Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
joshua7
veterán
Engem meg igen. Nemrég összevetettem a w810-zel meg a w850-nel készült képeimet és nem tudok másra gondolni, csak az AF hiányára, mert a 850-nel készült képek határozottan gyengébbek. Nem elég részletesek, olyan, mintha cell-shaded grafikát néznék (mint pl. a XIII játékban). Minden más beállítás meg gyakorlatilag megegyezett.
-
orbano
félisten
most hogy megveszem a fkgépemet, én is inkább lemondok erről az opcióról, sokkal könnyebb lesz telefont választanom. bár azt hiszem videózásban még magasra rakom a mércét, a w800-zal is rászoktam mostanában a felvételek készítgetésére. (van sok buli, cica, kutya, családi események, ahol tök jó dolog előkapni a micsodát
)
egyébként nem rossz ez a w890., bár a lekerekítése nekem picit fura. a nagy kijelző is furán hat, de ezt nagy duzzogva el lehet nézni
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600X / 32GB DDR4 / RTX 3060Ti 8GB / 500GB SSD
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G2 - i5-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 512GB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
- LÉZEREZÉS! külföldi billentyűzet magyarra kb. 20-30p alatt!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest