- Bemutatta a Helio G200-at MediaTek
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Nem állnak jól az Apple Watch számai
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Hammer Construction 2 Thermal 5G - építő jellegű kritika
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- One mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
PAINfájdalom
aktív tag
válasz
umbibumbi1 #5334 üzenetére
ami az összefoglalóban van, az egy kíváló ROM
(#5335) eldiablo
Felmegy, de nem lesz olyan jó a ROM és nem lehet húzni a procit -
PAINfájdalom
aktív tag
Függetlenítésben tud vki segíteni?? Hogyan álljak hozzá? esetleg van-e vmilyen leírás
-
PAINfájdalom
aktív tag
a KSM sleep time-ra és a Page scan-re mennyit állítsak be??
-
PAINfájdalom
aktív tag
válasz
kiskaktusz #5156 üzenetére
Kipróbáltam én is. az ott írt legjobb beállításokat állítottam be (proci, zRAM, stb.), viszont nekem sokkal rosszabb mint ez az abu-s rom. iszonyat lassú volt, 20MB szabad RAM volt maximum, de volt, hogy 0. plusz az alkalmazások is iszonyat lassan indultak, játék pedig egyáltalán nem ment.
Szerintem a 2.3-as androidnál nagyobbat nem érdemes erre a kis gyengusz telóra tenni -
PAINfájdalom
aktív tag
system/app-ba
-
PAINfájdalom
aktív tag
ha például a JB-s kinézetet akarom áttenni, ahhoz mi kell? (értesítési sávot, meg a beállításokat nem sikerül átalakítanom)
-
PAINfájdalom
aktív tag
Milyen progival csináltad ezt a rom-ot??
-
PAINfájdalom
aktív tag
sesshou! esetleg egy másik progival hátha sikerül
-
PAINfájdalom
aktív tag
azt nem tudja vki, hogy a GingerDX v31b-hez melyik a legjobb kernel?
-
PAINfájdalom
aktív tag
Nem tud vki olyan lehetőséget, hogy full ICS-s vagy JB-s kinézete legyen telónak? Gondolok a zárképernyőre, launcherre, értesítési sávra, stb. Aki tud, kérem válaszoljon
-
PAINfájdalom
aktív tag
Antutu nekem 4310 pont lett 748MHz-en
Gorje!
minden szépen le van írva, ha követed biztos sikerül. ha elrontasz bármit, SEUS-al újra tudod rakni a gyárit és előlről tudod kezdeni. egyedül a bootloader nyitásánál tudod téglázni a telódat, de ha mindent úgy csinálsz, ahogy írva vagyon, nem lesz baj -
PAINfájdalom
aktív tag
válasz
PAINfájdalom #4985 üzenetére
x10 mini pro pörög neked 787 MHz-en??
nekem 748MHz felett fagyni szokott
-
PAINfájdalom
aktív tag
viszont a billentyűzetre van biztos megoldásom. nem tudom, hogyan kell feltölteni, de ha írsz egy mail címet, átküldöm neked és fel tudod tenni
-
PAINfájdalom
aktív tag
válasz
CPT.Pirk #4974 üzenetére
sikerült, köszi
de nem teljesen ugyanúgy néz ki. pl. a beállítások, meg az "értesítési energia widget" sem olyan. azokkal lehet vmit kezdeni?
http://imageshack.us/a/img405/2579/jellybar.png ezen a képen, a teteje nem olyan, hanem ilyen http://i.imgur.com/KH9EB.png
ha van rá lehetőség, hogy a jelly-set vissza lehessen rakni, szeretném megcsinálni -
PAINfájdalom
aktív tag
2 kérdésem van:
1. nekem az értesítő sávban nem jelenik meg semmi. se akku, se óra, semmi. csak a csíkja van ott
2. a telefon témáját hogyan lehet lecserélni? a gingerDX v31b-nek az ics-s kinézetére szeretném lecserélni, mert ez nekem túl élénk, színes.
előre köszi a válaszokatKözben az értesítő sáv felébredt, most jó
-
PAINfájdalom
aktív tag
https://code.google.com/p/gingerdx/downloads/detail?name=GingerDX-v031b-mimmi.zip&can=2&q=GingerDX
ezt a ROM-ot szeretném feltenni, de nem találom, hogy melyik kernellel működik. nekem már nem a gyári van és azt nagyon nem is szeretném már visszatenni. aki tudja, hogy ez a ROM melyiik kernellel működik, kérem segítsen
Új hozzászólás Aktív témák
ma Nagyon pici okostelefon, nagyon pici gombsorral. Mégis jó.
- Bemutatta a Helio G200-at MediaTek
- Rendszergazda topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- GTA VI
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- GTA IV
- Sweet.tv - internetes TV
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- További aktív témák...
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP ProBook 6560B - i5-2GEN I 4GB I 500GB I Radeon I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Samsung S23 128GB Fekete /+AJÁNDÉK ÜVEGFÓLIÁVAL/normál állapotban / 12 hónap jótállással
- HP Probook 650 G4 15,6 i5-8350u 8. gen. GYÁRI MAGYAR VILÁGÍTÓ BILL!!!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest