- A Redmi 15 5G-t power bankként is lehet majd használni
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Bivalyerős Snapdragon a láthatáron
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Kezünkben a Honor Magic V5
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
badacsony
őstag
A fekete határozottan jobban áll ennek a telefonnak (is). De a külső még így sem az igazi.
-
joshua7
veterán
Engem meg igen. Nemrég összevetettem a w810-zel meg a w850-nel készült képeimet és nem tudok másra gondolni, csak az AF hiányára, mert a 850-nel készült képek határozottan gyengébbek. Nem elég részletesek, olyan, mintha cell-shaded grafikát néznék (mint pl. a XIII játékban). Minden más beállítás meg gyakorlatilag megegyezett.
-
legiaap
félisten
válasz
bolondember #10 üzenetére
Pontosan így van és ennek a lépésüknek még mai napig nem tudom,hogy mi volt az értelme.
Annak idején egyből beleszerettem abba a telóba és egy hajszál választott el,hogy megvegyem,de nem tettem meg.És ebbe az egyik ok ez is volt.És tényleg nagyon remélem ezt a hibát azért orvolosták már itt. -
eddie17
addikt
A készülék elődjétől eltérően 3G hálózatokon is használható
Ugyebár a W880 az előd. De hát abban is volt 3G -
legiaap
félisten
3,2 MP,na ez már jól hangzik...
ha még AF is lenne benne,ami szerintem kizárt,akkor csúcs lenne
ja és ha a rádió itt már ingyenes lenne benne és RDS-es akkor azt mondnám jó kis kütyü lett -
bolondember
MODERÁTOR
az a nyakbaakasztó úgy illik a készülékhez, mint tehénre a klottgatya...
-
orbano
félisten
most hogy megveszem a fkgépemet, én is inkább lemondok erről az opcióról, sokkal könnyebb lesz telefont választanom. bár azt hiszem videózásban még magasra rakom a mércét, a w800-zal is rászoktam mostanában a felvételek készítgetésére. (van sok buli, cica, kutya, családi események, ahol tök jó dolog előkapni a micsodát
)
egyébként nem rossz ez a w890., bár a lekerekítése nekem picit fura. a nagy kijelző is furán hat, de ezt nagy duzzogva el lehet nézni
-
-
joshua7
veterán
Hmm, akkor már inkább ezt, mint a w910-et...
Új hozzászólás Aktív témák
- A Redmi 15 5G-t power bankként is lehet majd használni
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Bivalyerős Snapdragon a láthatáron
- Háztartási gépek
- Trollok komolyan
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i7-8GEN I 16GB I 256GB I 14" WQHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
- Új és újszerű 17.3" Gamer, irodai, üzleti készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- Dell P2419H / P2419HC Full HD LED IPS 24" LCD monitorok
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest