nem igazán engednek a szabályok. No meg amennyibe kerülne egy ilyen művelet, már majdnem kapni egy új x10 mini pro-t az árából, a kívánt szolgáltatóval.
-
PAINfájdalom
aktív tag
Függetlenítésben tud vki segíteni?? Hogyan álljak hozzá? esetleg van-e vmilyen leírás
-
Gulyopapa
addikt
Üdv !
Adott egy U20i.
Nedves törölközőben utaztatta a kisfiam és bepárásodott a kijelző belülről.
Elvileg kiszárítottam a napon de se kép se hang, sőt nem is tölt.
Mit lehet vele kezdeni ?Kösz !
-
Wasquez
senior tag
Mint ha láttam volna valahol ebben a ROM-ban hívás rögzítőt alapból!?
Rosszul emlékszem, vagy tényleg van benne, ha igen, akkor melyik alkalmazásban? -
sqpp
őstag
Létezik olyan app, amivel androidon megoszthatod úgy a hangszórókat, hogy a másikon ugyan azt halljam?
Mert talán Sony-nál létezik valami hasonló funckió.. -
PAINfájdalom
aktív tag
a KSM sleep time-ra és a Page scan-re mennyit állítsak be??
-
beefjeez
senior tag
válasz
kiskaktusz #5176 üzenetére
Meg ha nem is a hardver, de a kijelző abszolút betesz a játékoknak, vagy élvezhetetlen, vagy el sem indul miatta, vagy nem jelenik meg az egész kép.
-
kiskaktusz
addikt
válasz
PAINfájdalom #5175 üzenetére
Én meg nem állítottam semmit, és volt ramom "bőven".
A játékokat meg speciel pont leszarom, mert az én kis sudokum meg reversim nem kér túl sok erőforrást.
Egyébként már én sem azt a romot használom...
-
PAINfájdalom
aktív tag
válasz
kiskaktusz #5156 üzenetére
Kipróbáltam én is. az ott írt legjobb beállításokat állítottam be (proci, zRAM, stb.), viszont nekem sokkal rosszabb mint ez az abu-s rom. iszonyat lassú volt, 20MB szabad RAM volt maximum, de volt, hogy 0. plusz az alkalmazások is iszonyat lassan indultak, játék pedig egyáltalán nem ment.
Szerintem a 2.3-as androidnál nagyobbat nem érdemes erre a kis gyengusz telóra tenni -
sp3rhead
tag
válasz
CPT.Pirk #5151 üzenetére
hali! a telefon 11w08-as. mit tudok vele kezdeni? Meg lett rajta usb cserélve, de kicsit bugos, az előző foglalatnak a lába beleszakadt, így ez nem 100%osan működik. Gép még mindig nem ismeri fel sehogysem. minden driver fent van. Továbbá flash módba se lép be, helyette elindul a teló, hiába nyomom a vissza gombot.
-
AcélAgyar
tag
Egyszer csak felismerte és minden működni kezdett. A problémát megoldotta a szoftverfrissítés, köszönöm a segítséget!
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
AcélAgyar #5170 üzenetére
Animációt mutat, arra gondoltam. Lényeg az, hogy mielőtt bedugod a telót, kikapcsolod, kiveszed az aksit, pár másodperccel később visszarakod, majd követed az utasításokat. Ha jó a teló és a kábel is, akkor a windows elkezd egy új eszközhöz drivert telepíteni, majd nekiáll a frissítésnek a seus.
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
AcélAgyar #5165 üzenetére
Neked is a SEUS program kell, az visszaállítja a gyári 2.1-es romot, mintha most kapcsolnád be a telót.
Viszont google fiók nélkül Android Play sincs, az ismerősöd végül is semmit nem használt a telefonban, amitől okostelefon?
*A téma összefoglalóban megtalálod a seust.
-
Kingaxxx
tag
Nekem is segítsetek
-
kiskaktusz
addikt
válasz
Joe Swanson #5161 üzenetére
2013-ban miért nem szinkronizálsz?
-
Joe Swanson
senior tag
válasz
Kingaxxx #5160 üzenetére
Sziasztok! A probléma a következő , adott egy X10 Mini pro u20i telefon. Ezen a telefon belső memóriájában vannak a névjegyek, viszont a névjegyeket át kellene küldeni bluetoooth on egy samsung galaxy s3 mini re. Ezt hogyan lehetne megoldani? Válaszokat előre is köszönöm!
-
Kingaxxx
tag
Sziasztok Segítség
valaki !! :/
Van egy sony mini x10 esem !!! többször cseréltem már rajta romot, tök ügyesen ! de legutóbb pórul jártam be töltötte az Abu piros felíratott és nagyon sokáig várt... piszok sok idő telt el .. és mivel nem engedte hogy újra indítsam ezért ki vettem az aksit és mikor vissza tettem már nem kapcsolt be ! semmire nem reagál.. zöld pötty sem világít, a pc sem ismeri fel :/ fleselni sem tudom. Se felrakni nem tudom a 2.1 es romot .... Valaki tud valami megoldást?
Nagyon szépen megköszönném !! -
AcélAgyar
tag
Sziasztok!
Egy ismerősömnek lenne egy kis problémája: van egy Sony Ericsson X10 mini pro készüléke, és elfelejtette a képernyőzár kombinációját. Meg volt a 20 próbálkozás is, de elrontotta... (És mivel nem állított be Google fiókot, ezért az sem működik
) Két kérdésem lenne:
1. Egy hardveres hard reset segíthetne a megoldásban?
2. Ha segít, akkor hogyan tudnák hard resetet csinálni ezen a készüléken?Előre is köszönöm a válaszokat.
-
kiskaktusz
addikt
1 napos akksitapasztalat; ~4 óra kijelző, benne kis wifis böngetés a többi sudoku, utazás közben (2 óra bicikli) zenehallgatás, 10 perc telefonálás 1 nap és még 9% van, de már feldugom a seggébe a töltőt...
-
sqpp
őstag
válasz
kiskaktusz #5153 üzenetére
Hát én ezt már 2 hete kipróbáltam
Nos mit mondjak szerintem jó és gyors is bár néha szaggat..
-
kiskaktusz
addikt
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
Üzemidő?
Majd akkor próbálom ki, ha kibír 5 napot.
sp3rhead: hmm, pedig elég masszív ez a teló...
-
sp3rhead
tag
válasz
akkor ez most jó nekünk?
a minicm7-hez képest milyen? gyorsabb, lassabb?
@CPT.Pirk nos, most tudtam meg, hogy a telefon már töltést sem vesz fel, szóval mindenekelőtt egy USB-aljzat csere.. :/
-
kiskaktusz
addikt
Kipróbáltam az új JB-t az új .32-es kernellel.
Nos ramból (szabad) már jóval több van, annyi, mint a gyári 2.1-vel (30-40-50MB), működése pedig több, mint kielégítő.
A jb rom itt van.
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
sp3rhead #5150 üzenetére
Kezdésnek a SEUS-t kellene ráengedni a telóra, hogy gyári állapotba kerüljön, onnan lehet bootloadert nyitni, majd kernelt és jó romot feltenni. Részletek a téma összefoglalóban, a lap tetején megtalálod. Android 4.0 és újabbakhoz kevés a ram a telóban, meg az üzemidő is jóval rövidebb velük, mint egy rendes 2.3-as rommal.
Amúgy egy kicsit lehetne szellősebbre venni a mondandódat.
-
sp3rhead
tag
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni ehhez a telefonhoz. Elmondom röviden tömören az elmúlt pár hónapot a telefonról. 4 hónapja sikerült téglásítani a telefont úgy, hogy kb. a 3-4. szervízes tudott vele mit kezdeni. Újabb, custom romot szerettem volna rárakni, ehhez s1tool meg az egyebek a gépen voltak, s1tool futott, de csak meg volt nyitva, tehát ezenbelül semmit nem indítottam el. Telefont feldugtam, az ujraindult, és semmilyen módon nem volt hajalndó elindulni, kis lámpa nem villogott semmire, az interneten található összes lehetséges "házi" megoldás befuccsolt. Egészen idáig akksi is, meg minden jól birta. Szervízes megcsinálta, telefon visszajött, de valami kínai program (amit gomb beviteli programnak vélek) rajta volt... PC Companionnal teljesen ujratelepítettem, friss romot kapott, de így is rajta volt. Innentől kezdve az akksi zabálódott, és a fizikai billentyűzeten lehetetlen volt beállítani a magyar billentyűzetkiosztást, tehát zy megvolt cserélve, másodlagos gombok nem ott vannak, és bejönnek a koreai(?) karakterek a kijelzőn... Programot nem lehet törölni, tiltani, stb... Másik ilyen tipísú programot nem lehet telepíteni. Amióta a telefon visszajött, egyre több olyan programnál kapok ilyen (a csomag inicializálása során hiba lépett fel) üzenetet, amik azelőtt működtek. Most már ott tartunk, hogy a számítógép fel se ismeri (flashtool se, megfelelő driverekkel, download módban sem). "A csatlakoztatott usb eszközt nem lehet felismerni". Tölteni lehet tölteni a telefont, bár kicsit fáziskéséses, töltő bedugása után kell vagy 6 mp, amig magára ismer és elkezdi felvenni az áramot.. Kérdésem az, hogy ez usb aljzat cserét jelenthet? Továbbá az ismert androidos fórumról valaki tudna nekem pü-ben egy legalább gb-s romot (ics,jb jobb lenne, ha van értelme), ami elég stabil, gyors, és nem zabálja az akksit? Illetve van bármi olyan tilalom, hogy egy bizonyos idő után gyártott telefonokat nem szabad (lehetetlen->tégla lesz) "upgradelni" ily módon? Ha igen, ezt honnan tudom meg a telefonról?
Köszönöm szépen előre is. sp3rhead
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
Ezt olvasd át a témában: http://logout.hu/cikk/2011-es_xperiak_bootloader_nyitasa_2/teljes.html
-
sqpp
őstag
válasz
kiskaktusz #5142 üzenetére
Hát nekem sem oldotta meg a téglás x8-at... olyan volt vele, hogy semmi reagálás, se villanás, se piros led, se rezgés semmi.. és nem ismerte fel egyáltalán...
-
gorje
senior tag
Üdv!
Régebben írtam problémám, hogy felakartam nyitni a telót de a progi mindig lefagyott. Most van, volt egy kis időm és mondom megpróbálom újra. s1-el megnéztem zárva. Jön a bootloader_unlock csatlakoztatom a telot bevillan és ujraindult (még a le okézás előtt). Ujrainditottam progit, teló-ból ki aksi ujra probálom.. megint bevillant képernyő és ujraindul.....naaaaaaaaaa! de se kép se hang.. be se kapcsol...
aksit kivettem visszaraktam nem akar bekapcsolni... Csóri unokahugom... Ötlet vélemény ok? Tégla? Help plíz.
Köszi
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
Akkor mindkettőtök aksija rossz sajnos.
Nekem van 4 darab eredeti (mindet használtan vettem a Pécsi vásárban), mindegyikkel megvan az 5 nap.
-
sqpp
őstag
válasz
kiskaktusz #5133 üzenetére
Szerintem ha nem nagyon javul, akkor veszek egy másik akksit a Sony-tól, vagy a közeli szervízből..
Illetve a tabletomba sem ártana, mert ott másfél óraa nyomkodás után lemerül, bár abban
egy Amlogic és egy Mali400-as van szóval az kicsit több kakaót igényel, de szerintem még ígyis kevés az üzemidő, mert 3-4 órát írtak minimum. -
sqpp
őstag
válasz
CPT.Pirk #5131 üzenetére
Nemhiszem, néztem task managerbe is, mind 3%-ot ha evett.. még tán a Poweramp -ot írta, pedig az sem futott, és valami Widget címkét írt oda mellé, pedig nekem nincs widgetre rakva a poweramp..:S
És miután letöröltem ugyanúgy vitte az aksit lefelé valami elég rendesen
Erős a gyanú hogy az akksim rossz, vagy ez nem lehetséges?
1 éves kb, sőt még annyi sem hisz a teló sem régi, csak hát elromlott, és jó ideig nem volt használva sem.. -
Cpu Spy programmal meg tudod nézni, hogy aludt-e (deep sleep). Szerintem valami ébren tartja, nálam egyik telefonon a Gps Status, X10-en a SmartCity folyamatosan használt szenzort. GSam Battery Monitor megmutatja az érzékelők használati idejét, akku használatot, stb...
-
sqpp
őstag
Ma reggel fullrol indultam, es mar lement 50%
ez most mi?
-
sqpp
őstag
Naa javítva.. sikerült megcsinálni, mostmár van Wifi is
-
sqpp
őstag
válasz
CPT.Pirk #5126 üzenetére
Pedig rendesen rajtavan..
És úgy csinálom ahogy levan írva...update service, kernel, belépek cwm-be full wipe, install from sdcard, befejezi és reboot, de aztán bootloop lép fel még az nAa(ABu-02b) logonál és csak akkor tudom ezt javítai ha újraindítom és csinálok egy full wipe-ot.. de akkor meg nincs wifi! :S -
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
kiskaktusz #5125 üzenetére
Valószínűbb a hibás letöltés, vagy SD kártyára másolás, már nem az első eset ezzel a telóval.
-
sqpp
őstag
Valamiért nincs Wi-Fim, pedig feldobtam a Abu kernel-t is, és a ROM-ot is, beindult meg minden de Wi-Fi nem volt
-
sqpp
őstag
válasz
kiskaktusz #5122 üzenetére
Köszönöm
-
sqpp
őstag
Tudtok ajánlani valami stabil ROM-ot kernellel?
-
sqpp
őstag
válasz
CPT.Pirk #5119 üzenetére
Hát igen, gondolkozok rajta hogy visszatérjek GB-re... csak hát tudod milyen amikor már megszokod az új funkciókat... az ICS-n meg a JB-n.. utána visszaállni GB-re...
az eléggé húzós, mégha tudod is pótolni azokat a dolgokat alkalmazásokkal, akkor sem lesz az olyan mint egy 4.1-en.
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
Hmm, 2.3-as miniCM7 alapú rommal 70-105MB között van a szabad memória, de akkor már haladnak, mert eddig alig volt 5-10MB szabad ram 4-es androiddal. Előbb utóbb még akár használható is lesz, bár a telefon hardverileg akkor is elég kevés, főleg a beépített memória terén.
Üzemidő olyan 1 hét körül alakul 2.3-on. Valami 5-6 óra folyamatos Youtube videó lejátszást tud wifi mellett.
-
sqpp
őstag
válasz
CPT.Pirk #5117 üzenetére
Az lesz szerintem, de hardveres hiba kétlem hogy lenne.. mert akkor flash módban sem menne, sőt most ahogy lemerült és beakartam kapcsolni piroson villogott a led.. persze rádobtam töltőre.
Hát az üzemidő egész tűrhető ha nem wifizgetsz vele naphosszat nekem 14 órát írt, de még akkor sem volt fullra feltöltve.. ez nekem meg megfelel.
Memóriában 50 mb körül van -
sqpp
őstag
Sziasztok!
Lenne egy kisebb gondom..
Van egy x10 mini pro-m, és Jelly Bean 4.1.2 van rajta...
de valamiért a led nem akar működni.. na most ez mi miatt lehet a JB miatt?
nem hinném, ugyanis akkor xda-n is jelezték volna ebből adódóan azt gondoltam hogy akkor biztos az én telefonom led-ével van valami.. de mikor flash módba rakom akkor tökéletesen szépen zölden világít a led...
szerintetek mi itt a para?:S -
SimonJanos
aktív tag
válasz
kiskaktusz #5114 üzenetére
thx
-
Imi1981
veterán
Sziasztok! Ha a gyári romot szeretném visszarakni flastoolal, akkor az visszarkja a gyári kernelt magátol vagy az előtte nekem kell?És hol találok hozzá gyári romot?Kösz a választ előre is .
-
SimonJanos
aktív tag
válasz
ADAM1337 #5111 üzenetére
Tudom, hogy át kellne magam rágni az 5110 üzeneten, de én már egy éve Xperia mini pro-ra váltottam és b.nőm örökölte meg az X10 mini pro-t, kihasználja szerencsére de a 2.2-es ugye enyhén szólva nem az igazi...
Szerintem unlock még régebben megvolt, de annyi ROM-ot láttam, hogy hagytam... Most megyünk majd nyaralni, így lesz idő a "kicsikére"és nem kell rajta dolgoznia sem, szóval:
melyik ROM-ot ajánljátok? -
-
ADAM1337
nagyúr
Segítségre lenne szükségem, root valamiért a superoneclick-el nem megy a w8ing for device után kifagy a program, nem reagál semmire. már driverek frissítésével is próbálkoztam, de semmi változás.
usb hibakeresés be van kapcsolva, töltő módba rakom rá, 2.1.1.a.0.6 os soft van fent a jó baseband-el de még se csinálja meg. -
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
Firka30 #5106 üzenetére
Ki kell választani a telefonkönyv menüjében, hogy honnan szedje a telefonszámokat.
A legegyszerűbb mondjuk egyszer átimportálni minden kontaktot a googlebe, aztán onnantól a telefon már csak oda mentene.
A sony-s témát szerintem ki tudod szedni egy olyat használó romból. Fejből viszont nem tudok ilyet mondani, keress rá XDA-n.
-
Firka30
tag
Ill az alap 4 sarkos sony menüt vissza lehet állítani?
-
Firka30
tag
Cyanogenmod MiniCM7,ezt raktam fel...telefonkönyvben hol tudom beállítani,hogy csak pl.a sim kártyán levő neveket mutassa?
Most mind duplán van -
válasz
PAINfájdalom #5102 üzenetére
Pl. Link2sd és Titanium backup is át tud alakítani feltelepített programot rendszerprogrammá. Próbáld meg így, és utána indítsd újra a telefont.
Én is beraktam több programot a system-be, pl. swipe, folder organiser, így nem a belsőből foglalják a helyet. TB képes a rendszerprogram frissítéseket is system-be rakni.
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
PAINfájdalom #5102 üzenetére
Milyen appról van szó?
-
PAINfájdalom
aktív tag
system/app-ba
Új hozzászólás Aktív témák
ma Nagyon pici okostelefon, nagyon pici gombsorral. Mégis jó.
- OLED monitor topik
- Autós topik
- Milyen nyomtatót vegyek?
- Path of Exile 2
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- SkyShowtime
- DOOM - The Dark Ages
- Fellép a hamisított paszták ellen az Arctic
- További aktív témák...
- Vivo x200 Pro 16/512GB (Új)
- Apple iPhone 15 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra 512GB/12 Dual Sim Független Black 2026 februárig garanciális
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Akku: 84%, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 13 Pro 256GB, Akku: 85%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! MSI B550 R7 3700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Samsung Galaxy A23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! 380GB Intel Optane 905P NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest